چی لازم دارم:
نان تست سبوس دار یا همبرگری - یک تا دوعدد
گل کلم - نصف لیوان
قارچ - نصف لیوان
گوجه فرنگی - یک عدد
فلفل دلمه ای - یک عدد
پیاز سرخ شده - نصف قاشق غذاخوری
سس فرانسوی - یک قاشق غذاخوری
پنیر ورقه ای - دو برش
نمک و فلفل سیاه و آویشن و پودر کاری - به میزان دلخواه
آبلیمو ترش - نصف یک عدد
روغن و کره - کمی
چطور بپزم:
گل کلم را چند دقیقه بخارپز می کنیم، به حدی که کاملا نرم نشود.
گوجه فرنگی های خرد شده و ادویه را اضافه می کنیم و تفت می دهیم.
شعله را خاموش و سس را اضافه می کنیم.
قارچ ها را برش می زنیم و در کره به همراه کمی نمک و آبلیمو تفت می دهیم.
فلفل دلمه خردشده و پیاز داغ را اضافه می کنیم.
صفحات ساندویچ ساز را با کره چرب و سپس دستگاه را روشن می کنیم تا داغ شود.
نان همبرگری را از وسط کامل برش می دهیم و کمی از خمیر آن را خارج می کنیم.
یک ورقه پنیر می گذاریم و مواد را روی آن می ریزیم و دوباره یک ورقه پنیر و برش بعدی نان را می گذاریم؛ سپس در دستگاه را می بندیم تا آماده شود.