ماهی مزهدار شده با زیره و فلفل قرمر، همراه با پوره ذرت غذایی کامل و فوقالعاده است.
زیره و فلفل قرمز ادویهجات خوبی برای مزهدار کردن ماهی هستند که طعم ماهی را همراه با پوره ذرت به حد اعلاء میرسانند.
چی لازم دارم (برای 6 نفر):
آرد 3 قاشق غذاخوری
کره 50 گرم
ذرت پخته شیرین 6 پیمانه
فیله ماهی 6 عدد
ژامبون 1 ورقه نازک
گشنیز 1 قاشق غذاخوری
آویشن 1 قاشق مرباخوری
زیره 1 قاشق مرباخوری
روغن زیتون 1 قاشق مرباخوری
پرک فلفل قرمز به مقدار لازم
برگ گشنیز تازه برای سرو
سالسای آووکادو برای سرو
چطور بپزم:
ذرتها را بپزید تا کاملا نرم شوند.
اگر از ذرت ئرسته استفاده میکنید 8 عدد ذرت را در قابلمهای پر از آب درحال جوش بپزید تا نرم شوند. سپس دانههای آن را بگیرید.
دانههای ذرت پختهشده را در غذاساز ریخته و پوره کنید.
ژامبون را ریز خرد کنید.
1 قاشق مرباخوری روغن را در تابهای ریخته و روی شعله متوسط حرارت دهید.
ژامبون را برای 4 دقیقه سرخ کنید تا طلایی شود.
ژامبون سرخشده و گشنیز (خرد شده) را در پوره ذرت ریخته و هم بزنید. اکنون پوره ذرت شما آماده است.
آرد، زیره (آسیاب شده)، آویشن و پرک فلفل را در بشقابی با هم ترکیب کنید و به آنها نمک و فلفل بزنید.
فیلهماهیها را در مخلوط ادویه بغلتانید تا با آن پوشیده شود.
نیمی از کره و نیمی از روغن را در تابه بریزید و روی شعله متوس قرار دهید. 3 تکه از ماهیها را در تابه به مدت 8 دقیقه (هر طرف 4 دقیقه) سرخ کنید. برای سرخ کردن بقیه ماهیها، باقیمانده کره و روغن را در تابه بریزید.
در نهایت پوره ذرت را بین 6 بشقاب تقسیم کرده و روی هر کدام یک تکه ماهی سرخ شده قرار دهید.
روی ظرفها را با برگ گشنیز تازه (خرد شده) تزئین کنید و با سالاد دلخواه سرو کنید.