دلمهی پنیر و تخم مرغ که داخل آن به جای مواد معمول دلمه، از تخم مرغ و پنیر استفاده شده است. این دسر یا پیش غذا، سرد سرو میشود. برای آشنایی با طرز تهیهی این نوع دلمه، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
فلفل دلمهی رنگی: 8 عدد
پنیر سفید رنده شده: 2 پیمانه
سیر رنده شده: سه حبه
سس مایونز: 4 قاشق سوپخوری
جعفری خرد شده: 2 قاشق سوپخوری
تخم مرغ آب پز: 8 عدد
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه:
در ظرفی مناسب، پنیر رنده شده، سیر و سس مایونز را به همراه نمک و فلفل و جعفری خرد شده ریخته و مخلوط میکنیم.
سر فلفل دلمهها را جدا کرده و داخل آنها را خالی میکنیم. نیمی از فلفل دلمهها را با مواد بالا خوب پر میکنیم.
تخم مرغها را از وسط به دو نیم تقسیم میکنیم. نصف تخم مرغ را روی مواد تا نصفه پر شدهی داخل فلفل دلمه قرار میدهیم و بقیهی فلفل دلمه را هم با موادی که آماده کرده بودیم، پر میکنیم.
نصفهی دیگر تخم مرغ را روی مواد قبلی قرار میدهیم.
فلفل دلمههای آماده شده را به مدت 4 ساعت در یخچال قرار میدهیم.
در صورت دلخواه میتوانید قبل از سرو، به فلفل دلمهها برش بزنید.