چگونه یک وبلاگ نویس موفق باشیم
وبلاگ نویسان موفق و مشهور چه مهارتی دارند که شما ندارید؟
آنها می توانند سطح وسیعی از اینترنت را در دست بگیرند و طرفداران زیادی برای خود جذب کنند.
خب در این مقاله ما چند مورد از راز های آنها را برای شما می گوییم تا شما هم بتوانید مانند آنها وبلاگ نویسی حرفه ای شوید.
1. روزی خاص را برای پست گذاشتن تعیین کنید تا طرفداران تان بدانند و تنها در آن روز خاص منتظر پست جدید شما باشند. بعد از مدتی که از مشهور شدن خود مطمئن شدید می توانید به تعداد روزها اضافه کنید و یا آ را بر اساس برنامه ای تغییر دهید. این کار باعث می شود نه تنها افراد می دانند چه زمانی بلکه چگونگی پست های تان را می دانند. گاهی ممکن است در شروع این روند حتی چند سال برای اثبات این روند طول بکشد.
به مطالب و طرز نوشتار تان اهمیت دهید. سبکی را برای خودتان بسازید که خوانندگان و مخاطبین تان برخی مواقع بتوانند آن را پیش بینی کنند و یا حس کنند حرف دل خود آنهاست. هرچقدر این سبک قشنگ تر و به آنها نزدیک تر باشد احتمال برگشت آنها بیشتر است.
2. به شکلی قابل پیش بینی پست بگذارید. برای مثال اگر روزی یک بار پست می گذارید سعی کنید حدود زمانی را رعایت کنید تا افرادی که مداوم وبلاگ را چک می کنند از آخرین اطلاعات باخبر شوند.
3. یک منبع واضح برای گسترش اطلاعات تعیین کنید. در حال حاضر می توانید با بسیاری از کانال ها ارتباط برقرار کنید اما اگر این ارتباط را تنها به چند مورد خاص محدود کنید موثرتر خواهد بود. با این کار کنترل ترافیک داده ها و یا طرفداران راحت تر است. اگر برای تان امکان دارد اغلب اوقات پست بگذارید تا ترافیک داده ی بیشتری به سمت شما سرازیر شود. نیازی نیست طولانی باشد. فقط باید ارزشمند و مفید به حساب بیاید.
4. مخاطبین تان را بشناسید و با آنها ارتباط برقرار کنید. با گذاشتن برخی پست های ساده که حتی ممکن است بازدید کمی داشته باشند مخاطبین خود را از روی نظراتشان بشناسید. باید بررسی کنید و حتی از آنها بپرسید چه می خواهند, چگونه و چه زمانی برای آنها بهتر است. باید مطالبی مفید بگذارید تا در طولانی مدت هم قابل استفاده باشند و درک بیشتری از همه چیز طلب کنند.
در این مرحله ممکن است ترافیک داده ی بالایی داشته باشید که باید با توجه به آنها تصمیمات و اقدامات بعدی را صورت دهید.
با وبلاگ های مشهور کار کنید. پس از مدتی می توانید BACKLINK هایی از هزاران سایت مطرح ارائه کنید که اعتبارتان را هم بالا میبرد.
هم زمان با بررسی نظرات مخاطبین سعی کنید برای وبلاگ های مهم کار کنید و یا از آنها ایده بگیرید چون بازدهی بهتری خواهد داشت.
5. باید ویژگی های خاصی برای وبلاگ تان در نظر بگیرید به گونه ای که هر کس وارد وبلاگ می شود در بخش خاصی از آن درگیر و سرگرم شود. حتی می توانید برای آن چند زبان و یا گروه سنی مختلف قائل شوید تا هر کس بنابر مشخصات خودش از آن بهره ببرد.
6. باید دلیلی قانع کننده برای نگه داشتن مخاطبین در وبلاگ تان داشته باشید. ار تجربیات تان استفاده کنید. از آسان بودن دسترسی به وبلاگتان اطمینان حاصل کنید. بهره مند شدن از تمام قسمت های وبلاگ باید راحت و سریع باشد تا همه ی مطالب دیده شوند. هرچقدر ساختار سایت شما واضح تر باشد, دسترسی Google به آن آسان تر است.
7. از وبلاگ خود برای مسائلی مهم استفاده کنید.
مانند یادگیری مهارت ها
کسب اعتماد به نفس
آشپزی
مسائل روز
مسائل مهم زندگی
باید به گونه ای مطالب را ارائه کنید که نه تنها آموزنده باشند بلکه زبانی جالب, جذاب و یا حتی دارای کنایه باشند.
8. به رقیبان خود نگاه کنید. خود را با آنها مقایسه کنید. سعی کنید بهتر از آنها باشید. تمام توان تان را بگذارید تا به مخاطبین چیزی را ارائه دهید که از هیچ جای دیگر نمی توانند دریافت کنند. این تنها راه برای محکم قرار گرفتن در بالای این قله است.