0

چگونه دستگاه های اندرویدی را برای ویروس اسکن کنم ؟

mty1378
mty1378
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7386

در حالیکه برنامه های گوگل پلی با آنتی ویروس اسکن و بررسی میشوند تا از ورود هرگونه برنامه مخربی به گوگل  پلی جلوگیری شود، با این حال شما میتوانید با نصب آنتی ویروس ها، درصد کم احتمال ویروسی شدن سیستم عامل تان را کاهش دهید. برای جستجوی هر گونه فایل مخربی مانند ویروس باید یک آنتی ویروس مانند " AVG Antivirus” و یا " Lookout " را نصب کنید. هر دوی این آنتی ویروس ها رایگان بوده که امکان نشان دادن عملکرد دستگاهتان را میسر کرده و برنامه ها و فرآیند هایی را که باعث کاهش سرعت سیستم عامل تان میشوند را مشخص میکنند و به کاربر اطلاع میدهند.

1. بر روی Settings برای باز کردن تنظیمات ضربه بزنید.

قبل از دانلود هرگونه آنتی ویروسی از گوگل پلی، شما لازم دارید که مطمئن شوید که دستگاه هوشمندتان نمیتواند به غیر از مارکت های مانند گوگل پلی و بازار و .... از جایی دیگر برنامه ها را نصب کند.

2. بر روی Security  ضربه بزنید. با این کار به قسمت تنظیمات امنیت دستگاه هوشمند خود میروید.

3. در تب Device Administration باید گزینه Unkown sources  را پیدا کنید.

4. مطمئن شوید که گزینه Unkown sources فعال نباشد.

اگر این گزینه فعال باشد، شما به سیستم عامل تان اجازه نصب برنامه از منابع غیر از مارکت ها را داده اید که این امر میتواند دلیل اصلی کاهش عملکرد دستگاه هوشمندتان باشد. بعد از غیرفعال کردن این گزینه باید آنتی ویروس مناسب را دانلود و نصب نمایید.

5. بر روی برنامه Goole Play ضربه بزنید تا برنامه باز شود. مطابق تصویر بر روی آیکون این برنامه که به شکل یک مثلث رنگی است ، ضربه بزنید.

6. در قسمت Search برنامه اسم برنامه را جستجو کنید. این قسمت به شما اجازه می دهد تا هر برنامه ای را که میخواهید جستجو کنید. اندروید شما برای نصب آنتی ویروس آماده است.

7. گوگل پلی را باز کرده و در قسمت جستجو آنتی ویروس " Lookout" را جستجو کنید.

این برنامه از اطلاعاتتان محافظت میکند. البته دیگر آنتی ویروس هایی نظیرAVG و سایر آنتی ویروس نیز این قابلیت را دارند. این برنامه نسخه رایگان  پولی دارد که نسخه پولی آن، همه امکانات پیشرفته را در اختیارتان میگذارد اما نسخه رایگان آن نیز برای امنیت دستگاه هوشمندتان مناسب است.

8. " Lookout" را جستجو کنید.

با جستجوی این عبارت ، گوگل پلی هر برنامه ای را که به نوعی به این عبارت ربط دارد، به شما پیشنهاد میکند. برنامه اصلی در بالای لیست پیشنهادی میباشد.

9. بر روی " Lookout" ضربه بزنید. با ضربه زدن بر روی اسم برنامه به صفحه دانلود برنامه هدایت میشوید.

10. بر روی " Install" ضربه بزنید. قوانین و شرایط برنامه را پذیرفته تا دانلود آغاز شود.

تا اتمام دانلود منتظر بمانید. با توجه به سرعت اینترنت تان این امر میتواند طول بکشد.

11. بعد از نصب بر روی آیکون برنامه ضربه بزنید تا برنامه باز شود. با انجام این کار شما به برنامه اجازه میدهید تا دستگاه هتان را برای ویروس و فایل های مخرب، بررسی کند.

12. تب " Security". بر روی تب کلیک کنید تا منو باز شود.

شما همچنین میتوانید بر روی منو کلیک کرده و در قسمت Settings این گزینه را پیدا کنید.

13. بر روی Scan now کلیک کنید. برنامه شروع به جستجوی فایل های مخرب و ویروسی میکند. این کار میتواند مدتی طول بکشد.

14. نتیجه جستجو را در اتمام کار ببینید. اگر فایل مخربی و یا ویروسی داشته باشید، برنامه به شما اخطار میدهد، شما میتوانید در این قسمت این ویروس را حذف کنید.

♦ اگر برنامه ای آلود به ویروس باشد، باید آن را از نصب در بیاورید.

♦ اگر دستگاه شما آلوده به ویروس و یا فایل مخرب نباشد، شما میتوانید برنامه Lookout"را ببندید.

سعی کنید هر هفته یکبار، آنتی ویروس را اجرا کنید. این عمل به شما اطمینان میدهد که دستگاهتان از هرگونه فایل مخربی در امان است.

هشدار ها

با روت کردن دستگاه اندرویدی تان ، گارانتی دستگاه غیرفعال شده و حتی دستگاه هتان را در معرض خطر آلوده شدن به ویروس های ناشناس قرار میدهید. البته تا میتوانید از منابع ناشناخته برنامه دانلود و نصب نکنید، بعضی از برنامه ها اگر بر روی دستگاه روت شده نصب شوند، به اطلاعاتی دسترسی خواهند داشت که در دستگاه های غیر روت شده امکان پذیر نیست. پس برنامه هایتان را از مارکت های رسمی دانلود و نصب کنید.

سه شنبه 12 اردیبهشت 1396  3:23 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:چگونه دستگاه های اندرویدی را برای ویروس اسکن کنم ؟

سلام و عرض ادب
پست خوب شما در چند روز آینده در برترین ها یا لینک های چرخشی قرار خواهد گرفت
با تشکر از فعالیت چشمگیر شما

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

دوشنبه 18 اردیبهشت 1396  8:24 AM
تشکرات از این پست
mty1378
دسترسی سریع به انجمن ها