ماهنامه سرآشپز - سمیه دیندار: پاستاها را به صورت توپ دربیاورید، درون آرد سوخاری بغلتانید و در تابه سرخ کنید. اینطوری غذای جدید و شگفت انگیز دارید، که هم خودتان و هم بقیه اعضای خانواده از دیدن آن گل از گلشان باز می شود.
مواد مورد نیاز:
- پاستا حلزونی: 8 پیمانه
- ژامبون گوشت (نگینی خرد شده): 6 پیمانه
- پنیر فونتینا: 1 پیمانه
- تخم مرغ: 3 عدد
- شیر گرم: 1 پیمانه + 2 ق س
- پنیر چدار: 2.5 پیمانه
- خامه ترش: سه چهارم پیمانه
- آرد: 1 ق س + یک دوم پیمانه
- پودر سوخاری: 2.5 پیمانه
- نمک، فلفل سیاه، فلفل سفید: به میزان لازم
- روغن مایع: به میزان لازم
- کره: 1 ق س
روش پخت:
1. داخل قابلمه ای مقداری آب ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. سپس پاستا را به همراه 1 قاشق سوپخوری نمک به آن افزوده و بگذارید تا بپزد (ولی له نشود). سپس آبکش کرده و کنار بگذارید.
2. کره را داخل تابه ای روی حرارت ذوب کنید. بعد 1 قاشق سوپخوری آرد را به آن افزوده و هم بزنید تا بوی خامی آن از بین برود (به مدت 2 دقیقه)، سپس 1 پیمانه شیر گرم به آن افزوده و به هم زدن ادامه دهید تا کمی غلیظ شود. بعد 1 پیمانه پنیر چدار را به آن افزوده و هم بزنید تا ذوب شود.
3. پاستای پخته شده، سس پنیر، خامه ترش، ژامبون، بقیه پنیر چدار، پنیر فونتینا، 1 قاشق چایخوری نمک و مقداری فلفل سفید را درون ظرفی ریخته و مخلوط کنید. سپس با در بسته به مدت 2 ساعت داخل یخچال بگذارید.
4. یک دوم پیمانه آرد، 1 قاشق چایخوری نمک، فلفل سیاه و فلفل سفید را داخل کاسه ای ریخته و مخلوط کنید.
5. تخم مرغ و بقیه شیر را درون کاسه ای دیگر ریخته و مخلوط کنید.
6. پودر سوخاری را درون ظرفی بریزید.
7. پاستا را از یخچال خارج کرده، از آن به اندازه یک نارنگی برداشته و در دست گرد کنید (تقریبا 36 توپک).
8. هر توپک را به ترتیب در مخلوط آرد، مخلوط تخم مرغ و پودر سوخاری غلتانده، به مدت 10 دقیقه در یخچال بگذارید.
9. مقداری روغن داخل تابه ای نسبتا گود ریخته و روی حرارت بریزید. بعد توپک را داخل روغن غوطه ور قرار داده و سرخ کنید تا قهوه ای رنگ شود (حدود 3 دقیقه)، سپس روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافه آن خارج شده و به صورت داغ سرو کنید.