0

با «توپک پاستا»، خانواده را خوشحال کنید

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

با «توپک پاستا»، خانواده را خوشحال کنید

ماهنامه سرآشپز - سمیه دیندار: پاستاها را به صورت توپ دربیاورید، درون آرد سوخاری بغلتانید و در تابه سرخ کنید. اینطوری غذای جدید و شگفت انگیز دارید، که هم خودتان و هم بقیه اعضای خانواده از دیدن آن گل از گلشان باز می شود.

 

مواد مورد نیاز:
 
  • پاستا حلزونی: 8 پیمانه
  • ژامبون گوشت (نگینی خرد شده): 6 پیمانه
  • پنیر فونتینا: 1 پیمانه
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • شیر گرم: 1 پیمانه + 2 ق س
  • پنیر چدار: 2.5 پیمانه
  • خامه ترش: سه چهارم پیمانه
  • آرد: 1 ق س +  یک دوم پیمانه
  • پودر سوخاری: 2.5 پیمانه
  • نمک، فلفل سیاه، فلفل سفید: به میزان لازم
  • روغن مایع: به میزان لازم
  • کره: 1 ق س
 
 توپک پاستا
 
روش پخت:
 
1.    داخل قابلمه ای مقداری آب ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. سپس پاستا را به همراه 1 قاشق سوپخوری نمک به آن افزوده و بگذارید تا بپزد (ولی له نشود). سپس آبکش کرده و کنار بگذارید.
 
2.    کره را داخل تابه ای روی حرارت ذوب کنید. بعد 1 قاشق سوپخوری آرد را به آن افزوده و هم بزنید تا بوی خامی آن از بین برود (به مدت 2 دقیقه)، سپس 1 پیمانه شیر گرم به آن افزوده و به هم زدن ادامه دهید تا کمی غلیظ شود. بعد 1 پیمانه پنیر چدار را به آن افزوده و هم بزنید تا ذوب شود.
 
3.    پاستای پخته شده، سس پنیر، خامه ترش، ژامبون، بقیه پنیر چدار، پنیر فونتینا، 1 قاشق چایخوری نمک و مقداری فلفل سفید را درون ظرفی ریخته و مخلوط کنید. سپس با در بسته به مدت 2 ساعت داخل یخچال بگذارید.
 
4.    یک دوم پیمانه آرد، 1 قاشق چایخوری نمک، فلفل سیاه و فلفل سفید را داخل کاسه ای ریخته و مخلوط کنید.
 
5.    تخم مرغ و بقیه شیر را درون کاسه ای دیگر ریخته و مخلوط کنید.
 
6.    پودر سوخاری را درون ظرفی بریزید.
 
7.    پاستا را از یخچال خارج کرده، از آن به اندازه یک نارنگی برداشته و در دست گرد کنید (تقریبا 36 توپک).
 
8.    هر توپک را به ترتیب در مخلوط آرد، مخلوط تخم مرغ و پودر سوخاری غلتانده، به مدت 10 دقیقه در یخچال بگذارید.
 
9.    مقداری روغن داخل تابه ای نسبتا گود ریخته و روی حرارت بریزید. بعد توپک را داخل روغن غوطه ور قرار داده و سرخ کنید تا قهوه ای رنگ شود (حدود 3 دقیقه)، سپس روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافه آن خارج شده و به صورت داغ سرو کنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

دوشنبه 11 اردیبهشت 1396  10:51 PM
تشکرات از این پست
nargesza rozgol mty1378 bayati0011
دسترسی سریع به انجمن ها