0

نَه به جوجه کباب، آری به کباب سبزیجات!

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

نَه به جوجه کباب، آری به کباب سبزیجات!

ماهنامه سفره ایرانی - ستایش پاکدل: به جای اینکه هر آخر هفته جوجه و کباب سیخ بزنید و اینطوری دلی از عذا دربیاورید، کمی هم به فکر سلامتی تان باشید و اینبار کباب سبزیجات درست کنید.

 

 
مواد لازم:
 
  • بادنجان (برش داده شده): یک عدد
  • کدو سبز (اسلایس شده): یک عدد
  • فلفل دلمه ای زرد (برش داده شده): یک عدد
  • فلفل دلمه ای قرمز (برش داده شده): یک عدد
  • گوجه گیلاسی (از وسط دو نیم شده): 6 عدد
  • سیر (دو نیم شده): یک حبه
  • روغن زیتون فرابکر: به مقدار لازم
  • سرکه بالزامیک: به مقدار لازم
  • برگی آویشن تازه (ریز خرد شده): یک عدد
  • برگ ارگانوی تازه (ریز خرد شده): یک عدد
  • فلفل قرمز (پودرشده): به مقدار لازم
  • برگ رزماری (ریز خرد شده): یک عدد
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
 
 کباب سبزیجات
 
طرز تهیه:
 
1. برگ آویشن، ارگانو و رزماری را ریز خرد کنید و در ظرف مناسبی قرار دهید. یک حبه سیر از وسط دو نیم شده را اضافه کنید. روغن زیتون فرابکر، سرکه بالزامیک، نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز را اضافه کرده و کمی روی حرارت قرار دهید.
 
2. سبزیجات را بشویید و به ابعاد مناسب برش دهید. سپس آنها را به سیخ بکشید. روی آنها با برس مخلوط روغن زیتون را بمالید و در گریل کباب کنید. (در طول زمان پخت گه گاه با برس روی آنها از مخلوط روغن زیتون بمالید).

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

دوشنبه 11 اردیبهشت 1396  10:45 PM
تشکرات از این پست
nargesza mohammad_khoshghamat
دسترسی سریع به انجمن ها