در دنیای امروز و در همه نقاط جهان استفاده از انواع وبسایت هایی که به شبکه های اجتماعی(Social Networks) مجازی معروف هستند، گسترش یافته است. بسیاری از فناوری ها و ابزارهای مدرن همچون شبکه های اجتماعی مزایا و مضراتی(dangers) دارند. در واقع این فناوری های پیشرفته و مدرن علی رغم اینکه ممکن است امکانی مانند ارتباطات سریعتر و آسانتر را برای ما فراهم کنند، اما در کنار این مزایا و منافع ممکن است مضرات، تهدیدها و خطراتی نیز برای کسانیکه از این فناوری ها و ابزارهای مدرن صحیح و درست استفاده نمی کنند، وجود داشته باشد.
آزمایشگر این آزمایش اجتماعی(دوربین مخفی) با استفاده از شبکه ای اجتماعی که مبتنی بر دوست یابی و شبکه ای از دوستان است، سعی می کند با استفاده از یک نام و عکس جعلی با نوجوان دختری رابطه دوستی برقرار کرده، این نوجوان را فریب داده و در یک ملاقات حضوری او را ببیند و ... .
البته، خوشبختانه این یک دوربین مخفی است و قرار ملاقات حضوری برای دیدن این دخترانی که در شبکه اجتماعی با آن دوست شده است، با هماهنگی والدین آنها صورت می گیرد. اما نکته ای که این آزمایش اجتماعی که در امریکا صورت گرفته است می تواند به ما آموزش دهد این است که این دوست جعلی دختران می توانست یک آدم خطرناک با مشکلات روانی و جنسی باشد که صدمات زیان باری برای این دختران به همراه آورد.
متاسفانه در این آزمایش اجتماعی واکنش اکثر والدین این دختران نوجوان بسیار تند است. جالب است که این واکنش تند والدین فارغ از نوع فرهنگ و ملیت در همه کشورها از جمله ایران نیز ممکن است وجود داشته باشد. البته این یک واکنش طبیعی والدین به دلیل دوست داشت و علاقه شدید به فرزندانشان است، اما والدین نباید یک عکس العمل قهری نسبت به خطای فرزند خود داشته باشند.
در مجموع، این آزمایش اجتماعی نشان دهنده وجود خطرات شبکه های اجتماعی و عدم آگاهی و استفاده درست کاربران این شبکه های اجتماعی، بویژه نوجوانان، از آنهاست و بیانگر نیاز تمامی کشورها و جوامع نسبت به آموزش دیدن نسبت به استفاده از فضای مجازی و شبکه های اجتماعی و دوست یابی است.