مواد لازم
سینه مرغ - 2 عدد
ساقه نرم کرفس - 4 عدد
کاهوی خرد شده - 2 لیوان
پنیر موزارلای رنده شده - نصف لیوان
سس مایونز - 4 قاشق غذاخوری
نان تست - به مقدار لازم
طرز تهیه
سینه مرغ را با پیاز ، نمک و فلفل بپزید. سپس سینه مرغ پخته شده را به تکه های کوچک خرد کنید.
ساقه های کرفس را ریز خرد کنید (از ساقه های داخلی ونرم کرفس استفاده کنید ) و همراه با پنیررنده شده به تکه های مرغ اضافه و مخلوط کنید.
سس مایونز ، نمک و فلفل را به مواد اضافه و خوب مخلوط کنید تا اردور یکدست شود (کمی آبلیموی تازه هم اضافه کنید ).
نان های تست را کمی حرارت دهید تا برشته شود. سپس بین هر دو نان مقداری از مواد اردور و مقداری کاهوی خرد شده بریزید و سرو کنید.