0

برندگان قرعه کشی ویژه برنامه نوروزی راسخون (اسفند و فروردین)

eramau
eramau
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 733

پاسخ به:برندگان قرعه کشی ویژه برنامه نوروزی راسخون (اسفند و فروردین)

نقل قول salma57

سلام. و عرض ادب.

خسته نباشید عرض میکنم خدمت همه دست اندرکاران برگزاری ویژه برنامه مادر آسمان تا پدر خاک.

تبریک به همه برندگان. تبریک به خودم.

مخصوصا تبریک به کسانی که با دو‌ نام‌کاربری یک جایزه رو دوبار برنده شدند.

مخصوص تر تبریک به برندگانی که علاوه بر مورد بالا، جوایز دیگه رو هم برنده شدند.( یک نفر هفت جایزه البته تا جایی که من اکانتهاشون رو خبر دارم) 

برای مدیران زحمت کشی هم که‌ این سری برنده نشدند آرزو میکنم در ویژه نامه بعدی برنده بشوند. اجرکم عندالله

-----------------------------------------------------------------------------------------

لطفا مورد توجه قرار گیرد . ما با خرج کردن این همه حسنه یک بار هم برنده نشدیم .ولی ...

دوشنبه 11 اردیبهشت 1396  3:49 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m mosabeghat_ravabet farshon khodaeem1 emamedavazdah ehsan007060 salma57 omiddeymi1368
sadra122
sadra122
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 505

سلام چرا برای این مسابقه مادر آسمان و پدر خاک قرعه کشی ماهانه گذاشتین؟؟؟؟پس من که شرکت کرده بودم تو این طرح و از قرعه کشی بی خبر بودم چی ؟؟؟ و کسایی مثل من. در ضمن تبریک میگم به مدیرانی که در قرعه کشی ها همش شانس اونا در میاد ....

دوشنبه 11 اردیبهشت 1396  7:31 AM
تشکرات از این پست
mosabeghat_ravabet rasekhoon_m khodaeem1 emamedavazdah ehsan007060 salma57 omiddeymi1368
mosabeghat_ravabet
mosabeghat_ravabet
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1875

نقل قول javaddfd

سلام 

خسته نباشید  و تبریک اعیاد شعبانیه خدمت همه شما عزیزان

ببخشید قرعه کشی این بار شما خیلی بد چون آدم تو معذوریت انداخته بودید . بنده به همراه خانواده ام در جشنواره شما شرکت کردیم و کل 21 روز را همراه جشنواره بودیم . اما چون امتیاز کم داشتیم اقدام به خرید نکردیم . البته می تونستیم پازل بخریم اما پازل چه به درد ما می خورد ؟ بهرحال مطمئنم خیلی از دوستان دیگه هم با اینکه شرکت کرده بودند ولی اقدام به خرید نکردند چون جوایز خوبی در نظر نگرفتید ( به جز شکلات خوری و کتاب ) 

سلام

کاربر گرامی ممنون از اینکه همراه ما بودید و هستید.

اینکه امتیاز کم دارید بسته به فعالیت خودتون داره و میتونید با فعالیت در یکی از تالارهای انجمن تعداد پست خود را بالا ببرید و به تبع امتیاز بیشتری برای خرید از فروشگاه دریافت کنید شما نباید فقط بسنده به شرکت در این طرح میکردید.از پست گذاشتن در تالارهای انجمن در هر زمینه و تخصصی غافل نشوید.

اینکه دوستان دیگه خرید نکردند به معنی این نیست که جوایز خوب نبوده  فرصت رو برای برنده شدن دیگر دوستان گذاشتند. مثل خیلی از مدیر های عزیز که اصلا خرید نکردند .به هر حال از اینکه در طرح شرکت نمودید ممنون

دوشنبه 11 اردیبهشت 1396  8:03 AM
تشکرات از این پست
farshon khodaeem1 rasekhoon_m emamedavazdah ehsan007060 salma57 nazaninfatemeh khoda1393 omiddeymi1368
mosabeghat_ravabet
mosabeghat_ravabet
کاربر طلایی1

نقل قول emamedavazdah

فقط یه سوال :

چرا تو قسمت پازل تعداد برنده ها اینقدر کمه(نسبت به سالنامه و کتاب و...)

مگه تعداد برنده ها محدوده؟surprise

سلام

تعداد برنده ها محدود نبود تعداد پازل ها محدود بود

دوشنبه 11 اردیبهشت 1396  8:06 AM
تشکرات از این پست
farshon khodaeem1 rasekhoon_m emamedavazdah ehsan007060 salma57 nazaninfatemeh omiddeymi1368
mosabeghat_ravabet
mosabeghat_ravabet
کاربر طلایی1

نقل قول ayeneh

سلام ببخشيد در مطلب پيش شماگفته بوديد هركسي چه تعداد جايزه برنده شده كه من يك جايزه برنده شدم  در اين مسابقه

شعار سال هم كه درست پيش بيني كرده بودم كه جايزه اش معلوم نشد

لطفا بفرماييد پس چرا اسمم نيست

سلام

شعار سال که فقط حائز امتیاز بود و کلا جدای از طرح از مادر آسمان تا پدر خاک برگزار شده بود 

در ضمن شما کلا دو محصول و از هر کدام یک مورد خرید انجام داده بودید و شما نسبت به دیگر کاربرانی که خرید های زیادی انجام داده بودند شانس کم تری برخوردار بودید

امیدوارم در طرح های آینده شما نیز از برندگان باشید

دوشنبه 11 اردیبهشت 1396  8:21 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1 rasekhoon_m emamedavazdah ehsan007060 farshon salma57 nazaninfatemeh omiddeymi1368
emamedavazdah
emamedavazdah
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6316

نقل قول mosabeghat_ravabet
نقل قول emamedavazdah

فقط یه سوال :

سلام

سلام مجدد

خب وقتی تعداد پازل محدود باشه یعنی تعداد برنده هم محدوده

او خواهد آمد چه ما آماده باشیم چه نباشیم ، پس طوری باشیم که وقتی آمد شرمنده نشویم  
اللهم عجل لولیک الفرج
دوشنبه 11 اردیبهشت 1396  9:52 AM
تشکرات از این پست
ehsan007060 rasekhoon_m farshon salma57 omiddeymi1368
mosabeghat_ravabet
mosabeghat_ravabet
کاربر طلایی1

نقل قول emamedavazdah
نقل قول emamedavazdah

فقط یه سوال :

سلام

سلام مجدد

قیمت پازل ها مقداری بالا بود به همین خاطر محدود بود وگرنه ما دوست داشتیم بیشتر برنده و جایزه داشتیم

دوشنبه 11 اردیبهشت 1396  10:26 AM
تشکرات از این پست
farshon rasekhoon_m salma57 nazaninfatemeh emamedavazdah omiddeymi1368
asker1333
asker1333
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1143

با سلام و عرض تبریک به برندگان عزیز

بنظر من همون امتیازها را به همه شرکت کنندگان میدادید حق به حق دار می رسید الان سر اونایی که برنده نشدن بی کلاه مونده

هر کس میتونست با امتیازهای خودش توی قرعه کشی شرکت کنه و هر کس که نمیخواست شرکت کنه امتیازهاشو داشت

دوشنبه 11 اردیبهشت 1396  11:37 AM
تشکرات از این پست
lotfi64431 mosabeghat_ravabet salma57 ehsan007060 emamedavazdah
lotfi64431
lotfi64431
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1527

با سلام و تبریک به همه برندگان و تبریک اعیاد شعبانیه

بنظر من در مسابقاتی که میذارین یا به همه امتیاز بدین که عدالت رعایت بشه  و یا اینکه بدون شرکت در فروشگاه قرعه کشی کنید که چیزهایی که مد نظر خودتونه بذارین چون اینجور امتیازها نصفشون میره و زحمت اونایی که شرکت کردنو چیزهای که خواستن برنده نشدن هدر میره

دوشنبه 11 اردیبهشت 1396  11:57 AM
تشکرات از این پست
mosabeghat_ravabet farshon rasekhoon_m salma57 ehsan007060 emamedavazdah
nargesi
nargesi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3783

سلام وقت بخیر

قرعه کشی دو ماهو کنسل کردین ادغامش کردین با هدایای ویژه برنامه ی نوروزی؛ اصلا جالب نبود اونم با نوع هدایاش .

موفق باشید

دوشنبه 11 اردیبهشت 1396  12:49 PM
تشکرات از این پست
farshon rasekhoon_m salma57 siryahya ehsan007060 omiddeymi1368
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

با نام او...

سلام و عرض ادب. ضمن تبریک این ایام، تشکر مجدد از همه شما عزیزان، تبریک مجدد به برندگان و هم چنین عذرخواهی که بنده وارد صحبت می شوم لذا احتراما در راستای چند موضوعی که توسط شما بزرگواران مطرح شده نکاتی رو اشاره میکنم:

- این طرح هم مثل دیگر طرح های قرعه کشی ماهیانه بود لذا تنها تفاوت آن این بود که به احترام کاربران عزیز و فعال در انجمن، تقریبا منحصرا به فعالین همیشه همراه انجمن تعلق گرفت به ویژه عزیزانی که در ویژه برنامه نوروزی همراه راسخون بودند. چرا که ایشان(مدیران و کاربران انجمن) سرمایه های راسخون اند و کوچکترین کاری بود که در این ایام از دست ما برمی آمد.

- اینگونه نبود که کسانی که در طرح ویژه برنامه ما را همراهی کردند فقط با امتیازاتی که از مشارکت در طرح دریافت می کنند بتوانند خرید کنند و امتیازاتشان کم باشد لذا ایشان حسب فعالیتی که مادام در انجمن داشته اند و هم چنین امتیازات قبلی می توانستند از محصولات خرید کنند.

- محصولات ارایه شده همانگونه که قبلا هم اشاره شده بود با رویکرد حمایت از شعار سال و تولید و اشتغال و جنس ایرانی بود کمااینکه ورای این موضوع، این آثار هنری است و جنبه ی تزیینی در منزل داشته و هم چنین نماد آثار باستای و تاریخی کشورمان است.

- هزینه ای که هر ماه برای ارایه ی محصول در قرعه کشی ماهیانه ی سایت به عنوان هدیه به کاربران عزیز لحاظ می گردد مشخص است و این دو ماه نیز دقیقا بدون کاستی از مبلغی که هر ماه در نظر گرفته می شد، به صورت تجمیع دو ماه، محصول بارگذاری و ارایه گردید.

- قرعه کشی دو ماه اسفند و فروردین کنسل نشد و به همان قوت ارایه گردید لذا باز هم اشاره می گردد بنا را بر مشارکت در طرحی که ارایه شده بود گذاشتیم تا هم شما عزیزان با خیال راحت به فعالیت بپردازید و هم ما در حد توان به صورت اختصاصی از شما عزیزان قدردانی کرده باشیم.

- هدف ما جلب رضایت شما کاربران عزیز است که سعی بر اجرای آن داشته ایم لذا به حمدالله تعداد عزیزان و به تبع آن سلایق و علایق کم نیست. زین رو به فراخور زمان و در حد توان بنا را بر اجرای نظرات شما بزرگواران گذاشته ایم و به مرور و تناوب در حال اجرا هستیم.

- شایان ذکر است در قرعه کشی محصولات اردی بهشت ماه که  هم اکنون در قسمت فروشگاه قابل مشاهده و استفاده است اشاره شده است که هر کاربر تنها دوبار در هر دوره می تواند در محصولات برنده شود و برای بار سوم امکان برنده شدن وجود ندارد. لطفا در خریدهای خود دقت لازم را مبذول فرمایید. (توضیح اینکه شما می توانید از محصولات مورد نظر خود به دلخواه خرید کنید حتی همه ی محصولات ولی اگر در دو محصول برنده شدید در محصول بعدی در قرعه کشی شرکت داده نخواهید شد و یا برنده نخواهید شد.)

- ان شاالله که بتوانیم قدر یکدیگر را بدانیم...

شاد باشید

دوشنبه 11 اردیبهشت 1396  2:13 PM
تشکرات از این پست
mosabeghat_ravabet siryahya ehsan007060 farshon amirali123 nazaninfatemeh borkhar emamedavazdah omiddeymi1368
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

باسلام وتشکر

من متوجه نشدم یعنی اگرکاربری۳محصول درقرعه کشی برنده بشه دومحصول بهش تعلق می گیرد؟

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

دوشنبه 11 اردیبهشت 1396  3:23 PM
تشکرات از این پست
ehsan007060 rasekhoon_m emamedavazdah
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10952

نقل قول rasekhoon_m

- شایان ذکر است در قرعه کشی محصولات اردی بهشت ماه که  هم اکنون در قسمت فروشگاه قابل مشاهده و استفاده است اشاره شده است که هر کاربر تنها دوبار در هر دوره می تواند در محصولات برنده شود و برای بار سوم امکان برنده شدن وجود ندارد. لطفا در خریدهای خود دقت لازم را مبذول فرمایید. (توضیح اینکه شما می توانید از محصولات مورد نظر خود به دلخواه خرید کنید حتی همه ی محصولات ولی اگر در دو محصول برنده شدید در محصول بعدی در قرعه کشی شرکت داده نخواهید شد و یا برنده نخواهید شد.)

..................................................................................................................................................................

سلام و عرض ادب

محدودیت های این طرح هر بار بیشتر میشه!

خب حالا اگر کسی سه تا جایزه برنده شد! و تمایل به دریافت سومین جایزه ایی داشت که شما حذفش کردید تکلیفش چیه(خب یهو میگفتید بیش از دو محصول خرید نکنیم!)

حسنه محصول سوم که حذف میشه به طور کامل برگشت داشته می شه؟

دوشنبه 11 اردیبهشت 1396  3:23 PM
تشکرات از این پست
farshon amirali123 rasekhoon_m
asdfg_zxcvb11
asdfg_zxcvb11
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2460

باسلام،

بنده هم به نوبه خودم هم تسکر می کنم و هم خدمت کلیه برندگان تبریک عرص می کنم.

سپاس و التماس دعا

دوشنبه 11 اردیبهشت 1396  4:33 PM
تشکرات از این پست
farshon ehsan007060 amirali123 rasekhoon_m emamedavazdah
khoda1393
khoda1393
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 446

نقل قول emamedavazdah
نقل قول emamedavazdah

فقط یه سوال :

سلام

سلام مجدد

قیمت پازل ها مقداری بالا بود به همین خاطر محدود بود وگرنه ما دوست داشتیم بیشتر برنده و جایزه داشتیم

قابل توجه اونایی که نوشتن پازل به چه درد ما میخوره!

درضمن من هم از اونایی بودم که پازل و در کل تمام جوایز رو دوست داشتم و اما حسنه ها محدود

وخدارا شکر بعداز چندین بار شرکت در قرعه کشی و برنده نشدن این بار کتاب نفیس رستاخیز رو برنده شدم

تبریک به همه برندگان و تبریک به خودم

تاواجبی وجود دارد برای تبلیغ سراغ مستحبات نروید

وتا واجب فراموش شده ای هست سراغ واجبات بورس نروید

امربه معروف و نهی از منکر اینقدر مهم و ظریفه که گاهی دو امام دست در دست هم میدن تا وضوی پیرمردی را اصلاح کنند

دوشنبه 11 اردیبهشت 1396  9:08 PM
تشکرات از این پست
farshon rasekhoon_m emamedavazdah
دسترسی سریع به انجمن ها