0

سبد تخم مرغ

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

سبد تخم مرغ

ماهنامه سرآشپز - سارا خسرویان: سبد تخم مرغ، اسم عجیب و غریبی برای یک غذا یا پیش غذاست. اما از این مطلب متوجه می شوید که درست کردن اش خیلی هم راحت است.

 
مواد مورد نیاز:
 
  • نودل: 1 بسته (200 گرم)
  • تخم مرغ (آب پز): 3 عدد
  • سس سویا: 6 ق چ
  • شکر قهوه ای: 1 ق چ
  • پودر زنجبیل: 1 ق چ
  • سیر (رنده شده): 2 حبه
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • روغن زیتون: 1 ق چ
  • روغن کنجد: 1 ق چ
  • قرص عصاره مرغ: 1 ق چ
  • روغن مایع: به میزان لازم
  • ژامبون (سرخ شده): 2 ورقه
  • تربچه (اسلایس شده): 1 عدد
  • پیازچه (اسلایس شده): 2 شاخه
  • شنبلیله: چند شاخه
 
 سبد تخم مرغ
 
روش پخت:
 
1.    تخم مرغ، 2 قاشق سوپخوری سس سویا، شکر قهوه ای، پودر زنجبیل، مقداری نمک، فلفل، سیر و روغن زیتون را داخل کیسه نایلونی ریخته و آن را گره بزنید (یا داخل نایلون زیپی بگذارید)، سپس به مدت 12 ساعت داخل یخچال بگذارید تا مزه دار شود.

2.    نودل را داخل قابلمه ای حاوی مقداری آب جوش روی حرارت ریخته و حدود 8 دقیقه بپزید. سپس آن را آبکش کرده و داخل کاسه ای بریزید. بعد بقیه سس سویا، روغن کنجد، عصاره مرغ، مقداری نمک و فلفل را به آن افزوده و با استفاده از قاشقی هم بزنید.

3.    قالب مافین 6 تایی را با مقداری روغن مایع چرب کرده، سپس دوسوم آن را به وسیله قاشقی با نودل آماده شده پر کنید.

4.    قالب را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا طلایی و ترد شود.

5.    تخم مرغ مرینت شده را به دو نیم تقسیم کنید.

6.    قالب را از فر خارج کرده و روی هر کدام یک نیمه تخم مرغ، دو برش ژامبون، 2 شاخه شنبلیله، یک برش تربچه (از قبل اسلایس کرده و با کاتر به شکل گل برش بزنید) و چند برش پیازچه قرار داده و سرو کنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

شنبه 9 اردیبهشت 1396  5:58 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها