وب سایت آشپزباشی: همبرگر باریک از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این برگرهای خوشمزه و نازک روی نان های برشته، به خوشمزگی همبرگرهای رستوران ها هستند.
مواد لازم:
- گوشت چرخ کرده ۵۷۰ گرم
- روغن قدری
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- پنیر پیتزا ورقه ای ۴ عدد
- کره ۴ قاشق چای خوری
- نان همبرگر ۴ عدد
- پیاز سفید ۱/۴ پیمانه
- خیار شور ۱ عدد
- کاهو ۱ پیمانه
- سس خردل ۴ قاشق چای خوری
طرز تهیه:
1-گوشت را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید، آن ها را گرد کرده، بین ۲ کیسه ی پلاستیکی گذاشته و با وردنه به قطر ۱۴ سانتی متر و پهنای حدود ۸ میلی متر باز کنید.
2-مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و آن را گرم کنید. به همبرگر ها از ۲ سمت کمی نمک و فلفل سیاه بزنید و آن ها را برای حدود ۳ دقیقه بپزید. حرارت را کم کنید، همبرگرها را بچرخانید، روی آن ها یک ورقه پنیر بگذارید و برای ۲ دقیقه دیگر بپزید.
3-روی قسمت برش خرده ی نان ها کمی کره بمالید و آن ها را در ماهیتابه ی گریل، برای حدود ۱ دقیقه برشته کنید.
4- همبرگرها را به همراه پیاز، خیارشور، کاهو و سس خردل بین برش های نان گذاشته و میل کنید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی همبرگر باریک:
1- نان ها را از وسط نصف کنید.
2- پیاز را پوست گرفته نگینی خرد کنید.
3- خیار شور را به شکل ورقه های نازک برش دهید.
4- کاهو را خرد کنید