0

طرز تهیه مسقطی انار

 
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 158652
محل سکونت : ▂▃▄▅▆▇█Tabriz█▇▆▅▄▃▂

طرز تهیه مسقطی انار

طرز تهیه مسقطی انار

طرز تهیه مسقطی‌ انار ، مسقطی‌ انار

مسقطی از خوراکی های نوستالوژیک ایرانی است که در این مطلب طرز تهیه مسقطی انار را آموزش خواهیم داد.

مواد لازم برای مسقطی انار

آب انار:حدود 4 لیوانمسقطی‌ انار

شکر:2 لیوان

نشاسته مرغوب:حدود 7 تا 8 قاشق غذاخوری

 

گلاب:نصف لیوان

کره:3 قاشق غذاخوری

مسقطی انار

طرز تهیه مسقطی انار

ابتدا آب انار را با نشاسته مخلوط کنید تا حل شده و بعد آن را روی حرارت قرار دهید و بجوشانید تا کمی غلیظ شود.

شکر را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا کاملا غلیظ شود.

پس از آن، گلاب و کره را هم افزوده و پس از شفاف و ذوب شدن کره، مسقطی را در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با پودر پسته یا نارگیل تزئین کرده، در یخچال بگذارید تا خوب بسته شود.

در صورتی که آب انار شیرین بود، می توانید از میزان شکر کم کنید. 

 

نکات تکمیلی در مورد مسقطی‌ انار

مسقطی‌ انار جزو دسرهای ایرانی میباشد 
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
مسقطی‌ انار را می توانید در وعده دسر - سرو کنید . 
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر  مناسب میباشد .

 

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

جمعه 8 اردیبهشت 1396  9:09 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها