0

طرز تهیه سالاد گوجه و بادمجان مراکشی

 
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 158652
محل سکونت : ▂▃▄▅▆▇█Tabriz█▇▆▅▄▃▂

طرز تهیه سالاد گوجه و بادمجان مراکشی

طرز تهیه سالاد گوجه و بادمجان مراکشی

طرز تهیه سالاد گوجه و بادمجان ، سالاد گوجه و بادمجان

سالاد بادمجان و گوجه ترکیب خوشمزه آسیایی است که مکمل غذایی خوبی نیز به شمار می رود. در شرق میانه (مراکش)، سالاد گوجه و بادمجان یکی از مکمل های غذایی خیلی خوب است.

 مواد لازم برای سالاد گوجه و بادمجان مراکشی

 

بادمجان :یک کیلوگرم

گوجه فرنگی گیلاسی :250 گرم

گوجه فرنگی :200 گرم

آبغوره :یک پیمانه

روغن زیتون بکر :½ پیمانه

رب گوجه فرنگی :1/3 پیمانه

دانه کاج برشته شده :¼ پیمانه

سیر له شده :یک حبه

پیاز قرمز :یک عدد

زیره آسیاب شده :یک قاشق چایخوری

زعفران :½ قاشق چایخوری

فلفل دلمه ای قرمز دودی :¼ قاشق چایخوری

 

سالاد گوجه و بادمجان

طرز تهیه سالاد گوجه و بادمجان مراکشی

 

بادمجان را به صورت حلقه های 1 سانتیمتری خرد کنید.

گوجه فرنگی های گیلاسی را از وسط نصف کنید.

گوجه فرنگی ها را به قطعات کوچک ببرید.

بادمجان ها را در کاسه ای بزرگ قرار داده و به آنها نمک و فلفل بزنید.

 2 قاشق روغن را روی شان بریزید، سپس با دست آنها را هم بزنید تا همه جای بادمجانها را بپوشاند. 2 قاشق روغن بریزید و دوباره این کار را تکرار کنید.

رب گوجه را افزوده و با دست رب را به بادمجانها بمالید تا همه جای آنها به طور یکدست با رب پوشیده شود.

تابه ای چدنی که کفه ضخیمی دارد را روی شعله متوسط گرم کنید، برای اجتناب از چسبیدن، آنها به ته تابه، مقداری روغن اضافه کنید. بادمجانها را به 3 دسته تقسیم کرده و هر بار یک دسته را در تابه سرخ کنید.

هرطرف آنها را برای 4 دقیقه سرخ کنید تا ترد و طلایی شوند و سپس آنها را به بشقاب مناسب سرو منتقل کنید.

در همین حین زعفران و آبغوره را در کاسه ای کوچک ریخته و کنار بگذارید. 2 قاشق باقیمانده روغن را در تابه ای بزرگ روی شعله  متوسط داغ کنید.

پیاز را به تابه افزوده و مدام هم بزنید تا پیازها نرم شوند که حدوداً 5 دقیقه طول میکشد سپس سیر، 1 قاشق چایخوری نمک، زیره و پاپریکا را به مواد افزوده، برای 1 دقیقه هم بزنید تا عطر آنها بلند شود.

گوجه های گیلاسی را افزوده و هم بزنید تا با مخلوط پیاز آغشته شوند. گوجه های خرد شده را افزوده و درپوش تابه را بگذارید و برای 8  دقیقه بپزید تا همه گوجه ها نرم شوند.

مخلوط زعفران و آبغوره را افزوده و مواد را به جوش آورید. در صورت لزوم نمک و فلفل اضافه کنید.

گوجه ها را روی بادمجان ها بریزید.

برای سرو روی آنها دانه کاج بپاشید.  

 

سالاد گوجه و بادمجان مراکشی

نکات تکمیلی در مورد سالاد گوجه و بادمجان

سالاد گوجه و بادمجان جزو انواع سالاد میباشد 
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
سالاد گوجه و بادمجان را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید . 
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد . سالاد گوجه و بادمجان

سالاد گوجه و بادمجان
جمعه 8 اردیبهشت 1396  8:55 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها