نائنگچی سالاد سرد سنتی کره ای برای مهمانان ویژه است که طعم متفاوتی دارد.طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک مشاهده نمائید.
مواد لازم برای نائنگچی
پودر تخم خردل کره ای :یک قاشق غذاخوری
آب :2 قاشق چای خوری
نمک :یک قاشق چای خوری
شکر : یک قاشق غذاخوری
سرکه سفید :2 قاشق غذاخوری
گوشت خرچنگ :140 گرم
خیار متوسط(برش های افقی باریک) :یک عدد
گلابی (بدون هسته و باریک بریده شده):یک عدد
تخم کاج و جوانه تربچه :2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه طرز تهیه نائنگچی
1. پودر تخم خردل و آب را در کاسه کوچکی مخلوط کنید. خوب هم بزنید و 5 تا 10 دقیقه بگذارید بماند.
2. نمک، شکر و سرکه سفید را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و روی آن را بپوشانید و در یخچال بگذارید.
3. برش های باریک گوشت خرچنگ را در مایکروویو بگذارید تا یک دقیقه بپزد. بدین ترتیب نرم می شود و رنگ آنها قرمز روشن می شود. اگر مایکروویو ندارید با یک قاشق چایخوری روغن نباتی، آنها را در تابه تفت دهید.
4. برش های هر یک از مواد را ریش ریش کنید تا باریک و اندازه هم شوند.
5. خیار، خرچنگ و گلابی را روی بشقابی بچینید و روی آنها سس خردل بریزید. تخم کاج را روی آن بپاشید و سرو کنید. هنگام کشیدن آن، تمام مواد را با هم مخلوط کنید تا به هر کس به میزان مساوی از همه مواد سالاد برسد.
نکات تکمیلی در مورد نائنگچی
نائنگچی جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
نائنگچی را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .