طرز تهیه سالاد کلم و نارگیل
سالاد کلم و نارگیل بسیار خوشمزه و مقوی با عطر نارگیل است که تهیه آن را به شما پیشنهاد میکنیم.
مواد لازم برای سالاد کلم و نارگیل
کلم برگ :500 گرم
سیر :3 حبه
فلفل قرمز تند :یک عدد
زنجفیل تازه پوست کنده :یک تکه 3 سانتی
زردچوبه :2 قاشق غذاخوری
دانه خردل :2 قاشق غذاخوری
پودر نارگیل :¼ پیمانه
روغن مایع گیاهی :2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه سالاد کلم و نارگیل
این سالاد ترکیبات خاصی دارد و طعمی تازه را به شما و اطرافیان تان معرفی می کند.
تابه را روی حرارت متوسط گرم می کنیم. روغن مایع گیاهی ( روغن زیتون، کنجد...) را داخل تابه می ریزیم و حرارت می دهیم تا کامل داغ شود.
سیر را خرد کرده، به همراه فلفل قرمز تند (که باریک باریک خرد کرده اید) و زنجفیل اضافه می کنیم و 1 تا 2 دقیقه با حرارت بالا سرخ می کنیم تا عطر غذا بلند شود.
بعد از آن زردچوبه و خردل را اضافه می کنیم و به سرخ کردن ادامه می دهیم تا دانه های خردل شروع به بالا و پایین پریدن کند.
کلم خرد شده و پودر نارگیل را به مواد داخل تابه اضافه می کنیم. حدود 4 دقیقه همراه با سرخ کردن مواد را تفت می دهیم تا کلم نرم شود.
سالاد آماده است، اجازه دهید کمی سرد شود سپس سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد سالاد کلم و نارگیل
سالاد کلم و نارگیل جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
سالاد کلم و نارگیل را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .