وب سایت سرآشپز: جدیدا - البته خیلی هم جدید نیست - درست کردن انواع بورانی کنار غذا مد شده است. در این مطلب هم طرز تهیه بورانی بادمجان پرطرفدار را به شما آموزش داده ایم.
مواد لازم:
- ماست پرچرب ۱ پیمانه
- بادمجان ۳ عدد
- سیر ۲ حبه
- لیمو ترش ۱ عدد
- روغن زیتون ۳ قاشق سوپ خوری
- نمک به مقدار لازم
طرز تهیه:
1- سیر را رنده کنید.
2- کبابپز را از قبل گرم کنید یا اجاق را روی شعله متوسط روشن کنید و روی آن شعله پخشکن قرار دهید.
3- با استفاده از یک چاقوی تیز، در 3 تا 4 نقطه از بادنجانها شکاف ایجاد کنید تا موقع پختن نترکند.
4- بادمجانها را روی شعله پخشکن یا کبابپز بگذارید و آن ها را کباب کنید؛ گهگاهی آنها را بچرخانید تا زمانیکه پوست آنها سیاه و ورقه ورقه شود. آنگاه بادمجانها را کنار بگذارید تا خنک شوند.
5- وقتی بادمجانها به اندازه کافی سرد شدند، آنها را پوست بکنید و خرد کنید؛ مجددا با چنگال له کنید تا نرم شوند.
6- بادمجانهای له شده را درون یک کاسه متوسط بریزید. روغن، ماست و آب لیموترش تازه را به آن اضافه کنید و آنها را هم بزنید تا جاییکه خوب با یکدیگر مخلوط شوند.
7- سیر و نمک را هم اضافه کنید و هم بزنید. سپس مواد را در ظرفی که میخواهید سرو کنید، بریزید.
8- اگر تمایل دارید آن را با جعفری و دانههای انار تزیین کنید. این غذا را سرد میل کنید