وب سایت آشپزباشی: سیب زمینی تنوری از مجموعه دستورغذایی های نایجلا لاوسون است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. برای این که سیب زمینی ها به خوبی پخته و ترد شوند و ظاهر زیبایی داشته باشند، روی سیب زمینی ها را برش های عرضی می زنیم.
- سیب زمینی ۳۶ عدد کوچک
- کره ۴۵ گرم
- روغن زیتون ۵ قاشق غذاخوری
- نمک به میزان لازم
طرز تهیه:
1-فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
2- روی سیب زمینی ها را به شکل فاصله های ۳ میلی متری و تا عمق دو سوم، برش های عرضی بزنید.
3- سینی فر را روی شعله ی گاز بگذارید. کره و روغن زیتون را به آن اضافه کرده و داغ کنید. حرارت را خاموش کنید.
4- سیب زمینی های برش خرده را از همه طرفشان در روغن داغ در ماهیتابه بغلتانید و کمی نمک روی آن ها بپاشید.
5-سینی را در فر بگذارید و سیب زمینی ها را برای حدود ۴۰ دقیقه تا نرم و مغز پخت شوند، بپزید.
6- اگر از سیب زمینی های سایز متوسط استفاده می کنید فر را با حرارت ۲۱۰ درجه سانتی گراد گرم کنید و آن ها را برای حدود ۷۰ دقیقه بپزد.
نکاتی در رابطه با تهیه ی سیب زمینی تنوری:
1- سیب زمینی ها را پوست نمی گیریم، پس آن ها را تمیز بشویید.
2- می توانید بجای سیب زمینی های کوچک از ۱۸ عدد سیب زمینی سایز متوسط هم استفاده کنید.