0

مولايي: پرسپوليس مشكل بدني ندارد

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

مربي بدنساز تيم پرسپوليس گفت: بازيکنان در شرايط مطلوبي به سرمي‌برند و مشکل بدني ندارند.

محمد مولايي درباره شرايط بدني بازيکنان پرسپوليس در اردوي آنتالياي ترکيه عنوان کرد: در اين اردو در شرايط مسابقه قرار داشتيم و کار بدني زيادي انجام نداديم. با اين حال يکي از اهداف ما اين بود که بچه ها را از نظر بدني در شرايط ايده‌آل حفظ کنيم.
وي درباره سطح آمادگي بازيکنان پرسپوليس اظهار داشت: بازيکنان آمادگي مناسبي داشتند چراکه اگر غير از اين بود نمي‌توانستيم دو بازي خوب مقابل اينتراخت فرانکفورت و آنتاليا اسپورت انجام دهيم.
بدنساز پرسپوليس درباره انتقال اين تيم مبني بر مشکل بدني بازيکنان در نيم فصل اول مي‌شود تأکيد کرد: در نيم فصل اول در بعضي مسابقات فراز و نشيب زيادي داشتيم و نمي‌توان گفت که مطلقا خوب بوديم.
مولايي يادآور شد: انتقادات از زماني شروع شد که در چند مسابقه از دقيقه نود به بعد گل خورديم اما من ثابت مي‌کنم که به جز يک مسابقه در ديگر ديدارها مشکلي از نظر بدني نداشتيم.
وي در ادامه گفت: در بازي با استقلال در شرايطي بعد از دقيقه 90 گل خورديم که به گواه همه فقط يک توپ از نيمه زمين ما رد شد و همان توپ هم گل شد.
مولايي اضافه کرد: در ديدار برابر ملوان در دقيقه 86 گل خورديم و اين در حالي بود که قبل از آن خداداد افشاريان دو پنالتي را براي ما نگرفت.
بدنساز تيم پرسپوليس گفت: در ديدار با نفت محمودآباد نيز 5 بر صفر جلو بوديم و در دقيقه آخر نورمحمدي براي انجام بازي جوانمردانه ايستاد اما بازيکنان حريف توپ را وارد دروازه ما کردند.
مولايي اضافه کرد: تنها در ديدار با پاس که خوب هم بازي نکرديم، قبول دارم که بد بوديم.
وي درباره علت اين موضوع اظهار داشت: خيلي موارد مي‌تواند دخيل باشد بايد ببينيم که در هفته‌اي که تمرين کرديم شرايط استراحت، خواب و تغذيه بازيکنان چطور بوده است. شايد هم تمرينات در آن مقطع مناسب نبود.
وي گفت: تا شروع نيم فصل دوم زمان داريم و علت اين موضوع را بررسي خواهيم کرد. در نيم فصل دوم چون بازيها فشرده تر برگزار مي‌شود کار ما هم دشوارتر خواهد شد.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

دوشنبه 20 دی 1389  12:09 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها