0

مرغ حلقه ایِ شکم پُر به شکل دونات

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

مرغ حلقه ایِ شکم پُر به شکل دونات

وب سایت ناز خاتون: در این مطلب طرز تهیه مرغ حلقه ای را که درون خمیر پیچیده شده است و شکل ظاهری اش شبیه دونات است را آموزش داده ایم.

 
مواد لازم:
 
 
  •  آرد سفید      ۳۰۰ گرم(۳ پیمانه)
  •  خامه     ۳ قاشق سوپخوری
  •  نمک      ۱/۲ قاشق مرباخوری
  •  گشنیز خرد شده یا خشک     ۲-۳ قاشق سوپخوری
  • آب     ۳۰۰ میلی لیتر (۲ پیمانه)
  • ماء الشعیر     ۱/۴ پیمانه
  • مرغ پخته خرد شده     یک عدد سینه
  • زرشک     ۳-۴ قاشق سوپخوری
  • نمک و فلفل     به میزان لازم
  • آبلیمو     به دلخواه
  • پنیر پیتزا     به دلخواه
  • پیاز درشت     ۱ عدد
  • روغن     جهت سرخ کردن
 
روش تهیه مرغ حلقه ای

طرز تهیه:

1-ابتدا آرد و نمک و خامه و گشنیز و ماء الشعیر را با هم مخلوط کرده و آب را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاید و به دست نچسبد.

2-خمیر را در نایلون گذاشته و به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه استراحت می دهیم.

3-پیاز را خرد کرده و سرخ می کنیم. سینه مرغ خرد شده و فلفل دلمه  را به پیاز اضافه کرده و با نمک و فلفل تفت می دهیم. سپس زرشک را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. در پایان آبلیمو و پنیر را اضافه می کنیم. و بعد از پختن اجازه می دهیم تا مواد سرد شود.

4-خمیر را به ۸ قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را به صورت مستطیل (خیلی نازک) پهن کرده و مقداری از مواد را روی خمیر چیده (از هر طرف ۱ سانت فاصله داشته باشد. و بصورت رولت می پیچانیم.

5-بعد دوسر رولت را به هم وصل کرده و فشار می دهیم (می توانید دستتان را کمی خیس کنید)

6-و دو طرف آن را در روغن سرخ می کنیم.

7-هر چقدر خمیر را نازکتر صاف کنید حلقه های تردتری را خواهید داشت. این غذا را بهتر است با سس قرمز میل کنید.
 
نکته:
 
 
1-می توانید به جای مرغ و زرشک از ژامبون دودی مرغ و سس خردل و کمی پنیر خامه ای استفاده کنید.

2-در کل مواد درونی باید ترش مزه باشد.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

دوشنبه 4 اردیبهشت 1396  12:10 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها