0

خطرات مقایسه کردن روابط زناشویی با زندگی دیگران

miladddd
miladddd
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 6

اغلب زنان روابط زناشویی خود را با روابط زناشویی دوستان شان مقایسه می کنند. مردان تحصیل کرده از این کار بیزارند و علت این کار زنان را درک نمی کنند. وقتی مردی میفهمد که همسرش او را با مرد دیگری مقایسه می کند، فکر می کند که شما به قدر کافی از ارتباط خود با او راضی نیستید. این سبب بی اعتمادی و سستی مرد می شود. اساسا وقتی به همسرتان می گویید: «چرا تو آنقدر که او همسرش را دوست دارد، مرا دوست نداری؟» این سؤال برای مرد بسیار آزاردهنده است. اگر همسرتان شما را با زن دیگری مقایسه کند، چه احساسی به شما دست می دهد؟

لب کلام این است که وقتی همسرتان را با مرد دیگری مقایسه می کنید، او به شدت می رنجد. این کار سبب می شود که او حرفهای شما را قطع کند، دیگر با شما حرف نزند، یا به شما توهین کند و جنگ و مشاجره ای وحشتناک راه بیندازد. این کار شما قطعا سبب نمی شود که او بگوید: «بسیار خب، من سعی می کنم از این پس خودم را تغییر دهم و بیشتر مانند شوهر دوستت رفتار کنم.» هرگونه مقایسه ی او با مردان دیگر، سبب عقب نشینی او می شود یا بی آنکه راه حلی برای مشکل شما بیابد، گفتگو را قطع می کند. بهترین راه برای رفع این گونه مشکلات در روابط زناشویی، این است که بی آنکه عصبانی شود، او را متوجه اشتباهش کنید و درباره ی خواسته ها و انتظارات تان با او صحبت کنید. مطمئن باشید با این روش نفع بیشتری خواهید برد.

مسائل خانوادگی یکی از سخت ترین لحظات زندگی برای مردان تحصیل کرده زمانی است که میخواهند زن مورد علاقه شان را به پدر و مادر خود معرفی کنند. اگر با مردی آشنا شده اید که مایل است شما را به والدینش معرفی کند، مطمئن باشید که او برای شما احترام قائل است، به نظرات شما اهمیت می دهد و به دنبال ارتباطی جدی و نزدیک تر است.

این کار برای مرد اهمیت بسیاری دارد، زیرا او معمولا برای خانواده اش و نظرات آنان ارزش بسیاری قائل است. اگر مردی زنی را به عنوان همسر آینده اش انتخاب نکرده باشد، قطعا او را به پدر و مادرش معرفی نمی کند. او نمی خواهد والدینش به او بگویند: «چرا این دختر را برای همسری انتخاب کرده ای؟» یا «می توانستی انتخاب بهتری داشته باشی.» یا «او فرد مناسبی برای تو نیست.»

معمولا مرد به چند دلیل نمی خواهد شما را با پدر و مادرش آشنا کند: ممکن است شما را به عنوان همسر آینده اش انتخاب نکرده باشد، شاید از خانواده اش دور است، یا پدر و مادرش درگذشته اند، یا شاید فعلا آمادگی تشکیل خانواده را ندارد. گاهی شش ماه طول میکشد تا مرد تصمیم بگیرد زن مورد علاقه اش را به والدین خود معرفی کند. اگر شش ماه گذشت و شما هنوز با خانواده ی او آشنا نشده اید، پیشنهاد می کنیم که این موضوع را با او درمیان بگذارید. میتوانید بگویید: «من دوست دارم با خانواده ات آشنا شوم، آنان باید آدمهای خوب و مهربانی باشند.» یا «می خواهم درباره ی خانواده ات بیشتر بدانم. میخواهم بدانم تو در چه خانواده ای بزرگ شده ای.» اگر او به شما علاقه مند باشد، متوجه می شود که این موضوع برای شما اهمیت دارد و لازم است که شما را با خانواده اش آشنا کند. اما پس از آنکه شما برای آشنایی با خانواده اش ابراز علاقه کردید و او باز هم این کار را نکرد در صورتی که رابطه ی خوبی با خانواده اش داشت – متوجه می شوید که او هرگز قصد این کار را ندارد. بنابراین اگر به دنبال رابطه ای جدی و بلندمدت هستید، وقتش است که این ارتباط را قطع کنید.

اگر او از شما خواست که با خانواده اش آشنا شوید، بنابراین او شما را به عنوان همسر آینده اش انتخاب کرده است. البته این کار او به این مفهوم نیست که می خواهد بلافاصله برای شما حلقه ی نامزدی بخرد و بعد فورا ازدواج کنید، بلکه تنها به این معناست که او در فکر ازدواج با شماست.

Read more: http://www.sefidak.com/lifestyle/marital-problems/knowledge-marriage/%D9%85%D9%82%D8%A7%DB%8C%D8%B3%D9%87-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%A8%D8%B7-%D8%B2%D9%86%D8%A7%D8%B4%D9%88%DB%8C%DB%8C#ixzz4f4YL2UnH

یک شنبه 3 اردیبهشت 1396  4:18 PM
تشکرات از این پست
borkhar
دسترسی سریع به انجمن ها