0

صحیفه نور امام خمینی

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی

بیانات امام خمینی در جمع گروهی از مردم و عشایر کرمانشاه

تاریخ: 1358/03/02

من امیدوارم که همه ما اهل حق باشیم

بسم الله الرحمن الرحیم
امیدوارم که ما همه اهل حق باشیم. رژیم های فاسد با حق مخالف بودند پس با اهل حق هم باید مخالف باشند، آنها کوشش می کردند که حق تحقق پیدا نکند، آنها از اهل حق می ترسند. اگر ما اهل حق باشیم و اگر ملت ما اهل حق باشند، نمی گذارند که رژیم های فاسد هر کاری می خواهند بکنند و مانع شوند از اینکه اجانب در مملکتتان حکمفرمائی کنند، من امیدوارم که همه ما اهل حق باشیم و همه به قرآن کریم و اسلام سر به پیش بیاوریم و همه عامل به احکام خدای تبارک و تعالی باشیم که اگر همه عامل باشیم به احکام خدا و علاقه داشته باشیم به اسلام، مملکتمان پیروز خواهد شد و به پیشرفت خواهد رفت. تمام نقص ما این است که حق را نمی گذارند تحقق پیدا کند و اهل حق را نمی گذارند تحقق پیدا کنند و ما باید با تمام جدیت حق را زنده کنیم، اسلام را زنده کنیم و قرآن کریم را زنده کنیم و یک جمهوری اسلامی که حق است متحقق کنیم تا اینکه تمام در زیر سایه حق زندگی کنیم و همه اهل حق باشیم و من از خدای تبارک و تعالی سلامت و سعادت همه شما را مسئلت می کنم.

رفع آشفتگی های بر جا مانده از رژیم سابق با وحدت و برادری اقشار ملت

و مسائلی که ایشان فرمودند، مسائل مورد بررسی انشاءالله قرار می گیرد و من هم می دانم که بعضی آشفتگی ها هست لکن البته این آشفتگی ها که بسیاریش وراثت همان رژیم سابق است، نغمه همان رژیم سابق است، الان گرفتاری هائی برای همه هست شما گمان نکنید که برای عشایر شما تنهاست، همه عشایر اینطور هستند. شما گمان نکنید که برای حدود شما این نارحتی ها هست، همه جا اینطور است برای اینکه اینها به این ملت آنچنان خیانت کردند، آنچنان این ملت را فقیر کردند، آنچنان آشفته کردند کشور را که یک مدت طولانی لازم است که با دست همه، همه با هم این آشفتگی ها رفع بشود و من امیدوارم که شما و ما همه با هم دست برادری بدهیم و این آشفتگی ها را رفع کنیم. خداوند همه شما را توفیق و تأیید کند.
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

شنبه 2 اردیبهشت 1396  10:10 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع اعضای هیأت مؤسس بانک اسلامی ایران

تاریخ: 1358/02/31

بدترین انواع استثمار رباست

بسم الله الرحمن الرحیم
اصلاً بهره از پول یک امری است بسیار خلاف انصاف و خلاف انسانیت. یک پولی آنجا گذاشته اند، بعد از این پول نه کاری، نه چیزی یک چیزی، در آورند. و بدترین انواع استثمار همین رباست که در مقابل هیچ، خود پول که هست و در مقابل هیچ، این بزاید، بهره بردارد. در اسلام، این البته به هر صورتش حرام است حتی این فرارهائی که بعضی ها جائز می دانند، این فرارها هم صحیح نیست. فرار از ربا هم صحیح نیست. یک راه هائی گفته شده است، لکن آنها هم صحیح نیست. بهره برداری از این نقود و از پول به هیچ وجه در اسلام جائز نیست. از جهتی که یک همچو بانک اسلامی که مبنایش بر این باشد که بهره در کار نباشد و ربا در کار نباشد، این یک خدمت بزرگی است به جامعه و به اسلام، هر دو، که امید است که احتیاج مردم از سایر بانک ها به واسطه این بانک سلب بشود و مردم توجه بکنند به این بانک که اسلام است مبنایش، اسلام است، اسلامی است و مبنایش بر این است که استثمار نکند مردم را، بهره برداری از انسان بی خودی نکند.

نیت ها را باید برای خدا صادق کرد

و من توفیق شما را از خدا می خواهم که در این راه با صداقت، با نیت صادقانه عمل بکنید، چنانچه هر کاری که بانیت صادقانه شد، آن کار به نتیجه می رسد و به نتیجه ای که بخواهید می رسد. نیت ها را باید صادق کرد و برای خدا. یک همچو کار بزرگی که شما الان انجام می دهید انشاءالله برای خدا باشد تا منابع آخرتی هم برای همه تان انشاءالله داشته باشد و من امیدوارم که توفیق پیدا بکنید و بانک شما یک وقت بانک اول باشد و سایر بانک ها که بر مبنای بهره برداری و بر مبنای خلاف و فساد است، اینها از بین بروند، یا بهره ها از بین بروند که همه اسلامی بشوند، آن وقت شما هم یکی از بانک ها. اگر اسلامی شدند آنها هم بمانند، والا بالاخره باید بر چیده بشوند اگر اسلامی نشوند. انشاءالله که موفق و موید باشید.
در خاتمه سرپرست هیات طی سخنانی گفت: شنیدم که، برای اینکه همه بتوانند دارای سهم باشند

صحیفه نور جلد 6 صفحه 223

حداقل صد تومان و حداکثر صدهزار تومان گذاشته اند که همه بتوانند و آقایان ضمناً علاقمندند که افتخار بدهید به ایشان و این هم مشوقی است برای آنها.
امام در پاسخ فرمودند : یک سهم هم من. انشاءالله که موفق و موید باشید.
و در خاتمه اساسنامه این بانک که طرز و نحوه عملکرد این بانک را مشخص می کرد، تقدیم امام شد.
امام: انشاءالله موفق باشید. خداوند تأیید کند شماها را. سلامت باشید. خداحافظ شما.

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع نمایندگان سندیکاهای کارگری و کارکنان شرکت نفت

تاریخ: 1358/03/01

شریان حیاتی اجانب در دست کارکنان شرکت نفت

بسم الله الرحمن الرحیم
من با اینکه حالم مساعد نیست معذلک چند کلمه ای با شما دوستان، با شما عزیزان و بانوان محترمه و با برادران عزیزم صحبت می کنم. نهضت ما گر چه مرهون همه اقشار ملت است، گر چه همه اقشار ملت نهضت را همراهی کردند، بانوان ایران و چه مردان ما، لکن بعضی اقشار یک ویژگی خاصی داشتند و از آنجمله کارکنان و کارمندان شرکت نفت، برای اینکه اینها در مقامی بودند که شریان حیات اجانب به دست اینها بود، شریان حیات رژیم منحوس در دست اینها بود. اعتصاب آنها یک ویژگی خاصی داشت و همراهی آنها از نهضت، یک خصوصیت بیشتری داشت از این جهت ما به آنها از سایر اقشار ارج می گذاریم. شما برادران بودید که در اعتصابات خودتان در مقابل رژیم طاغوتی ایستادید و نهضت را پیش بردید و اسلام را تقویت کردید. من باید از شما تشکر کنم، من دعا به شما کردم و می کنم.

در زمان طاغوت همه در عسرت زندگانی می کردند

لکن این معنا که گفتید شما زیر فشار بودید و بیشتر فشار دیدید، باید بفرمائید که شما فشار خودتان را بیشتر احساس کردید والا در این مملکت کی بود که تحت فشار نبود، کدام قشر بودند که اختناق بر آنها حکومت نمی کرد، کدام قشر بودند که محرومیت نداشتند. آیا قشر روحانی محرومیت نداشت؟ آنها را از تمام وعظ و ارشادی که می خواستند بکنند محرومشان کردند، آنها را در وضع اختناق چنان فشار دادند که نمی توانستند نفس بکشند، سایر اقشار ملت هم همین طور بودند، همه در رنج بودند، همه در عسرت زندگانی می کردند.

شرکت نفت مورد هدفگیری شیاطین برا ی فلج نمودن اقتصاد ما

زندگانی که در آن آزادی نباشد زندگانی نیست. زندگانی که در آن استقلال نباشد، به زحمت کار بکنند برای استفاده دشمن ها، اینکه زندگانی نیست. الان زندگانی شما دارید برای اینکه استقلال دارید، برای اینکه کار شما امروز به نفع ملت خودتان است، لکن باید با هوشیاری و با توجه زیاد، توجه

صحیفه نور جلد 6 صفحه 234

داشته باشید که این اقشاری که نمی گذارند کارگرهای محترم ما به کار ادامه بدهند، خیابان ها را غوغا می کنند به یک نظاهرات مثلاً، اینها بدانند که این قشرها همان دشمن های اولی شما هستند، اینها می خواهند شما که شریان مملکت در دست شما، شریان حیات مملکت در دست شماست اعتصاب کنید، کم کاری کنید تا اینکه فلج بشود دولت ما، اقتصاد ما. با فلج شدن اقتصاد، فرصت به دست بگیرند این عده و همان مسائل سابق را اعاده کنند، البته با یک صورت حق به جانب می آیند در بین قشرهای کارگر، لکن شیطنت در باطن. این حرف ها به صورت صحیح است و قصد باطل دارند، نمی خواهند مملکت آباد بشود، نمی خواهند آرامش در این مملکت پیدا بشود بهترین جائی که برای آنها مورد هدفگیری است شرکت نفت است. آنها دیدند شرکت نفت یک چنین قدرتی دارد، کارمندان و کارگران محترم شرکت نفت یک چنین قدرتی دارند که در این نهضت بیشتر پیشبرد با دست آنها بود، احساس این را کردند که این قدرت بزرگ است یا باید این قدرت را بر ضد دولت و ملت بسیج کنند یا این قدرت را فلج کنند، نگذارند کار بکند.

اسلام است که استقلال شما را بیمه می کند

دوستان من! آن که برای همه کارگرها و کارمندها و طبقه ضعیف دلسوز است، خدای تبارک و تعالی است که به اراده خودش می خواهد که مستمندان مرفه باشند. آن که برای شما دلسوز است اسلام است. اسلام است که شما را نجات می دهد از اینکه آزاد نباشید، از اختناق نجات می دهد. اسلام است که استقلال شما را بیمه می کند. روی به اسلام بیاورید. همانطور که دیدید اسلام بود که ما را به پیش برد، وحدت کلمه و توجه به اسلام بود که نهضت ما را پیروز کرد. از این به بعد هم اگر چنانچه همین معنا محفوظ بماند، توجه به اسلام و وحدت کلمه، این دو کلمه رمز پیروزی شماست. توجه به اسلام، همانطور که دیدید همه می گفتند جمهوری اسلامی، وحدت کلمه، چنانچه دیدید همه می گفتند جمهوری اسلامی. همه با هم یک مطلب می گفتند و آن یک مطلب ،اسلام بود. آنچه ما را پیروز کرد همین معنا بود و آن که ما را پیروز می کند باید همین معناباشد. شما دوستان من تشبث به اسلام داشته باشید و این مفسدین که می خواهند شما را از اسلام جدا بکنند، شما را از خدای تبارک و تعالی جدا بکنند، دوست نیستند.
اینها دشمنانی هستند که به صورت دوست در بین شما می آیند و لهذا هر جا می روند فساد می کنند. در بین کشاورزان می روند و نمی گذارند کشاورزی بشود. الان که کشاورزی در ایران از قراری که می گویند خوب است، اینها نمی گذارند کشاورزان به کار خودشان ادامه بدهند و زراعت را جمع کنند. اگر اینها دلسوز کشاورز هستند، دلسوز ملت هستند، چرا نمی گذارند چرخ زندگی این ملت به راه بیفتد. اگر کارخانه ها به راه بیفتد، اگر شرکت نفت کار کند و به کار خودش ادامه بدهد، اگر کشاورزان کار خودشان را ادامه بدهند، این به نفع ملت نیست که اینها کارشکنی می کنند؟! یا به نفع ملت است ولی آنها می خواهند آن چیزی که به نفع ملت است راه نیفتد؟ بیدار باشید برادران من، هوشیار باشید، توجه کنید

صحیفه نور جلد 6 صفحه 235

که این ریشه های گندیده رژیم سابق و طرفداران آن کنده بشود.

قضیه قطع ایادی دشمنان اسلام از مخازن ما مخصوصاً نفت، از نعمت های انقلاب است

خداوند شما را انشاءالله رحمت کند. رحمت خدا بر شما خانم ها و بر شما برادران. من خدمتگزار همه هستم، من خدا می داند که برای شما دلسوزم، متأسفم، شما با صبر انقلابی قدری صبر کنید تا اینکه دولت به کار خودش ادامه بدهد و کارها موافق میل انجام بگیرد. الان ما، همه آزادند، با هم صحبت می کنیم که در یک سال پیش ممکن نبود که با هم آزاد صحبت کنیم. اگر یک سال پیش بود، شما اینجا نبودید، من نبودم، نه خانم ها می توانستند اجتماع کنند، نه آقایان. این یک نعمت بزرگی است که به ما رسیده است که همه آزادانه پیش هم درد دل رامی گوئیم همه با هم صحبت می کنیم، مصلحت را بیان می کنیم. این از نعمت های بزرگ این انقلاب بود و این نهضت، نعمت بزرگتر و بزرگ باز قضیه قطع ایادی دشمن های اسلام از مخازن خودمان خصوصاً مخزن نفت. الان دست آنها بر مخازن ما باز نیست، مخازن مال خود شماست، اگر زحمتی می کشید، برای خودتان می کشید، برای ملت خودتان می کشید، برای کشور خودتان می کشید. خداوند همه شما را عزت و سلامت و سعادت عنایت فرماید.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع گروهی از مردم آمل

تاریخ: 1358/02/05

تحولات روحی در جهت توحید و احیاء ارزشهای اسلامی

بسم الله الرحمن الرحیم
من از ملت ایران تشکر می کنم، تمام افراد در این نهضت مقدس سهیم بودند، تمام مردم ایران یکدل و یک جهت جمهوری اسلامی را خواستند و سقوط رژیم منحوس سلطنتی. من از همه اقشار ملت تشکر می کنم. من خدمتگزار همه ملت هستم. خداوند به ما منت گذاشت و به اسلام که اسلام را به ما ارزانی داشت. خداوند بر دنیا منت گذاشت که قرآن را فرو فرستاد. خداوند تعالی بر ما منت نهاد که پیغمبر خاتم را پیغمبر ما قرار داد. خداوند بر ما منت نهاد که ائمه معصوم را ائمه ما قرار داد. خداوند بر ما منت نهاد که احکام مترقی اسلام را برای ما فرو فرستاد. ما منت می کشیم از خدای تبارک و تعالی که به ما منت ها گذاشت، خداوند بر ما منت گذاشت که این ملت یکدل و یک جهت در جهت توحید با تحولات روحی رو به اسلام آوردند و این نهضت مقدس را بارور کردند. منت خدای تبارک و تعالی را که شما جوانان برومند از هر جا که هستید توجه به اسلام کردید و اسلام را در این عصر، در این عصر ظلمانی، در این عصری که همه ارزش ها به باد رفته بود، اسلام را زنده کردید.

جلوگیری از نفوذ خائنین در صفوف فشرده امت

درود بر شما ملت ایران، مرگ بر آنها که می خواهند این وحدت کلمه را به هم بزنند، آنها که خیال کردند می توانند این وحدت کلمه را به هم بزنند خیال خامی کرده اند. رمز پیروزی را ایران یافته است، رمز توجه به خدا، وحدت کلمه. این وحدت کلمه را حفظ کنید، این توجه به خدا را حفظ کنید تا پیروز باشید. نگذارید خائنان در صفوف فشرده شما نفوذ کنند، نگذارید آنهائی که تفرقه افکنند به بهانه های بیجا در بین شما تفرقه بیاندازند. جلوی این تفرقه ها را بگیرید، برای اسلام خدمت کنید. اسلام مامور کرده ما را به وحدت کلمه، تفرقه اندازان اسلام بیرونند. خداوند تمام شما را، تمام اقشار ملت را، شما بزرگان آمل را حفظ کند و تمام ما با وحدت کلمه و با اسلام عزیز به پیش برویم و این نهضت را به ثمر برسانیم.

شنبه 2 اردیبهشت 1396  10:12 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع پرسنل پایگاه دریائی شمال

تاریخ: 1358/02/05

شما نیروهای انتظامی هم سهم بزرگی داشتید در این نهضت

بسم الله الرحمن الرحیم
اسلام دستور داده است و فرموده است (واعتصمو بحبل الله جمیعاً و لا تفرقوا) همه با هم، تمام اقشار با هم اعتصام به حبل الله، توجه به خدای بزرگ و با توجه به خدای بزرگ همه باید پیش برویم. تخلف از این دستور الهی جرم است، گناه است. ما همه باید با هم باشیم، نیروهای ما همه باید واحد باشد، نیروی دریائی، نیروی هوائی، نیروی زمینی، ملت همه از هم هستند، قوای انتظامی با قوای ملی یک قوت است، همه باید معتصم به حبل الله باشند، با اعتصام به حبل الله پیشرفت کردیم و خواهیم کرد. شما نیروهای انتظامی هم سهم بزرگی داشتید در این نهضت، شما را بد معرفی کرده بودند و ملت را از شما جدا کرده بودند، شما حقیقت خودتان را در این نهضت آشکار کردید که با ملت هستید و با اسلام، ملت هم شما را با آغوش باز پذیرائی می کند و کرده است. شما در این گروه هائی که الان مشاهده می کردید، هیچ وقت نبودید و خودتان را بین برادران خودتان نمی دیدید و از برکت این نهضت خودتان را در بین برادران و در آغوش برادران خود می بینید. این توفیق بزرگی است که برای ما حاصل شده است، این برکت عظیمی است که از این نهضت عظیم برای ما حاصل شده است که برادرها هم را پیدا کرده اند، یک صف، یک صف فشرده از قوای انتظامی و قوه ملت، همه از یک صف هستیم و باید باشیم. دستور اسلام است که همه باید معتصم به حبل الله باشیم، همه باید متفرق نباشیم و جدا از هم نباشیم، فکر جدائی، فکری غلط است. این وحدت را به هم نزنید، این نهضت را خاموش نکنید، خیانت به اسلام نکنید، تمام قوا باید با هم مجتمع بشوند تا در مقابل قوائی که از شیطان است و از اجنبی است بتوانید ایستادگی کنید. شما دیدید که با وحدت کلمه قدرت های بزرگ را در هم شکستید، این قدرت را حفظ کنید، اگر خدای نخواسته در این قدرت خلل واقع بشود، منتظر مصیبت باشید. خداوند پشتیبان همه باشد. خداوند پشتیبان کشور ما باشد. امام زمان سلام الله علیه پشتیبان این ملت است من از همه اهالی محترم گیلان و از تمام اقشار ملت ایران و اهالی انزلی تشکر می کنم و پرسنل نیروی دریائی را برادر خود می دانم.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

پیام امام خمینی به حجة الاسلام و المسلمین هاشمی رفسنجانی در مورد ترور نافرجام ایشان

تاریخ: 1358/03/05

پیام امام خمینی به حجة الاسلام و المسلمین هاشمی رفسنجانی در مورد ترور نافرجام ایشان

بسم الله الرحمن الرحیم
جناب حجت الاسلام مجاهد متعهد آقای هاشمی عزیز - مرحوم مدرس که به امر رضاخان ترور شد از بیمارستان پیام داد به رضاخان بگویید من زنده هستم. مدرس حالا هم زنده است. مردان تاریخ تا آخر زنده هستند. بدخواهان باید بدانند هاشمی زنده است چون نهضت زنده است. آمریکا و دیگر ابرقدرت ها بدانند ملت ما زنده است. اجتماعات عظیم این دو سه روز شاهد زنده بودن انقلاب است. اینان با این تلاش های احمقانه نمی توانند انقلاب اسلامی ما را ترور کنند، نمی توانند شخصیت انسانی - اسلامی مطهری و هاشمی را ترور کنند، هر چند ترورها حساب شده و سازمان یافته باشند و از لابلای آنها جای پای ابرقدرت ها و جنایتکاران بین المللی به چشم بخورد. ملت با تمام قوا باید در مقابل دسیسه ها مقاومت کند، توطئه ها را بشکنند، با کمال مراقبت انقلابی این جنایتکاران را شناسائی کنند و به دادگاه های انقلابی معرفی کنند. پاسداران انقلاب و روسای آنان موظفند از این شخصیت های ارزنده انقلابی حفاظت کنند و رفت و آمدهای مشکوک را تحت نظر بگیرند، اگر چه خود آنان راضی نباشند. ملت بزرگ اسلامی مصمم است به نهضت اسلامی خود ادامه دهد و اجازه دخالت خیانتکاران را در کشور خود ندهد. ما ملت های بزرگ اسلامی را به همکاری در این نهضت اسلامی ایران دعوت می کنیم. باید دست جنایتکاران از ممالک اسلامی و از عموم مستضعفین قطع شود و وعده الهی نسبت به اقشار ملت های اسلامی تحقق یابد. من به آقای هاشمی فرزند برومند اسلام تبریک می گویم که در راه هدف تا نزدیک شهادت به پیش رفت و سلامت و ادامه خدمت ایشان را از خدای تعالی خواستارم.
والسلام علیکم و علی عباد الله الصالحین!
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع بانوان خانواده های فضلای حوزه علمیه قم و دیگر گروهها

خدا و مومنین حافظ و حامی دین اسلام و اهداف الهی پیامبر اسلام

بسم الله الرحمن الرحیم
 (یا ایها النبی حسبک الله و من اتبعک من المومنین) چه خطاب افتخار آمیزی است برای مومنین، چه خطاب مسؤولیت آوری است برای مومنین. افتخار آمیز برای اینکه، با اینکه خدای تبارک و تعالی کافی است و هیچ کس در مقابل حق تعالی قدرتی ندارد، قوه ای ندارد، همه هیچ هستند ولی خدای تبارک و تعالی به مومنین که مومنات هم داخل مومنینند، این افتخار را مرحمت فرموده است که در پهلوی اسم مبارک خودش مومنین را هم ذکر فرمود (برای تو خدا و کسانی که متابعت کردند، مومنینی که از تو متابعت کردند کافی است) با اینکه خدا کافی است لکن همچو تشریفی را به مومنین که مومنات هم داخل هستند مرحمت فرموده است که خدا و مومنین، کسانی که از تو تبعیت کردند، برای تو کفایت می کنند. چقدر افتخار آمیز است برای ما، برای مومنین برای شما مخدرات، برای شما مومنات که شما در یک ردیف خدای تبارک و تعالی قرار داده است و چقدر مسؤولیت آور است این خطاب مومنین باید کفایت کنند از اسلام، حفاظت کنند از اسلام، پیغمبر اسلام را کافی هستند، پیغمبر اسلام هست و احکام اسلام، اهداف اسلام. خدای تبارک و تعالی در این آیه به ما فرموده اند که اهداف اسلام و خود نبی اکرم و هرکس مربوط به نبی اکرم است، شماها باید کفایت کنید. ما ماموریم، ماموریم که حفاظت کنیم از دین خدا، حفاظت کنیم از اهداف الهی. شما مومنات، شما مخدرات که از بیوت علما و فضلاء هستید، اولی هستید از دیگران، شما از بیت نبوت هستید، اولی هستید به اینکه اهداف اسلام را حفاظت کنید. خداوند به ما این مرحمت را فرموده است که شما با خدا حفاظت کنید از اسلام و از دین اسلام. (حسبک الله و من اتبعک من المومنین.)

مسؤولیت خطیر مادران، تربیت اولاد صالح و حافظ اسلام

بانوان محترم! مسوولید همه، مسوولیم همه، شما مسوول تربیت اولادها هستید، شما مسوولید که در دامن های خودتان اولادهای متقی بار بیاورید، تربیت کنید، به جامعه تحویل بدهید. همه مسوول هستیم که اولادها را تربیت کنیم لکن در دامن شما بهتر تربیت می شوند. دامن ما در بهترین مکتبی است از برای اولادها. مسؤولیت دارید نسبت به فرزندان خود، مسؤولیت دارید نسبت به کشور خودتان

صحیفه نور جلد 6 صفحه 283

و شما می توانید بچه هایی تربیت کنید که یک کشور را آباد کنند. شما می توانید بچه هایی را تربیت کنید که حفاظت از انبیاء بکنند، حفاظت از آمال انبیاء بکنند. شما هم خود حافظ باید باشید و هم نگهبان درست کنید، نگهبان، اولادهای شما هستند، آنها را تربیت کنید. خانه های شما باید خانه تربیت اولاد باشد. منزل علماست منزل شما و منزل تربیت علمی، تربیت دینی، تهذیب اخلاق. توجه به سرنوشت اینها در عهده پدران است و در عهده مادرها، مادرها بیشتر مسوول هستند و مادرها اشرف هستند، شرافت مادری از شرافت پدری بیشتر است، تاثیر مادر هم در روحیه اطفال از تاثیر پدر بیشتر است.

ترور اشخاص، ترور نهضت نیست

شما مسوولید، ما همه مسوولیم، خدای تبارک و تعالی همه را مسوول قرار داده است، و در این آیه شریفه فرموده است (حسبک الله و من اتبعک من المومنین) خدا کسانی که تبعیت کردند ترا، از مومنین، مومنینی که تابع اسلام هستند، تابع پیغمبر اسلام هستند، اینها اشخاصی هستند که کافی هستند برای رسول، برای پیغمبر کافی هستند. یک تکلیف بزرگی است به عهده همه، به عهده همه متابعین، به عهده همه ملت که تبعیت دارند از پیغمبر، باید این نشان (حسبک الله و من اتبعک من المومنین) هم در پیشانی آنها باشد، حفاظت کنند از دین خدا، حفاظت کنند از اسلام، از قرآن کریم. نلغزند از این جنبش های ضعیفی که این اقشار غیر انسان در ایران ایجاد می کنند، نترسند از اینکه این اقشار ضعیف به جنبش در آمدند و به خیال خود برای ارعاب ملت ترور می کنند. ملت ما هرگز از این معانی نمی ترسد و نهضت ما هرگز ترور نمی شود. ترور اشخاص، ترور نهضت نیست. نهضت ما قائم است ولو اشخاصی مثل مرحوم (مطهری) و مثل آقای (هاشمی) هم و مثل سایرین هم نباشند. خدای تبارک و تعالی و من اتبع نبی را من المومنین کافی است، ملت کافی است و ملت ما راه خود را پیدا کرده است، هیچ خوفی نیست، هرگز ما نمی ترسیم از این ترورها و هرگز به عقب بر نمی گردیم و هرگز اجازه نمی دهیم شرق و غرب دخالت کند در مملکت ما.

خدمات ارزنده زنان به نهضت اسلام

خداوند شما مومنات را حفظ کند که در نهضت اسلامی حظ کافی داشتید و الان هم برای مستمندان کمک کردید و کمک های شما بسیار با ارزش است، کمک های بانوان ارزشش چند برابر کمک های مردان است. خداوند شما را حفظ کند و شما را برای تربیت انسان ها که شغل انبیاء است، برای تربیت انسان ها که شغل انبیاء است حظ کند. سلام بر همه شما و رحمت بر همه شما.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع گروهی از تکنسین های پزشکی اورژانس تهران

تمام اعمال نیک و بد انسان در ماوراء طبیعت یک صورت مجسم دارد

بسم الله الرحمن الرحیم
البته فرق است مابین شنیدن و دیدن. ما در این جنایات آخر مصیبت هائی که بر جوان های ما و اطفال ما وارد شد از دور می شنیدیم و شما دیدید و این خیلی فرق می کند، ما در خارج خدمت های لفظی می کردیم و شما عملی، شما در میدان بودید در میدان مبارزه به کار خودتان و مسؤولیت خودتان عمل می کردید و شما در کارتان از کار ما بالاتر بود. البته ما هم در زمان شاه سابق که جوان بودیم با مشاهده، چیزهائی دیدیم لکن اخیراً شماها دیدید که بر سر این ملت چه آمد و شما حالا احساس می کنید که اینهائی که می خواهند اخلال کنند که همان رژیم را با صورت دیگری، نه رژیم شاهنشاهی، با یک صورت دیگری همان مسائل سابق پیش بیاید و به ملت ما همان بگذرد که دیدید. شما بیشتر احساس ناراحتی می کنید شما بهتر خیانت های این قشرهائی که می خواهند آشوب کنند و در آشوب، از خارج، دیگران، آنهائی که ما را غارت کردند، آنهائی که جوان های ما را با توطئه های آنها به خاک و خون کشیدند، برگردند، شما بیشتر احساس ناراحتی باید بکنید برای اینکه شما دیدید که چه کردند و ما شنیدیم که چه کردند، هر چه باید بکنند، و رفتند و انشاء الله به جزای خودشان، هم در اینجا و هم در آنجائی که جای جزاست خواهند رسید. بعضی از کارهاست که جزای او در این دنیا نمی شود، امکان ندارد، هر جانی یک نفر آدم است، مثل سایر مردم است، یک جان دارد و یک حیات دارد، این جانی اگر چنانچه ده هزار نفر را کشته باشد ما بخواهیم برای ده هزار نفر این را مجازات کنیم چطور مجازات کنیم؟ یک جانی که صد نفر را به آن طرزی که می دانید در شکنجه قرار داده یعنی آن طرزی که شنیدید در شکنجه قرار داده، حالا ما بخواهیم این را مجازات کنیم، چطور مجازات کنیم؟ نمی شود، یک جان دارد و غایت امر این است که او را بکشیم یا با مجازات و شکنجه بکشیم، - اما این که - او که یک شکنجه نکرده، یک نفر نکشته که یک کشتن در مقابل یک کشتن و یک شکنجه در مقابل یک شکنجه باشد. شکنجه گرهای ما که از خارج هم تعلیم دیده اند، اینها فوج فوج مردم را شکنجه کرده اند، آنهائی که جوان های ما را کشته اند، بعضی از آنها عدد بسیاری از جوان های ما را کشتند و از بین بردند، اینها آنقدری که ماها می توانیم شکنجه شان کنیم و ماها می توانیم جزایشان بدهیم یک امر ناچیزی است. لکن یک جای دیگری هم هست که در آنجا شکنجه هائی است که ما نمی توانیم بفهمیم و

صحیفه نور جلد 6 صفحه 279

آن از خود اعمال است،اینطور نیست که نظیر اینجا یک فراشی از خارج بیاید و شکنجه کند، خود عمل انسان اگر چنانچه صالح باشد، خود آن عمل در آنجا به انسان می رسد و اگر چنانچه عمل ناصالح باشد، همان عمل به او می رسد. (فمن یعمل مثقال ذره خیراً یره و من یعمل مثقال ذره شراً یره) خود عمل را می بیند. هر ذره ای که انسان عمل می کند یک صورت ماوراء طبیعت دارد، اینجا زبانش را آدم دراز می کند. زبان درازی می کند، یک مسلمانی را، یک مومنی را فحش می دهد، غیبت می کند، آن مومن فرض کنید در آمریکاست شما از اینجا به او فحاشی می کنید یا غیبتش را می کنید، در آنجا که این زبان اینقدر دراز شده است در آنجا صورتش این است که همین زبان دراز شود تا آنجا از رویش عبور می کنند. در حدیث است که زبان درازی اینجا، آنجا صورت دارد. این شکنجه های ناجوانمردانه ای که به جوان های ما کردند، هر شکنجه صورت دارد در آنجا، هر داغی که کردند داغ می شوند آنجا، همین عمل آنجا صورت پیدا می کند، همین عمل شکنجه می شود آنجا. این اعمال انسانی که شما کردید و در یک موقعی بود که همه در زجر و در شکنجه بودند و شما یک چنین عمل انسانی کردید و آنها را برای معالجه بردید، همین در آنجا صورت دارد، همین عمل شما یک صورتی در ماورای طبیعت دارد که ماورای طبیعت را حالا نمی توانیم بفهمیم، انبیاء می فهمیدند و خدای تبارک و تعالی اطلاع داده است. پس شما هر کاری که انجام بدهید و ما هر کاری که انجام بدهیم، چه کار خوب و چه کار بد، همان را خواهیم دید، اینطور نیست که مخفی شود از کسی، خود عملی که انجام می دهیم در آنجا متحقق می شود ملکات انسان، یکی هست که ملکه خوب دارد و یکی هست که ملکه زشت دارد، همین ملکات در آنجا تجسمی دارد، تحققی دارد. در نفس انسان ملکه است، ملکه خیانت، طبیعتش طبیعت خائن است، در اینجا انسان ابتدا که به دنیا می آید، همه چیز در انسان به طور استعداد هست یعنی تحقق باز ندارد، اما قابل است. این بچه ای که به دنیا می آید قابل است که ملکات صالحه پیدا کند و قابل است که ملکات رذیله، اگر سعی کرد در آن طرف ملکات رذیله کم کم اینها تحقق پیدا می کنند و باطن ذات انسان یک موجود رذل می شود. گاهی انسان یک کارهائی می کند که مناسب با یک جور حیوانی است، درندگی لفظی هم باشد که مردم را با فحاشی، با اینطور چیزها آبرویشان را می ریزد (درندگی است اینها) یا درندگی های دیگری دارد، این ملکه ای در انسان پیدا می شود که یک ملکه درندگی است. انسان وقتی از اینجا منتقل می شود به یک ماورای اینجا، همان ملکه درندگی مطابق با یک صورتی که مناسب با آن هست می شود، به یک صورت حیوانی، حیوانی درنده متناسب با آن متحول می شود. می گویند گاهی اوقات انسان چند تا صورت آنجا دارد صورت های مختلف دارد، در طرف اعمال صالحه هم اینطوری است.

عمل صالح، عملی است که با فطرت ابتدائی انسان سازگار باشد

اعمال صالحه آنهائی هست که سازش داشته باشد با نفس انسان، نفس انسان سعادتمند خلق شده است، یعنی استعداد سعادت در آن هست و فطرت انسان فطرت سعید است. عمل صالح آن است

صحیفه نور جلد 6 صفحه 280

که با این فطرت سازش داشته باشد، صالح یعنی سازش. عمل ناصالح آن است که با فطرت انسان سازش نداشته باشد. این اعمالی که برای برادرهایتان انجام دادید، این سازش دارد با آن فطرت، فطرت انسان فطرت دوستی است با برادرانش، دشمنی یک فطرت ثانوی است که انسان برایش پیدا می شود، دوستی یک فطرت ابتدائی انسان است. بچه کوچکی که متولد شده است رحمت و دوستی در او ظاهر است، کم کم باعث می شود که از آن طرف بیفتد یا اینکه قوت پیدا کند این عمل صالحش. این کارهائی که شما برای خدمت به برادرهایتان کردید خیال نکنید که از جیبتان رفت، خیر. اینهاست که به جیب شما می آید، این اعمال است که فردا صورتش را می بینید و چه صورت های زیبائی، اثرش را می بینید و چه اثرهای زیبائی و آن روز است که می بینید که آنهائی که شکنجه کردند چه حالی دارند. در قرآن هست که می بینند اینها آنها را، گاهی احاطه پیدا می کنند، آنها را می بینند آنها هم اینها را می بینند آنها به اینها می گویند یک قدری آبی، چیزی به ما بدهید. همین هائی که این جوان های ما را شاید تشنگی هم دادند (داده اند لابد) اینها هم در آنجا عمل خودشان را می بینند، همراه عمل خودشان است. جهنم از اعمال ما درست می شود، بهشت هم از عمل ما درست می شود، همه اش عمل ماست. کوشش کنید که عمل صالح باشد، سازگار باشد با طبیعت و فطرت. همین اعمالی که شما انجام دادید ارزشش را ما نمی توانیم تعیین کنیم در یک میدان جنگی که دارد گلوله غرش می کند و دشمن با توپ و تانک حمله کرده، برای نجات دادن یک انسان اگر کسی خودش را به خطر بیندازد و برود نجات بدهد او را، ارزش این کار را در اینجا نمی توانیم ما تعیین کنیم که چقدر ارزش دارد. قضیه نجات یک آدم نیست قضیه آن حالی روحی است که این آدم دارد و با آن حال روحی می رود و این اقدام را می کند. این عمل شما ارزش دارد پیش خدا و این عمل را ادامه بدهید. انشاء الله آن چیزها نمی آید در کار، لکن خوب تصادف ها هست، گرفتاری ها هست، مرض ها هست، همه اینها هست.

نیاز بیمار به تلطف و مهربانی طبیب بیشتر از مداواست

شغل شما یک شغل شریفی است و پر ارزش، تماس لمسی شما دارید با آن برادرهای گرفتار، توجه کنید که خوب انجام بدهید، با آنها خوب رفتار کنید که یک نفری که الان گرفتار است و مثلاً زیر اتومبیل رفته یا زخم برداشته یا زلزله دیده یا چه، این آنقدر که احتیاج به مداوا دارد بیشتر احتیاج به لطف دارد. این کسی که می رود او را نجات می دهد، پرستاری می کند، می آورد طبیبی که او را می بیند، آنقدری که این آدم الان احتیاج دارد که با او تلطف کنند، ترحم کنند، خوب رفتار کنند، بیشتر از آن اندازه ای است که باید مداوا کنند. این یک لطف روحی است و آن یک گرفتاری جسمی. خیلی باید توجه داشته باشید به اینکه با آنهائی که سر و کار دارید و اینها گرفتار هستند، طوری رفتار کنید که گرفتاری هایشان سبک بشود. وقتی با آنها رفتار خوب بشود مثل یک پدری که اولادش را می خواهد نجات بدهد یا مادری که بچه اش گرفتاری دارد و می خواهد او را نجات بدهد، آنقدری که الطاف این مادر او را آرام می کند، مداوا، آنقدر تاثیر در او ندارد، این الان احتیاج به این دارد که روحش آرام

صحیفه نور جلد 6 صفحه 281

بشود، مادر روح این را آرامش می دهد، پدر روح او را آرامش می دهد. جوری رفتار کنید با این کسانی که گرفتار شده اند و گرفتار هستند، مثل پدری که با اولادش اینطور رفتار می کند، مثل مادری که با فرزندش رفتار می کند. این ارزش زیاد دارد، آن هم ارزش دارد و اما این یک وضع دیگری دارد. انشاءالله خداوند به شما هم سلامت و سعادت عنایت کند و همه ما انشاءالله به وظایفی که برایمان هست، وظایف انسانی، وظائف اسلامی، انشاءالله موفق بشویم و خداوند به شما همه توفیق عنایت کند.

شنبه 2 اردیبهشت 1396  10:13 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع گروهی از معلمان و دانشجویان دانشسرای دختران تبریز و پزشکان کاشان و روشندلان

تاریخ: 1358/03/04

امر بر قیام برای خدا و استقامت در آن قیام

بسم الله الرحمن الرحیم
این آیه ای که این خواهر خواندند (فاستقم کما امرت....) در دو جای قرآن است یکی در سوره شوراست که همین آیه بود که ایشان خواندند (فاستقم کما امرت) و یک در سوره هود است که در آنجا (فاستقم کما امرت و من تاب معک...) در روایت وارد شده است که نبی اکرم (ص) فرمود (شسیبتنی سوره هود لمکان هذه الایة) در سوره شورا - در سوره شورا - امر شده است که پیغمبر استقامت کند. در سوره هود امر شده است که پیغمبر و امت استقامت کنند. استقامت امت را هم در سوره هود خواسته است خدای تبارک و تعالی. این سوره است که این آیه است که پیغمبر می فرماید مرا پیر کرد این آیه برای اینکه امر مشکل و مهمی است. قیام برای خدا و استقامت دنبال آن قیام. در وصیت خدا به وسیله پیغمبر برای امت این است که قیام کنید برای خدا، یکی یکی قیام کنید، جمع جمع قیام کنید، لکن قیام برای خدا. در این آیه است که استقامت کنید. شما ملت قیام کردید و بحمدالله قیام شما برای خدا بود، همه فریاد می زدید که ما جمهوری اسلامی می خواهیم. برای احکام اسلام قیام کردید. امر اول را که فرموده اند قیام کنید برای خدا، اطاعت کردید، باقی مانده است امر دوم (فاستقم کما امرت و من تاب معک) استقامت کنید، این قیام را حفظ کنید، این تحول روحی که برای شما ملت حاصل شده است، حفظ کنید، استقامت کنید، نگه دارید این تحول انسانی که بالاتر از تحول های فعال خارجی است، این تحولی که شما را برای رسیدن به آمال مشتاق کرد که خون بدهید، این تحول انسانی که شما برای برادرانتان حاضرید جان بدهید و حاضرید مال بدهید حاضرید وقت صرف کنید، این تحول مهم بود، این تحول بالاتر از اصل مبارزه بود.
تحول نفسانی، تحول روحی، تحول انسانی، این تحول را حفظ کنید، مستقیم باشید، استقامت کنید، دشمن در توطئه است. دشمن در حال توطئه و نقشه است. اگر استقامت نکنید، اگر این تحول را حفظ نکنید، شاید خدای نخواسته دشمن پیروز شود. این تحول روحی، این تحول انسانی، این تحولی که اساس پیروزی شما بود، این تحول را حفظ کنید تا پیروز شوید. خداوند انشاءالله به شما سلامت و سعادت عنایت کند و استقامت که بالاترین نعمت است. قیام برای خدا و استقامت در آن قیام. تا اینجا قیام کردید و پیروز شدید، اگر استقامت کنید پیروز خواهید شد، اگر استقامت کنید این عده ای که در

صحیفه نور جلد 6 صفحه 277

صدد توطئه هستند ریشه کن خواهند شد.
خداوند شما را هدایت کند و شما را به استقامت دعوت کند و شما را به استقامت و اطاعت خودش راهنمائی فرماید.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع عشایر کهنوج و اساتید دانشگاه

تعدی پنجاه و چند ساله به ملت

بسم الله الرحمن الرحیم
چه فرصت های خوبی برای ما در این انقلاب حاصل می شود و حاصل شده است. ما از شما عشایر و از سایر عشایر اقشار ایران جدا بودیم، ما را جدا کرده بودند، ما را از دانشگاه جدا کردند، ما را از قشرهای دیگر جدا کردند، از ارتش جدا کردند، از فرهنگیان جدا کردند و از عشایر.
نمی توانستیم با هم در یک محلی مجتمع بشویم و مسائلی که لازم است با هم در میان بگذاریم، شما مشکلات خودتان را بیان کنید و ما هم مشکلات خودمان را. این نهضت از برکاتش این بود که این فرصت را برای ما پیش آورد که می توانیم با شما مجتمع شویم و می توانیم مسائل را با شما در میان بگذاریم. ایشان ذکر از مستکبرین و مستضعفین کردند و من باید بیان مستضعف و مستکبر را به اندازه ای که در این مجلس مناسب است عرض کنم. مستکبرین منحصر نیستند به سلاطین، منحصر نیستند به روسای جمهور، منحصر نیستند به دولت های ستمگر، مستکبرین یک معنای اعمی دارد. یک مصداقش همان اجانبی هستند که تمام ملت ها را ضعیف می شمرند و مورد تجاوز و تعدی قرار می دهند، یک مورد هم همین دولت های جائر و سلاطین ستمگر که ملت های خودشان را ضعیف می شمرند و به آنها تعدی می کنند، دست تعدی به ملت ها دراز می کنند، چنانکه در این پنجاه و چند سال شما مبتلا بودید و ما هم مبتلا بودیم و همه ملت مبتلا بودند ملت را ضعیف می شمردند و ملت را از روی استکبار نظر می کردند و به ملت تعدی می کردند و تجاوز می کردند. آنها رفتند و انشاءالله بر نمی گردند.

نعمت آزادی وسیله ای است برای خدمت به خالق و خلق

امروز روزی است که خدای تبارک و تعالی به ما آزادی و استقلال مرحمت فرموده است و ما را با این آزادی و استقلال امتحان می کند. ما را آزادی مرحمت فرموده است که ببیند در این آزادی ما چه می کنیم. ما مستقل شدیم و خداوند به ما این مرحمت را فرمود تا ما چه بکنیم، آیا ما هم از مستکبرین باشیم یا از مستضعفین؟ هر فرد می شود که مستکبر باشد و می شود مستضعف باشد. اگر من به زیر دست های خودم ولو چهار نفر باشد تعدی و تجاوز کردم و آنها را کوچک شمردم، بنده خدا را کوچک

صحیفه نور جلد 6 صفحه 273

شمردم من مستکبرم و او مستضعف و مشمول همان معنائی است که مستکبرین و مستضعفین هستند. اگر شما کسانی که زیر دستتان هست ضعیف شمردید به آنها خدای نخواسته تعدی کردید، تجاوز کردید، شما هم مستکبر می شوید و آن زیر دست ها مستضعف. ببینیم ما از این امتحان، از این بوته امتحان چطور بیرون می آئیم، آیا سرفراز بیرون می آئیم یا گردن کج و شکسته؟ آیا ما با بندگان خدا به طور، به طوری که خدای تبارک و تعالی امر فرموده است رفتار می کنیم حالا که آزاد شدیم، آزادی را وسیله برای خدمت به خلق و خدمت به خالق قرار می دهیم یا آزادی را برای مخالفت با خدا و استکبار مردم؟ هیچ فرق نیست ما بین من طلبه و این آقایان اهل علم و شمایی که از عشایر محترم هستید و بازاری و ارتشی و اداری و همه و همه، ما الان در تحت مراقبت هستیم، مراقبت شدید، امتحان الهی. نعمت ها گاهی برای امتحان است تا آن اشخاصی که نالایقند، آن اشخاصی که فرصت طلبند اینها کارهای خودشان را بکنند و مستحق عذاب بشوند آنهائی که لایقند، آنهائی که شریفند آنها هم کارهای شرافتمندانه خودشان و خدمت به هموطن خودشان را بکنند تا سعادتمند باشند. بسیار مشکل است، بسیار مشکل است که از این امتحانی که خدای تبارک و تعالی ما را در معرض آن قرار داده است از عهده برآئیم، و بسیار مراقبت می خواهد که مبادا خدای نخواسته ما از امتحان بد درآییم. اگر از امتحان بد درآییم ممکن است که باز عنایت خدا برگردد و آزادی سلب شود، استقلال گرفته بشود. همین دنیا ممکن است که ما اگر چنانچه بر خلاف موازین الهی رفتار کنیم و این آزادی را اسباب دست برای تعدی به مظلومان قرار بدهیم، در همین دنیا ممکن است ما مجازات بشویم. و امید است که در همین دنیا مجازات بشویم، مجازات ما به عالم دیگر نرسد. مجازات عالم دیگر غیر از این مجازات هاست. ما نمی توانیم تصور آن مجازات ها را بکنیم اگر ما خطاکار هستیم، خدایا! اگر ما خطاکار هستیم، اگر این آزادی را ما وسیله قرار دهیم از برای تعدی به مظلومان ولو یک نفر باشد، تعدی به زیردستان ولو یک نفر باشد، خدایا! ما را در همین عالم عذاب کن نگذار برسد به عالم دیگر.

مسؤولیت پاسداری از مملکت امام زمان (عج) بر دوش یکایک افراد ملت

دوستان من! عزیزان من! من دانم که عشایر هر جا که هستند، در مرزها، مرزها را نگهداری می کنند، در جاهای دیگر جلوگیری از مفسده ها می کنند. من می دانم که شما عشایر از زمان رژیم سابق مظلوم بودید، ما هم مظلوم بودیم، روحانیون هم مظلوم بودند، بازاری هم مظلوم بود، کی نبود مظلوم؟ من می دانم که ارزش ها مرز دارها و عشایر ما چیست. آنها عشایر را سرکوب می خواستند بکنند برای اینکه راه را برای اجانب باز کنند، آنها به جزای خودشان رسیدند و می رسند و به جزای آخرت که سخت ترین جزاست هم می رسند. ما باید الان که در بوته امتحان گذاشته شدیم و اختیار به ما دادند و ما را آزاد کردند، خدای تبارک و تعالی ما را از قید و بندهای استعمار و استضعاف آزاد کرد، حالا که آزاد هستیم، چه می کنیم؟ چه باید بکنیم؟ نباشد که یک وقت ما هم در صف محمد رضا خان واقع بشویم او آزادی را از یک امت سلب کرد و ما آزادی را از یک قشر کوچک سلب بکنیم. او در وسط

صحیفه نور جلد 6 صفحه 274

واقع بشود و ما در یمین و یسار او و همه از جند او. چشم های خودتان را باز کنید، توجه خودتان را و دقت خودتان را در این مسائل بکنید. امروز روز امتحان الهی است، شما قدرتمندید، شما جوانید، شما برومندید و من این جوان های برومند را که می بینم افتخار می کنم لکن شما جوان ها امروز جوان هائی هستید که پاسدار اسلام هستید. دیروز مملکت، مملکت طاغوتی بود و شما در مظلومیت واقع بودید در ظل مملکت طاغوتی. امروز مملکت اسلامی است و شما در سایه اسلام هستید و شما پاسداران اسلام، پاسداران اسلام باید احتراز کنند از تمام چیزهائی که بر خلاف اسلام است. پاسداری فقط پاسداری مرز نیست. پاسداری یک معنای وسیعی دارد. هر یک از ما پاسداریم نسبت به دیگران، من باید نصیحت بکنم به شما، شما به من نصیحت کنید. من به شما بگویم که امروز که روز امتحان است خوب از امتحان بیرون بیائید، شما هم به من همین معنا را بگوئید من به شما عرض می کنم که با مظلوم ها و زیردست های خودتان خوب رفتار کنید، عادلانه رفتار کنید. شما هم به من بگوئید همه ما مسوولیم (کلکم راع و کلکم مسوول) همه ما مثل شبان ها هستیم و همه ما مسوول هستیم از این شبانی. همانطوری که می دانید شبان نسبت به آن گوسفندهائی که زیر دستش است محبت دارد، آنها را در جائی که علفزار باشد، در جائی که آب خوب باشد می برد و آنجا تربیت می کند. همه ما نسبت به هم اینطور باید باشیم، مثل شبانی که گوسفندهای خودش را با محبت بدون آزار تربیت می کند ما هم اینطور باشیم. مبادا که یکی از ما خدای نخواسته حالا که آزاد است، به آن دوست زیر دستش، به آن شخص زیر دستش تعدی بکند، تجاوز بکند و تعدی و تجاوز عبارت از همان هائی است که اسلام منع کرده است ما همه مسوول هستیم و خدای تبارک و تعالی الان همه ما را، همه ملت ایران را در تحت امتحان قرار داده است. از امتحان خدا خوب بیرون بیائید. ما از شما می خواهیم که این مرزها را خودتان حفظ کنید. مملکت امروز مال خود شماست. دیروز اجانب در آن تصرف داشتند، امروز یک مملکتی است اسلامی، یک مملکتی است مال پیغمبر اسلام، یک مملکتی است مال امام زمان سلام الله علیه. مملکت از آن وجود مقدس است و ما همه پاسدار آن هستیم و باید این مملکت را حفظ کنیم هر کس به هر اندازه ای که می تواند. شما جوان های برومند مسلح به آن مقداری که می توانید باید مرزها را حفظ کنید، ما هم در اینجاها که هستیم به اندازه ای که می توانیم باید حفظ کنیم جهات را، مملکت مال خودتان است، الان همانطوری که با عائله خودتان رفتار می کنید، محبت نسبت به عائله خودتان دارید، نسبت به کشور خودتان داشته باشید، نسبت به برادرهای خودتان داشته باشید. اینها برادر شما هستند و ملت برادر هم هست. خدای تبارک و تعالی می فرماید که (المومنون اخوه) برادر هستند اینها، باید به برادری رفتار کرد. چطور شما برادر خودتان را دلتان نمی آید که اذیت کنید، باید همین طور با هم رفتار کنید و با دیگران، با دیگران همین طور رفتار کنید. نفوس خودتان را تربیت کنید، تهذیب کنید. این دنیا پایان دارد برای همه ما، من زودتر و شما بعد. پایان دارد، نمی مانیم. آن که می ماند خوبی و بدی است شما صفحه اعمالتان منور به نور اسلام باشد، به عمل و احکام اسلام باشد تا در همه جا سعادتمند باشید. در اینجا دلتان خوش باشد به اینکه خدمت به ملتتان کردید، خدمت به زیر دستتان کردید، خدمت به کشورتان

صحیفه نور جلد 6 صفحه 275

کردید، در آنجا هم در ازای این خدمت جزاهای بسیار بزرگ است، عوض های بسیار بزرگ. من چون باید آن طرف هم باز بروم، به آن آقایان هم عرض ارادت بکنم، از این جهت من دعا می کنم خداوند انشاءالله شما را سعادتمند کند. خداوند همه ما را، همه ما را به راه راست هدایت کند.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع بانوان سازمان حمایت خانواده های قم و گروهی از اهالی بناب

خیانت و ستم به زنان و مردان، به اسم خدمت!!

بسم الله الرحمن الرحیم
چه خوب نهضتی بود، چه خوب قیامی. ما هر روز تقریبا با قشرهای مختلف، با گروه های مختلف از اقشار ایران مواجه هستیم. الان در این مجلس خانم های محترم قم که فعالانه برای اسلام و نهضت و برای تربیت جامعه فعالیت می کنند با آقایان بنابی که از راه دور آمده اند در یک مکان مجتمعیم. این قبل از نهضت هیچ تحققی نداشت، شما یک راهی داشتید ما یک راهی، آقایان هم یک راهی. چه خوب نهضتی که همه ما را در یک مکان مجتمع کرده است که با هم صحبت کنیم، مسائلی که احتیاج به آن داریم طرح کنیم، دردهای دل را بگوئیم به هم و راه جبرانش را هم گفته بشود و شاید با گفتن درد و درمان بتوانیم به یک جائی برسیم.
دردها زیاد است و زیادتر بود و بحمدالله یک مقداری از آن رفع شد. آنهائی که برای ما دردهای عظیم پیش آوردند، آنهائی که به کشور ما خیانت کردند، آنهائی که به بانوان ما بیشتر ظلم کردند تا به مردها، آنها که بانوان را به طوری به آنها ظلم کردند و به صورت اینکه می خواهیم خدمت بکنیم آنها را به عقب راندند، به آنها ظلم زیاد شد، به مردها هم شد، به همه اقشار ظلم شد، بحمدالله دست آنها کوتاه شد و امیدواریم که این قشرهای ضعیفی که مثل حیوانات ضعیف زیر زمین می لولند و می خواهند ریشه های گل ها را فاسد کنند آنها هم انشاء الله از بین بروند.

ما بیزار هستیم از اسلام منهای روحانیت، اسلام منهای روحانیت خیانت است

دردهای حالا هم زیاد است، دردهائی که به واسطه خیانت هائی که به ما کردند و به ملت ما کردند، تتمه آن باقی است، خیانت ها و تبلیغاتی که بر ضد اسلام و بر ضد قرآن کریم کردند و قشرها را خواستند از قرآن کریم جدا کنند و خواهران و برادران ما را خواستند ص
از اسلام دور کنند، اینها باز یک مقدارشان هست با صورت های مختلف.
شما زحمت کشیدید، زن و مرد زحمت کشید، به خیابان ها ریخت، جورها کشید، خون ها داد که اسلام را زنده کند، برای اسلام خون داد، برای شهادت داوطلب شد، آن که می خواست ملت ما، آن که به او رای داد ملت ما، جمهوری اسلامی بود، اسلام مورد نظر بود. الان قشرهائی هستند که می خواهند

صحیفه نور جلد 6 صفحه 270

اسلام را کنار بگذارند با نوشتن، با گفتن، با اجتماعات. این درد بزرگترین دردی است که الان ملت ما به آن مبتلا هست و ما از آن نگرانیم که ملتی که رای داد بر جمهوری اسلامی، 5/99 درصد رای داد بر جمهوری اسلامی، یعنی ما اسلام را می خواهیم، اگر برای صرف جمهوری بود، همچو رائی نبود، اگر برای جمهوری دموکراتیک بود، همچو رائی نبود، دیگران هم از این حرف ها سابقاً گفتند و شکست خوردند. ملت ما برای اسلام قیام کرد و برای اسلام راه را پیمود و برای اسلام خون داد.
الان قشرهائی هستند که می خواهند اسلام را کنار بگذارند. جمهوری تنها، از اسلام می ترسند، جمهوری تنها، جمهوری دموکراتیک. آنها که می خواهند یک قدری در پرده صحبت کنند، جمهوری دموکراتیک اسلام. اینها همه خدعه است. اینها برای این است که از اسلام می ترسند. اسلام را مخالف می دانند با هواهای نفسانی خودشان، بیدار باشید اگر انحرافی باشد از جمهوری اسلام، هر انحرافی اگر از جمهوری اسلامی باشد، خلاف مسیر شماست، خلاف مسیر اسلام است. مسلمین توجه داشته باشند که در حزب هائی که صحبتشان از اسلام نیست، صحبتشان از دموکراتیک است، قشرهائی که به اسلام کار ندارند گرچه به آزادی کار دارند، آزادی را می خواهند اما آزادی به غیر اسلام، ملت ما توجه کنند که لااقل داخل اینطور حزب ها نشوند. شما عزیزان خودتان را برای اسلام دادید، حالا که عزیزها را دادید، به ضد اسلام بخواهید وارد بشوید، هدر می دهید خون عزیزان خودتان را. توجه بکنید، اینها می خواهند هدر بدهند خون شما را. اجتماعات اینها بر ضد اسلام است. چند روز پیش اجتماع زیاد داشتند به بهانه و حرف هایشان بر ضد اسلام بود. با اینها همکاری نکنید. مسلمین با اینها همکاری نکنید. خودتان را از اینها دور نگه دارید. از اینها اجتناب کنید. اینها آزادی منهای اسلام را می خواهند، این غیر از طریقه شماست، شما اسلام را می خواهید. ما اسلام را می خواهیم که اسلام آزادی به ما بدهد، نه آزادی منهای اسلام. آنها استقلال منهای قرآن را می خواهند ما قرآن را می خواهیم ما اگر تمام آزادی ها را به ما بدهند، تمام استقلال ها را به ما بدهند و بخواهند قرآن را از ما بگیرند ما نمی خواهیم. ما بیزار هستیم از آزادی منهای قرآن، ما بیزار هستیم از استقلال منهای اسلام. ما بیزار هستیم از اینکه بگویند اسلام منهای روحانیت، اسلام ی منهای روحانیت خیانت است. می خواهند اسلام را ببرند، اول روحانیت را می برند، اول می گویند اسلام را می خواهیم، روحانیت را نمی خواهیم، روحانیت استثناء شود، اسلام در کار نیست، اسلام با کوشش روحانیت به اینجا رسیده است.

بیدار باشید، توطئه بزرگ در کار است

بیدار باشید، خانم ها بیدار باشید، آقایان بیدار باشید، مسائل شخصی خودتان را کنار بگذارید. مسائل جزئی را کنار بگذارید. احتیاجات را کنار بگذارید. امروز وقت این نیست که من محتاج هستم، من چیز ندارم. امروز وقت این است که ما اسلام را تقویت کنیم. همه اقشار بیدار باشند. کارگرها بیدار باشند. دهقان ها بیدار باشند. بازاری ها بیدار باشند. دانشگاهی ها بیدار باشند، تز اسلام منهای روحانیت یعنی لااسلام، درجه اولش این است، بعد هم کتاب های روحانیت را به دریا بریزند. بیدار

صحیفه نور جلد 6 صفحه 271

باشید. من توجه شما را به این خطر، به این خطر عظیم عطف می کنم خطر بزرگ است با صورت های (آزادی ما می خواهیم، دموکراتیک ما می خواهیم، استقلال می خواهیم) اسلام چه، منهای اسلام، در تمام حرف هایشان اسلام در کار نیست. اگر اسلام نبود، شما حالا در زاغه ها بودید، شما در خارج کشور بودید. اگر در کشور بودید، در زاغه ها زندگی می کردید، در بیغوله ها زندگی می کردید، نمی توانستید ظاهر می شوید. اسلام است که شما را آزادی داد و آورد در میدان، بر ضد اسلام قیام نکنید. خواهران من! عزیزان من! برادران من! عزیزان من! توجه داشته باشید توطئه در کار است، توطئه بزرگ در کار است، توطئه در کار است، قشرهای مختلفی که به اسلام پشت کرده اند و از اول توجه نداشتند، دارند با هم جمع می شوند.
باید تجدید نظر کنند، باید در کارهای خودشان تجدید نظر کنند، در اجتماعاتشان تجدید نظر کنند، ملت نمی تواند توطئه را تحمل کند، ما تحمل نمی کنیم این توطئه را، اینها توطئه است، توطئه بر ضد اسلام توطئه بر ضد ملت. آزادی هست توطئه نیست، آزادی معنایش این نیست که بنشینید بر خلاف اسلام صحبت کنید، آزادی در حدود قانون است، دین کشور ما اسلام است، آزادی در حدود این است که به اسلام ضرر نخورد، قانون اساسی ما دین را اسلام می داند. خداوند انشاء الله شر مفسدین را قطع کند. خدا به شماها توفیق عنایت کند، سلامت و سعادت عنایت کند. من از همه شما تشکر می کنم و امیدوارم که با اراده قاطع، با تصمیم قاطع به پیش بروید. سلام بر همه شما، موفق باشید.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

فرمان امام خمینی به مهندس بازرگان در مورد تصویب قانون اساسی

فرمان امام خمینی به مهندس بازرگان در مورد تصویب قانون اساسی

بسم الله الرحمن الرحیم
جناب آقای مهندس مهدی بازرگان نخست وزیر دولت موقت جمهوری اسلامی:
لازم است ملت مبارز ایران هر چه زودتر سرنوشت آینده مملکت خویش را به دست گیرد و ثمره انقلاب عظیم اسلامی خود را در همه روابط و نظامات اجتماعی به دست آورد و حقوق از دست رفته خود را باز یابد، عدالت اسلام را در همه شوون جامعه پیاده کند، از این رو طرح قانون اساسی را که شورای طرح های انقلاب مشغول تدوین و تکمیل آن هستند با سرعت تکمیل و به تصویب شورای انقلاب رسانده و هر چه زودتر در اختیار افکار عمومی بگذارید تا همه صاحبنظران و تمامی اقشار ملت در مدت محدودی که تعیین نمائید، پیشنهادها و نظریات خود را درباره آن ابراز نمایند و بنا بر تصمیمی که با تبادل نظر با شورای انقلاب و دولت گرفته شد، ترتیبی دهند تا مردم هر استان و هر یک از اقلیت های مذهبی نمایندگان صاحبنظر خود را به تعدادی که شورای انقلاب اسلامی و دولت تعیین می کنند، انتخاب کنند و مجلس متشکل از نمایندگان مردم با توجه به همه پیشنهادهای مفیدی که رسیده شده است مواد قانون اساسی را به صورت نهائی بررسی و تنظیم نمایند و سعی شود که در آن کلیه حقوق و آزادی ها و فرصت های رشد و تعالی و استقلال این ملت بر مبنای موازین اسلامی که ضامن حقوق همه افراد است و اکثریت قریب به اتفاق مردم ایران بدان رای مثبت داده است، پیش بینی گردد و پس از آنکه این قانون اساسی در جمع نمایندگان صاحبنظر مردم مورد بررسی نهائی قرار گرفت، به رای گذارده شود و طی یک همه پرسی نهائی همه آحاد ملت قبول و یا رد خود را مستقیم در باره آن ابراز نمایند و سعی شود که تمام این مراحل در اسرع وقت انجام گیرد تا با انتخاب رئیس جمهوری و نمایندگان مجلس، ارکان حکومت جمهوری اسلامی استقرار یابد.
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع فرهنگیان و دانشجویان عضو انجمن اسلامی دانشکده ادبیات دانشگاه اهواز

تاریخ: 1358/03/03

ملت ما باید یک برنامه طویل المدت و یک برنامه عاجل داشته باشد

بسم الله الرحمن الرحیم
همانطور که دولت ها گاهی برنامه طویل المدت و برنامه قصیر المدت دارند، الان ملت ما باید یک برنامه طویل المدت و یک برنامه عاجل قلیل المدت داشته باشند. برنامه قلیل المدت این است که این انقلاب را و این نهضت را کوشش کنند که محفوظ باشد. این انقلاب اگر محفوظ نباشد و اگر خدای نخواسته نهضت ما نتواند با وحدت کلمه به پیش برود، همین اشکالاتی که شما اشاره کردید ممکن است که پیش بیاید و دست هائی که در کار است برای اینکه نگذارند این نهضت به ثمر برسد، آن ریشه های گندیده کم کم با هم اجتماع کنند، پیدا کنند هم را و با هم متحد بشوند و ما هم خدای نخواسته به توهم پیروزی رو به سستی و سردی برویم و مشغول به این بشویم که حالا من چه گرفتاری دارم، گرفتاری های شخصی از قبیل کار نداشتن، بیکار بودن، مقروض بودن و خانه نداشتن، امثال گرفتاری هائی که قشرها دارند. اگر ما الان در این موقع که هستیم و در این موقع حساس که مملکت ما شاید از همه اوقاتی که بر آن گذشته الان حساستر باشد، اگر ما مشغول بشویم به کارهای شخصی خودمان و از آن نظری که اول داشتیم و آن توجهی که همه با هم داشتیم و این نهضت را تا اینجا رساندیم اگر غفلت بکنیم، ممکن است (البته حالا چیزی نیست ولی ممکن است) که دشمن ها با توطئه ها و نقشه هائی که دارند و منافع خودشان را دیدند از دستشان رفته است، این اقشار مختلفی که هستند، اینها با هم اتحاد پیدا کنند و موجب زحمت بشوند و خدای نخواسته نهضت را جلوگیری کنند.

دشمنان ما از جمهوری نمی ترسند، از اسلام می ترسند

برنامه قلیل المدت و عاجل که حالا ما برایش مکلف هستیم این است که با توجه به اینکه ما پیروزی که پیدا کردیم در اثر وحدت کلمه و اینکه همه اقشار با هم دست به دست هم و با فریاد واحد و آن اینکه ما این سلطنت کثیف را نمی خواهیم و ما یک سلطنت الهی، یک جمهوری الهی می خواهیم، می خواهیم احکام الهی در خارج تحقق پیدا بکند، همه گفتیم جمهوری اسلام، باید همین معنا را حفظ کنیم و در خلال این معنا یک توجه خاصی همه ملت ایران به جمعیت هائی که در شرف تشکیل هستند یا تشکیل شدند و دارند تشکیلات خودشان را بیشتر می کنند، یک توجهی به اینها بکنیم و ببینیم که اینها مسیرشان مسیر ملت است یا مسیرشان با ملت فرق دارد. علامت اینکه مسیر همان مسیر ملت باشد این

صحیفه نور جلد 6 صفحه 256

است که در صحبت هائی که می کنند، در مقالاتی که می نویسند، در میتینگ هائی که می دهند، همانطوری که ملت هر جا با هم مجتمع بشود و هر جا میتینگ بخواهد بدهد و هر وقت قلم دست نویسندگان ملت می افتد، ملی می افتد، اینها همه فریاد می زنند باز و می نویسند جمهوری اسلامی، اگر این جمعیت هائی که حالا در شرف تکوین است یا تکوین شده است و دارند تقویت می کنند خودشان را و مردم را از اطراف جذب می کنند، اگر اینها هم همین مطلب را بگویند جمهوری اسلامی، مضایقه ای نیست از اینکه اینها همه هم هر کدام یک اجتماعی داشته باشند ملت هم با آنها، آنها هم با ملتند اما اگر دیدید که در حرف هایشان از خدا خبری نیست، از اسلام هم خبری نیست، هیچ به جمهوری اسلامی فکر نمی کنند، هیچ دمی نمی زنند از جمهوری اسلامی، از اینکه ملت هم با هم رای دادند با اتفاق کلمه که ما جمهوری اسلامی می خواهیم اگر شما دیدید که این جمعیت هائی که الان مشغول فعالیت هستند، جمهوری که می گویند، یا جمهوری می گویند یا جمهوری دموکراتیک می گویند یا جمهوری دموکراتیک اسلامی، اگر اینها جمهوری گفتند، این همان معنائی است که دشمنان ما می خواهند. دشمنان ما از جمهوری نمی ترسند از اسلام می ترسند. از جمهوری صدمه ندیدند از اسلام صدمه دیدند. آن که تو دهنی به آنها زد جمهوری نبود، جمهوری دموکراتیک هم نبود، جمهوری دموکراتیک اسلامی هم نبود، جمهوری اسلامی بود. علامت اینکه شما بفهمید که مسیر این جمعیت، هر که می خواهد باشد، اگر چنانچه جمعیتی باشد که در پیشانی او از نماز خواندن پینه بسته نظیر خوارج که پینه بسته بود پیشانی شان از شدت طول سجده لکن حق را کشتند، اگر اشخاصی باشند که صددرصد ملی به خیال شما یا به خیال خودشان هستند، اگر اشخاصی باشند که دم از آزادی می زنند، دم از استقلال می زنند لکن در نوشته هاشان از خدا خبری نیست، از اسلام خبری نیست، از جمهوری اسلامی خبری نیست، اینها همانطوری که شیطان از بسم الله می ترسد اینها از اسلام می ترسند. علامت اینکه شما بشناسید اشخاصی که از مسیر شما خارج است، از مسیر این ملتی که خونش را می داد در راه اسلام، اینهائی که خون دادند، جوان های ما که به خیابان ریختند، بانوان ما که به خیابان ریختند و تظاهر کردند و با مشت گره کرده این دشمن بزرگ را از بین بردند، باید دید که اینها اشخاصی بودند که دموکراتیک بودند؟ مذاقشان و مسلکشان دموکراتیک بود؟! اینها جمهوری می خواستند مثل جمهوری که شوروی می خواهد؟! شوروی هم جمهوری است مثل جمهوری که سایر ممالک دشمن ما می خواهد، آمریکا هم جمهوری است. ملت ما که خون خودش را ریخت و فریاد کرد الله اکبر و فریاد کرد جمهوری اسلام، اسلام اینها را وادار کرد به یک همچو جانبازی و خونریزی و فدایی دادن، یا آن معنائی که شوروی ها می خواهند؟ یا آن معنائی که آمریکائی ها می خواهند؟ یا آن معنائی که اسرائیل می خواهند؟ آنها هم جمهوری اند. اینهائی که می گویند جمهوری، اسلامی را دنبال آن نمی گذارند و فقط این که کلمه که من از اول فریاد زدم که ما همین دو کلمه را می خواهیم جمهوری اسلامی، اگر دیدید یک کلمه ای اضافه شد، بدانید مسیرشان با شما مختلف است. اگر کلمه اسلام هم پهلویش گذاشتند می خواهند شما را بازی بدهند، اگر دیدید که یک کلمه از آن افتاد و گفتند جمهوری، بدانید مسیرشان با

صحیفه نور جلد 6 صفحه 257

شما مختلف است. اینها می خواهند شما را بکشانند به آن مطالبی که برخلاف اسلام است. بر فرض اینکه مخالف با رژیم سابق هم باشند و بسیاریشان هستند لکن ما فقط مطلبمان این نبود که رژیم خارج سابق از بین برود، مقدمه بود آن، مطلب مسلماً این نیست که فلان طایفه از بین بروند. از باب اینکه رژیم مانع بود از اینکه اسلام در خارج تحقق پیدا بکند، احکام اسلام تحقق پیدا بکند، به قرآن عمل بشود، از این جهت ما با رژیم مخالفت کردیم. اگر رژیم هم احکام اسلام را به آن عمل می کرد همانی که ما می گفتیم او هم می گفت که با او دعوا نداشتیم. اگر بنا باشد که این خون ها که ریخته شده است نه برای اینکه رژیم از بین برود برای اینکه اسلام تحقق پیدا کند، مقصود از رفتن رژیم های فاسد، مقصود از قطع ایادی دشمن ها این است که ایران بشود یک مملکت اسلامی، حکومت اسلامی باشد، برنامه ها، برنامه های اسلامی باشند. اگر بنا باشد که حکومت و رژیم سابق از بین رفت لکن یک رژیم غیر اسلامی دیگری آمد، خون های بچه ها و جوان های ما هدر رفت. ما زحمت کشیدیم و این سد را از بین بردیم و دیگران آمدند و همان مطالب سابق و همان حرف های غیر اسلامی را در خارج تحقق دادند به آن. برنامه ملت ما آنهم برنامه قلیل المدت این است که دشمن را شناختند و از میدان رد کردند حالا هم بشناسند دشمن را و از میدان ردش کنند. دشمن ما فقط محمد رضا خان نبود، ما هر کس که مسیرش مسیر اسلام نباشد دشمن ماست، با هر اسم می خواهد باشد. هر کس جمهوری را بخواهد دشمن ماست برای اینکه دشمن اسلام است. هر کس پهلوی جمهوری اسلامی دموکراتیک بگذارد این دشمن ماست، هر کس جمهوری دموکراتیک بگوید، این دشمن ماست برای اینکه این اسلام را نمی خواهد.

نهضت با خون کسی که شهادت را فوز می دانست پیش رفت

ما اسلام را می خواهیم، ما این همه فداکاری کردیم جوان های ما این همه در مبارزات وارد شدند و زحمت کشیدند و رنج کشیدند و خون دادند برای این بود که اسلام را می خواستند. آنی که این نهضت را پیش برد، آنی بود که می گفت من شهادت را فوز می دانم. شهادت را برای دموکراتیک فوز می داند؟! شهادت را برای مسیر چپ یا راست فوز می داند انسان؟! بچه های ما برای اینکه همان جمهوری که در شوروی هست، همان جمهوری که کمونیست ها می خواهند، ما فریاد بزنیم دنبالش؟! ما خون دادیم برای آن جمهوری؟! ما خون دادیم برای جمهوری غرب؟! ما برای اسلام خون دادیم، جوان های ما برای اسلام خون دادند.
برنامه قلیل المدت مدت ملت ما، شما جوانان ما که از راه دور آمدید زحمت کشیدید و آمدید، شما آمدید یک نفر آدمی که دموکراتی است ببینید؟! یک نفر آدمی که مایل به شوروی است ببینید؟! یک نفر آدمی که آمریکائی است ببیند؟! انگلیسی است ببینید؟! یا آمدید یک نفر آدم مسلمان ببینید؟! یک نفری که دعوت به اسلام می کند ببینید؟! این همه زحمت کشیدید که یک نفر روسی را ببینید؟! یک نفر انگلیسی را ببینید؟! یک نفر آلمانی را ببینید؟! شما که برای این جهت نیامدید شما آمدید پیش

صحیفه نور جلد 6 صفحه 258

یک نفری که با شما همدرد است.

مقصد ما اسلام است

همه اسلام را می خواهیم همان که شما می خواهید، می خواهد، باید بشناسید، علامتش هم همین است که من عرض می کنم. روزنامه ها را بخوانید، اینهائی که فریاد می زدند که باید دموکراتی باشد، اینها مسیرشان غیر از ماست. اینهائی که اسمی از اسلام نمی آورند و اجتناب می کنند از اینکه اسمی از اسلام بیاورند، در عمرشان بسم الله الرحمن الرحیم را نمی خواهند بگویند، اینهائی که نوشته هاشان را بخوانید ببینید که از جمهوری اسلامی اصلش صحبتی نیست، اینهائی که از این فداکاری که روحانیین کردند و قدم اول را روحانیین برداشتند، پانزده خرداد، پانزده خرداد روحانی است و باید تعطیل بشود برای روحانی، نهضت روحانیت، اینهائی که می بینید که اجتناب از این دارند و حتما باید اسم دیگری روی آن باشد، اسلام نباشد هر چه می خواهد باشد، اینها سرپوش می خواهند بگذارند روی مقاصد خودشان، آن مقاصدی که بر خلاف مسیر ماست، با اسم یک نفری که ملی است. مسیر ما مسیر نفت نیست، نفت پیش ما مطرح نیست، ملی کردن نفت پیش ما مطرح نیست، این اشتباه است. ما اسلام را می خواهیم، اسلام که آمد نفت هم مال خودمان می شود. مقصد ما اسلام است، مقصد ما نفت نیست تا اگر یک نفر نفت را ملی کرده اسلام را کنار بگذاریم برای او سینه بزنیم. هر کس را دیدید با هر اسمی، هر هیاتی را دیدید با هر اسمی، هر جمعیتی را دیدید با هر اسمی، هر نویسنده ای را دیدید با هر اسمی، هر کسی که دعوی می کند که ما حقوقدان هستیم، دعوی هر چه می کند، ببینید مقالاتشان چه جوری است. در روزنامه ها مقالاتشان رامی نویسند، ببینید وقتی که اجتماع می کنند (که کردند) ببینید که با اسلام چطور مخالفت می کنند. ببینید این اجتماعات از چه، از چه جور جمعیتی مجتمع می شود، ببیند چه مردمی در این اجتماعات جمع می شوند و خودشان را متصل می کنند و بعد هم از اسلام هیچ خبری نیست ببینید چه جمعیت هائی هستند که روحانیین رامی خواهند کنار بگذارند. همانطوری که در صدر مشروطه با روحانی این کار را کردند و اینها زدند و کشتند و ترور کردند، همان نقشه است. آنوقت ترور کردند سید عبدالله بهبهانی را، کشتند مرحوم نوری را و مسیر ملت را از آن راهی که بود، برگرداندند به یک مسیر دیگر و همان نقشه الان هست که مطهری را می کشند، فردا هم شاید من و پس فردا هم یکی دیگر را. مسیر، غیر مسیر ماست.

ما آزادی و استقلالی که اسلام در آن نباشد نمی خواهیم

مسیر ما اسلام و اسلام می خواهیم. ما آزادی که اسلام در آن نباشد نمی خواهیم، ما استقلالی که اسلام در آن نباشد نمی خواهیم. ما اسلام می خواهیم. آزادی که در پناه اسلام است، استقلالی که در پناه اسلام است ما می خواهیم. ما آزادی و استقلال بی اسلام به چه دردمان می خورد؟ وقتی اسلام نباشد، وقتی پیغمبر اسلام مطرح نباشد، وقتی قرآن اسلام مطرح نباشد، هزار تا آزادی باشد، ممالک دیگر هم

صحیفه نور جلد 6 صفحه 259

آزادی دارند، ما آن را نمی خواهیم. دشمن خودتان را بشناسید من حالا دارم معرفی می کنم و این نواری که من می گویم، امروز، امشب باید، یا هر وقت که می شود باید در رادیو بی یک کلمه این طرف و آن طرف، اگر یک حرف اهل روزنامه یا رادیو این ور و آن ور بکنند من خراب می کنم آن روزنامه را، برای اینکه بر خلاف مسیر ملت است. آزادی نیست، توطئه است ما توطئه را می شکنیم. بشناسید آنها را. من حجت را دارم تمام می کنم بر ملت ایران. من می بینم بدبختی هائی که از دست همین اشخاصی که فریاد آزادی می کشند برای ملت ایران، من بدبختی را دارم می بینم. بدبختی ملت ما آنوقتی است که ملت ما از قرآن جدا باشند، از احکام خدا جدا باشند، از امام زمان جدا باشند. ما آزادی در پناه اسلام می خواهیم، استقلال در پناه اسلام می خواهیم، اساس مطلب اسلام است. معرفی کردم من به شما، به این اشخاصی که اسلام را کاری به آن ندارند، روحانیت را هم هیچ کاری به آن ندارند، می خواهند یک مملکت غربی درست کنند برای شما، آنهائی که حسن نیت دارند، نیت سوء ندارند و نمی خواهند دوباره رژیم برگردد، با او هم بد هستند، اینها می خواهند یک مملکت غربی برای شما درست کنند که آزاد هم باشید، مستقل هم باشید، اما نه خدائی در کار باشد و نه پیغمبری و نه امام زمانی و نه قرآنی و نه احکام خدا، نه نمازی و نه هیچ چیز. شما شهادت را برای خودتان فوز می دانید برای اینکه مثل مثلا سوئیس بشوید؟! شما قرآن را می خواهید، شما برای اسلام قیام کردید. این همه رنج و زحمت که روحانیت برد و می برد برای اسلام است. هر جائی که گفتند جمهوری، بدانید که توطئه تو کار است، اسم اسلام را نیاوردند، هر جا گفتند جمهوری دموکراتیک بدانید توطئه تو کار است، بدانید منهای اسلام است، آزادی منهای اسلام است، استقلال منهای اسلام است.

روحانی با توطئه مخالف است، نه با آزادی

این همه تبلیغاتی که می کنند اهل قلم نمی دانم اهل بیان تبلیغاتی که می کنند که ما از آن دیکتاتوری فارغ شدیم، دیکتاتوری عمامه و کفش آمده است، اینها ضد اسلام هستند، می دانند که آخوند دیکتاتور نیست. آخوند می خواهد مردم آزاد باشند، آخوند می خواهد استقلال باشد. آخوند با توطئه مخالف است نه با آزادی. اینها می خواهند که روحانیت را کنار بگذارند - مملکت را یک مملکت - آنهائی که، آنهائی که حسن نیت دارند، حسن نیت به این معنا که نیتشان این است که رژیم سابق نه و خارجی ها هم نه، اما چه؟ اما اسلام هم نه، اینها، آنهائی که به خیال خودشان حسن نیت دارند، نه رژیم سابق را می خواهند با او دشمن هستند و نه اجانب را می خواهند با آنها هم دشمن هستند و نه اسلام و آخوند را، اسلام و هر چه وابسته به اسلام است. آخوند یعنی اسلام، روحانیین با اسلام در هم مدغمند. آن که به روحانیین به طور کلی، نه با یک آخوند، نه با من، هر کس، با من هر چه هم بگویند مانعی ندارد آن که با عنوان روحانی و آخوند مخالف است او دشمن شماست، این آزادی را برای شما ممکن است تامین کند، استقلال را هم برای شما ممکن است تامین کند اما استقلال که در آن امام زمان نیست، آزادی که در آن قرآن نیست، آزادی که در آن پیغمبر اسلام نیست، ملت ما این را نمی خواهد. خونش را

صحیفه نور جلد 6 صفحه 260

داد برای این، برای آزادی داد، برای خدا داد. ملت ما تبع حضرت سیدالشهدا شد، او خونش را برای چی داد؟ حکومت می خواست؟! استقلال می خواست؟! آزادی می خواست؟! می خواست، خدا را می خواست، او اسلام را می خواست، او خواست که اسلام در خارج تحقق پیدا بکند. روحانی اسلام را می خواهد، روحانی اسلام در پناه اسلام را می خواهد و آزادی در پناه اسلام را می خواهد. این برنامه کوتاه مدت که شما بشناسید اشخاصی که مسیرشان مسیر خداست، مسیر اسلام است، مسیر امام زمان است، راه شناختن این معناست. اگر گفتند جمهوری اسلامی، بدانید راه، راه شماست و اگر از این کلمه احتراز کردند، اگر دیدید که با روحانیت شما موافقند بدانید با قرآن هم موافقند، بدانید با اسلام هم موافقند. اگر گفتند اسلام منهای روحانیت، بدانید با اسلام موافق نیستند این را برای گول زدن می گویند، این را برای اینکه این دژ را بشکنند، دنبالش اسلام رفته است دیگر محتاج به چیز نیست. اسلامی که گوینده اسلامی ندارد این اسلام نیست. اسلام که توی کتاب نیست کتابش را هم فردا از بین برند. آنی که روحانیت را می خواهد از بین ببرد، کتاب روحانیت را هم می خواهد بریزد دور، اگر روحانیت رفت تمام کتب دینی ما به دریا ریخته می شود، آتش زده می شود. این برنامه کوتاه مدت برای ملت ما (اللهم قد بلغت) من رساندم به شما ملت مطلب را، گفتم به شما و باید هم گفته بشود. من مسائلی که می دانم و می فهمم وظیفه ام این است که بگویم و گفتم. من حجتی که خدا برایم دارد، ادا کردم. این برنامه قلیل المدت شماست که، کوتاه مدت شماست که باید، با تمام اینها مبارزه کنید بدتر از آن مبارزه ای که با شاه کردید. دشمنی بعضی از این طوائف برای اسلام کمتر از دشمنی او نبود، او در عین قدرتش هم باز اسم خدا می آورد، باز زیارت می رفت ولو ریا هم بود، اما اینها ریائی اش را هم حاضر نیستند، اینها همچو فرار می کنند از اسلام و قرآن و از احکام اسلام که حاضر نیستند دروغش را بگویند که توی دلشان خلاف هم باشد، بگویند به لفظ. بعضی از این نویسنده های ما حاضر نیستند برای جلو بردن مقصدشان یک کلمه اسلام را تو کار بیاورند ولو برای اینکه بازی بدهند ما را با اینها باید ما همان مبارزه ای را بکنیم که با محمدرضا کردیم، برای اینکه توطئه در کار است، نه قضیه آزادی، آزاد، لکن توطئه نه. جمع آوری قشرها را درهم و برهم و میتینگ راه انداختن برای هر بهانه ای، برای هر استخوانی میتینگ راه انداختن و دنبالش با اسلام مخالفت کردن، قابل تحمل نیست.

اینها از اسلام می ترسند

و برنامه طویل المدت برای شما جوان ها، برای شما خانم ها، برای همه این است که اگر شماها یک انسان مهذب باشید، مقاصد اسلامی را پیش برید. اگر این خانم ها بچه های مهذب بار بیاورند، بچه های اسلامی بار بیاورند، شما هم دینتان و هم دنیاتان محفوظ است. اگر خدای نخواسته در دامن اینها بچه غیر مهذب، بچه غیر اسلامی پیدا بشود و در کفالت شما جوان ها بچه های غیر اسلامی، بچه های غیر مهذب پیدا بشوند و در دبستان های ما که بچه هامان می روند مهذب و مودب به آداب اسلامی نباشند، در دبیرستان های ما که جوان های ما می روند تهذیب در کار نباشد، ادب اسلامی در کار

صحیفه نور جلد 6 صفحه 261

نباشد و در دانشگاه... یعنی هم اسلام به باد می رود و هم کشور.
برنامه طویل المدت، دراز مدت این است که شما خودتان را تهذیب کنید و بچه هایتان را برای آتیه، شما کشور لازم دارید برای بچه های خودتان و اسلام برای بچه های خودتان شما حالا به واسطه اینکه مودب شدید به آداب اسلام برای حالا کار می کنید لکن اولاد شما اگر چنانچه مهذب نباشد، مودب به آداب اسلام نباشد، فردا برای اسلام هیچ کار نمی کند و هر کسی که ایمان نداشته باشد، کسی که به خدا اعتقاد نداشته باشد، کسی که به روز جزا اعتقاد نداشته باشد، این نمی شود که برای کشورش مفید واقع بشود. ممکن است یکی، دو تا پیدا بشود، اما ما صحبت مان سر توده مردم - مردم - است. مردمی می توانند کشور خودشان را حفظ کنند، مردمی می توانند مملکت و ملت خودشان را نجات بدهند که معنویت داشته باشند. اگر معنویت در کار نباشد و همه مربوط به مادیت باشد هر جا آخور بهتر است سر آن آخور می روند ولو اینکه آن آخور را آمریکا برایش درست کند. اینهائی که خیانت به مملکت ما کردند و همه چیز ما را بردند، اینها پیششان فرق نمی کرد که آمریکا به آنها مادیت را بدهد، پارک و نمی دانم دستگاه را بدهد یا از یک راه صحیحی باشد. راه صحیح و غیر صحیح پیش آنها فرقی نمی کند، آنها اتومبیل می خواهند، اتومبیل از دست پیغمبر به آنها برسد یا از دست ابوجهل برسد فرقی نمی کند، به او کار ندارند به اتومبیل کار دارند. اینهائی که به مملکت ما خیانت کردند و مملکت ما را به تباهی کشاندند اینها آنها بودند که ایمان نداشتند. اگر در بین آنها یک نفر ایمان داشت، آن یک نفر این کارها را نمی کرد. آنهائی که خوردند و بردند و ما را به تباهی کشاندند آنهائی بودند که به اسلام کار نداشتند، اعتقاد نداشتند، به ماوراء طبیعت اعتقاد نداشتند، به معنویات عقیده نداشتند آنها می گفتند همین چهار روز زندگی است، پس هر چه هست بهتر، مرفه تر، از هر راهی می خواهد باشد. برنامه طویل المدت ملت ما، برنامه دراز مدت ملت ما این است که بچه های خودشان را، اینهائی که در تحت تربیت آنهاست، معلم های ما، مادرهای بچه های ما، پدرهای بچه های ما، معلم های بچه های ما، استادهای بچه های ما، نویسندگان برای بچه های ما، گویندگان برای بچه های ما، اینها معنویات را به این ملت بفهمانند، آشنا کنند آنها را با معنویات.

مبتذل جلوه دادن شغل مادری توطئه اجانب

این مادر که بچه در دامن او بزرگ می شود، بزرگترین مسؤولیت را دارد و شریفترین شغل را دارد، شغل بچه داری. شریفترین شغل در عالم بزرگ کردن یک بچه است و تحویل دادن یک انسان است به جامعه. این همان بود که خدای تبارک و تعالی در طول تاریخ برای انبیا فرستاد. در طول تاریخ از آدم تا خاتم انبیا آمدند انسان درست کنند. شغل مادری که مع الاسف اجانب این شغل را پیش ما مبتذل کردند و مادرهای بچه های ما را از بچه ها جدا کردند (نه همه، مقداری را) این شغل بزرگ را مبتذل کردند که از دامن این مادر، بچه، بچه صحیح بیرون نیاید و بعد که به دبستان می رود و بعد که تحت حمایت پدر می آید پدر را هم یک کاری بکنند که توجهش به بچه نباشد، تربیت نکند، بعد هم در

صحیفه نور جلد 6 صفحه 262

دبستان، بعد هم در دبیرستان، بعد در همه جای دیگر، در بالاتر از آن. اینها می خواهند که انسان در این کشورها نباشد. اگر انسان در این کشورها باشد، دست آنها کوتاه خواهد شد. می خواهند مسلمان صحیح مومن، مومن به الله، آن که شهادت را فوز می داند، در این مملکت نباشد. دیدند که اینهائی که دست آنها را کوتاه کردند همین ها بودند که توی خیابان ها ریختند زن و مرد و فریاد کردند اسلام. اینها از اسلام می ترسند. آن برنامه قلیل المدت و کم مدت، این برنامه دراز مدت. و این مطلبی است که من به شما عرض می کنم و شما به برادرها و خواهرهای من از قول من عرض کنید که مطلب این است که همه با هم و مسأله، مسأله جمهوری اسلام.

وکیلی را تعیین کنید که به جمهوری اسلامی عقیده دارد

بعد هم که می خواهید، بعد هم که انشاءالله می خواهید وکلا تعیین بکنید، هر جوری وکیل که می خواهید برای هر محلی که می خواهید تعیین بکنید، وکیلی که جمهوری اسلامی را اعتقاد دارد. اگر وکیلی باشد که اینجایش پینه بسته از شدت سجده ولکن جمهوری اسلامی را نمی خواهد، این به درد شما نمی خورد و اگر وکیلی باشد که بدانید دشمن با رژیم منحوس بود و دشمن با آمریکا و شوروی بود لکن جمهوری اسلامی را نمی خواهد این وکیل را وکیل تعیین نکنید. وکیلی که تعیین می کنید آنی است که جمهوری اسلامی را عقیده داشته باشد، نه چهار روزی که حالا می خواهد وکالت بکند بگویند جمهوری اسلامی. ما یک نفر را داشتیم که می خواست وکیل بشود، می گفتند که این آدم در ایامی که می خواهد رای بگیرد نماز می خواند، اینجور نباشد. خودتان فهمیده باشید، بین خودتان زندگی کرده باشد، فهمیده باشید که مسیر همان مسیری است که شما دارید. اگر یک نفر آدمی باشد که فیلسوف باشد، یک آدمی باشد که تمام عالم را در تحت سیطره علمی خودش برده باشد لکن جمهوری اسلامی را نمی خواهد، این را تعیین نکنید. خداوند انشاءالله که شما را حفظ کند، موید و منصور کند و این راه را همه با هم انشاءالله ادامه بدهیم، انشاءالله.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع گروهی از پاسداران میدان خراسان تهران

شما پاسداران بودید که در لحظات مشکل از ایران پاسداری کردید

بسم الله الرحمن الرحیم
من از ملت ایران عموماً و از پاسداران انقلاب خصوصاً و از شما پاسداران انقلاب تهران، میدان خراسان تشکر می کنم. شما پاسداران بودید که در لحظات مشکل از ایران پاسداری کردید و کسانی که می خواستند بشکنند این نهضت مارااز آن جلوگیری کردید. من باید از شما تشکر کنم. خداوند شما را حفظ کند. در جوار ولی عصر محفوظ باشید. ما پس از این هم احتیاج به این نیروی بزرگ پاسداری داریم، اسلام چشمش را به این جوانان دوخته و از آنها انتظار دارد، انتظار نصرت و یاری، انتظار شکستن توطئه توطئه گران. خداوند تمام شما را سلامت و سعادت عنایت فرماید.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

پیام امام خمینی در مورد عدم تعرض به روحانی نماها

پیام امام خمینی در مورد عدم تعرض به روحانی نماها

بسم الله الرحمن الرحیم
با آنکه در اسلام برای مجازات مجرمین فرقی بین گروه ها نیست و همه در مقابل قانون برابر هستند و باید مجرمینی که با پوشیدن لباس روحانیت خود را در این صف وارد کرده اند به مجازات برسند، لکن به طوری که اطلاع می دهند عده ای مخالف اسلام و روحانیت در صدد هستند که به اسم تصفیه، روحانیت را بکوبند و راه را برای ستمگران باز کنند، لهذا لازم است به تذکرات زیر توجه شود:
1- نظر به اینکه روحانیون از حال معممین بهتر آگاه هستند، در شهرستان ها به وسیله علمای اعلام درجه اول هیات هائی مرکب از سه نفر از اهل علم مورد وثوق و دو نفر از معتمدین محل تشکیل و ماموریت رسیدگی به پرونده های اشخاص به صورت روحانی یا اهل منبر را به آنان بدهند و پس از ثبوت جرم شرعاً تحت نظر دادگاه انقلاب اسلامی به مجازات برسند.
2- هیچ کس و هیچ گروهی حق ندارد معترض معممین بشود و به روحانیون اهانت کند. در صورت تخلف، دادگاه انقلاب محل موظف است او را تعقیب و مجازات کند.
تذکرات فوق برای کوتاه کردن دست عمال اجانب از حریم محترم روحانیت که می خواهند تا نیات فاسد خود و با تز اسلام منهای روحانیت اسلام را که معارض منافع اربابان هستند بکوبند. ملت باید توجه به اینطور فکر استعماری و حیله مغرضانه غربی داشته باشد و ملت شریف موظف است این اقشار خائن را در صفوف خود راه ندهد و در صورت تعرض به علما و روحانیون آنان را به دادگاه معرفی کند
والسلام علی من اتبع الهدی
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها