0

صحیفه نور امام خمینی

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی

بیانات امام خمینی در دیدار با دکتر امیر علائی اولین سفیر جمهوری اسلامی در فرانسه

تاریخ: 1358/02/02

پیروزی نهضت، کار خدا بود

بسم الله الرحمن الرحیم
این کار بشری نبود، این کار خدائی بود. بشر می تواند یک شهر را، یک منطقه را آزاد کند، اما نمی تواند یک اجتماع را این چنین به حرکت در آورد که با دست خالی یک سلطنت دو هزار و پانصد ساله را واژگون کند. در چهارم آبان، در بازار بزرگ تهران، از ترس پاسبانی کسی تصور نمی کرد که بتواند یک پرچم نزند، چطور می شود این حرکت به این عظمت را بشری دانست؟ کار، کار الهی بود، کار خدا بود، همه اقشار و طبقات متحد شدند و ریشه این جنایتکار را از بیخ و بن برانداختند و بر علیه استعمار مبارزه کردند. چون خدای بزرگ پشتیبان این ملت بود، کار به سامان رسید و انقلاب پیروز شد.
این مملکت مال شماست، مملکت خودتان است. امروز هر کس به سهم خود باید اقدام کند و وظیفه خودش را انجام دهد. شما یک قدم به عقب نگذاشتید و با استقامت و پایمردی، شر محمد رضای خائن را از سر ملت دور کردید. او با همه زور و پول و ضمانت بیگانه نتوانست در برابر ایمان مردم که با دست خالی در برابر تانک و توپ و سرنیزه مقاومت کردند ایستادگی کند. ولی هنوز استعمار دست از جان این مردم بر نمی دارد و در هر گوشه کشور نغمه شومی ساز می کند.
چون خدای بزرگ حامی ملت ایران است، این دسائس هم خنثی خواهد شد.اینها حرکات مذبوحانه است، اینها کسانی نیستند اینها چیزی نیستند، آن موقع که اسلحه داشتند و حمایت می شدند کاری از پیش نبردند و کلکشان را کندند، حالا که مسلح هستیم، ملت مدافع ماست، وحشتی نداریم. این مردک کیست که تحریک کند. او قابل این حرف ها نیست. خداوند همیشه با مستضعفان است و حق همواره بر باطل غلبه کرده و ایمان همیشه فائق شده است. انقلاب اصیل ما که با دست خالی در برابر اسلحه و زور پیش رفت با کمک خداوند منان بود و سلطنت طاغوتی را واژگون کرد. با اتکال به خدا و با وحدت کلمه و همت فرزندان این آب و خاک، همه با هم به بازسازی کشور می پردازیم و با عزم راسخ کمر همت می بندیم. اینها قدرتی نیستند.

صحیفه نور جلد 6 صفحه 63

دفاع از حقوق بشر به خاطر جنایتکاران، نه مظلومین

خارجی ها می گویند حقوق بشر، کدام بشر؟ اینها بشر را کشتند، اینها مجرمند، متهم نیستند، اینها آدم کشتند. ما از دوستان فرانسوی خود تشکر می کنیم که از ما در مدت اقامت در آن کشور دوستانه پذیرائی کردند و به من فرصت دادند که از پاریس پیام های خود را به ملت عزیز ایران برسانم، ولی از دوستان فرانسوی انتظار نداشتم که به خاطر چند نفر جنایتکار و دزد و مجرم، حقوق بشر را به رخ ما بکشند و در انقلاب اصیل ایران که به خواست خدا، ملتی ستمدیده به ندای حق پاسخ مثبت داده اند، به بهانه حقوق بشر ما را مورد عتاب و خطاب قرار دهند خوب بود حقوق بشر را هنگامی که رژیم فاسد پهلوی زیر پا می گذاشت و هزارها جوانان این کشور را شکنجه می کردند و به خاک و خون می کشیدند، به کمک ملت مستضعف ایران برمی خاستند و از حقوق بشر دفاع می کردند، نه اینکه به خاطر چند جنایتکار و مجرم که تاریخ بشریت کمتر نظیر آن را به یاد دارد، این چنین به ما حمله کنند، ما چند نفر ضد بشر را کشتیم، حقوق بشر مگر چیست؟
من از ملت فرانسه تشکر می کنم که به من فرصت دادند تا صدای ملت ایران را به گوش جهانیان برسانم و از کشور آزاد فرانسه پیام های خود را به ملتی که دو هزار و پانصد سال زیر یوغ استبداد دست و پا می زده برسانم تا از استعمار سالیان دراز رهائی یابند.

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

شنبه 2 اردیبهشت 1396  10:04 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع فرماندهان ترابری ارتش

تاریخ: 1358/02/03

وحشت ابرقدرت ها از وحدت اقشار ملت

بسم الله الرحمن الرحیم
ما سابق، اوایل انقلاب سر و کارمان با علمای بلاد بود و از شما آقایان ما را دور نگه داشتند و تعمد در این معنا بود، خواستند که بین اقشار ملت یک وحدتی تحقق پیدا نکند، آنها از این وحدت خوف داشتند و حالا هم احساس کردند، لمس کردند که اگر ملت با هم وحدت پیدا بکنند، اگر جناح های مختلف یکی بشوند ابر قدرت ها هم نمی توانند با اینها مقاومت کنند. از این جهت ما باید الان خیلی مراقب امور باشیم و با کمال - هشداری - هوشیاری و با کمال مراقبت، مراقب این اموری که ممکن است خدای نخواسته پیش بیاید باشیم. الان باز اجانب ننشسته اند آرام، آنجا به منابع ما نظر دارند و طمع دارند و حالا که دیدند که دستشان قطع شده است می خواهند از جهات مختلفه یک تشتت ایجاد کنند چنانچه می بینیم غائله بعد از غائله ایجاد می کنند. هر وقت با یک اسمی، با یک نحوی غائله ایجاد می کنند. این ما و شما هستیم که باید این غائله ها را توجه کنیم و نگذاریم رشد بکند. الان ایران مال خودتان هست، مال ایرانی هست چنانچه قبلاً از خودمان نبود و هر یک از مخازن ما را یک طایفه می چاپیدند و می بردند و همه جهات ما وابسته بود. من امیدوارم که این نهضت به آن نقطه آخر برسد با همراهی همه قشرها، یعنی الان وضع به نحوی حساس است که بدتر از سابق یعنی قبل از این پیروزی. الان مردم به حال خودشان برگشتند و توجه به زندگی خودشان کرده اند و یک قدری ناآرامی ها در مملکت، در تمام سطح مملکت پیدا شده است و از آن طرف دست های جنایتکار مشغول فعالیت هستند که نگذارند این نهضت به آن نقطه ای که باید برسد، برسد. ما باید با تمام قوا کوشش کنیم که این نهضت را به قوت خودش حفظ کنیم و ما جلو برانیم این نهضت را با شور و شعفی که مردم دارند تا اینکه آن مراحل بعدی انجام بگیرد و حکومت استقراری جمهوری اسلامی تحقق پیدا بکند و مردم بر کارهای خودشان تسلط پیدا بکنند و تمام قوای مختلفه در مقام خودشان مستقر بشوند و سر و سامان به این مملکت پیدا بشود، مملکتی که دارای خزائن بسیار است و غنی است از حیث خزائن، مملکتی که کشاورزی آن باید زیادتر از آن مقداری که احتیاج دارد بسیار زیادتر باشد و باید صادر بکند، مملکتی که باید همه چیز داشته باشد، الان می بینیم که همه جهات به هم ریخته است و این بی انصاف ها تمام جهات ایران را به هم ریختند و مامور بودند که این ملت را عقب نگه

صحیفه نور جلد 6 صفحه 66

دارند، همه چیزش را عقب نگه دارند و من امیدوارم که با همت همه اقشار، نمی تواند یک قشر این کارها را انجام بدهد، همه اقشار باید با هم متحد بشوند، روحانیون باید با هم باشند، ارتشی ها همه باید با هم باشند، ملت با ارتش، با روحانی، همه باید با هم باشند و با هم این کار را انجام بدهند. من از خدای تبارک و تعالی استدعا و تقاضا و التماس دارم که همه اقشار ملت ما را بیدار کند و توجه بدهد به مال کارها و اسلام عظمت پیدا کند، ملت اسلام و کشور اسلام عظمت پیدا بکند و ما از تحت ایادی دشمنان به کلی خارج بشویم و این ریشه های پوسیده ای که مانده است اینها هم قطع بشود و اسلام و کشور مال خود ما باشد و خود ما در آن فعالیت بکنیم و خودمان از مواهب خدا استفاده بکنیم و از اینکه اظهار کردید که در این مسائل شما حاضر هستید من متشکرم. البته همه ما باید در این مسائل راجع به مستمندان، راجع به مستضعفین همه باید اقدام بکنیم هر کدام هر مقداری که در استطاعت ماست. خداوند به شماها سلامت و عظمت عنایت فرماید.

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع فرماندهان ترابری ارتش

تاریخ: 1358/02/03

وحشت ابرقدرت ها از وحدت اقشار ملت

بسم الله الرحمن الرحیم
ما سابق، اوایل انقلاب سر و کارمان با علمای بلاد بود و از شما آقایان ما را دور نگه داشتند و تعمد در این معنا بود، خواستند که بین اقشار ملت یک وحدتی تحقق پیدا نکند، آنها از این وحدت خوف داشتند و حالا هم احساس کردند، لمس کردند که اگر ملت با هم وحدت پیدا بکنند، اگر جناح های مختلف یکی بشوند ابر قدرت ها هم نمی توانند با اینها مقاومت کنند. از این جهت ما باید الان خیلی مراقب امور باشیم و با کمال - هشداری - هوشیاری و با کمال مراقبت، مراقب این اموری که ممکن است خدای نخواسته پیش بیاید باشیم. الان باز اجانب ننشسته اند آرام، آنجا به منابع ما نظر دارند و طمع دارند و حالا که دیدند که دستشان قطع شده است می خواهند از جهات مختلفه یک تشتت ایجاد کنند چنانچه می بینیم غائله بعد از غائله ایجاد می کنند. هر وقت با یک اسمی، با یک نحوی غائله ایجاد می کنند. این ما و شما هستیم که باید این غائله ها را توجه کنیم و نگذاریم رشد بکند. الان ایران مال خودتان هست، مال ایرانی هست چنانچه قبلاً از خودمان نبود و هر یک از مخازن ما را یک طایفه می چاپیدند و می بردند و همه جهات ما وابسته بود. من امیدوارم که این نهضت به آن نقطه آخر برسد با همراهی همه قشرها، یعنی الان وضع به نحوی حساس است که بدتر از سابق یعنی قبل از این پیروزی. الان مردم به حال خودشان برگشتند و توجه به زندگی خودشان کرده اند و یک قدری ناآرامی ها در مملکت، در تمام سطح مملکت پیدا شده است و از آن طرف دست های جنایتکار مشغول فعالیت هستند که نگذارند این نهضت به آن نقطه ای که باید برسد، برسد. ما باید با تمام قوا کوشش کنیم که این نهضت را به قوت خودش حفظ کنیم و ما جلو برانیم این نهضت را با شور و شعفی که مردم دارند تا اینکه آن مراحل بعدی انجام بگیرد و حکومت استقراری جمهوری اسلامی تحقق پیدا بکند و مردم بر کارهای خودشان تسلط پیدا بکنند و تمام قوای مختلفه در مقام خودشان مستقر بشوند و سر و سامان به این مملکت پیدا بشود، مملکتی که دارای خزائن بسیار است و غنی است از حیث خزائن، مملکتی که کشاورزی آن باید زیادتر از آن مقداری که احتیاج دارد بسیار زیادتر باشد و باید صادر بکند، مملکتی که باید همه چیز داشته باشد، الان می بینیم که همه جهات به هم ریخته است و این بی انصاف ها تمام جهات ایران را به هم ریختند و مامور بودند که این ملت را عقب نگه

صحیفه نور جلد 6 صفحه 66

دارند، همه چیزش را عقب نگه دارند و من امیدوارم که با همت همه اقشار، نمی تواند یک قشر این کارها را انجام بدهد، همه اقشار باید با هم متحد بشوند، روحانیون باید با هم باشند، ارتشی ها همه باید با هم باشند، ملت با ارتش، با روحانی، همه باید با هم باشند و با هم این کار را انجام بدهند. من از خدای تبارک و تعالی استدعا و تقاضا و التماس دارم که همه اقشار ملت ما را بیدار کند و توجه بدهد به مال کارها و اسلام عظمت پیدا کند، ملت اسلام و کشور اسلام عظمت پیدا بکند و ما از تحت ایادی دشمنان به کلی خارج بشویم و این ریشه های پوسیده ای که مانده است اینها هم قطع بشود و اسلام و کشور مال خود ما باشد و خود ما در آن فعالیت بکنیم و خودمان از مواهب خدا استفاده بکنیم و از اینکه اظهار کردید که در این مسائل شما حاضر هستید من متشکرم. البته همه ما باید در این مسائل راجع به مستمندان، راجع به مستضعفین همه باید اقدام بکنیم هر کدام هر مقداری که در استطاعت ماست. خداوند به شماها سلامت و عظمت عنایت فرماید.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع اعضای هیأت اعزامی از لیبی به سرپرستی سرگرد جلود

تاریخ: 1358/02/04

غلبه مستضعفین بر مستکبرین اراده خداوندی است

بسم الله الرحمن الرحیم
خداوند را سپاس می کنم که اراده فرمود منت بر مستضعفین بگذارد علیه مستکبرین و زمین را از لوث مستکبرین پاک کند، مستضعفین را به - زمین - حکومت برساند، اسلام برای همین مقصد آمده است و تعلیمات اسلام برای همین معناست که مستکبری در زمین نباشد و نتوانند مستکبرین، مستضعفین را استعمار و استثمار کنند. ما به تبع تعالیم عالیه قرآن و آنچه از اسلام بر سیره رسول اکرم و ائمه مسلمین به دست آوردیم و از سیره انبیا چنانچه در قرآن نقل می فرماید به دست آورده ایم آن است که مستضعفین با هم مجتمع شوند و بر مستکبرین ثوره (انقلاب) کنند و نگذارند حقوق آنها را ببرند. ما با این تعالیم پیشرفت کردیم و ملت ما شهادت را استقبال کرد برای این مقصد، و چون شهادت مورد هدف او بود با مشت و خون بر تمام قوای جهنمی، بر دبابات (تانک ها) بر مسلسلات، بر ابرقدرت ها که در پشت شاه سابق صف کشیده بودند غلبه کرد، ما می خواهیم که این رمز در بین تمام حکومت ها و ملت ها باشد. حکومت ها باید خدمتگزار ملت ها باشند چنانچه در اسلام این سیره بود که حکومت در خدمت مردم بود و ارتش در خدمت مردم بود. حکومت ها از مردم انشاء می شدند و ارتش نیز از آنها و اگر حکومت ها و ملت ها به سیره رسول اکرم و ائمه مسلمین عمل می کردند، آرامش در همه جای ارض بود این اختلافات و خونریزی ها نبود.
ما از خداوند می خواهیم که این نهضت اسلامی و نهضت انسانی سرمشق باشد از برای تمام مستضعفین و هشدار باشد بر مستکبرین. مستکبرین گمان نکنند که باید حکومت کنند بر مستضعفین و آنها را استعمار و استثمار کنند. مستضعفین حکومت را به عنوان حکومت نشناسند بلکه به عنوان خدمتگزار بشناسند. برادر باشند، برادری که بر برادر دیگر خدمت کند، هر دو پشتیبان هم باشند. اگر قوانین اسلام در ملت ها، در حکومت ها جریان پیدا بکند و آداب حکومت ها و ملت ها اسلامی باشد، نه حکومت ها خیال تعدی بر ملت ها دارند و نه ملت ها با حکومت ها مخالف خواهند بود. من از شما که از طرف (معمر) آمدید و برای ما سلام او را آوردید تشکر می کنم و سلام من را نیز به ایشان ابلاغ و به ملت لیبی ابلاغ نمائید. من از خداوند تعالی می خواهم که تمام ملت ها و دولت ها بیدار شوند و همه ملت ها و دولت های اسلامی به هم پیوند کنند تا ابرقدرت ها نتوانند بر اینها غلبه کنند و مخازن آنها را

صحیفه نور جلد 6 صفحه 72

ببرند. مسلمین قریب یک میلیارد جمعیت دارند و مع الاسف به واسطه تفرقه ای که بین آنها واقع است و به واسطه عدم رشدی که در حکومت هاست نتوانستند آن قدرتی را که اسلام برای آنها پیش بینی می کند به دست بیاورند. من از خداوند تعالی خواستارم که مستضعفین در هر جای ارض که هستند بر مستکبرین غلبه کنند و مستکبرین به جای خود بنشینند و دولت ها و ملت ها با هم برادر باشند.
والسلام علیکم
در این موقع نماینده هیات لیبیائی سخنانی ایراد می کند و امام در جواب می فرمایند:

کلید حل معمای آقای صدر به دست دولت لیبی است

چیزی که، قضیه ای که برای ما و علمای ایران و سایر اقشار به طور معما در آمده است این فاجعه آقای صدر است. من و علمای ایران برای این فاجعه بسیار متاثر هستیم و این برای ما یک معمایی است که این معما حل نمی شود الا به دست دولت لیبی. ما این معما را می خواهیم که برادر ما (معمر) و دولت حل کنند و ناراحتی های ما را به اتمام برسانند. من کرارا به وسائطی این معنا را تذکر دادم لکن الان نیز اکیدا تذکر می دهم که این معنا در شعب ما و در بین علمای ما انعکاس سوئی دارد و من میل ندارم که بین ملت ما و دولت شما یک سوءتفاهمی باشد. من از شما می خواهم که این معما را حل کنید و موجب راحتی ما را فراهم کنید.
سپس نماینده هیات لیبائی سخنانی ایراد می کند و امام در جواب می فرمایند: بگوئید مقصود من این نبود که به شما یا به دولت شما تهمت بزنم مقصود من این بود که شما قدرت دارید که در این ممالکی که نزدیک شماست و ایشان رفته اند در آنجا به قول شما، در آنجا فعالیت بکنید و این معما را برای ما حل کنید. ما هیچگاه به برادران خودمان تهمت نمی زنیم و خلاف اسلام نمی کنیم لکن از شما خواهیم حل این قضیه را به اینکه شما قدرت این را دارید که این مساله را حل کنید و از دولت هایی که ایشان رفته اند آنجا، یک طور تحقیقاتی بکنید و ما مطلع بشویم.
در این موقع نماینده هیات لیبائی سخنانی ایراد می کند و امام در جواب می فرمایند:

مسلمین باید ید واحد باشند بر علیه اعداء

بله، من هم این معنی را می دانم لکن مهم این است که یک سوء تفاهمی بین ملت ها و دولت های اسلامی نباشد و وحدت اسلامی همیشه محفوظ باشد و همه مسلمین با هم برادر باشند و اینکه در این معنا درک کردم برای این بود که همین سوءتفاهم به واسطه فعالیتی که شما بکنید برای تحقیق این مطلب، رفع بشود و بین دولتین و ملتین تفاهم صحیح حاصل بشود و این تهمت ها را اجانب که می خواهند بین دولت ها و بین ملت ها تفرقه بیندازند، آنها را خنثی کنید، تبلیغات آنها را. من همیشه

صحیفه نور جلد 6 صفحه 73

سعی ام در این بوده است که مسلمین ید واحد باشند بر اعداء چنانچه اسلام فرموده است و جماعت واحده باشند چنانچه اسلام می فرماید، لکن مهم ما این بود که رفع بشود این سوءتفاهم، و برادری ایران و لیبی محفوظ باشد و دست اجانب که می خواهند تفرقه بیندازند بین دو برادر، دو دولت و دو ملت، کوتاه بشود.

شنبه 2 اردیبهشت 1396  10:07 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی با افسران، درجه داران و سربازان مرکز توپخانه اصفهان

تاریخ: 1358/02/04

جداسازی ارتش از روحانیون و سایر اقشار ملت از خیانت های بزرگ رژیم شاه

بسم الله الرحمن الرحیم
من امروز را روز مبارکی می دانم، روز میمونی می دانم. قبل از ظهر یک عده کثیر از دوستان ما، برادران ارتشی ما، برادران ژاندارمری ما، آمدند و با ما ملاقات کردند و الان دوستان عزیز من و ارتشی های محترم اصفهان به ملاقات آمدند. من از این جهت این روز را میمون می دانم و مبارک که ارتش در قلب مردم و در بین مردم و با احترام زیاد و شور و شعف فوق العاده مواجه هستند. من از این جهت مبارک می دانم که در سابق و در زمان طاغوت ارتش ما از ملت جدا بود و از روحانیت جداتر. امروز ارتش در قلب ملت است و در کنار روحانیت به طوری که هدایت آنها را به اینجا حضرت حجت الاسلام آقای طاهری ایدهم الله تعالی فرمودند. سابقه ندارد که یک شخص روحانی در ارتش و در رژه ارتش شرکت کرده باشد. ارتش از ما جدا شده بود و ملت از ارتش جدا شده بود و این خیانت بزرگی بود که رژیم سابق کرد و ما برادران را از هم جدا کرد. امروز روزی است مبارک و ارتش با ملت هماغوش و در دریای جمعیت امروز خودشان را غوطه ور می بینند و مردم مثل برادر آنها را پذیرایی می کنند. نه آنها از مردم بیزارند و نه مردم از آنها، به خلاف سابق که مردم را طوری کرده بودند و به طوری از ارتش و سایر قوای انتظامی ترسانده بودند که مردم احساس ناراحتی کردند با دیدن آنها و ارتش را آنطور بار آورده بودند که احساس آنها نسبت به ملت غیر از این احساس بود که امروز هست. امروز شما احساس شادی کنید که در آغوش ملت هستید و ملت احساس شادی می کند که در آغوش شماست و هر دو احساس شادی می کنید که برادروار مجتمع هستید و هر دو با هم و من احساس غرور می کنم که این ارتش با مردم همچو مختلط است و همچو مزدوج است که مثل دو برادر، این غرور، دارد، اسلام همین را می خواهد. ارتش اسلام در صدر اسلام با مردم یکی بودند، جدایی نداشتند، از مردم بودند، بعدها سلاطین جور و خصوصا اخیرا به واسطه تبلیغاتی که کردند، تبلیغاتی که از جانب اجانب بود و مامور آن رژیم منحط بود، تبلیغاتی کردند که شما را از ما جدا کردند، ملت را از شما جدا کردند، ملت را بعضی را از بعضی جدا کردند، دانشگاهی را از مدرسه ای جدا کردند و بازاری را از هر دو خواستند جدا کنند و بحمدالله این فرصت پیدا نشد و خدای تبارک و تعالی همچو توفیقی داد که همه الان با هم همه برادروار در یک محیط دوستانه، در یک محیطی که با شعف و شوق از هم پذیرایی

صحیفه نور جلد 6 صفحه 75

می کنید، مجتمع هستیم. امروز روز مبارک است، امروز روز میمون و بزرگ است.

مجازات خیانتکاران و عفو نادمین

و اما قضیه ای که فرمودند راجع به عفو، همین طور است که گفته اند و - ما - آنهایی که مجرم بودند، آنهایی که خیانتکار بودند، آنها را مجازات کردند و خواهند کرد. و اما ارتش، ژاندارمری و همین طور سایر طبقات دیگر از قوای انتظامی، شهربانی در تمام کشور اگر چنانچه خدای نخواسته مرتکب یک جرم صغیری، یک گناه صغیره ای شده باشند، ما این را عفو کردیم و خداوند تبارک و تعالی به واسطه برگشت آنها به دامن اسلام و برگشت آنها به دامن ولی عصر سلام الله علیه آنها را عفو فرمود و ما به تبع امام زمان سلام الله علیه عفو عمومی نمودیم و از اشخاصی که گناه صغیره کردند و خدای نخواسته مرتکب یک بعضی از صغائر ذنوب شدند. خداوند همه شما را عظمت، عزت، قدرت عنایت کند.

با بیداری و وحدت کلمه، خدعه های شیاطین را خنثی سازید

برادران من توجه داشته باشید که در این فرصت از زمان، در این لمحه از زمان شیاطین می خواهند باز بین ما و شما، بین شما و سایر قوای انتظامی، بین قشرهای ملت جدایی بیندازند و از آن استفاده کنند و به خیال خام خودشان برگشت به حال اول ولو به فرم دیگر، لکن باید با هوشیاری و با بیداری خدعه اینها را خنثی کنید و مثل کوه در مقابل آنها بایستید و نگذارید خللی در این اجتماع شما، در این سد بزرگی که دارید و در این اجتماع و در این وحدت کلمه ای که دارید، نگذارید که آنها رخنه کنند که اگر خدای نخواسته رخنه کنند شاید مسائل و مشکلی برای ما پیش بیاید. خداوند همه شما را عزت و سلامت و سعادت عنایت فرماید و شما را با ملت و ملت با شما را چنان همراه و برادر کند که کسی نتواند خلل در این برادری ایجاد کند.
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع معلمین منطقه تجریش و اهالی سراب

تاریخ: 1358/02/20

کسب پیروزی های عظیم به مدد پیروی از تعالیم اسلام

بسم الله الرحمن الرحیم
این انقلاب بزرگ ملت ما، این نهضت عظیم تاریخی اسلامی ایران تا به اینجا رسیده است، تا سرنگونی رژیم فاسد، تا قطع ایادی اجانب، تا به دست آوردن آزادی، تا نائل شدن به استقلال آمده ایم. اینها که بین ملت ما پخش می کنند که نهضت اسلامی چه کرد، تا اینجا که نیمه راه است باید بدانند که کاری کرد که در تاریخ سابقه نداشت. این نهضت به آخر نرسیده است، در این نیمه راه، یک کار عظیمی کرد که تمام حساب های حسابگران را باطل کرد. حسابگران مادیگرا در حسابشان نمی آمد که یک ملتی با دست خالی بر قدرت های شیطانی با همه جهازهای مدرن، با همه سلاح های روز که هیچ در دست ملت نبود و همه در دست مقابل ملت، پیروزی حاصل بشود. محال می نمود و محال می دانستند که این قدرت شیطانی و سد عظیم ابلیسی شکسته شود، حالا که دیدند با قدرت الهی که بر خلاف همه موازین مادیت است و خط بطلان بر مکتب های مادی کشید، حالا که دیدند ملتی که هیچ نداشت بر قدرت هائی که همه چیز داشت غلبه کرده است و این بطلان مادیت هست، به دست و پا افتاده اند می گویند چه شد، چه بیشتر از این باید بشود. امروز شما همه اینجا هستید، با کمال آزادی هر چه می خواهید می گوئید، این چه نعمتی است که به شما ارزانی شده است، این را کی داد غیر از اسلام. آنها که می گویند اسلام چه کرد، می دانند که اسلام چه کرده است، می خواهند جلو نرود. آنها نه اینکه نمی دانند که چه شده است، می دانند که تمام حیله های آنها نقش بر آب شده است، می دانند که قدرت های بزرگ در هم شکست، می دانند که این سد عظیم شیطانی تا ابد شکسته شد لکن می خواهند که جلوتر نرود این نهضت و لهذا می گویند چه شد. چه می خواهید بشود، ما فرض می کنیم که دیگر چیزی نخواهد شد، ما چه می خواهیم بشود، ما دست شیاطین را کوتاه کردیم، ملت ما دست چپاولگران را از ملت خودش و از کشور خودش قطع کرد. چه بالاتر از این؟ زنجیر اسارت را گسیخت، آمریکائی را بیرون ریخت، سایر اقشار را هم، چه می خواهید بشود، چه شد یعنی چه؟

فتنه انگیزی شیاطین به منظور پیشگیری از تحقق اسلام

ما می خواهیم به خواست خدا پیش برویم، ما می خواهیم این نهضت را به جلو برانیم تا برای

صحیفه نور جلد 6 صفحه 139

این مملکت رفاه، زندگی سعادتمند دنیائی و آخرتی تحقق پیدا بکند. این شیاطین نمی خواهند این مسائل تحقق پیدا بکند، این شیاطین از اسلام ترسیده اند، قدرت اسلام را فهمیده اند، فهمیده اند قدرت ایمان مردم را فهمیده اند، قدرت اتحاد کلمه را فهمیده اند، حالا در صدد بر آمده اند که جمهوری اسلامی را در نظر مردم سبک کنند، می گویند چه شد. چه می خواهید بشود و شما نمی گذارید که ما قدم های بعد را برداریم شما بین مردم، بین کشاورزان می روید و افساد می کنید که کشاورزی تحقق پیدا نکند. دولت ما می خواهد کشاورزی را به راه بیندازد، ملت ما هم، لکن شما نمی گذارید شما خائنین نمی گذارید دولت ما می خواهد کارخانجات را راه بیندازد تا رفاه حاصل بشود، تا چرخ مملکت به راه بیفتد، شما شیاطین نمی گذارید. ما می خواهیم این وحدت کلمه تا آخر محفوظ بماند، ما می خواهیم این نهضت به ثمر برسد آنطور که دلخواه اسلام است، آنطور که خدای متعال می خواهد، شما شیاطین که فتنه انگیزی می کنید و در هر روز یک بهانه ای به دست می آورید و مردم را به هم می ریزید و وادار به راهپیمائی می کنید، شما هستید که نمی گذارید آنچه که باید تحقق پیدا بکند. چه شد یعنی چه؟ بگذارید، ببینید چه خواهد شد.

اینها از اسلام می ترسند، اینها قدرت اسلام را لمس کرده اند

برادران من! برادران تبریزی! برادران فارس! برادران اصفهانی! برادران دیگر که از جاهای مختلف در این مکان تشریف آورده اید! ضمن تشکر از همه شما باید عرض کنم بیدار باشید! توجه داشته باشید! نقشه های موذیانه اینها را نقش بر آب کنید، نگذارید این فتنه گرها در بین مردم بیفتند و صفوف ما را متفرق کنند، صف واحد باشید (صفاً کانهم بنیان مرصوص) این سد عظیمی که آن سد عظیم را شکست حفظ کنید، این قطره هائی که به صورت سیل بنیان کن در آمد، این واحدهائی که همچون سیل عظیمی تمام موانع را از سر راه برداشت حفظ کنید، با این سیل عظیم به پیش بروید و همه بنیان های ظلم و ستم را منهدم کنید، این دست های خائن را قطع کنید، در کارخانه های خودتان راه ندهید این خائنین را، اینها به حال شما و به حال ملت دلسوزی ندارند، اینها از اسلام می ترسند، اینها قدرت اسلام را لمس کردند، فهمیدند که اسلام چیست، فهمیدند در مقابل اسلام، ابرقدرت ها نمی توانند بایستند، نمی خواهند این نهضت به آخر برسد ولی باید شیاطین بدانند، تفرقه اندازها بدانند که غلط فکر کرده اند. باید این ابلیس ها و این شیاطین بدانند که همچو قدرتی برای آنها نیست، آن قدرتی که آن سد بزرگ را شکست این قطره های ضعیف را خواهد شکست. ما آزادی مطلق خواهیم داد و می دهیم و داده ایم لکن نه برای توطئه، نه برای فساد و خرابکاری. توطئه باید در هم شکسته شود، خرابکاران باید دفع شوند، باقیمانده رژیم منحوس، ریشه های کثیف آن، طرفداران کثیف تر از آن باید قطع شوند، ما آنها را دفن می کنیم.

صحیفه نور جلد 6 صفحه 139

مسؤولیت عظیم معلمین، تعلیم احکام اسلام و تهذیب اخلاق نونهالان

من از تمام اقشار ملت و شما فرزندان اسلام که در این محوطه جمع شدید تشکر می کنم و برای همه شما دعا می کنم و باید تذکر دهم که مقام معلم مقام والائی است، مقامی است که بالاتر از مقام معلم نیست، مقامی است که خدای تبارک و تعالی از آن تعظیم فرموده است لکن مسؤولیت جوانان مسؤولیت کمی نیست، تمام ملت باید معلم باشند، معلم فرزندان خود.اسلام تمام افرادش معلم باید باشند و تمام افرادش متعلم. بانوان هم باید معلم باشند برای فرزندان خود، در دامن خود مثل استادان، مثل معلمان تربیت کنند. پدران باید معلم باشند از برای فرزندان خود. خانواده شما باید مدرسه باشد. تعلیم احکام اسلام، تهذیب اخلاق نونهالان. شما باید نونهالان مهذب تحویل معلمان بدهید و معلمان باید آنها را بیشتر تهذیب کنند. معلمان خیلی مقام بزرگ دارند و خیلی مسؤولیت بزرگ. اگر معلمان ما کوتاهی کنند در تعلیم، مسؤول هستند. معلمین هستند که می توانند مملکت را حفظ کنند، استقلال مملکت را. جوان های ما، آنهائی که مقدرات مملکت به دست آنها خواهد آمد، زیر دست معلمین باید تربیت بشوند، اگر تربیت صالح شدند، مملکت صالح به دست ما می افتد و اگر خدای نخواسته تربیت های غیر الهی شد، مملکت از دست می رود، معلم! بیدار شو. من از خدای تبارک و تعالی توفیق و سعادت و سلامت همه شما و همه قشرهای ملت و همه مسلمین را در همه بلاد خواستارم.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع دانشجویان مسلمان دانشگده پزشگی آیت الله طالقانی و سربازان پادگانهای شیراز

تاریخ: 1358/02/19

مجتمع شدن همه اقشار ملت، از برکات نهضت مقدس اسلامی

بسم الله الرحمن الرحیم
...حجره های مدرسه فیضیه را شکستند، غارت کردند، آن روز روزی بود که اجتماع در این مدرسه بین جنود طاغوتی و شیطانی و جنود الهی در حال مبارزه بود. طاغوت رفت و امروز ما گروه های مختلف که هیچ گاه با هم جمع نمی شدیم و امکان اجتماع به ما نمی دادند، در این مکان مقدس مجتمع شدیم. سربازان محترم شیراز از پادگان های خود به اینجا آمده اند، با دانشجویان، با سایر اقشار، با روحانیون، با بانوان و زن های محترم همه با هم مجتمع، این فرصتی است که نهضت به ما داد، این منتی است که اسلام بر ما نهاده که همه قشرها با هم در یک مکان مجتمع. در زمان طاغوت قشرها با هم مختلف بودند اگر مجتمع می شدیم اجتماع به مبارزه بود، در خیابان ها با مبارزه مجتمع می شدند، برای خونریزی می آمدند. نهضت مقدس اسلامی به برکت اسلام سربازان محترم را در کنار ما نشاند، فرهنگیان را با آنها مجتمع کرد، بانوان را با آنها در یک مکان مجتمع کرد، این منتی است که ما از خدای تبارک و تعالی باید بکشیم، برکات این نهضت زیاد بود، بزرگترین برکات شکستن سد بزرگ شاهنشاهی و راندن دزدها و چپاولگران از مملکت و قطع ایادی شرک و نفاق و قطع ایادی چپاولگران و نفت خواران، اینها برکاتی بود که به ما تاکنون رسیده است. آزادی، بزرگترین موهبت الهی که الان ملت ما از آن برخوردار است. آزادانه شما اینجا آمده اید و دیروز نمی توانستید، تذکر دادید که ما در محبس بودیم. پادگان ها محبس بود، ایران محبس بود، ایران محبس سی و پنج میلیون جمعیت بود. ما در مدرسه ها محبوس بودیم، شما در پادگان ها، بازاری ها در بازار، اداری ها در اداره، همه محبوس بودید. امروز خدای تبارک و تعالی به ما منت گذاشت و آزادی را نصیب ما کرد که همه آزادانه در اینجا مجتمع هستیم و مسائل خودمان را طرح کنیم، ما از این به بعد احتیاج به این اجتماعات داریم.

ادامه نهضت تا استقرار کامل جمهوری اسلامی

نهضت ما به آخر نرسیده است ما در بین راه هستیم، ما در بین راه هستیم، ما تاکنون موانع را به مقدار بزرگی از راه برداشتیم و انشاء الله این ریشه های گندیده را هم از بن در می آوریم. این نوکرهای چپ و راست، این انگل ها، این چپاولگران و معاونین چپاولگران بدانند این حرکات مذبوحانه را

صحیفه نور جلد 6 صفحه 136

نمی توانند ادامه دهند. با ترور شخص، میدان برای آنها باز نخواهد شد، ملت ما همه مبارزند، ملت ما همه سربازند، زن و مرد ملت ما سربازند. این انگل های جامعه، اینها که می خواهند نفت ما را باز به جیب آمریکا بریزند، اینها که یاچپگرا یا راستگرا هستند، اینها باید بدانند که گذشت آن زمان، دیگر نمی تواننداعاده بدهندآن رژیم یا رژیم نظیرآن رژیم را.به جای خود بنشینید، مثل خفاش از سوراخ ها بیرون نیایید، ترور شما برای شما فایده ندارد. جوانان ما همه برای شهادت حاضرند، مرد و زن ما برای شهادت حاضرند.برادران من! راه راتابین راه آمده ایم و باید به آخر برسانیم باید این نهضت را حفظ کنید، شما باید این آتش روشن راروشن تر کنید،اگر خدای نخواسته لطمه ای به این نهضت وارد بشود تا آخر اسارت است و نخواهد شد. و این نهضت به ثمر خواهد رسید. و حکومت اسلامی و جمهوری اسلامی که حافظ همه سعادت هاست و حافظ استقلال مملکت ما و حافظ آزادی ملت ماست برقرار خواهد شد. خداوندتمام شمارا، همه مردان و زنان را، سربازان و دانشجویان را سلامت و سعادت و عزت عنایت فرماید. خداوند این نهضت را افروخته تر کند. خداوند دست جنایتکاران را قطع کند.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع گروهی از بانوان قم

تاریخ: 1358/02/20

شما بانوان در امر جهاد همدوش سربازان و بانوان صدر اسلامید

بسم الله الرحمن الرحیم
درود بر اهالی قم، درود بر خانم ها و بانوان ارزنده قم. شما خانم ها، هم جهاد کردید در راه نهضت و پیروزی ما و هم جهاد مالی کردید. شما در عرض سربازان اسلام و همدوش با بانوان صدر اسلام هستید. همانطور که بانوان صدر اسلام به اسلام کمک می کردند و در نهضت ها و در جنگ های اسلام کمک کار بودند، شما خانم ها، خانم های همه ایران و خصوص خانم های قم در این نهضت سهیم هستید و در مبارزات ما علیه استبداد و استعمار همدوش با مردها کمک کردید. خداوند شما را حفظ کند و در پناه خودش. و شما خانم ها ارزش دارید، در پیشگاه خدا انشاء الله تهذیب کنید بچه های خودتان را، تربیت کنید، تربیت های اسلامی.

انتظار اسلام از بانوان

اسلام از شما این معنا را می خواهد که بچه های خودتان را در دامن های خودتان مهذب کنید و دامن خودتان را منور کنید به نور این بچه های اسلامی که اینها فرزندان اسلامند و بعد از این مقدرات اسلام و مملکت خودتان به دست آنهاست. من از شما تشکر می کنم از اینکه در نهضت ما کوتاهی نکردید و همدوش مردها قیام کردید و از اینکه کمک به مستمندان نمودید. خداوند به شما سعادت و سلامت در دو دنیا عنایت کند.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع پرسنل پادگان شیراز و عشایر استان فارس

ذخایر این ملت را انگلیس ها بردند

بسم الله الرحمن الرحیم
این برکت اسلام است که ماهمه را دور هم جمع کرده است، درجه دار وافسرو سرباز و بختیاری و اهل علم ، همه در مدرسه جمع شده اند. دست ها که در طول قریب سیصد سال از آنوقتی که خارجی ها راه پیدا کردند به شرق، دست های شان و دسته هایشان به کار افتاد که قشرهای مملکت ما را، بلکه شرق را از هم جدا کنند، مملکت های اسلامی را از هم جدا کردند، در رأس هر یک یکی از نوکرهای خودشان را گذاشتند که نگذارند ملت ها توجهی به مسائل خودشان بکنند. ما شاهد مسائلی هستیم و شاهد پنجاه و چند سال (البته اگر شماآن زمان را یادتان نیست شایددر بین شما بعضی هایتان یادتان باشد، ولی من یادم هست) ما شاهد این ماموریت هائی که به این خانواده دادند بودیم که از اولی که رضا خان آمد به ایران و به توطئه انگلستان او آمد و بعد هم که رفت، رادیو دهلی که آن وقت ها دست انگلیس ها بود اعلام کرد که ما رضاخان را آوردیم و چون به ما خیانت کرد او را بردیم. آن روزی که رضاخان رفت، رادیو دهلی اعلان کرد که همین معنائی را که ما او را آوردیم لکن خیانت کرد و چون خیانت کرداز این جهت او را بردیم. او را بردند، لکن چمدان های جواهرات ایران را که در آن چند روزی که دید باید برود جمع کرد در چمدان ها بست، اینها را بردند در آن کشتی که برایش مهیا کرده بودند که برود، در آن کشتی گذاشتند و بین راه (آنطوری که یکی از صاحب منصب هائی که همراه بوده است نقل کرده بود برای یکی از علما و او برای من نقل کرد) ، گفته بود که، آن چمدان ها را با رضا شاه در کشتی گذاشتند و راه انداختند، وسط دریا یک کشتی دیگری که مخصوص حمل دواب بود، مخصوص حمل حیوانات بود آوردند متصل کردند به این کشتی و به رضاخان گفتند، بیا اینجا، رفت آنجا (البته مخصوص حمل دواب بود و خوب هم حمل کردند) گفته بود که: چمدان ها؟ گفته بودند که بعد می آید. خودش را بردند به آن جزیره و چمدان های این ملت را و ذخائر این ملت را انگلیس ها بردند. عین همین مطلب در زمان ما (یعنی آن هم زمان ما بود لکن در این زمان که همه تان یادتان هست) این تحقق پیدا کرد که اینها وقتی که مایوس شدند از اینکه دیگر نمی توانند مستقر باشند در اینجا، پول های این ملت را از بانک های اینجا، مبالغی بسیار هنگفت، حیرت انگیز، هر یک از اینها قرض کردند و همان جواهرات و چیزهائی که باید ببرند، آنقدری که می توانستند از اینجا بردند و بانک های

صحیفه نور جلد 6 صفحه 132

خارجی مثل بانک سوئیس و مثل آمریکا و دیگر بانک ها از ذخائر ما و از پول های ما به اسم اینها یا به اسم خود او که بیشتر از همه و یا به اسم اتباع و عشیره او در آن بانک ها هست و همه مال ملت است، اینها ملت را غارت کردند و رفتند.
رفته اند و بدتر چیزی که خیانتی که اینها کردند و به تعلیم اجانب کردند این بود که ماها را از هم جدا کردند، روحانیت را از دانشگاه جدا کردند، دانشگاه را در نظر روحانیت یک مبداء فساد، مبداء کارهای زشت قلمداد کردند، روحانیت را در پیش آنها درباری و عقب افتاده و اینها قلمداد کردند، ملت را پیش آنها به غیر آن طوری که هست منحرف کردند، ایجاد دشمنی کردند بین برادرها، یعنی ایجاد کردند تا آن قدری که می توانستند دشمنی ما بین روحانیون و فرهنگی و دانشگاهی و اینها و دشمنی ما بین ارتشی ها و ملت، ملت از ارتش می ترسید، ارتش با ملت یک جور دیگری خیال می کرد باید رفتار کند. این بزرگتر خیانتی بود که به ملت ما کردند و به اسلام.

برای یک ارتش که باید مستقل باشد، خیلی گران است که مستشارها بیایند و بر آن حکومت کنند

این قدرت اسلام است و الان قدرت تعلیمات اسلامی است الان که من معمم را و این آقایان اهل علم را با شما سربازها و درجه دارها و افسرها و با این عشایر در مدرسه فیضیه جمع کرده است، آن مدرسه فیضیه ای که در زمان طاغوت به غارت رفت و درش را بستند که تا این آخر هم درش بسته بود. این قدرت ایمان و تعلیمات اسلام است که برادرها را که هم را گم کرده بودند یا اگر هم را توجه داشتند به صورت دشمنی و اجنبی به هم نگاه می کردند و حالا مثل برادرها پیش هم نشسته اند و درد دل هم به هم می گویند. شما درد دلتان را می گوئید که پادگان ها به صورت یک محبس بود و به ما حتی اجازه نماز جماعت نمی دادند (که یکی از آقایان خواند این را) .
این آقایان هم که آنجا نشسته اند و از عشایرند، آنها هم در زمانی که اینها قدرت پیدا کردند آنها هم محرومیت هائی داشتند و بسیار محرومیت، لکن آنها گمان می کنند که فقط محرومیت مال خود آنها بود و جاهای دیگر، خیر، آباد بود. ما با هر طایفه ای که مواجه شدیم در این مدت، همین مطلبی که این آقا الان گفت که ما هیچ در آنجا نداریم، در آن زمان آزادی به هیچ وجه نداشتیم و در آن زمان هیچ یک از مآثر تمدن را نداشتیم، هر طایفه ای که می آیند پیش ما همین مطلب را می گویند، و همه هم درست می گویند، منتها شما چون اطلاع دارید از بختیاری وایل بختیاری و وضع ایل بختیاری و آن چیزها و آن نابسامانی هائی که آنجا هست به عینه می بینید و بلوچ هم اطلاع دارد از بلوچ، کردستان هم اطلاع از کردستان دارد، آقایان هم از داخل پادگان های خودشان اطلاع دارند، ما هم از مدارس خودمان اطلاع داریم، هر کدام ما از آن محلی که بودیم و به وجدان احساس و لمس کردیم اطلاع داریم، باقی اش را شنیده ایم اما دیدن غیر از شنیدن است، لمس کردن غیر از این است که ما ادراک کنیم که کجا چه می شود. شما در بین خودتان لمس کردید که چه گرفتاری ها داشتید که بزرگترین گرفتاری اینکه اجانب

صحیفه نور جلد 6 صفحه 133

بیایند در آنجا، مستشارهای اجانب بیایند در آنجا ما حکومت بکنند. برای یک ارتش که باید مستقل باشد، باید زیر بار هیچ کس نباشد این خیلی گران است که اجنبی بیاید، چند نفر اجنبی از خارج بیایند و مسلط بر آنها بشوند و حاکم و حکمفرما باشند و این بزرگتر چیزی است که سنگین است بر دوش درجه داران و افسران ما و این کار را آنها کردند. برای ما هم همه جور تحمیلی کرده اند اینها، مساجد ما، مدارس ما، حوزه های علمی ما، تمام اینها تحت نفوذ اینها بود و اینها نمی گذاشتند که ما به کار خودمان ادامه بدهیم. من در همین مدرسه فیضیه که حوزه ای آن وقت داشتم مثلاً همین قدرها، یک روز آمدم دیدم یک نفر هست، گفتم که چه شده؟ گفت همه این طلبه ها قبل از آفتاب از ترس پاسبان ها فرار کرده اند توی باغات، صبح که می شد قبل از آفتاب این طلبه های اهل علم باید فرار کنند بروند در باغات و شب برگردند توی حجره هایشان، آخر شب که برگردند توی حجره هایشان، شما نمی دانید که به ما چه گذشت در این زمان ها ما نمی توانیم من در مدرسه دارالشفا حجره داشتم رفقای ما یک عده ای بودند و آنجا مجتمع می شدند و می نشستند و درد دل می کردند، چند روز که این اجتماع بود یک شخصی آمد (که خدا از او بگذرد) آمد نشست اینجا و گفت که خوب است که اینجا اجتماع نکنید که چطور و فلان. با ملایمت گفت، رفقا هم با شوخی با او صحبت کردند و رفت. فردا یک نفر کارآگاه آمد ایستاد دم در، گفت که آقایان اینجا نباید باشند اگر باشند چه خواهد شد. که از فردا ما نتوانستیم، چند نفر، جمعیت هفت، هشت نفر بود اجتماع نبود ما نتوانستیم این پنچ شش نفر، هفت هشت نفری که بودیم در مدرسه دارالشفا در آن حجره بمانیم صبح که می شد یواش می رفتیم در منزل یکی از آقایان آنجا یا مثلاً دوره آنجا مجتمع می شدیم و با هم درد دل می کردیم. به همه بد گذشت و سخت گذشت، نه به شما رفقای بختیاری، شما حال خودتان را دیده اید ما هم حال خودمان را دیده ایم، اهل هر محلی هم حال خودشان را دیده است و گمان می کند که خیر، همه مسائل این بوده است که من دیده ام، دیگران این جور نبوده اند. همه بد دیده اند، همه در حبس بوده اند، همه در زجر بوده اند.

تحول روحی ملت از معجزات خداوند

و خدا خواست که با قدرت الهی، این تحول معجزه آسا، یک تحولی پیدا بشود که ما با هم برادروار اینجا جمع بشویم و درد دل کنیم، یک تحولی پیدا بشود که زن و مرد و بچه و بزرگ در مقابل توپ و تانک بایستند و بگویند دیگر مسلسل اثر ندارد. مسلسل می کشت آنها را، لکن قدرت روحی این طور شده بود که مشت شان را گره می کردند و می گفتند اثر ندارد. این تحول روحی که خدای تبارک و تعالی نصیب ملت ما کرد و این تحول برای شما آقایان هم حاصل شد که متصل شدید به ملت، این تحول روحی از جانب خدا بود، خدا بود که ما را با هم دوست کرد، مجتمع کرد و قلب های ما را جوری کرد که دیگر نترسیم از آن هیاهو و نتوانند آنها را به ما دیگر تحمیل کنند. این نعمت بزرگی که الان برای ما حاصل شده است و به طور معجزه حاصل شده است، یعنی تمام حساب حسابگرها غلط درآمد، همه حسابگرها این جور حساب می کردند که یک قدرت بزرگ و چند قدرت بزرگتر دنبال او،

صحیفه نور جلد 6 صفحه 134

نمی شود که این به هم بخورد، این یک مطلبی بود که همه عالم روی حساب های شان این جور بود، حساب های مادیگری این طور بود، آنها از اراده خدا بی خبر بودند که اراده خدا طوری می کند که یک ملت ضعیفی که هیچ دستش نیست قیام می کند، فریاد می کند و الله اکبر می گوید، کم کم قشرها به او متصل می شوند، رودخانه های عظیم هی به آن متصل می شود، ارتش به آن متصل می شود عرض بکنم ژاندارمری به آن متصل می شود، شهربانی به آن متصل می شود. یک اجتماع مرکب از این چیزهائی که با هم همه بد بودند، همه با هم خوب شدند و ارتش برای ملت، ملت برای ارتش و همه برای اسلام. این کاری بود که خدا کرد، معجزه ای بود که خدای تبارک و تعالی انجام داد و ما باید این معجزه را حفظش کنیم، این وحدت کلمه را حفظ کنیم.
شما غصه نخورید که کار برای شماها نشده است تا حالا، کار برای ما هم نشده است تا حالا، کار برای اینها هم نشده است تا حالا، می شود انشاءالله، یک قدری صبر کنید شماها. آن قدری که الان شما مطلع هستید پنجاه و چند سال به زیر این چکمه ها صبر کردید، همه جور فشاری، من می دانم به شما ایلات چه فشاری آمد، من زیاد بی رابطه نیستم با ایلات. این... بشود، نگذارند کارخانه ها راه بیفتد، نگذارند مدارس راه بیفتد. اینها به تدریج باید بشود و شما دعا کنید که انشاءالله آرامش پیدا بشود و جمهوری اسلام به آن طوری که ماها می خواهیم، به آن طوری که خدای تبارک و تعالی فرموده است، آن طور پیاده بشود، همه اقشار برایشان خوب خواهد شد، سعادت دنیا و آخرت همه است. من از خدای تبارک و تعالی سعادت و سلامت و عزت همه شما را، شما افسرها، شما درجه دارها و سربازهای اسلام که همه ما با هم الان سرباز هستیم و سرباز اسلام هستیم، سعادت همه شما را از خدای تبارک و تعالی مسئلت می کنم.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع بانوان شهراهای قصر شیرین و ساری

ترمیم ویرانه باقی مانده از رژیم شاهنشاهی به تدریج انجام می شود

بسم الله الرحمن الرحیم
بله، اینها مکرر می آمدند پیش من که، هر دسته ای که می آمدند از اطراف پیش من که در اطراف ما بیکاری زیاد است، هیچ نداریم، آب و برق نداریم، دبستان نداریم، بیمارستان نداریم، از این حرف ها، خوب، هر کسی هر جا هست می آید می گوید و غالباً هم می گویند هیچ جا مثل ما محروم نبوده. ما به اینها می گوئیم که خوب، این تازه شده است یا از قدیم بوده است؟ انقلاب این را آورده است یا خیر، این سابق بوده است و حالا ما وارد شدیم به جائی که همه اینها نبوده؟ اگر بگوئید که انقلاب این فقر و فلاکت را آورده، خودتان هم قبول دارید نیست اینجور، پس این قبل از انقلاب بوده است این مطلب، قبلا این بیکاری بود و این فقر بوده و این نداشتن آب و برق و آسفالت و اینها بوده است این قبلاً، حالا وارد شده. یک مملکتی که همه چیزش اینجوری بوده، بختیاری می گوید که ما از همه محرومتر بودیم، سیستانی می گوید ما از همه محرومتریم، بلوچستانی هم همین را می گوید، کردستانی هم، همه و همه هم راست می گویند که محروم بودند اما این محرومیتی که بوده است، سابق بوده، حالا پیدا نشده که شما حالا بیائید بچسبید به دولت که الان بده، برای اینکه الان نشده است، در دولت آقای بازرگان اینها نشده است که آقای بازرگان ضامنش باشد این در دولت های سابق و در زمان رژیم سابق شده است و حالا اینها وارد شدند، ما وارد شدیم به یک مملکت که آشفته بوده و باید درست بشود. بنابراین کارگر، کارمند، کشاورز و بیکار همه اینها چیزهائی بوده که سابق همین جور بودند و بدتر بودند، حالا لااقل حالا آزاد هستند، آنوقت این هم نبود، اینها باید ما هم باید خوب، یک قدری صبر کنیم ببینیم باید چه بکنیم.آنها خیال نکنند که حالا که ما بیکار هستیم پس یا الله بدهید. من این کار را نکردم، سابق این کار را کرده، آنها کردند شما را محروم. ما آمدیم این محروم ها را از محرومیت در بیاوریم اما اینکه معجزه نیست که فوراً معجزه بشود، خوب، باید این به تدریج عمل بشود. این را باید به آنها گفت که مسأله اینطور است که شما در یک رژیمی بودید که همه محرومیت را در آن رژیم داشتید، خرابی همه آنجا بود، ما حالا وارد شدیم به یک خرابه ای، می خواهیم بسازیم، این خرابه ای که می خواهیم بسازیم مهلت لازم دارد یک قدری وقت لازم دارد، باید وقت داشته باشد تا درست بشود، باید دولت مستقری پیدا بشود، باید یک بودجه ای برای دولت پیدا بشود تا کار درست بشود همین طوری که نمی شود درست بشود.

صحیفه نور جلد 6 صفحه 129

تحمل آشفتگی های انقلاب از وظائف ماست

در هر صورت همه باید، انقلاب است، انقلاب لازمه اش اینطور مسائل است و چه انقلابی بهتر از این انقلاب ایران تا حالا واقع شده؟ انقلاب سفید این است، نه انقلاب سفید آقای آریامهر. انقلاب سفید این است که یک انقلابی واقع شد، یک سد به این بزرگی شکسته شد، در عین حال آن چیزی که ضایعات بود، کم بود، آن چیزی که برداشت بود، زیاد بود اما حالا باز حال انقلاب را داریم، ما اکنون از انقلاب نرفتیم، الان حال انقلاب، حال انقلاب آشفتگی دارد، بعد از انقلاب آشفتگی دارد، این آشفتگی را همه باید تحمل بکنند، شما در حد خودتان تحمل بکنید، کارگر در حد خودش تحمل بکند عرض کنم جوان دانشگاهی در حد خودش تحمل بکند، برای اینکه یک روز آسایش ووقت آسایش نیست ، وقت انقلاب است، وقت انقلاب و بعد از انقلاب این مسائل، برای همه هست، برای دولت هست، برای ملت هست، از برای جوان ها هست، برای عرض کنم که کشاورزها هست، برای همه هست لکن همه باید با هم دست به هم بدهیم کار را انجام بدهیم. انساءالله که موفق باشید.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

پاسخ امام خمینی به تلگراف حجت الاسلام حق شناس

پاسخ امام خمینی به تلگراف حجت الاسلام حق شناس

بسمه تعالی
جهرم 12 جمادی الثانی 99
برای پیشبرد نهضت هیچ چیز نباید سد راه ما بشود خدمت جناب حجت الاسلام و المسلمین آقای حاج سید ابراهیم حق شناس دامت برکاته تلگراف تسلیت جنابعالی و سایر طبقات اهالی محترم جهرم در مورد شهادت جانگداز مرحوم حجت الاسلام و المسلمین استاد مطهری قدس سره الشریف واصل گردید. از اظهار تفقد آقایان محترم متشکرم و سلامت و توفیق همگان را از خدای تعالی خواستارم.
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع گروهی از خواهران و برادران کمیته امداد مرکز

تاریخ: 1358/02/18

برای پیشبرد نهضت هیچ چیز نباید سد راه ما بشود

بسم الله الرحمن الرحیم
برای من هم مایه تأثر است و من از نزدیک ایشان را می شناختم و به آتیه ایشان امیدوار بودم. انتظار بود که در آتیه خدمتگزار خوبی باشند، الان هم خدمت می کردند که این وضع پیش آمد. خداوند ایشان را رحمت کند و به شما توفیق بدهد که وظائف را انجام بدهید. چه به اینطور تصادفات از اینجا (دنیا) برویم، چه به شهادت، علی ای حال در راه خدمت است. و من امیدوارم که خداوند به همه ما سلامت و سعادت عنایت فرماید و به همه ما توفیق خدمت در این نهضت. همه باید خدمت بکنیم و نهضت را پیش بریم و هیچ چیز مانع این مسیر ما در این مساله نباید بشود، چه چیزهائی که برای ما پیش می آوردند و بنا دارند بعد هم پیش بیاورند و چه چیزهائی که در اثر تصادف پیش می آید که در ردیف اینطور فعالیت هاست.
در هر صورت همه موظفید که در این زمانی که زمان حساسی است و اسلام گرفتاری دارد و کشور ما گرفتاری دارد، همه با هم یکصدا و با هم یک نواخت نهضت را پیش ببریم و انشاء الله به پیروزی آخر برسیم و می رسیم.

تفاله های رژیم ذراتی هستند که به آسانی از بین خواهند رفت

و این اقشار ضعیفی که حالا از پس مانده های رژیم سابق و آمریکا و امثال اینهاست و با صورت های مختلف و با ماسک های مختلف، چیزی نیستند که مانع این جریان عظیم ایران بشوند. اینها یک دست و پائی می زنند. آن وقتی که آن سد بزرگ بود، ایران شکست او را، حالا اینها یک قطرات و یک ذراتی هستند که اگر چنانچه خیلی توطئه هاشان را انسان بفهمد، با یک نصف روز اینها از بین خواهند رفت.
و من امیدوارم که اینها بیدار بشوند و دست شیطنت ها از بردارند و آنهائی که قابل هدایتند انشاء الله هدایت بشوند. خداوند همه شما را حفظ کند و مؤفق باشید. هم برادرهای ما و هم خواهرهای ما، همه سربازهای اسلام هستیم و من امیدوارم که در آن کتابی که بناست اسم سربازها را بنویسند، اسم ماها را هم به نام سرباز بنویسند.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در دیدار با سفیر سومالی

تاریخ: 1358/02/17

اسلام از روز اول با شهادت، این دین حنیف را ترویج کرد

بسم الله الرحمن الرحیم
از اینکه راجع به این مصیبت بزرگ که به ما و به ملت ما بلکه به ملت اسلام وارد شد، شما حامل تسلیت از طرف رئیس و دولت و شعب هستید، تشکر می کنم. لکن ما در راه اسلام باید از این شهدا بدهیم.
اسلام از روز اول که ظهور پیدا کرد با شهادت، این دین حنیف را ترویج کرد. اسلام شهدای بزرگ داشته است و مفتخر است به اینکه در راه خدا و در راه هدف، شهدای بزرگ داده است، ما هم مفتخریم به اینکه در راه اسلام و در راه هدفمان، شهید بدهیم و این، آخر شهید ما نیست، ما باز شهدایی ممکن است بدهیم و برای ما زندگی این دنیا مطرح نیست، مطرح هدف است و در راه هدف کوشش می کنیم و هر چه پیش بیاید چون برای هدف است از او استقبال می کنیم.
امام: بعد شما ترجمه اش را بعدها برای ایشان بخوانید.
مترجم: در مرحله دوم، ایشان تأییدات دولت خود و ملت خودشان را از شما اعلان کردند.
... و اما راجع به تأیید از این نهضت، البته همه مسلمین در این نهضت شرکت داشتند و این نهضتی بود که برای هدف اسلامی بود، نه فقط برای ایران. منتها نقطه ابتدا از ایران است و همه مسلمین در این هدف شریک هستند و نهضت برای اقامه عدل است که باید بگویم، همه بشر در آن شرکت دارند و چون برای اقامه اسلام است، همه مسلمین در آن شرکت دارند. بنابر این لازم است که همه مسلمین با هم یکصدا در این نهضت عظیم اسلامی شرکت بکنند و آن معنایی که در ایران تحقق پیدا کرد که آن حقیقت فداکاری در راه اسلام و وحدت همه اقشار ملت برای پیشرفت مقاصد اسلام، این در همه ملت ها انشاء الله حاصل بشود و اگر چنانچه همچو وحدت کلمه ای با یک همچو مقصد بزرگی که اقامه عدل است در این کشورها، در کشورهای پهناور اسلام پیدا بشود قدرت عظیمی است که هیچ قدرت و ابر قدرتی در مقابل او ایستادگی نمی تواند بکند.

صحیفه نور جلد 6 صفحه 125

مترجم: راجع به اینکه شما از دولت فلسطین تأیید کرده اید و خواهان حق آنها هستید.
... و اما راجع به تأیید ما از فلسطین و انزجار ما از اسرائیل، این تازگی ندارد. ما از قریب 20 سال پیش از این تا حال راجع به این مسائل بحث و گفتگو کردیم و دولت های عربی را و سایر مسلمین را در این راه نصیحت کردیم که راجع به این مسائل با هم تشریک مساعی بکنند و اگر دولت عرب، دول عربی که جمعیت های زیاد و گروه های زیادی دارند اینها با هم اتفاق داشتند، این مصیبت ها برای قلسطین و برای قدس پیش نمی آمد. لکن مع الاسف دولت های عربی به نصایح ما گوش نکردند و با اختلافاتی که بین خودشان، دست های اجانب ایجاد کردند ، توجه نکردند و این اختلاف الان هم موجود است و روز افزون می شود منجمله این اختلافی که به واسطه قراردادی که بین مصر و اسرائیل پیدا شد به دست اجانب، به این اختلافات بین مسلمین و بین دول اسلام دامن زد و از باب اینکه رشد سیاسی بین اینها نیست، نتوانستند حل مسائل را بکنند و تن در دادند به یک همچو امر بزرگی، یک همچو خیانتی که دنبال آن اختلاف بین مسلمین و اختلاف بین دول اسلامی بیشتر شد و موجب تأسف شدید ماست.

معمای امام موسی صدر

و اما راجع به آقای صدر، ما از آنوقت که نجف بودیم و این قضیه واقع شد تاوقتی که پاریس رفتیم و بعد هم به ایران آمدیم، دنبال این قضیه بودیم و آقای صدر در ایران متولد شده است و ایرانی است و با من سوابق زیاد دارد و بعد از اینکه ایرانی است، رفته است به لبنان و ما علاقه داریم، هم به اینکه ایرانی است و هم به اینکه در لبنان رئیس مجلس شیعی بوده است، علاقه داشتیم به اینکه این معما را حل بکنیم و مکرراً با لیبی اتصال پیدا کردیم. بلکه آقای قطب زاده را یک دفعه فرستادیم برای لیبی دنبال این مطلب و بعد هم که اینجا آمدیم، هم سفیر لیبی که آمد پیش من راجع به این مسأله صحبت کردم و هم نخست وزیر که آمد، حل این معما را از ایشان خواستم و مع الاسف تاکنون برای ما این معما حل نشده است. امیدوارم که با کوشش دولت ایران و سایر اقشار علاقمند به اسلام، این معما حل بشود و اما راجع به روابط، ما با دولت های اسلامی بلکه با همه دول یک روابطی است اما با همه دول یک روابط سیاسی است که البته دولت ما با آنها، روابط را یا ایجاد می کنند یا تحکیم می کنند و روابط ما با دولتهای اسلامی همیشه باید قوی باشد.

دول اسلامی آنچنان باید متحد شوند کانه یک جامعه هستند

دولت های اسلامی باید به منزله یک دولت باشند کانه یک جامعه هستند، یک پرچم دارند، یک کتاب دارند، یک پیغمبر دارند، اینها همیشه باید با هم متحد باشند، با هم علاقه های همه جانبه داشته باشند و اگر چنانچه این آمال حاصل بشود که بین دولت های اسلامی از همه جهات وحدت پیدا بشود،

صحیفه نور جلد 6 صفحه 126

امید است که بر مشکلات خودشان غلبه کنند و قدرتی بزرگتر از قدرت های دیگر در مقابل سایر قدرت ها باشند.
و من اخیراً تشکر می کنم از رئیس و دولت و ملت شما و امیدوارم که همه مسلمین به سعادت و سلامت برسند و از شر اجانب خلاص شوند.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

پاسخ امام خمینی به پیام سرهنگ قذافی رهبر انقلاب لیبی

پاسخ امام خمینی به پیام سرهنگ قذافی رهبر انقلاب لیبی

بسم الله الرحمن الرحیم
حضرت سرهنگ معمر القذافی رهبر انقلاب لیبی
مرقوم شریف که متضمن تفقد از اینجانب و توجه به مسائل کشور ستمدیده ایران و مسائل وارد بر ملت شریف مسلمان بود توسط آقای سرگرد عبدالسلام جلود و اصل و موجب تشکر گردید. ملت ایران پس از گذشت دوره های سیاه و اختناق و پس از تحمل روزگاری بس هولناک و از دست دادن استقلال و شعائر اسلامی و ملی به دست جنایتکاران که در راس آنان سلسله خیانتکار پهلوی بود و پس از مشاهده چپاولگری ها و خیانت های بی شمار به مقدسات مذهبی و ملی و مخازن عظیم کشور و بالاتر از مشاهده چپاولگری ها و خیانت های بی شمار به مقدسات مذهبی و ملی و مخازن عظیم کشور و بالاتر از آن نیروی انسانی و ماثر فرهنگی آنان با خواست خداوند متعال و اتکاء به اسلام و قرآن کریم به خود آمد و با نهضت اسلامی خود چون سیلی خروشان سدهای عظیم استعمار و استبداد را در هم شکست و طومار خیانتکاران و رژیم استبدادی سلطنت جابرانه دو هزار و پانصد ساله و تفاله های آن را در هم پیچید.
ملت شریف ایران همچون برادران اسلامی صدر اسلام و عصر وحی با فقدان ساز و برگ جنگی و با دست تهی، لکن با قدرت ایمان و ایثار خون و فداکاری در راه اسلام و سبقت به شهادت در راه هدف به پیروزی رسید و دشمنان مستبد و مستعمر و مستثمر را از صحنه خارج و در زباله دانی تاریخ دفن کرد. این اسلام و عقیده بود که ما را پیروز کرد. ملت ها و دولت ها اگر بخواهند به پیروزی و هدف های اسلامی به تمام ابعادش که سعادت بشر است برسند، باید اعتصام به حبل الله کنند، از اختلافات و تفرقه بپرهیزند و فرمان حق تعالی را (واعتصموا بحبل الله جمیعا ولاتفرقوا) را اطاعت نمایند. پشت کردن به تعالیم عالیه اسلام و روی آوردن به غرب و شرق، مسلمین را با قریب یک میلیارد جمعیت و مخازن بسیار غنی تحت سیطره اجانب در آورده و شعائر و مخازن آنها را به باد داده است شما دیدید و ما هم شاهد بودیم که وحدت کلمه یک ملت شجاع ولی ضعیف با اعتماد به اسلام و خدای تعالی موجب غلبه بر غول های بین المللی شد و دست همه استعمارگران را قطع نمود. پس مسلمین باید برای به دست آوردن استقلال و آزادی این کلید پیروزی را به دست آورند و برای وحدت کلمه کوشش کنند. این شما سران دولت ها هستید که باید این فکر اسلامی را تعقیب کنید و دست از دشمنی و مخالفت با برادران خود بردارید. مسؤولیت های دولت های اسلامی در پیشگاه خدای توانا و در پیشگاه

صحیفه نور جلد 6 صفحه 123

ملت ها بسیار بزرگ است. دولت های اسلامی باید دولت مصر را در این خیانت بزرگ که به اسلام و مسلمین نموده است به جای خود بنشانند و با آن قطع رابطه کنند. ملت مصر باید دست این خیانتکار را از کشور خود قطع کند و ننگ سر سپردگی به آمریکا و صهیونیزم را از ملت بزدایند. من به دولت دستور دادم که با مصر قطع رابطه نماید. ما دست برادری به تمام ملت های اسلامی می دهیم و از تمام آنان برای رسیدن به هدف های اسلامی استمداد می کنیم.
و السلام علیکم و رحمه الله
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع گروهی از عشایر

ما مصمم هستیم که تا آخرین قطره خونمان را فدای اسلام کنیم

اعوذ بالله من الشیطان الرجیم
بسم الله الرحمن الرحیم
خداوند شما عشایر را از شر شیطان حفظ کند. خداوند به شماها سلامت و توفیق بدهد که برای اسلام و برای نهضت اسلامی کوشش کنید. ما همه با هم برادر هستیم و با هم باید در این راه که راه اسلام است، راه قرآن است همه باید مهیا برای جانفشانی باشیم. بدخواهان گمان می کنند که با این توطئه های ناجوانمردانه می توانند ملت ایران را به عقب برگردانند، بد خواهان گمان می کنند با کشتن یک، دو نفر یا چند نفر از بزرگان ما، ما به عقب بر می گردیم، این اشتباه است. ما مصمم هستیم، ملت ما مصمم است که تا تمام ریشه های استعمار و استبداد فاسد را از جای نکند، از پای ننشیند. این ریشه های گندیده که در اطراف مملکت ما مشغول فساد هستند بدانند که اگر اراده ما بکنیم و ملت ما اراده بکند و من اجازه بدهم به ملت، در نصف روز شما را قلع و قمع خواهند کرد. توطئه های خیانتکارانه را کنار بگذارید، جنایات را کنار بگذارید، ملت را رها کنید. شما قدرت ندارید که ملت ما را به عقب برگردانید. ما مصمم هستیم که تا آخرین قطره خون خودمان و ملتمان را فدای اسلام کنیم. ما آزادی بیان برای گفتن، برای نوشتن می دهیم لکن برای توطئه اجازه نخواهیم داد و توطئه های شما را، شما را اگر توطئه کنید دفن خواهیم کرد. عشایر ما در هر جا که هستند موظفند، سایراقشار ملت در هر جا که هستند موظفند که نگذارند این توطئه گران به حیات خود ادامه بدهند و به توطئه های خود. شما عشایر در هر جا که هستید، پشتوانه ایران هستید، خداوند شما را حفظ کند و موفق کند و ما را، همه را برای شهادت موفق کند.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها