0

صحیفه نور امام خمینی

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی

بیانات امام خمینی در جمع نمایندگان جامعه زنان خارجی مقیم ایران و اعضای هیأت تحریریه نشریه (لاله)

تاریخ: 1358/02/04

تاریخ نیز قادربه ثبت عمق جنایات و خیانات شاه نیست

بسم الله الرحمن الرحیم
من از بانوان محترم که همدرد ما هستند و در این مصیبت هائی که بر ملت ایران وارد شده است اظهار همدردی می کنند متشکرم، لکن باید به شما بانوان محترم تذکر دهم که جنایات شاه را نه شما تمامش را اطلاع دارید و نه ما و نه آن اشخاصی که حتی نزدیک به شاه هم بودند.
جنایات اینها مراتب و درجاتی داشته است که بعضی از آن واضح بوده است، همه دیده اند. این جنایات و آدم کشی ها و حبس ها و زجرهائی که صدایش از داخل زندان ها به بیرون رسیده است. یک مرتبه از جنایات و خیانات، آنهائی بوده است که وزرای شاه و اطرافیان شاه اطلاع داشتند و ماها و شماها اطلاع نداشتیم، پاره ای از جنایات هم فقط خود شاه مطلع بوده است خیانتی که کرده است، دیگران مطلع نبودند.
ما نمی توانیم به عمق جنایات و خیانات این پدر و پسر اطلاع پیدا کنیم، شما که غایب امر، یکی از شما بیست و دوسال اینجا بوده، ما هم که تمام عمرمان را اینجا بودیم و در جریان امور بسیاری از عمرمان را گذراندیم، باز نمی توانیم بر عمق این جنایات اطلاع پیدا کنیم، تاریخ هم نمی تواند عمق این جنایات و خیانات را ثبت کند، تاریخ آنقدر می تواند که اطلاع پیدا می کند و جنایات شاه بسیاریش زیر پرده است که غیر از خودش و امثال کارتراطلاع ندارد.

تبلیغات خلاف واقع جیره خواران ابرقدرت ها بر علیه انقلاب اسلامی

من از شما تشکر می کنم که برای همدردی ما تشکیل یک انجمن دادید و می خواهید که مطالب ما را برسانید. ما در دنیا مظلوم هستیم برای اینکه دنیا طرفدار شاه ظالم بود و تمام دولت های خارجی، مگر کمی از آنها، طرفداری می کردند و از ظلم و ستم او پشتیبانی می کردند. ملت ما الان هم مظلوم است برای اینکه نویسندگان خارج به طوری وجهه این انقلاب را جلوه دادند در خارج و به طوری دروغ گفتند و شایعه افشانی کردند که ملت ما را غیر از آنی که هست و غیر از آنی که می بینید، جلوه دادند در روزنامه های خارج. از جمله چیزهائی که نوشتند، این است که آنهائی که کشته می شوند و اعدام می شوند، از زیر خاک بیرون می آورند مردم و تکه تکه می کنند. اگر یک نفر اینطور شده است،

صحیفه نور جلد 6 صفحه 82

شما در تمام ایران تفتیش کنید اگر یک نفر یک همچو کاری برایش شده است آنها حق دارند بگویند همه شده است، لکن من می دانم نویسنده های خارج اکثرشان یا بسیاریشان جیره خوار همین دستگاه ها هستند، اینها دیدند که ملت ایران به واسطه قدرت ایمانی که داشتند، نهضتی را که کردند که دست ارباب ها کوتاه شده است و دست آنهائی که منافع را به اینها واصل می کردند کوتاه شده است، اینها برای انتقامجوئی یا برگرداندن اوضاع سابق و برای نفع خود دست به این تبلیغات زدند. تمام این تبلیغات برخلاف واقع است. شما می بینید که اینجا احکام اعدام برای اشخاصی صادر می شود، خوب است که این اشخاص را و پرونده این اشخاص را ملاحظه کنید ببینید که این اشخاص که حکم اعدامشان صادر شده و اعدام شده اند، آیا چند نفر کشتند؟ آیا ده نفر کشته اند؟ آیا یک ملت را بیچاره کردند؟ اینها تمام ملت ایران را بیچاره کردند؟ و در ظرف پنجاه سال همه را در تحت فشار قرار داده اند. اینها جنایاتی به این ملت کردند که اگر چنانچه دادگاه ها نبود خود ملت می ریختند و آنها را می کشتند. دادگاه ها کنترل کردند عواطف ملت را، ملتی که در خیابان ها جوان های خود را به خون آغشته دیدند با امر همین امثال اینها، با امر همین شاه و با امر همین هویدا و با امر همین نصیری و امثال اینها، طاقت ندارد که اینها را زنده ببیند.

این جوامع به اصطلاح حقوق بشر در خدمت ابرقدرت ها هستند

اینهائی که مدعی حقوق بشر هستند و حالا برای امثال هویدا سینه زنی می کنند و اظهار تاثر و تاسف می کنند، اینها آیا طرفدار حقوق بشرند یا طرفدار مملکت ها و حکومت های ابرقدرتند؟ اگر اینها طرفدار حقوق بشرند چه شد که در مدت پنجاه سال این بشر در اینجا زیر شکنجه بود، اعدام بود؟ این بشری را که در اینجا با تابه سرخ می کردند و بشری را که پای او را بریدند با اره، اینها نفس نکشیدند، امروز نفس می کشند و امروز تبلیغات می کنند. مگر اینها که کشته شدند بشر نبودند؟ مگر اینها حقوق نداشتند؟ مگر حق بشر این نیست که اگر کسی، کسی را کشت قصاص بکند؟ این حق بشر است، حق اشخاصی که از اولاد او یا از بقایای اوست که قصاص کند از اینها، لکن عمده این است که این جامعه های حقوق بشر در خدمت ابرقدرت ها هستند با اسم حقوق بشر. این جامعه هائی که برای حقوق بشر فریاد می زنند، حقوق بشر را می خواهند پایمال کنند. این روزنامه نویس ها و مطبوعاتی که به اسم بشر دوستی انتشار این اکاذیب را می کنند، اینها در خدمت ابرقدرت ها هستند، اینها حقوق بشر را پایمال می کنند.

شما اوضاع ایران را بررسی کنید و آنطور که هست منعکس کنید

من از شما جمعیتی که الان در ایران برای بررسی اوضاع ملت ما و اوضاع کشور ما تشکیل جلسه داده اید، بعد از تشکر خواستارم که شما اوضاع ایران را بررسی کنید و آنطور که هست منعکس کنید، بررسی کنید که آیا این مردم در اینجا دارند قتل عام می کنند؟ این مردم از گورستان ها بیرون

صحیفه نور جلد 6 صفحه 83

می کنند اجساد را و تکه تکه می کنند؟ مردم دارند آتش می زنند؟ این را بررسی کنید ببینید که قضیه، قضیه انتقامجوئی به معنای غیر انسانی است یا خیر؟ دادگاه هائی است که بعد از اینکه جرم های اینها ثابت شد، اینها محکوم به اعدام می شوند که اگر این دادگاه ها نبود و اگر جلوگیری از این مردم به واسطه دادگاه نبود، آنوقت مردم خودشان قیام می کردند برای اینکه آنهائی که کشتار عمومی کردند در یک ملتی، آنهائی که فجایعی پیش آوردند و در آبادان یک دسته بزرگی، قریب چهار صد نفر آدم را سوزاندند، اینها را دارند اعدام می کنند، نه اینکه اشخاص عادی را، اشخاص عادی را شما ملاحظه می کنید که تاکنون قریب هفتصد نفر، ششصد نفر آزاد شدند، اینها برای اینکه جرم هایشان کم بوده است و همین طور کسانی که جرم هایشان کم است اینها را آزاد می کنند، آنهائی که محکوم به حبس می شوند یا محکوم به اعدام می شوند آنها اشخاصی هستند که دارای ظلم های بزرگ بودند و در روزنامه های خارجی شماها اینطور انعکاس نشده است و این اسباب این شده است که ملت ایران بدبین بشوند به خارجی ها به واسطه این روزنامه نویس ها و به واسطه این مدعیان حقوق بشر. شما روشن کنید اینها را و به مردم ایران هم اطلاع بدهید که اینها یک مردمی هستند که طرفدار حقوق بشر نیستند، طرفدار حق ابرقدرت ها هستند، اینها از این مردم شریف اروپا نیستند، اینها یک دسته جیره خوار هستند. در هر صورت من از شما تشکر کنم که در این مسائل مشکل ما بنا دارید که به ملت ما کمک کنید و کمک تبلیغاتی از بزرگترین کمک هائی است که الان از شما ممکن است و من از شما باز هم تشکر می کنم. خداوند حفظ کند شما را.
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

شنبه 2 اردیبهشت 1396  10:03 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع پرسنل شهربانی و نمایندگان مردم ساوه

تاریخ: 1358/02/04

اجانب گمان نکنند که می توانند خللی در وحدت ملی الهی ما ایجاد کنند

بسم الله الرحمن الرحیم
شما آقایان که برای تفقد از من آمدید خوش آمدید، علمای اعلام ساوه سایر اقشار و پرسنل شهربانی خوش آمدند. این روزها روزی است که همه اقشار با هم برادر و برابر باشند. سابق شهربانی از ما و علما و مردم جدا بود، امروز شهربانی در بین مردم و از میان مردم است و مردم نیز از شهربانی خواهان حفاظت از شهر و از عائله خودشان هستند، علمای اعلام نسبت به آنها نظر حسن دارند و سایر اقشار آنها را برادر خود می دانند. من امید آن دارم که این وحدت کلمه که بین همه اقشار ملت ماست، باقی بماند و به اتکاء وحدت کلمه نهضت اسلام ما پیش رانده شود و با برقراری حکومت عدل اسلامی همه اقشار به حقوق خودشان برسند. اجانب گمان نکنند که می توانند خللی در این وحدت ملی ما ایجاد کنند، این وحدت ملی وحدت الهی است، به دست خدای تبارک و تعالی ایجاد شده است، اسلام پیشوای ماست، قرآن کریم پیشوای ماست، ملت ایران با این وحدت کلمه و اتکال به اسلام نهضت را پیش برد و این رمز را از دست نخواهد داد. ایجاد اختلاف نکنید، با هم برادر و برابر باشید. از خدای تبارک و تعالی می خواهم که همه ملت به سلامت و با وحدت کلمه پیش بروید و آن چیزی را که خدای تبارک و تعالی می خواهد که رفاه عمومی و سعادت عمومی بشر، سلامت عمومی بشر، سعادت روحی بشر است انشاء الله که تحقق پیدا کند. سعادت و سلامت همه شما را خواستارم.

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع بانوان محله چهارمردان قم

تاریخ: 1358/02/05

بانوان ایران رهبران نهضت اسلامی

بسم الله الرحمن الرحیم
نام بزرگ ملت ایران در عالم به رشد سیاسی ثبت شد. نام بزرگ قم در بین ملت ایران به رشد سیاسی و فعالیت و جانفشانی در تاریخ ثبت شد. نام بزرگ چهار مردان در فداکاری و جان نثاری در تاریخ عالم ثبت شد. نام بزرگ بانوان ایران ثبت شد. نام بزرگ بانوان قم ثبت شد. نام بزرگ بانوان چهار مردان ثبت شد. بانوان قم و بانوان چهار مردان پیشرو این نهضت اسلامی بودند، رشد سیاسی خودشان را اثبات کردند، نهضت را راهنمائی کردند. شما رهبران نهضت هستید، بانوان رهبر نهضت ما هستند، ما دنباله آنها هستیم. من شما را به رهبری قبول دارم و خدمتگزار شمایم. خداوند شما را برای اسلام حفظ کند.

هوشیار باشید، شیاطین در مخفی گاه ها توطئه می کنند

اسلام احتیاج به مردان و بانوان فداکار دارد. امروز احتیاج بیشتر است، امروز از قبل از پیروزی و رسیدن به اوج نهضت احتیاج به ملت ایران، احتیاج به وحدت کلمه، احتیاج به بانوان معظم، احتیاج به چهار مردان بیشتر است. امروز است که دست های جنایتکار و خیانتکار آنهائی که منافع خودشان را در خطر می بینند، دست های آنها در کار است که نگذارند این نهضت شکوفائی پیدا کند. امروز است که باید این خیانت ها را و این دستهای خائن را قطع کرد. امروز است که آنهائی که تفرقه افکنی می کنند و می خواهند با بهانه ها بین صفوف مسلمین جدائی بیندازند، دست آنها را باید قطع کرد. بانوان معظم ما باید قطع کنند دست خائنین را. مردان نیرومند ما باید قطع کنند دست خائنین را. روحانیین در هر جا که هستند با هوشیاری باید دست این خائنین را قطع کنند و حیله آنها را خنثی کنند.
آنهائی که به فرصت طلبی امروز در میدان آمدند، آنهائی که با این نهضت موافقت نداشتند، آنهائی که مسیرشان برخلاف این نهضت بود، برای فرصت طلبی به میدان آمدند، احزابی که اسمی از آنها نبود، گروه هائی که اسمی از آنها در این نهضت نبود امروز پیشقدم می خواهند بشوند. باید شما خانم ها، شما برادران شما خواهران بیدار باشید، باید ملت ایران بیدار باشد،نگذارید خون شهدای ما

صحیفه نور جلد 6 صفحه 86

هدر برود، نگذارید خون جوانان ما پایمال شود، پایمال اغراض شخصیه، اغراض شخصیه را به دور بریزید. دست های خیانتکار، گروه های مختلف درست نکند، گروه های مختلف درست نکند، گروه های مختلف اسباب تفرقه می شود، رشد سیاسی نیست، در صدر مشروطیت هم با ایجاد گروه های مختلف نگذاشتند که مشروطه به ثمر خودش برسد، او را بر خلاف مسیر خودش راندند، امروز هم همان شیاطین، همان ها که مخالف با این نهضت بودند می خواهند نگذارند. مردم ایران بیدار باشید، مسلمین بیدار باشید اگر خدای نخواسته خللی واقع بشود در این صف فشرده مسلمین، در این صف فشرده ملت ایران، خطر در پیش است. تفرقه افکن ها را از بین خودتان بیرون کنید، ما نخواهیم گذاشت که این تفرقه افکن ها رشد کنند، آنها را در نطفه خفه می کنیم. آزادی غیر از توطئه است، آزادی، آزادی بیان است، هر چه می خواهند بگویند، توطئه نکنند، آدمکشی نکنند، این آدمکش ها و توطئه گرها را دفن خواهیم کرد.
برادران من بیدار باشید، هوشیار باشید، شیاطین در مخفی گاه ها توطئه می کنند و باید ما با هم یکصدا با هم به پیش برویم و این نهضت را و این جمهوری اسلامی را به ثمر برسانیم. خداوند به همه شما خواهران و برادران عزت، توفیق، عافیت، سعادت، عنایت فرماید. من از همه خصوصاً از این بانوان محترم که همیشه جانفشانی کردند و نهضت ما را به ثمر رساندند و می رسانند تشکر می کنم. خداوند همه شما را عزت و اسلام را عظمت عنایت فرماید.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در دیدار با سفیر تونس در ایران

مسلمین می توانند تحت لوای اسلام بالاترین قدرت را در دنیا به دست بیاورند

بسم الله الرحمن الرحیم
من از تلگراف رئیس شما تشکر می کنم و از عواطف شما و ملت شما شکرگزارم. من امیدوارم که همه ملت های اسلامی و همه دولت های اسلامی به خود آیند و تفرقه ها و هواهای نفسانی و اغراض شخصیه را کنار بگذارند و تحت لوای اسلام و قرآن مجتمع شوند و در این اجتماع قدرتی مافوق قدرت های موجود در عالم را به دست بیاورند. مسلمین قریب یک میلیارد جمعیت دارند و مخازن بزرگ در اختیار آنهاست و صحراهای بسیار وسیع در اختیار آنهاست و مع الاسف برای اینکه نتوانستند تفاهم بین خودشان حاصل کنند و دست های خیانتکار نگذاشته است وحدت کلمه پیدا شود، خزائن آنها را بردند و بر آنها سلطه و حکومت پیدا کردند.
شما دیدید که جمعیت سی و پنج میلیونی که در مقابل یک میلیارد چیزی نیست و با نداشتن هیچ ابزار جنگی در دست، به واسطه قدرت ایمان و به اتکاء قرآن و اسلام، بر این قدرت شیطانی که پشت سر او قدرت های بزرگتر شیطانی بود غلبه کرد و دست آنها را از مخازن ایران قطع کرد. اگر همه ملت ها و دولت های اسلامی اغراض شخصیه را کنار بگذارند و همه با هم به اسلام رو بیاورند و تحت لوای لااله الاالله باشند قدرت اول را در دنیا احراز می کنند، برای اینکه معنویت اسلام کمک آنهاست و خدای تبارک و تعالی پشتیبان.

ملت با کلید اسلام وایمان بزرگترین سدها را شکست

و ما با این قدرت ایمان که همه اقشار ملت ما با هم فریاد اسلام را زدند پیروز شدیم نه با عدد وعده، ما هیچ نداشتیم و آنها همه سلاح ها را، لکن ما مسلح به سلاح ایمان بودیم و ملت ما آرزوی شهادت می کردند مثل اصحاب رسول الله در صدر اسلام، همان ها که با عده کم امپراطوری های بزرگ را شکست دادند ما هم با یک عده کم و با نداشتن ساز و برگ جنگی یک امپراطوری دو هزار و پانصد ساله جبار را با پشتیبانی ابرقدرت ها از او، شکستیم و شکست دادیم و این سد بزرگ را از پیش پای ملت خود برداشتیم و البته مشکلات زیادی برای ما به جا گذاشتند، نقیصه های زیادی، خرابی های زیادی به جای خود گذاشتند و ما وارث این خرابی ها هستیم،لکن آن هم با قدرت ایمان و پشتیبانی

صحیفه نور جلد 6 صفحه 88

اسلام مشکلات را حل خواهیم کرد. و من امید آن دارم که ملت های مسلم و دولت های مسلم توجه کنند و این رمز پیروزی که برای ایران حاصل شده است به آن توجه کنند و انشاءالله این رمز را، کلید را، همه در دست بگیرند و اسلام را در همه جا گسترش دهند.
از خدای تبارک و تعالی عظمت اسلام و مسلمین و عظمت قرآن را خواستارم. ابلاغ سلام من را به دولت و ملت و رئیس خودتان بکنید.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع پرسنل پایگاه دریائی شمال

شما نیروهای انتظامی هم سهم بزرگی داشتید در این نهضت

بسم الله الرحمن الرحیم
اسلام دستور داده است و فرموده است (واعتصمو بحبل الله جمیعاً و لا تفرقوا) همه با هم، تمام اقشار با هم اعتصام به حبل الله، توجه به خدای بزرگ و با توجه به خدای بزرگ همه باید پیش برویم. تخلف از این دستور الهی جرم است، گناه است. ما همه باید با هم باشیم، نیروهای ما همه باید واحد باشد، نیروی دریائی، نیروی هوائی، نیروی زمینی، ملت همه از هم هستند، قوای انتظامی با قوای ملی یک قوت است، همه باید معتصم به حبل الله باشند، با اعتصام به حبل الله پیشرفت کردیم و خواهیم کرد. شما نیروهای انتظامی هم سهم بزرگی داشتید در این نهضت، شما را بد معرفی کرده بودند و ملت را از شما جدا کرده بودند، شما حقیقت خودتان را در این نهضت آشکار کردید که با ملت هستید و با اسلام، ملت هم شما را با آغوش باز پذیرائی می کند و کرده است. شما در این گروه هائی که الان مشاهده می کردید، هیچ وقت نبودید و خودتان را بین برادران خودتان نمی دیدید و از برکت این نهضت خودتان را در بین برادران و در آغوش برادران خود می بینید. این توفیق بزرگی است که برای ما حاصل شده است، این برکت عظیمی است که از این نهضت عظیم برای ما حاصل شده است که برادرها هم را پیدا کرده اند، یک صف، یک صف فشرده از قوای انتظامی و قوه ملت، همه از یک صف هستیم و باید باشیم. دستور اسلام است که همه باید معتصم به حبل الله باشیم، همه باید متفرق نباشیم و جدا از هم نباشیم، فکر جدائی، فکری غلط است. این وحدت را به هم نزنید، این نهضت را خاموش نکنید، خیانت به اسلام نکنید، تمام قوا باید با هم مجتمع بشوند تا در مقابل قوائی که از شیطان است و از اجنبی است بتوانید ایستادگی کنید. شما دیدید که با وحدت کلمه قدرت های بزرگ را در هم شکستید، این قدرت را حفظ کنید، اگر خدای نخواسته در این قدرت خلل واقع بشود، منتظر مصیبت باشید. خداوند پشتیبان همه باشد. خداوند پشتیبان کشور ما باشد. امام زمان سلام الله علیه پشتیبان این ملت است من از همه اهالی محترم گیلان و از تمام اقشار ملت ایران و اهالی انزلی تشکر می کنم و پرسنل نیروی دریائی را برادر خود می دانم.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع گروهی از مردم آمل

تحولات روحی در جهت توحید و احیاء ارزشهای اسلامی

بسم الله الرحمن الرحیم
من از ملت ایران تشکر می کنم، تمام افراد در این نهضت مقدس سهیم بودند، تمام مردم ایران یکدل و یک جهت جمهوری اسلامی را خواستند و سقوط رژیم منحوس سلطنتی. من از همه اقشار ملت تشکر می کنم. من خدمتگزار همه ملت هستم. خداوند به ما منت گذاشت و به اسلام که اسلام را به ما ارزانی داشت. خداوند بر دنیا منت گذاشت که قرآن را فرو فرستاد. خداوند تعالی بر ما منت نهاد که پیغمبر خاتم را پیغمبر ما قرار داد. خداوند بر ما منت نهاد که ائمه معصوم را ائمه ما قرار داد. خداوند بر ما منت نهاد که احکام مترقی اسلام را برای ما فرو فرستاد. ما منت می کشیم از خدای تبارک و تعالی که به ما منت ها گذاشت، خداوند بر ما منت گذاشت که این ملت یکدل و یک جهت در جهت توحید با تحولات روحی رو به اسلام آوردند و این نهضت مقدس را بارور کردند. منت خدای تبارک و تعالی را که شما جوانان برومند از هر جا که هستید توجه به اسلام کردید و اسلام را در این عصر، در این عصر ظلمانی، در این عصری که همه ارزش ها به باد رفته بود، اسلام را زنده کردید.

جلوگیری از نفوذ خائنین در صفوف فشرده امت

درود بر شما ملت ایران، مرگ بر آنها که می خواهند این وحدت کلمه را به هم بزنند، آنها که خیال کردند می توانند این وحدت کلمه را به هم بزنند خیال خامی کرده اند. رمز پیروزی را ایران یافته است، رمز توجه به خدا، وحدت کلمه. این وحدت کلمه را حفظ کنید، این توجه به خدا را حفظ کنید تا پیروز باشید. نگذارید خائنان در صفوف فشرده شما نفوذ کنند، نگذارید آنهائی که تفرقه افکنند به بهانه های بیجا در بین شما تفرقه بیاندازند. جلوی این تفرقه ها را بگیرید، برای اسلام خدمت کنید. اسلام مامور کرده ما را به وحدت کلمه، تفرقه اندازان اسلام بیرونند. خداوند تمام شما را، تمام اقشار ملت را، شما بزرگان آمل را حفظ کند و تمام ما با وحدت کلمه و با اسلام عزیز به پیش برویم و این نهضت را به ثمر برسانیم.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع خواهران دانشجوی دانشگاه ملی و محصلین دبیرستان های دزفول و قصر شیرین

تاریخ: 1358/01/23

نقش عظیم بانوان در پیروزی نهضت

بسم الله الرحمن الرحیم
خداوند نگهدار همه شما باشد. این پیروزی را ما از بانوان داریم قبل از اینکه از مردها داشته باشیم. بانوان محترم ما در صف جلو واقع بودند. بانوان عزیز ما اسباب این شدند که مردها هم جرأت و شجاعت پیدا کنند. ما مرهون زحمات شما خانم ها هستیم و همیشه دعا به همه و همه ملت و شماها می کنیم. شما دیدید که با وحدت کلمه بدون اینکه ساز و برگی داشته باشید، بر قدرت های بزرگ پیروز شدید. چرا پیروز شدید؟ برای اینکه برای خدا بود، این قیام، قیام حق بود، قیام حق بر باطل بود، قیام الوهیت بر طاغوت بود، قیام انسانیت بر توحش بود، قیام تمدن بر بربریت بود. این قیام انسانی در عین حال که ما هیچ نداشتیم و آنها همه چیز، بر آنها غلبه کردیم. این غلبه را خدای تبارک و تعالی نصیب ما کرد. چرا؟ برای اینکه با هم بودیم و خدا با جماعت است. یدالله مع الجماعه خداوند با اجتماع است و شما همه با وحدت کلمه و آن کلمه، کلمه حق، نه کلمه باطل، همه با هم حق گفتید، همه با هم حق خواستید، حق خودتان را خواستید، آزادی خواستید، استقلال خواستید و اسلام، جمهوری اسلامی خواستید. بحمدالله آزادی برای شما حاصل است.

باید از خود و نافرمانی از خدا بترسیم

الان از هیچ کس نمی ترسید ولی باید ما از خودمان بترسیم. ما باید از خدا بترسیم، از خودمان بترسیم که نافرمانی نکنیم، که بر خلاف نکنیم و الا دیگر آن زحمات سابق نیست، دیگر سازمان امنیت نیست، دیگر شهربانی که بتواند به مردم ظلم بکند نیست، شهربانی اسلامی است، دولت اسلامی است، دولتی است که تابع قانون است، تابع اسلام است. آن که تابع اسلام است ظلم نمی تواند بکند و نمی کند. ما از شما همه متشکریم که در رفراندم شماها همه شرکت کردید و موجب یک پیروزی شدید که در دنیا نمونه است. سابقه نداشت یک همچو رفراندم در دنیا که از ملت سی و پنج میلیونی بیش از بیست میلیون رای مثبت داشته باشد و همین طور با شور و شعف و اشتیاق دنبال رای دادن برود. خداوند انشاءالله شما را در مراحل بعد هم پیروز کند. در قضیه مجلس مؤسسان، در قضیه مجلس شورا رای بدهید و رای به وکلای متعهد مسلم امین. وکلای امین بفرستید در مجالس. دیگر شما مجالستان دست

صحیفه نور جلد 6 صفحه 3

خودتان است، اختیار دست خودتان است، شما مختارید و مقدرات مملکت را، خودتان به دست خودتان باید مقدرات را بگیرید. خداوند شما را پیروز کند، خداوند شما را سعادتمند کند در دنیا و آخرت. سلام بر همه شما و بر همه مسلمین و بر همه عبادالله الصالحین.

شنبه 2 اردیبهشت 1396  10:04 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

پیام امام خمینی در مورد اخطار به گرانفروشان

پیام امام خمینی در مورد اخطار به گرانفروشان

بسم الله الرحمن الرحیم
من با کمال تاسف هر روز مواجه هستم با مشکلات جانفرسا که گاهی ناچار می شوم تذکراتی به ملت شریف بدهم. از آن جمله قضیه اجحاف و گرانفروشی است که کراراً شکایت از آن دارند و حتی گفته می شود که برخلاف موازین شرعیه اجناس را که از طرف دولت مبنی بر اینکه به قیمت معینی بفروشند، به قیمت های گزاف به مردم مستمند می فروشند و موجبات ناراحتی و مضیقه برای برادران و خواهران خود فراهم می کنند. من از فروشندگان خصوصاً آنچه مربوط است به ارتزاق مردم، تقاضا می کنم دست از این اجحاف و تعدی بردارند و به اخلاق و اعمال اسلامی برگردند. من آنان را نصیحت می کنم که با این ملتی که خون خود را در راه اسلام داد و جوانان عزیز خود را از دست داد با عدل و انصاف رفتار کنند. من خوف آن دارم که خدای ناخواسته به غضب خداوند قهار مبتلا گردیم و تر و خشک با هم بسوزد. من اخطار می کنم که اگر دست از اجحافات و مخالفت با اسلام بر ندارند، طبق عدل الهی و حکومت شرعیه و سیاسات شرعیه اسلامیه با آنان رفتار می شود. برادران! قبل از آمدن آن تازیانه الهی به خود آیید و دست از ستم بردارید. خداوند شما را اصلاح کند.
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع اعضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شرق تهران

شما پاسداران مثل سربازان صدر اسلام با جان و دل خدمت کردید

بسم الله الرحمن الرحیم
شما پاسداران انقلاب اسلامی به اسلام حق پیدا کردید. شما مثل سربازان صدر اسلام که با جان و دل و با عشق و علاقه به اسلام خدمت کردند، به اسلام خدمت کردید و می کنید. من امیدوارم که خدای تبارک و تعالی همان اجری را که به پاسداران اسلام در صدر اسلام عنایت فرموده است، به شما برادران عزیز عنایت فرماید. شما در این انقلاب اسلامی و در این نهضت اسلامی، سهم بسزائی دارید. شما حفظ امنیت منطقه را کردید و این خدمت بزرگی است که به برادران و خواهران خودتان کردید و من امیدوارم که خدای تبارک و تعالی به شماها سعادت و عزت عنایت فرماید. من از همه شما متشکر هستم و ما منتظریم که انشاءالله احکام اسلام جریان پیدا کند و همه ما خدمتگزار اسلام و احکام اسلام باشیم و ملت ما مستقل و آزاد باشد و دست خیانتکاران تا ابد از این مملکت قطع بشود. من از خدای تبارک و تعالی عظمت اسلام و مسلمین را خواستارم.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع گروهی از نمایندگان کارکنان بانک صادرات ایران

طرح جدائی میان اقشار از دسیسه های استعمارگران

بسم الله الرحمن الرحیم
من از شما آقایان که تشریف آوردید و از نزدیک با هم مواجه شدیم تشکر می کنم. ما باید سابقا هم روابط با هم داشته باشیم، ملت باید اقشارش با هم مربوط باشند. این جدائی که در این طول زمان بین اقشار ملت بود، این یک امری بود که استعمارگران این امر را درست کرده اند یعنی عمال آنها در اینجا و خود آنها با تبلیغات بین اقشار ملت جدائی انداختند. باید ما همه با هم همانطوری که تا اینجا با هم پیروز شده ایم و همه یک مطلب می خواستیم و آن اسلام و جمهوری اسلامی، از این به بعد هم باید همه با هم تا آخر نقطه ای که جریان احکام اسلام در کشور باشد همه با هم باشیم، جدائی نداشته باشیم.

تحقق واقعی اسلام در گرو تحول در کلیه شؤونات مملکتی

باید این مملکت که طاغوت در آن سال های طولانی زندگی کرده است و مردم را متحول کرده بود به یک مردم غیر صحیح، باید با زحمت همه متحول بشوند به یک انسان های اسلامی الهی که در اسلام، انسان اسلامی خیانت نخواهد کرد، به شرق و غرب توجه نخواهد کرد. باید این بانک هائی که در ایران هست متحول بشوند از صورت طاغوتی که رباگیری و رباخواری است به صورت اسلامی، انشاءالله.
من از اینکه شما بنای بر این مطلب گذاشتید که متحول کنید صورت طاغوتی را به صورت اسلامی و بانک اسلامی در سراسر کشور تأسیس کنید متشکرم، لکن منتظرم که ببینم عمل چیست. آیا در عمل هم همین طور است؟ باز اموری که سابق انجام می گرفت انجام می گیرد یا خیر؟ تحول در محتوا هست، ما با اسم خیلی کار نداریم، با محتوا کار داریم، محتوا باید اسلامی بشود. شما دیدید که در این مدت در تبلیغات این بود که عدالت اجتماعی، اسلام، قرآن، این حرف ها بود لکن محتوا نداشت، واقعیت نداشت. حالا هم همین طور است. اگر چنانچه محتوا اسلامی باشد، واقعیت پیدا بکند آن مطلبی که آقایان آمده اند و می فرمایند، آن وقت مطلب صحیح است و تحول اسلامی پیدا شده است و اما اگر فقط لفظ باشد که سابقا این لفظها بود، آن وقت وضع دیگر پیش خواهد آمد.
من از شما آقایان متشکرم و امیدوارم که همه با هم به سعادت برسید و همه با هم ایران را اصلاح

صحیفه نور جلد 6 صفحه 7

کنید، متحول کنید و هر کس در هر مقامی که هست از دولت پشتیبانی کند و با ملت همراه باشد تا اینکه انشاءالله تمام مقاصد اسلامی که به سعادت همه شماها و به سعادت بشر است انشاءالله پیاده بشود.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

تلگرام امام خمینی به آیت الله محلاتی

تاریخ: 1358/01/24

تلگرام امام خمینی به آیت الله محلاتی

بسمه تعالی
حضرت آیت الله محلاتی دامت برکاته - شیراز
در این موقع که بحمدالله نهضت اسلامی در آستانه پیروزی است بعضی عناصر مفسد در صدد فتنه انگیزی و ایجاد اختلاف برآمده اند. اینان ضد انقلابیونی هستند که به اسم انقلاب می خواهند مانع از ثمربخشی نهضت بشوند. امید است حضرتعالی نیرنگ بدخواهان را با تدبیر و قاطعیت خنثی فرمائید و از اعمال ضد انقلابی گروهی فاسد رنجیده خاطر نشوید. از خداوند تعالی سعادت و سلامت حضرتعالی را خواستارم.
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع پاسداران کمیته مرکزی و جمعی از بانوان

تنها قرائت به اسم رب سازنده است

بسم الله الرحمن الرحیم
ما همه در این نهضت سهیم هستیم و شما خانم ها سهم بزرگ دارید قرائت به اسم خدای تبارک و تعالی است. برنامه این است که قرائت که اول رشد انسانی است و برای رشد انسانی است قرائت تنها نباشد، آموزش تنها نباشد، آموزش تنها ممکن است که برای یک کشوری مضر هم باشد. آموزش باشد با تربیت، که در آیه می فرماید: اقراء باسم ربک قرائت کن به اسم رب، قرائت کن، با اسم رب شروع کن به قرائت. اگر قرائت با اسم رب شد، این هم پرورش است و هم آموزش، قرائت آموزش است و با اسم وقتی که شد پرورش است. هم پرورش را و هم آموزش را در آن آیه شریفه می فرمایند، بلکه دستور کلی همه کارهای انسانی در این آیه شریفه هست که فقط قرائت نیست که باید به اسم رب باشد، قرائت هم یکی از مصادیقی است که باید به اسم رب باشد و با توجه به خدا باشد، همه کارهائی که شما انجام می دهید، همه تحصیلاتی که می کنید، همه اقداماتی که می کنید، تمام اینها با اسم رب شروع بشود. اگر همه با اسم رب شروع بشود، هم آموزش ممکن است مفید باشد برای اینکه آموزش توام با پرورش است.

آموزش منهای پرورش موجب نابودی معنویت بشر و فنای مملکت

بیشتر صدماتی که به بشر وارد می شود از طریق آموزش بی پرورش است. تمام این آلاتی که درست شده است، تمام این آلات جنگی که درست شده است، آلات منهدم کنی که درست شده است، به دست اشخاصی بوده است که آموزش داشته اند لکن پرورش صحیح نداشتند و لهذا با علم خودشان طرح فنای برادرهای خودشان، همجنس های خودشان را می ریزند. در مملکت ما هم آن مقدار که از دست آموزش و آموزش خواهان و آنهائی که آموزششان زیاد بوده است صدمه دیده اند ملت ما، از دست دیگران ندیده اند، برای اینکه این متفکران و این دانشمندان بودند که طرح های تخریبی را، طرح های فناکننده ملت را می ریختند، برای اینکه آموزش داشتند لکن آموزش در کنارش پرورش نبود. شماها که مربی هستید یا می خواهید تربیت بکنید فرزندان خودتان را یا جامعه را، باید توجه به این آیه شریفه داشته باشید که اقرا باسم ربک می خواهید آموزش بدهید، می خواهید آموزش پیدا کنید،

صحیفه نور جلد 6 صفحه 12

قرائت کنید، با اسم رب باشد، با توجه به خدا باشد، با تربیت الهی باشد. اگر یک انسانی هم علم داشت و هم تربیت الهی داشت، این مفید خواهد شد برای مملکت خودش، و هرگز یک مملکتی از دست آن که آموزش و پرورش دارد صدمه نمی بیند. صدمه هائی که وارد می شود بر مملکت غالباً از این متفکرین بی پرورش، آموزشهای بی پرورش واقع می شود. علم را تحصیل می کنند لکن تقوا ندارند، لکن پرورش باطنی ندارند، از این جهت عمال خارجی می شوند. از این جهت نقشه هارا برای فنای مملکت خودشان می کشند.
خداوند انشاءالله شما بانوان را که مرکز پرورش بچه های کوچک هستید، تا آخر موفق کند شما را به اینکه این بچه ها را خوب آموزش و پرورش بدهید. بله، پرورش از دامن شما شروع می شود، دامن بانوان است که بچه های خوب را پرورش می دهد. ممکن است که یک بچه ای که شما خوب تربیت بکنید، یک ملت را نجات بدهد. توجه داشته باشید که بچه ها را خوب تحویل جامعه بدهید و آموزشتان با پرورش باشد.
خداوند همه شما را توفیق بدهد، سلامت بدهد، سعادت بدهد. سلام بر همه شما خانم ها.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع پزشکان، پرستاران و کادر درمانی بیمارستان های تهران

پرستاری از بیماران به گونه ای که مورد پسند اسلام است

بسم الله الرحمن الرحیم
از شما برادران و خواهران که در اینجا برای تفقد از من آمدید تشکر می کنم و سلامت و سعادت همه شما را از خداوند تعالی خواستارم. شما پزشکان وظیفه بزرگی دارید. پزشکان، پرستاران، کارمند، کارمندهای بیمارستان وظیفه بزرگی دارند و آن وظیفه بیمارداری، وظیفه پرستاری، وظیفه معالجه که باید مثل پدری که فرزندش را معالجه می کند و مادری که اولادش را پرستاری می کند، شما مریض ها را مثل اولاد خودتان، مثل فرزندان خودتان بدانید و آنها را با مهر و محبت پذیرائی کنید و آنها را پرستاری کنید، همانطور که مادر پرستاری می کند از اولادش. اینهایی که مریض شدند به منزله اولاد شما هستند، به منزله برادرهای، خواهرهای شما هستند. آنها باید پرستاری به طور صحیح بشوند و در بیمارستان به طوری که اسلام بپسندد از آنها پرستاری بشود و به آنها رسیدگی بشود و من امیدوارم که با برقراری جمهوری اسلامی مشکلات ما انشاءلله حل بشود. مشکلات در هرجا در هر قشر حل بشود.
خداوند شماها را حفظ کند و موفق باشید برای خدمت به مملکت خودتان، خدمت به اسلام خودتان، خدمت به برادرهای خودتان. انشاءالله همه موفق و مؤید باشید. من دعاگوی همه شما هستم و خدمتگزار همه ملت. و من امیدوارم که بتوانم این خدمتم را تمام کنم و فرصت پیدا بکنم که این خدمت را تمام بکنم. از شما دوستان، برادران، خواهران امید دعا دارم که دعا کنید ما بتوانیم این راه را تا آخر برویم. مشکل است، راه پرزحمت و مشکلی است، با خواست خدای تبارک و تعالی تا اینجا رسیده ایم و از این به بعد با کمک همه اقشار ملت انشاءالله به پایان خواهیم رسانید. سلام بر همه شما، موفق باشید همه شما.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع پرستاران لشکر 92 زرهی و کارکنان راه آهن دولتی

تاریخ: 1358/01/25

کوتاه کردن دست اجانب فقط نیمی از پیروزی است

بسم الله الرحمن الرحیم
درود بر شما جوان های غیرتمند و غیور. سلام بر جوانان ایران که به واسطه زحمت های خود و مجاهدات خود نهضت را به دروازه پیروزی رساندند. ما از شما کارمندان راه آهن و از شما نمایندگان لشکر اهواز تشکر می کنیم و برای شما دعای خیر.
ما تا اینجا که رسیده ایم مقداری از راه را رفته ایم. شما خیال نکنید که ما باز پیروز شده ایم، ما نصف راه را رفته ایم دست اجانب را کوتاه کردیم، آن خائنان اصلی را از اینجا بیرون راندیم با همت شما جوان ها، لکن خیلی از راه مانده است و ما باید این راه را تا آخر برسانیم.
ما الان رژیممان جمهوری اسلامی است و باید به آن چیزهایی که در جمهوری اسلامی است پایدار و وفادار باشیم. در جمهوری اسلامی همه آزادی ها، همه استقلال ها، در آنجا تامین است. اسلام ضامن سعادت بشر است در دنیا و آخرت.

تلاش اخلالگران برای شکست نهضت

شما هشیار باشید که بسیاری از این اشخاصی که بین مردم افتادند و تبلیغات سوء می کنند، می خواهند این نهضت ما را به شکست برسانند. شما دوستان، شما برادران من آگاه و بیدار باشید و نگذارید اخلالگران بین شما رخنه کنند. اینها بنا دارند که باز مسائل را به سال های قبل برگردانند، اینها عمال اجانب هستند اینها به نظر من می آید که عمال آمریکا هستند و می خواهند که همان مسائل را، همان چپاولگری را، همان سلب آزادی و سلب استقلال را دوباره به ایران برگردانند. اگر شما دوستان و همه اقشار ملت بیدار نباشند، من خوف آن دارم که خدای نخواسته به شکست برگردیم.

وحدت کلمه را حفظ کنید

ما از شما آرزوی این داریم که وحدت کلمه تان را حفظ کنید. به همه ایران این مطلب را من اعلام می کنم که موظفند که حفظ وحدت کلمه بکنند، اختلاف بینشان نباشد. در این وقتی که ما به آستانه آزادی رسیدیم، به آستانه پیروزی رسیدیم نگذارند که فتنه گرها بین آنها ایجاد اختلاف کنند و

صحیفه نور جلد 6 صفحه 15

باز مسائل سابق عود کند ما همه موظفیم به اسلام وفادار باشیم، اسلام را ترویج کنیم. همه باید سرباز اسلام باشیم.
من توحید کلمه شما را از خداوند تعالی خواستار و سلامت و سعادت همه شما را و همه دوستان ایرانی خود را از خداوند تعالی مسئلت می کنم. امید است که همه شما در سعادت و سلامت، هم در دنیا و هم در آخرت، باشید.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع گروهی از دانشجویان همدان، پاسداران انقلاب اسلامی و متخصصین علوم اداری و مدیریت

تاریخ: 1358/01/25

با هوشیاری و وحدت کلمه از نهضت در مقابل خطرات پاسداری کنید

بسم الله الرحمن الرحیم
رژیم طاغوتی رفت ولکن خطراتی رفت ولکن خطراتی هست.دست های اجنبی در کار می باشد تا دوباره ما را به وضع اولیه برگرداند، تفرقه بین صفوف ایرنیان بیندازند و وظیفه ماست که از این نهضت پاسداری کنیم. وحدت کلمه را به کار ببندیم و شما با وحدت کلمه توانستید با دست خالی بر قدرتهای بزرگ پیروز شوید.
قدرت های بزرگ نتوانستند محمد رضا را نگاه دارند. قدرت های بزرگ مخص-وصاً آمریکا و انگلستان برای نگهداری او کوشش فراوانی کردند ولی در برابر خواست ملت کاری از پیش نبردند. به هوش باشید! هنوز آنان در صدد از بین بردن شما هستند، ایادی آنان در همه جا تبلیغ می کنند، بخصوص در کارخانجات رفته و می گویند ما طرفدار کارگر هستیم. اگر آنان در کارخانه می روند و کارگران با صفا از آنها استقبال می کنند تااعتصاب کنند شما با هوشیاری باید جلوی شرارت و مفسده آنان را بگیرید. خداوند شما را حفظ بفرماید.
والسلام علیکم و رحمه الله وبرکاته

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها