0

صحیفه نور امام خمینی

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی

بیانات امام خمینی در جمع همافران بخش کامپیوتری نیروی زمینی

تاریخ: 1358/01/09

اهداف شیطانی رژیم طاغوتی ازطرح اختلاف میان ملت و روحانیت

بسم الله الرحمن الرحیم
درود بر شما جوانان نیرومند. سلام بر شما سربازان اسلام. من از شما تشکر می کنم که در صف اسلام دین خودتان را به اسلام ادا کردید و خواهید کرد. چرا ما را از شما دور نگه داشتند؟ چرا در مدت پنجاه سال ما شما را نباید ببینیم و شما ما را نباید ببینید؟ جز این بود که ما می خواستیم شما را مستقل، آزاد و مملکت شما دست خودتان اداره بشود؟ کشور شما به دست خودتان اداره بشود؟ و آن ها نمی خواستند این مسائل را و لهذا روحانیت را از شما جدا کردند و شما را از روحانیت. چرا اینها می خواستند با اسلام شما آشنا نباشید؟ چرا اینها می خواستند با روحانیت روبرو نشوید؟ آنها اسلام را مخالف مصلحت خودشان می دانستند. روحانیت را مخالف حرف هائی که می خواستند بزنند می دانستند. آنها می خواستند مخازن ما را ببرند، اسلام و روحانیت مخالف حرف هائی که می خواستند بزنند می دانستند. آنها می خواستند مخازن ما را ببرند، اسلام و روحانیت مخالف بود. آنها می خواستند ارتش ما را تبع ارتش اجنبی قرار دهند، اسلام و روحانیت مخالف بود. روحانیت مخالف بود با این رژیم طاغوتی. از اول که این رژیم پیدا شد، قیام های پی در پی روحانیت که از اصفهان، از آذربایجان، از طاغوتی از سایر بلاد ایران، از خراسان، قیام های پی در پی نشان دهنده این مطلب بود که روحانیت با این رژیم مخالف بود، چرا مخالف بود؟ برای اینکه این رژیم، رژیم شیطانی بود و در نظر داشت مملکت ما را عقب نگه دارد. چرا مملکت ما را نگذاشتند جلو برود؟ چرا نیروهای انسانی ما را نگذاشتند شکوفا بشود؟ برای اینکه آنها از انسان می ترسند. اجنبی ها نمی خواهند در این بلاد انسان باشد، آنها می دانند که اگر یک انسان متعهد باشد نمی گذارد اینها آنطور که می خواهند عمل کنند نمی گذارند که همه چیز ما را به باد بدهند. آنها نگذاشتند دانشگاه های ما شکوفائی پیدا کند، آنها حوزه های دینی ما را نگذاشتند به اعمال خودشان برای اسلام و برای مسلمین دنبال کنند.

رای من و هر مسلمان دیگری (جمهوری اسلامی) است

شما جوانان که تاکنون در این نهضت شرکت داشتید، من به شما درود می فرستم، لکن نیمه راه است، راه باز باقی مانده است. شما جوان ها، شما نیروهای جوان باید این نیمه راه دیگر را هم با قدرت پیش ببرید. باید با وحدت کلمه، با اسلام، با ایمان، از این نهضت تا اینجا که آمده اید، از اینجا به

صحیفه نور جلد 5 صفحه 223

بعد هم جلو بروید. باید همه ریشه های استبداد و ریشه های استعمار را از این مملکت بکنید. باید این مملکت را پاکسازی کنید. این مملکت عقب مانده است، این مملکت اقتصادش ورشکسته است، این مملکت الان آشفته است، به نیروی شما جوان ها باید این مملکت اصلاح بشود. ما همه مسوول هستیم، ما همه باید دنبال این کار را بگیریم تا به آخر برسانیم.
الان از فردا شروع می شود به رفراندم و همه پرسی، همه شما موظف هستید که بروید و رأی بدهید، آزاد هستید در رأی دادن لکن من رایم جمهوری اسلامی است و هر مسلمی هم رایش جمهوری اسلامی است و شما جوانان مسلم رایتان جمهوری اسلامی است و بروید رأی خودتان را در صندوق ها بریزید و من امیدوارم با اقامه جمهوری اسلامی همه مسائل ما علاج بشود. من امیدوارم خدای تبارک و تعالی به شما جوانان عزت و سلامت، سعادت عنایت فرماید. من از خدای تبارک و تعالی استقلال کشور خودمان را و آزادی خودمان را مسئلت می کنم. شما جوان ها که در این مدت زحمت کشیدید و از حالا به بعد هم وظیفه دارید، شما ذخیره ما هستید و من خدمتگزار شما هستم.
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

شنبه 2 اردیبهشت 1396  9:58 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در میان اقشار مختلف مردم

تاریخ: 1358/01/09

توصیه به شرکت فعالانه مردم در رفراندم سرنوشت ساز جمهوری اسلامی

بسم الله الرحمن الرحیم
در آستانه رفراندم لازم است تذکر دهم که این رفراندم سرنوشت ملت ما را تعیین می کند. این رفراندم یا شما را به آزادی و استقلال می کشد و یا مثل سابق به اختناق و پیوستگی. این رفراندم چیزی است که همه ملت ما باید در آن شرکت کنند. من توصیه می کنم به همه ملت که در این رفراندم که سرنوشت ملت ما و کشور ما و مذهب ما را تعیین می کند شرکت کنید، اهمال نکنید، تنبلی نکنند، بعضی به کارهای دیگر اشتغال پیدا نکنند، فردا از همان وقت که اعلام شد برای رفراندم همه از خانه ها بیرون بیایید و همه بشتابید برای رأی دادن و سرنوشت خودتان را تعیین کردن.
رأی من جمهوری - اسلام است - اسلامی است و من تقاضا دارم که کمک کنید به اسلام، کمک کنید به کشور خودتان، کمک کنید به ملت خودتان و به جمهوری اسلامی رأی بدهید. آزادید لکن با آزادی سرنوشت خودتان را تعیین کنید. همه قشرها بایدبدهند و شرکت کنند و همه قشرها آزادند دررأی دادن. تمام قشرها به حقوق خودشان خواهند رسید. برادرهای سنی ما مثل ما هستند، با ما هیچ فرقی ندارند در حقوق، حقوق همه آنها داده خواهد شد. شرکت کنند آنها هم در آنچه سرنوشت آنها را تعیین می کند، به حرف اشخاصی که بین آنها می خواهند تفرقه بیندازند، می خواهند به اسم سنی و شیعه بودن بین ما برادرها را جدایی بیندازند و منافع ما را به جیب دیگران بکنند، به حرف اینها اعتنا نکنید. فردا همه، شیعه و سنی و اقلیتهای مذهبی همه بیایند و رأی بدهند و کشور خودشان را از این گرفتاری و آشفتگی رهایی بخشند. همه اقشار ملت با ملت شریک هستند در حقوق و همه به آنها داده خواهد شد. اقلیت های مذهبی در اسلام احترام دارند، حقوق دارند، حقوق آنها داده خواهد شد. در عمل به مذهب، به مذهب خودشان، در رأی دادن برای وکلای خودشان آزادند، همه اقشار آزاد هستند و این معنا که بین شماها پخش می کنند که روحانیون می خواهند حق شما را نگذارند به شما برسد بدانید که این خیانتی است که اینها می کنند به ملت ما. روحانیون درآنها هستند که حقوق را، حقوق شماها را محترم می شمارند. روحانیون تابع قرآن و اسلام هستند. قرآن و اسلام احترام برای شما قائل هست و شما را مثل برادر می پذیرد. با ما همراهی کنید، با ملت خودتان همراهی کنید دست از کشتار بردارید، دست از تفرقه اندازی بردارید، با قوای انتظامیه همراهی کنید، با قوای ملت همراهی کنید،

صحیفه نور جلد 5 صفحه 220

با قدرت های دولت همراهی کنید. پشتیبان دولت خودتان باشید. دولت، دولت اسلامی است. ارتش، ارتش اسلامی است. با ارتش خودتان رفاقت داشته باشید. ارتش در خدمت شماست، دولت در خدمت شماست، ما در خدمت شما هستیم.

تبلیغات تفرقه افکنانه عمال آمریکا به منظور سلطه مجدد اجانب بر ملت و کشور

من از خداوند تعالی مسئلت می کنم که شما ملت شریف را در هر قشری که هستید سعادتمند کند و شما ملت شریف را در هر قشری که هستید از زیر بار اختناق و از زیر بار اجانب آزاد کند. ما همه با هم باید این نهضت را حفظ کنیم.
اگر خدای نخواسته در رأی دادن اهمال کنید من خوف آن دارم که باز مسائل سابق عود کنند. اگر به حرف تفرقه اندازها گوش کنید من خوف آن را دارم که دو مرتبه با فرم دیگر همان معانی که سابق از آن فرار می کردید دوباره مبتلای به آن بشوید.
برادرهای ما! عزیزان ما! دست از تفرقه بردارید، به حرف اشخاصی که انحراف دارند گوش ندهید، اینها عمال امریکا هستند به صورت چپ گراییی، اینها می خواهند همان مخازن ما را باز به امریکا بدهند، اینها می خواهند همان مسائل سابق را با فرم دیگر پیاده کنند. اگر اینها به ملت، برای ملت ارج قائل هستند، اگر اینها به ملت دلسوز هستند، برای ملت دلسوز هستند، ملت الان تمام بپا خواسته و می خواهدرأی بدهد، می خواهدرأی به جمهوری اسلام که همه جهات را اصلاح می کند بدهد، چرا اینها تفرقه می اندازند؟ سابق می گفتند که اختناق است و با اختناق مخالفیم و برای ملت کار می کنیم، اجنبی هست و با اجنبی مخالفیم و برای ملت کار می کنیم. حالا نه اختناقی هست نه اجنبی هست، حالا شماها مواجه اید با یک ملتی که همه شان طالب یک مطلب هستند، شما هم با آنها همراهی کنید. اگر چنانچه شما صلاح ملت را می خواهید، همراهی کنید با ملت. اگر همراهی نکنید، معلوم می شود صلاح ملت را نمی خواهید، معلوم می شود می خواهید تفرقه بیندازید و اجانب را بر ما مسلط کنید.
خداوند انشاءالله با همه شما با سلامت و با رحمت رفتار فرماید. فردا همه از خانه بیرون بیائید و همه رأی بدهید به جمهوری اسلامی. من تقاضا دارم که همه رأی بدهید به جمهوری اسلامی، البته آزاد هستید هر چه خواستیدرأی بدهید و این که در این ورقه های آری و (نه) هست شما می توانید در (نه) هر فرمی را که می خواهید در آن بگنجانید، لازم نیست که همان (نه) باشد، شما حق دارید، می توانید که در آن ورقه بنویسید جمهوری دموکراتیک، بنویسید رژیم سلطنتی، هر چه خواستید بنویسید مختار هستید لکن البته رفراندم به معنی (آری) و (نه) است. انتخاب نیست رفراندم است، رفراندم (آری) و (نه) است لکن شما مختارید که انتخاب کنید و یکی از - آنچه - چیزهائی که می خواهید بنویسید. خداوند همه ملت ما را حفظ کند از شر اجانب و عقل بدهد به اقشاری که دارند تفرقه می اندازند بین مسلمین، در صورتی که مسلمین همه با هم دوست، همه با هم رفیق و اسلام حق همه اقشار ملت را ملاحظه کرده است و شما برای شکرگزاری از اینکه از این اختناق بیرون رفتید و از این

صحیفه نور جلد 5 صفحه 221

سلطه طاغوتی خارج شده اید بیائید در خیابان ها و در بیرون از منازل و رأی بدهید. شما آزادید که به هر چه بخواهیدرأی بدهید لکن رفراندم معنایش (آری) و (نه) است و لکن شما آزاد هستید. به همین نکته هم توجه کنید که (نه) معنایش رژیم سلطنتی نیست، (نه) معنایش این است که جمهوری اسلامی را نمی خواهید. بعد می شود که شما رژیم سلطنتی خواستید و (نه) گفتید می شود که جمهوری مطلق خواستید و (نه) گفتید و می شود که جمهوری دموکراتیک خواستید و (نه) گفتید. (نه) معنایش رژیم سلطنتی نیست که از آن فرار کنید.

عنایت اسلام نسبت به حقوق زنان بیشتر از مردان است

در هر صورت شما مختارید که (آری) بگویید یا (نه بگویید یا هر چه دلتان می خواهد در ورقه بنویسید کسی جلوی شما را نمی گیرد و اما اینکه پخش کردند در بین مردم به اینکه حقوق زن ها را اسلام نمی دهد و بعد از رفراندم چه خواهد شد، این هم جزو همان هاست که عمال اجانب دارند این مسائل را طرح می کنند و عمال اجانبند که دارند به اشکال مختلفه بین ملت ما جدایی می اندازند و نمی خواهند این رفراندم تمام بشود، و شاید امید این را داشته باشند که رژیم سلطنتی باز باقی باشد یا یک رژیم دیگری پیش بیاورند. در هر صورت همانطوری که حقوق مردها در اسلام مطرح است، حقوق زنها، اسلام به زن ها بیشتر عنایت کرده است تا به مردها، اسلام زن ها را بیشتر حقوقشان را ملاحظه کرده است تا مردها. این هم معنا که بعد از این چه خواهد شد، زن ها حق رأی دادن دارند. از غرب بالاتر است این مسائلی که برای زن ها قائل هستیم حق رأی دادن دارند، حق انتخاب دارند، حق انتخاب شدن دارند. همه اینها هست تمام معاملاتشان به اختیار خودشان هست و آزاد هستند، اختیار شغل را آزاد هستند، البته در شرق برای مردها یک محدودیت هائی هست که آن محدودیت ها به صلاح خود مردها هست و آن محدودیت ها، یعنی در آن جاهائی که مفسده هست برای مرد، از قماربازی جلوگیری می کند اسلام، از شرابخواری جلوگیری می کند اسلام، از هروئین جلوگیری می کند اسلام، برای اینکه مفسده دارند.
برای همه یک محدودیت هائی هست، محدودیت هایی شرعی و الهی، محدودیت هایی است که به صلاح خود جامعه است، نه این است که برای جامعه یک چیزی مثلاً نافع بوده است که محدودیت برایش ایجاد کرده اند.
ما قول می دهیم به شما که در حکومت اسلامی همه، همه و همه آزاد، همه و همه به حقوق حقه خودشان خواهند رسید و تمام این مسائلی که طرح می کنند قبل از رفراندم و مشغول شده اند به فعالیت، اینها به نفع اجانب است و بیائید و مملکت خودتان را نجات بدهید. فردا همه با هم می رویم پای صندوق و من خودم پای صندوق می روم و رأی خودم را می دهم. همه شما با هم به پیش، انشاءالله برای درست کردن یک کشور آزاد، یک کشوری مستقل، کشوری که برای خودمان باشد و خودمان در آن زحمت بکشیم و خودمان استفاده بکنیم.
والسلام علیکم و رحمة الله وبرکاته

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در میان گروهی از اهالی تبریز

تاریخ: 1358/01/07

مردم آذربایجان همیشه در رأس قیامها بوده اند

اعوذ بالله من الشیطان الرجیم
بسم الله الرحمن الرحیم
برادران تبریزی من! خوش آمدید، عزیزان من! به منزل خودتان آمدید. من نسبت به همه شما خدمتگزارم، من به همه شما محبت دارم، شما همه برادران من، فرزندان من هستید. من از مجاهدات شما در این نهضت تشکر می کنم. من از گرفتاری هایی که برای ملتمان و خصوصاً آذربایجان پیش آمده است متأسفم. من می دانم که در دوره سابق بر ملت ما، بر شما چه گذشت.
ملت ما بحمدالله قیام کرد و آذربایجان همیشه در رأس قیام ها بود، پیشقدم بود در قیام ها و در این نهضت هم بحمدالله آذربایجان پیشقدم بود. خداوند آذربایجان را برای ما حفظ کند. خداوند ملت ما را همه با هم پیوند بدهد.

وحدت کلمه و اتکال به خدا رمز پیروزی است

ما همه برادر هستیم و همه با هم باید باشیم. رمز پیروزی ما همین وحدت کلمه و هم پیوستگی ما به هم بود. رمز پیروزی ما توجه به خدای تبارک و تعالی و پاسداری اسلام بود. این رمز را حفظ کنید، این وحدت را حفظ کنید، این همبستگی را حفظ کنید، این توجه به اسلام را حفظ کنید. خداوند شما را پیروز کند بر همه امور.

همه با هم با اتکال به خدا و قطع مابقی ریشه های فساد،نهضت را تداوم بخشید

ما الان باز پیروزی مطلق بر ایمان حاصل نشده است. ما نصف راه را رفتیم. الان مملکت ما باز آشوب است، آشفته است. مفسدین در اطراف مملکت شلوغکاری می کنند. باید به همت شما جوان ها، هر کدام در هر جا که هستید، مرزهای این مملکت را حفظ کنید، دست خرابکارها را کوتاه کنید. شما بودید که پیروزی را تا اینجا رساندید و شما باید باشید که پیروزی را به آخر برسانید. دولت ما تنها نمی تواند این کار را انجام بدهد، روحانیون ما تنها نمی توانند این کار را انجام بدهند، باید همه با هم باشند، دولت با ملت، ملت با دولت. الان دولت دیگر دولت اسلامی است دولت سابق نیست که دولت

صحیفه نور جلد 5 صفحه 214

طاغوتی بود. دولت اسلامی است. دولت از خود شماست و شما از خود دولت هستید. ارتش از خود شماست و شما از خود ارتش هستید. ارتش باید پشتیبان شما باشد، شما باید پشتیبان ارتش باشید. همه باید با هم این نقیصه هایی که الان در ایران هست پر کنیم. همه باید با هم برادر باشیم. همه باید با هم این نهضتی که تاکنون حاصل شده است به آخر برسانیم. اگر خدای نخواسته این نهضت سستی پیدا بکند و ما برویم دنبال کار خودمان و بی تفاوت بشویم راجع به مقدرات مملکت خودمان، من خوف آن را دارم که خدای نخواسته باز مسائل سابق برگردد یا خدای نخواسته آن خیانت و جنایت هابه مملکت ما برگردد. ما باید همه با هم باشیم و همه با هم این نهضت را به پیش ببریم، اینکه به واسطه وحدت کلمه ما و اتکال به خدای تبارک و تعالی اتکال به قرآن مجید، ما این نهضت را به آخر برسانیم، و این ریشه های فاسدی که در مملکت ما بقیه اش باقی مانده است تا یک حدودی، اینها را بکلی از بیخ و بن در آوریم، و مملکت در دست خود شما، برای خود شما، مقدرات مملکت به دست خود شما باشد، برای خود شما باشد.

حدود و ثغور خود را حفظ و مانع تبلیغات سوءمفسدین شوید

من از خدای تبارک و تعالی پیروزی شما را خواستارم و من از شما خواهشمندم که تشریف ببرید به محل خودتان و در آنجا حفظ کنید حدود و ثغور خودتان را و حفظ کنید همه جهات خودتان را و نگذارید که اشخاص مفسد در بین جامعه پیدا بشوند و تبلیغات سوء بکنند.
ما امیدواریم که امر کردستان هم با صلح و صفا آرام بگیرد، و همه ما با هم برادر باشیم. ما با کردستانی ها هم برادر هستیم، با آذربایجان هم برادر هستیم، با همه حدود و ثغور اینجا برادر هستیم و همه با هم می خواهیم که یک مملکت اسلامی با احکام اسلامی باشد که به هیچ کس جور نشود، به هیچ کس ظلم نشود، حکومت نتواند تعدی بکند، ارتش نتواند تعدی بکند، همه با هم باشیم و همه با هم پیش برویم، خدای تبارک و تعالی شما جوان ها را برای ما حفظ کند، و شما برادرها را برای ما نگهداری کند.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع گروهی از پزشکان

تاریخ: 1358/01/08

تلاش گسترده استعمار به منظور جداسازی مسلمین از یکدیگر

اعوذ بالله من الشیطان الرجیم
بسم الله الرحمن الرحیم
از برکات این نهضت یکی این است که ما با این چهره هائی که ناآشنا گذاشتند ما را با آنها، انشاءالله آشنا بشویم و آشنا شدیم.
دولت های تابع استعمار کوشیدند تا اینکه طبقات مختلف ایران را از هم جدا کنند، بلکه در یک دایره وسیعی مسلمین را از هم جدا کنند، دولت اسلامی را از هم جدا کنند و در هر ناحیه ای قشرهای آنجا را از هم جدا کنند، روحانیون را از طبقات دیگر جدا کنند.
شما آقایان که پزشک هستید و اطبا هستید، بهتر از ما می دانید که اینها به سر ما چه آوردند. شما شاهد این مصیبت ها بیشتر از ما بودید و ما همه با هم شریکیم در اینکه در این پنجاه و چند سال شاهد مصیبت های زیاد بودیم و اگر جوان ها از اول این سلسله را یاد ندارند لابد این اواخر را مطلع هستند و ما که از اول اطلاع داریم و شاهد قضایا بودیم و در قم بودیم و دیدیم در اولی که اینها آمدند روی کار و رضاخان آمد روی کار با این مردم چه کرد، با همین ملت قم چه کرد، با بانوان ما چه کرد، با علمای ما چه کرد، با طلاب ما چه کرد. اینها فضایائی است که اگر بخواهد کسی بنویسد باید یک کتاب بنویسد.
من گاهی که مباحثه داشتم در مدرسه فیضیه و چند نفری بودند، یک روز دیدم که یک نفر است پرسیدم گفت: قبل از آفتاب اینها باید بروند در باغات برای اینکه مأمورین می آیند دنبالشان و آنها را می گیرند قبل از آفتاب می رفتند در باغات شهر و بعد آخرهای شب بر می گشتند به محل ما. خودمان اگر یک جلسه خصوصی می خواستیم داشته باشیم به طور متفرق و از کوچه های پس کوچه های باید برویم و چند نفر با هم مجتمع بشویم و در دل بکنیم. شما نمی دانید که با بانوان قم چه کردند اینها، یک رئیس نظمیه بود که نمی دانم حالا هست یا از بین رفته است که این آنطور با بانوان عمل می کرد که از قراری که گفتند یک روز دماغش خون آمده بود و نشسته بود خون دماغش داشت می چکید چشمش افتاد به یک زنی که چادر دارد یا روسری دارد اعتنا به خون نکرد و پرید به او. اینطور با چیزها عمل می کردند و شما شاهدید که در این آخر اینها با این ملت چه کردند، چه کشتارهائی در تمام شهرستان ها کردند، در خود قم چه مصیبت هائی به بار آوردند.

مصیبت خود باختگی در مقابل بیگانگان

و یکی از مصیبت های بزرگی که برای این ملت بار آوردند اینکه ملت را نسبت به خودشان هم بدبین کردند. این معنا که ما اگر یک مریض پیدا بکنیم در تهران، الان هم می گویند که اینجا نمی شود، بروید به مثلاً انگلستان، بروید به پاریس. این یک مطلبی است که از دست آنها برای ما پیدا شده است، یعنی ما خودمان را باختیم در مقابل آنها، شما گمان می کنید که در آنجا اطبای آنها همچو هستند که اگر کسی برود آنجا چه خواهد شد. همین مریض هائی که در اینجا اگر یک دقتی بکنند معالجه می شوند وقتی بروند آنجا معلوم نیست درست معالجه بشوند، اینطور نیست که اطبای آنها یک معجزه ای می کنند و اطبای ما اینطور نیستند.
این یک مطلبی است که برای تبلیغاتی که اینها کردند ما به خودمان هم حتی سوءظن پیدا کردیم، یعنی خودمان هم باختیم خودمان را، شما گمان نکنید که اینجا اطبایش، ایران اطبایش کمتر از اطباء آنجا باشد. الان بسیاری از اطبا که در امریکا هستند ایرانی هستند گفتند شاید قریب پانصد تا یا بیشتر طبیب ایرانی هست که اگر طبیب های ایرانی بیایند، اختلال پیدا می کند در آمریکا. اینطور نیست که اینهائی که رفتند و تحصیل کردند و یا در همین جا تحصیل می کنند اینها کمتر از آنها باشند، نخیر اینها هم همانطور هستند، اینها هم مثل آنها یا بهتر از آنها هستند. ما در آنجا هم که بودیم گاهی مثلاً گرفتاری پیدا می کردیم اطبا را می دیدیم و خیلی از آن ها چیزی که فوق العاده باشد من که نفهمیدم و اشخاصی هم که رفتند باز با همان حال مرض برگشتند، اینجا جوابشان دادند رفتند آنجا، آنجا هم همین حال بوده است. این برای این است که اینها جدیت کردند در این سالهای طولانی که ما را تهی کنند از مغز خودمان، یعنی ما را همچو غربزده کنند که چیزهائی هم که پیش خودمان بهتر است به آن سوءظن پیدا کنیم و عقیده مان این باشد که نه اینطور خوب نیست، خوب است که آنطور باشد. حال اینکه مسأله اینطور نیست و همچو نیست که آنها در این مسائل عقلی یا در مسائل طبی خیلی جلو باشند، خوب، بله هستند اما نه اینطوری که ما توهم می کنیم.

پیوند و اتحاد اطبا و روحانیون از برکات نهضت اسلام

بنابراین یکی از برکاتی که در این نهضت هست این است که ماها را با هم مواجه کرده است. ما از هم دور بودیم و این هم باز دست اجانب بود که ماها را از هم دور کرده بود. با اینکه ما با شما همکاریم، ما طبیب روحانی هستیم، شما طبیب جسمانی، همه طبیب انسان هستیم، ما باید با هم متصل باشیم مثل یک بدن که روح دارد و جسم دارد، روحانیین و اطبا هم یک بدن هستند که یکی آن جنبه است، یکی این جنبه لکن مع الاسف ما تا حالا یک همچو اجتماعی را غیر از این آخری در تهران هم (البته اطباء می آمدند) این اجتماعات را ما قبلا نداشتیم، نه با شما نداشتیم با دانشگاهی ها هم نداشتیم، با قضات هم نداشتیم، با وکلا هم نداشتیم، یکی از برکات این نهضت این است که ما مواجه حالا می شویم با شماها و حرف هایمان رابا هم می زنیم.

صحیفه نور جلد 5 صفحه 217

ما می خواهیم که این ایران ما تاکنون که زیر دست و پای اجانب بوده و همه مخازن ما را بردند، همه حیثیات ما را بردند، نیروهای ما را یا عقب راندند یا ما را نسبت به نیروهای خودمان طوری کردند که بدبین بشویم، ما می خواهیم از حالا به بعد انشاءالله ورق برگردد و ما دست آنها را کوتاه کنیم و دست ظالم ها را کوتاه کنیم. بحمدالله دست این ظالم کوتاه شد و البته همه مخازن ما را برد و دستش کوتاه شد و من امیدوارم که بتوانیم از چنگش بیرون بیاوریم. و عرض می کنم که منتها این نکته الان باید معلوم باشد که ما تا آخر نرفتیم، باز ما نصف راه هستیم، همه ریشه های استعمار را ما بیرون نیاوردیم، استبداد الان رفته است از بین یعنی الان کسی نیست که به ما زور بگوید، به شما زور بگوید، نه دولت اسلامی زورگو هست و نه ما دیگر سازمان امنیتی داریم که از ترسش مثلاً بعضی ها خوابشان نبرد و یا فرض کنید که شهربانی و اینها یا نظامی ها اینها هیچ کدام، الان همه در خدمت ملت هستند و در خدمت اسلام هستند. از اینها الحمدلله دیگر ممنون هستیم و نمی ترسیم ولکن استعمار باز ریشه هایش هست، یعنی توطئه هایش هست الان.

جمهوری اسلامی نوید دهنده (آزادی و استقلال)

الان در این حالی که ما می خواهیم برویم رفراندم کنیم و انشاءالله بعد از دو روز دیگر رفراندم خواهد شد، در همین حال اینها توطئه دارند می بینند که یا نگذارند یا یک شلوغی بکنند یا یک دزدی بکنند یا یک کاری بکنند نگذارند این کار انجام بشود. باید همه ملتفت باشید، توجه داشته باشید که این کید آنها را خنثی کنید و جوان های شما و اشخاص دیگری که هستند در قم، در سایر بلاد باید با هم مجتمع بشوند و قرار بر این بگذارند که از صندوق ها و اطراف صندوق ها حفاظت کنند اگر چنانچه اشخاص نابابی آمدند و خواستند شلوغ کند تودهنی به آنها بزنند نگذارند که شلوغ بکنند تا انشاءالله رفراندم به طور صحیح انجام بگیرد و اگر رفراند م انشاءالله به طور صحیح انجام بگیرد، آنها عددی نیستند عدد با شماست با مسلمین است و همه جمهوری اسلامی را می خواهند و من امیدوارم که جمهوری اسلامی برای ما یک نوید آزادی و استقلال بیاورد و ما انشاءالله از این قید و بندها خارج بشویم و انشاءالله ایران متحول به یک صورت دیگری غیر از آن صورتی که تاکنون داشته است و غربزده بوده است تاکنون داشته است و تحت حمایت دیگران به قول خودشان بوده است، انشاءالله هم استقلال حقیقی پیدا بکنیم و هم آزادی انشاءالله حفظ کنیم و عمده این است که این نهضت را نگه داریم.
اینکه ما را تا اینجا آورده است این نهضت بوده است که متکی به همه مردم و بالاتر اینکه اسلامی بوده است، متکی به ایمان بوده یعنی همه مردم با هم گفتند که ما اسلام را می خواهیم و ما رژیم کذا را نمی خواهیم. این معنا را باید حفظ کرد، اگر انشاءالله این معنا را حفظ بکنیم تا آخر خواهیم پیروز شد و اگر خدای نخواسته سستی بشود سردی بشود در این معنا، من خوف این را دارم که سردی و سسستی ماها یک وقت خدای نخواسته اوضاع برگردد و اگر خدای نخواسته برگردد، از آن

صحیفه نور جلد 5 صفحه 218

برگشت هائی ست که دیگر ما رفته ایم از بین، ولی من امیدوارم که برنگردد و با همت همه آقایان و خدمتگزاری همه ما به ملت خودمان و به ملت اسلام انشاءالله ما پیروز باشیم و تا آخر پیروز باشیم، همه با هم جلو برویم، انشاءالله.
خداوند شما همه را حفظ کند و ما همه را آشنا به وظائف خودمان بکند و من از شما پزشک ها تشکر می کنم که در این نهضتی که شده و در این زحمت هائی که برای رفقای خودتان پیدا شده و برای اهل شهرتان پیدا شده، زحمت کشیدید و رنج دیدید. معلوم است که کسانی که شاهد بودند به اینکه مثلاً زخمی ها چقدر بوده است، جوانها چقدر بوده است، چقدر اینها در زحمت بودند یا کشته ها چقدر بوده، اینها در رنج بیشترند از اینهائی که می شنوند اینطور بوده. شما شاهد بودید و ما می شنیدیم این مطالب را. خداوند به شما انشاءالله عزت و سلامت و قدرت عنایت کند. سلام بر شما.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع گروهی از نمایندگان عشایر لرستان

تاریخ: 1358/01/05

رژیم سر سپرده پهلوی،عامل استعمار فرهنگی و اقتصادی

بسم الله الرحمن الرحیم
دوستان من خوش آمدید. خداوند شما را در پناه خودش حفظ کند. من می دانم که شماها هم مثل سایر اقشار ملت در این پنجاه و چند سال زیر حکومت طاغوتی چه کشیدید. ما همه در تحمل ظلم و چیزهایی که دولت طاغوتی به این ملت وارد آورد شریک بودیم و بحمدالله با کمک همه اقشار ملت و عشایر محترم ایران این پیروزی تا اینجا حاصل شد و البته الان ما یک مقدار زیادی در پیش رو داریم که خرابی هائی است که رژیم طاغوتی سابق برای ما به ارث گذاشته است. اینها تمام حیثیات ملی ما و خزائن ما را بردند و چپاول کردند، دست اجانب را در ایران باز گذاشتند، پایگاه برای دولت های ابرقدرت در ایران درست کردند، خزائن ما را به باد دادند، دامداری ما را ممنوع کردند، ملی کردند به اصطلاح خودشان جنگل ها و مراتع ما را، لکن مراتع خوب ما را به دیگران دادند، جنگل های ما را به دیگران و به اجانب دادند، زراعت و کشاورزی ما را فلج کردند، خزائن ما را به باد فنا دادند، ملت ما را عقب مانده نگه داشتند، مدارس و فرهنگ ما را استعماری کردند و الان ما با یک اقتصاد فلج... و با دانشگاه های غیر صحیح و یک اقتصاد ورشکسته روبرو هستیم لکن امید است به همت همه ملت، اقشار همه ملت، عشایر محترم ایران، تمام اقشار ملت، این بار سنگین به منزل برسد.

وحدت کلمه را با جلوگیری از تبلیغات سوه و طرد تفرقه افکنان حفظ نمائید

من امیدوارم که شما آقایان آگاهانه وحدت کلمه خودتان را حفظ کنید، اختلافات بین عشایر را ریشه کن کنید. ریش سفیدهای شما وساطت کنند بین جوانان عشایر و آنها را با هم اصلاح بدهند. اگر چنانچه خدای نخواسته اختلافی بین امت حاصل بشود من خوف این را دارم که باز به فرم دیگر مسائل تازه عود کند و شما تلخی این مسائل را چشیدید نگذارید این مسائل عود کند.
با هم باشید. همه اقشار با هم باشند. روستاهایی را که شما در آنجا ساکن هستید حفظ کنید، از شر اشرار حفظ کنید. اگر کسانی بین شما آمدند و اختلاف اندازی کردند آنها را طرد کنید. از تبلیغات سوئی که به نفع اجانب می کنند جلوگیری کنید.

صحیفه نور جلد 5 صفحه 211

ملت برادروار به جمهوری اسلامی رأی بدهند

الان مملکت از خود شماست و دولت از خود شماست و دولت در خدمت شما هست و من در خدمت همه شما هستم و من از خدای تبارک و تعالی خواستارم که عزت و سعادت شماها را با قدرت اسلام حفظ کند. شماها برادران ما هستید و ما برادران شما هستیم و همه ملت با هم برادرند و باید با هم این راه را طی بکنند و به جمهوری اسلام رأی بدهند و بعد هم انشاءالله بدانید که تابع قوانین اسلام است،رأی بدهند و بعد هم انشاءالله جمهوری اسلامی برقرار بشود و گرفتاری های ما بلکه ترمیم بشود. خداوند همه شما را حفظ کند.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع گروه تبلیغات قم

قم، مرکز نشر فرهنگ تشیع

بسم الله الرحمن الرحیم
من خوشحالم که بعد از سالهای طولانی در میان شما رفقا، جوانان هستم. من همیشه در فکر ایران و در فکر وطن خودم، قم، بودم و هستم و دعاگویم. شما می دانید که قم مرکز تشیع از زمان حضرت صادق سلام الله علیه، حدود آن زمان مرکز تشیع بوده است و از قم تشیع به سایر جاها رفته است. علم هم از قم به جاهای دیگر منتشر شده است و بحمدالله شجاعت و زحمت در راه اسلام و فداکاری هم از قم منتشر شد. قم مرکز همه برکات است، خدا شماها قمی ها را برای ما حفظ کند و همه ایران را برای همه.

تبلیغ و شرکت فعالانه تمامی اقشار در امر رفراندم سرنوشت ساز

می دانید که ما باز راه های طولانی داریم و در این راه طولانی همه با هم باید شرکت داشته باشیم تا بتوانیم کار را انجام بدهیم و به انجام برسانیم. باید در رفراندم تبلیغ کنید که همه کس، همه قشرها، زن و مرد، از جوان شانزده ساله تا پیرمرد در این رفراندم شرکت کنند. زن ها شرکت کنند. هیچ کس اهمال نکند. این سرنوشت ما در این رفراندم تحقق پیدا می کند، یا اسلام انشاءالله و یا خدای نخواسته غیر اسلام، یا جمهوری اسلام و یا خدای نخواسته طرح های دیگری که شیاطین ممکن است این طرح ها را داشته باشند. باید مردم ایران عموما و شما جوان ها در قم پاسداری کنید از این صندوق هائی که گذاشته می شود که مبادا یک کسی تصرف بیجا کند، خیانت بکند. من از خدای تبارک و تعالی توفیق شماها را می خواهم.

سوء استفاده های تبلیغاتی طاغوت از دستگاه های سمعی و بصری

شما باید بدانید که این دستگاه هائی که الان اسم بردید و بعضی از شما یا شما مشغول آن هستید، اینها دستگاه های آموزشی باید بشود. در زمان طاغوت همه این دستگاه ها، دستگاه هائی بود که جوان های ما را خواب می کرد، ملت ما را بیهوده روشی تبلیغ می کرد، همه را می خواست از سرنوشت خودشان غافل کند، در صورتی که سینما برای این مقاصد شومی که اینها در این مدت

صحیفه نور جلد 5 صفحه 210

طولانی طرح ریزی کردند نبوده. اینها چیزهائی است که آموزشی است. رادیو و تلویزیون یک دستگاه آموزشی است، سینما یک دستگاه آموزشی است، باید دستگاه ها را به طور مسالمت، به طور صحیح، به طور سلیم اداره کرد.

عمده ترین مساله، اصلاح و رشد معنویات مملکت است

من از خدا می خواهم که از این به بعد ایران، یک ایران منزه باشد. یک ایرانی باشد که همانطور که انشاءالله مادیاتش اصلاح می شود، معنویاتش اصلاح بشود. عمده معنویات یک مملکت است. ما را از معنویات دور کرده اند، نگذاشتند رشد معنوی بکنیم و من از خدا می خواهم که معنویات ما را رشد بدهد، توجه ما را به خدای تبارک و تعالی.

رمز پیروزی نهضت، اتکال به الله و حفظ وحدت کلمه

پیروزی ما برای این بود که همه رو به خدا کردند و پیروزئی که قدرت اسلام است حفظ کنیم و وحدت کلمه را. گمان نکنید که حالا تمام شد مطلب و دوباره برگردید به حالات اولیه، خیر، تمام نشده است و الان باید وحدت را حفظ کنید واین نهضت را با گرمی، این نهضت را با تمام قوا حفظ کنید. خداوند همه شما را سعادتمند کند، دنیا و آخرت همه شما را تعمیر کند. سلام بر شما.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

پیام امام خمینی به مناسبت صلح ننگین مصر و اسرائیل خطاب به ملل مسلمان جهان

پیام امام خمینی به مناسبت صلح ننگین مصر و اسرائیل خطاب به ملل مسلمان جهان

بسم الله الرحمن الرحیم
اینجانب بیش از 15 سال است که خطر اسرائیل غاصب را گوشزد کرده ام و به دول و ملل عرب این حقیقت را اعلام نموده ام. اکنون با طرح استعماری صلح سادات و اسرائیل این خطر بیشتر و نزدیکتر و جدی تر شده است. مصر با قبول این صلح وابستگی خود رابه دولت استعمارگر آمریکا آشکارتر نمود. از دوست شاه سابق ایران بیش از این نمی توان انتظار داشت. ایران خود را همگام با برادران مسلمان کشورهای عربی دانسته و خود را در تصمیم گیری های آنان شریک می داند. ایران صلح سادات و اسرائیل را خیانت به اسلام و مسلمین و برادران عرب می داند و موضع های سیاسی کشورهای مخالف این پیمان را تأیید می کند.
روح الله الموسوی الخمینی

شنبه 2 اردیبهشت 1396  9:59 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع گروهی از دانش آموزان و محصلین مناطق مختلف تهران

تاریخ: 1358/01/18

توجه و علاقه پرشور نوجوانان به اسلام و امور اجتماعی

بسم الله الرحمن الرحیم
من از جهتی نگرانم و از جهت خوشحال. از این جهت که به حسب قراردادهای دولت ها و برای اثبات اشکالاتی اگر به نهضت ما بخواهند وارد کنند 16 ساله کمتر را اجازه اخذ رأی از آنها نداده اند، از این جهت متاثرم و از تاثر این فرزندانم - که - برای خاطر اینکه به آنها این اجازه را نداده اند نیز متاثرم لکن از این جهت که این شور و شعف را در شما فرزندان عزیزم می بینم و این توجهی که شما به امور اجتماعی خودتان دارید و این علاقه ای که به اسلام و کشور اسلامی خودتان دارید، خیلی مسرورم. اینطور نیست که جلوگیری از اخذ رای، به حساب نیاوردن شما فرزندان عزیز باشد. این برای یک مرسوماتی است که در دنیا هست و ما هم ناچار برای رفع اشکالات به رفراندم، باید تا حدودی مراعات کنیم. نگوئید که شما را خدای نخواسته به حساب نیاورده اند.

سهم کودکان و نوجوانان در نهضت مقدس اسلامی

شما عزیزان ما هستید، شما خزائن این مملکت برای دوره های آتی هستید. ما به شما افتخار می کنیم که اینطور شور و شعف دارید در امور اجتماعی خودتان، در امور سیاسی خودتان و ما از شما معذرت می خواهیم که یک همچو چیزی را به حسب التزاماتی که هست و به حسب مصالحی که بوده است این مسأله واقع شده است. شما نگران نباشید. شما در این نهضت شرکت داشتید، شما هم خون دادید، شما هم در این نهضت تظاهرات کردید، فریاد زدید، سهیم هستید در این نهضت مقدس، این نهضت مال شماست، بلکه باید بگوئیم که این کودک های کوچک یا این بچه هائی که به سن بلوغ نرسیده اند یا کم سن هستند، اینها سهمشان بیشتر است برای اینکه این کودکان عزیز با ضعف بنیه ای که دارند و با اینکه کوچک هستند، ضعیف هستند، معذلک در این نهضت ها شرکت کرده اند، در این نهضت پا به پای بزرگسالان، در این نهضت شرکت کرده اند و پا به پای بزرگسالان نهضت را به پیش برده اند. سهم شما بیشتر از دیگران است. من امید دارم به شما. امید من به شما دبستانی هاست. امید من به شماست که انشاءالله مقدرات کشور ما بعد از این در دست شماها باشد و شماها وارث این کشور باشید.

صحیفه نور جلد 5 صفحه 266

خداوند شما را انشاالله سلامت، عزت، سعادت عنایت کند و انشاالله در سال های آتیه اگر چنانچه امور اجتماعی باشد، شماها هم شریک هستید، نگران نباشید که ما همانطوری که نظر به بزرگسال ها داریم به شماها نظر داریم و عواطف ما نسبت به شماها بیشتر باید باشد. از خداوند تعالی سعادت همه شما را خواستارم. سلام و درود بر همه شما.

شنبه 2 اردیبهشت 1396  10:00 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع بختیاری های چهارلنگ

تاریخ: 1358/01/19

سرکوبی عشایر به دست رضاشاه خائن

بسم الله الرحمن الرحیم
یکی از خیانت های رضاشاه به ملت ما این بود که مأمور شده بود عشایر ما را سرکوب کند. من در یک کتابی راجع به این مطلب نوشتم لکن نگذاشتند آن جمله باشد. این عشایر ما در اطراف ایران پشتوانه های استقلال ایران بودند و خارجی ها از باب اینکه این قدرت را نمی توانستند تحمل کنند مأمور کردند رضا خان را، پدر این محمدرضا را برای سرکوب کردن این عشایر و او خدمت خودش را با خیانت های به ملت ما به انجام رساند و بعد از او هم پسرش همان نقشه را رفتار کرد. شما عشایر پشتوانه این مملکت بودید و انشاءالله هستید. پدران شما به این مملکت خدمت ها کردند و استقلال این مملکت را حفظ کردند و شما هم باید به همان رویه عمل کنید و استقلال مملکت خودتان را حفظ کنید.

با هوشیاری در قبال توطئه های خائنین،استقلال کشور را حفظ کنید

تا اکنون که رژیم فاسد برقرار بود، تا آنوقتی که این رژیم خائن برقرار بود مملکت ما نه استقلال داشت نه آزادی و همه شما طعم این مطلب را چشیده بودید که همه در اختناق بودیم و همه غیر آزاد. بحمدالله با قیام ملت و تمام اقشار، چه عشایر و چه شهری ها با این قیام شماها و ماها توانستیم که این جرثومه فساد را بیرون کنیم به طوری که الان در هیچ جا به او منزل نمی دهند و الان به طور سرگردانی نمی داند چه بکند، نتیجه خیانت ها و جنایت هارا دارد می چشد لکن شما عشایر محترم و سایر عشایر محترم ایران و تمام اقشار ملت باید هوشیارانه توجه داشته باشید دست های خائن باز در زیر پرده مشغول فعالیت هستند. آنها نمی خواهند یک ایران مستقل باشد، آنها می خواهند ایران تمام مخازنش را به آنها به طور رایگان بدهد، چنانچه داد. نفت ما را دادند و در ازای او پایگاه درست کردند برای آمریکا. این اسلحه هایی که به ایران فرستادند اسلحه هایی بود که به درد ایران نمی خورد، اسلحه هایی بود که برای خود آنها بود. هم نفت ما را بردند و هم پایگاه به ازای او درست کردند. باید از این به بعد به این طور خیانت ها خاتمه داد. باید شما جوان های برومند هوشیارانه توجه داشته باشید که دست های خائنی که الان مشغول فعالیت هستند قطع کنید.

صحیفه نور جلد 5 صفحه 269

تصویب جمهوری اسلامی با شرکت مشتاقانه اقشار مردم در رفراندم

انشاءالله الان که دیدید که رفراندم به چه آبرومندی تمام شد که در تمام دنیا همچو رفراندمی نبود، رفراندم های دنیا به این قدرت نبود. مردم ایران با اشتیاق رأی دادند به جمهوری اسلام چون علاقه داشتند به جمهوری اسلام و به اسلام و از حیث کمیت بیست میلیون جمعیت و بیشتررأی دادند به جمهوری اسلام و اسلام را تصویب کردند.

انتخاب وکلای صالح و متدین برای مجلسین

خداوند شما را زنده نگه دارد و از این به بعد باز ما احتیاج به ملت داریم و احتیاج به شماها داریم. برای مجلس مؤسسان باید اشخاصی که در مجلس مؤسسان می روند اشخاص امین باشند، اشخاص فاضل باشند، اشخاص مطلع باشند، گرایش نداشته باشند به چپ و راست، ملی باشند، مستقل باشند، فکرشان مستقل باشد و ما احتیاج داریم که این وحدت را حفظ کنید تا اینکه انشاءالله وقتی که مجلس مؤسسان بنا شد بپا بشود، وکیلی که صالح باشد بفرستید و شاید در آنوقت من به شما معرفی بکنم اشخاصی را که صالح هستند و پس از آن باز ما احتیاج داریم و آن مجلس شورای ملی است.
تاکنون می دانید که مجلس شواری ملی هایی که (یعنی به اصطلاح ملی، مجلس شوراهای سلطنتی باید گفت) تاکنون می دانید که به اختیار شما نبوده. هیچ وقت نیامدند به شما بگویند که مختارید که هر کس را می خواهید رأی بدهید، آن بساط گذشت، انشاءالله دیگر عود هم نخواهد کرد و شما مستقل، آزاد، وکلای مجلس را به مجلس می فرستید لکن باید ملاحظه کنید که باز شیاطین نیایند و شما را اغفال کنند. باید وکلای آزادمنش، وکلای ملی، وکلای متدین، وکلای فاضل به مجلس شورا بفرستید.
من از خدای تبارک و تعالی سلامت و سعادت شما را، ایلات ایران را، ایل چهار لنگ را که من اطلاع از حالشان دارم، من سلامت همه را خواهان هستم. شماها پشتوانه مملکت ما هستید و باید انشاءالله با قدرت و قوه جلوگیری از فساد بکنید و حفظ استقلال مملکت خودتان را بکنید. سلام بر همه شما دوستان من.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع بختیاری های چهارلنگ

تاریخ: 1358/01/19

سرکوبی عشایر به دست رضاشاه خائن

بسم الله الرحمن الرحیم
یکی از خیانت های رضاشاه به ملت ما این بود که مأمور شده بود عشایر ما را سرکوب کند. من در یک کتابی راجع به این مطلب نوشتم لکن نگذاشتند آن جمله باشد. این عشایر ما در اطراف ایران پشتوانه های استقلال ایران بودند و خارجی ها از باب اینکه این قدرت را نمی توانستند تحمل کنند مأمور کردند رضا خان را، پدر این محمدرضا را برای سرکوب کردن این عشایر و او خدمت خودش را با خیانت های به ملت ما به انجام رساند و بعد از او هم پسرش همان نقشه را رفتار کرد. شما عشایر پشتوانه این مملکت بودید و انشاءالله هستید. پدران شما به این مملکت خدمت ها کردند و استقلال این مملکت را حفظ کردند و شما هم باید به همان رویه عمل کنید و استقلال مملکت خودتان را حفظ کنید.

با هوشیاری در قبال توطئه های خائنین،استقلال کشور را حفظ کنید

تا اکنون که رژیم فاسد برقرار بود، تا آنوقتی که این رژیم خائن برقرار بود مملکت ما نه استقلال داشت نه آزادی و همه شما طعم این مطلب را چشیده بودید که همه در اختناق بودیم و همه غیر آزاد. بحمدالله با قیام ملت و تمام اقشار، چه عشایر و چه شهری ها با این قیام شماها و ماها توانستیم که این جرثومه فساد را بیرون کنیم به طوری که الان در هیچ جا به او منزل نمی دهند و الان به طور سرگردانی نمی داند چه بکند، نتیجه خیانت ها و جنایت هارا دارد می چشد لکن شما عشایر محترم و سایر عشایر محترم ایران و تمام اقشار ملت باید هوشیارانه توجه داشته باشید دست های خائن باز در زیر پرده مشغول فعالیت هستند. آنها نمی خواهند یک ایران مستقل باشد، آنها می خواهند ایران تمام مخازنش را به آنها به طور رایگان بدهد، چنانچه داد. نفت ما را دادند و در ازای او پایگاه درست کردند برای آمریکا. این اسلحه هایی که به ایران فرستادند اسلحه هایی بود که به درد ایران نمی خورد، اسلحه هایی بود که برای خود آنها بود. هم نفت ما را بردند و هم پایگاه به ازای او درست کردند. باید از این به بعد به این طور خیانت ها خاتمه داد. باید شما جوان های برومند هوشیارانه توجه داشته باشید که دست های خائنی که الان مشغول فعالیت هستند قطع کنید.

صحیفه نور جلد 5 صفحه 269

تصویب جمهوری اسلامی با شرکت مشتاقانه اقشار مردم در رفراندم

انشاءالله الان که دیدید که رفراندم به چه آبرومندی تمام شد که در تمام دنیا همچو رفراندمی نبود، رفراندم های دنیا به این قدرت نبود. مردم ایران با اشتیاق رأی دادند به جمهوری اسلام چون علاقه داشتند به جمهوری اسلام و به اسلام و از حیث کمیت بیست میلیون جمعیت و بیشتررأی دادند به جمهوری اسلام و اسلام را تصویب کردند.

انتخاب وکلای صالح و متدین برای مجلسین

خداوند شما را زنده نگه دارد و از این به بعد باز ما احتیاج به ملت داریم و احتیاج به شماها داریم. برای مجلس مؤسسان باید اشخاصی که در مجلس مؤسسان می روند اشخاص امین باشند، اشخاص فاضل باشند، اشخاص مطلع باشند، گرایش نداشته باشند به چپ و راست، ملی باشند، مستقل باشند، فکرشان مستقل باشد و ما احتیاج داریم که این وحدت را حفظ کنید تا اینکه انشاءالله وقتی که مجلس مؤسسان بنا شد بپا بشود، وکیلی که صالح باشد بفرستید و شاید در آنوقت من به شما معرفی بکنم اشخاصی را که صالح هستند و پس از آن باز ما احتیاج داریم و آن مجلس شورای ملی است.
تاکنون می دانید که مجلس شواری ملی هایی که (یعنی به اصطلاح ملی، مجلس شوراهای سلطنتی باید گفت) تاکنون می دانید که به اختیار شما نبوده. هیچ وقت نیامدند به شما بگویند که مختارید که هر کس را می خواهید رأی بدهید، آن بساط گذشت، انشاءالله دیگر عود هم نخواهد کرد و شما مستقل، آزاد، وکلای مجلس را به مجلس می فرستید لکن باید ملاحظه کنید که باز شیاطین نیایند و شما را اغفال کنند. باید وکلای آزادمنش، وکلای ملی، وکلای متدین، وکلای فاضل به مجلس شورا بفرستید.
من از خدای تبارک و تعالی سلامت و سعادت شما را، ایلات ایران را، ایل چهار لنگ را که من اطلاع از حالشان دارم، من سلامت همه را خواهان هستم. شماها پشتوانه مملکت ما هستید و باید انشاءالله با قدرت و قوه جلوگیری از فساد بکنید و حفظ استقلال مملکت خودتان را بکنید. سلام بر همه شما دوستان من.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی خطاب به نمایندگان عشایر بختیاری شهرستان ایذه

تاریخ: 1358/01/21

از بزرگترین خیانت های رژیم پهلوی سرکوبی ایلات و عشایر

بسم الله الرحمن الرحیم
شما جوانمردان ایل بختیاری خوش آمدید، یکی از بزرگترین خیانت هائی که سلسله پهلوی بر ایران کردند این بود که عشایر و ایلات ما را از بین بردند، زیانها به واسطه اینکه مأمور بودند آن کسانی که پشتوانه این مملکت است، سرکوب کنند، پشتوانه مملکت ما ایلات و عشایر بودند که از آن جمله ایل بختیاری که من سوابق با آنها دارم. از مأموریت هائی که رضا شاه داشت این بود که تمام ایلات را در اطراف ایران از بین ببرد و آنها را به اسم اینکه می خواهیم شهری کنیم سرکوب کنند می خواستند که ایران پشتوانه نداشته باشد تا بتوانند هر چه خیانت است بکنند، این پشتوانه های ما را از بین بردند و سرکوب کردند و به آمال خودشان رسیدند، اینهمه خیانت کردند بر ما، مخازن ما را بردند، نفت ما را بردند و در ازای او اسلحه هائی آوردند که به درد ایران نمی خورد، بلکه برای خود آنها، برای اینکه پایگاه داشته باشند در ایران، آنها را آوردند به اسم اینکه پول نفت است. شما تنها ایل بختیاری نیستید که رنج دیدید در زمان این پدر و پسر، تمام ایلات ایران و عشایر محترم ایران بودند، بلکه عشایر و ایلات محترم تنها نبودند، تمام اقشار ایران از مذهبی ها و علمای مذهب تا آخرین فرد ایران در تحت فشار بودند، فشار به جائی رسید که نه زن در این مملکت اختیار داشت از خود و نه مرد، نه روحانی می توانست وظائف روحانیت خودش را حفظ کند و نه دانشگاهی می توانست وظائف خودش را حفظ کند. اینها تمام مفاخر ایران را از دست دادند، بردند و مأموریت داشتند که برای ایران هیچ مطلبی نگذارند. مفاخر ما ایلات و عشایر ما بودند، آنها را سرکوب کردند. مفاخر ما دانشگاه های دینی و فرهنگی بود، آنها را سرکوب کردند. مفاخر ما ارتش ما بود، آنها را به واسطه مستشاران در بند کشیدند. تمام فرهنگ ما را و اقتصاد ما را از بین بردند. حالا هم که فرار کردند جواهرات ما را مقداری پدر برد و مقدار زیادی پسر و پولهای ایران را در بانک خارجی متوقف کرده اند و الان قرض های زیادی از ایران در ممالک خارجی به اسم اینها ثبت است ولی بحمدالله ملت ما در یک زمانی بپا خاست و با خواست خدای تبارک و تعالی دست آنها را از ذخایر ما کوتاه کرده است. به خواست خدای تبارک و تعالی دست اجانب از این مملکت کوتاه شد.

صحیفه نور جلد 5 صفحه 276

استقلال و آزادی در سایه اسلام

من از خداوند تبارک و تعالی توفیق تمام ملت ایران را خصوصاً عشایر محترم ایران را و خصوصاً شما عشایر محترم ایل بختیاری را خواهان هستم و امیدوارم همانطور که تاکنون با این نهضت همراه بودید، از این به بعد هم این نهضت را حفظ کنید. برادران من در سایه اسلام می توانید سعادت در دنیا و آخرت پیدا بکنید، در سایه اسلام می توانید مفاخر خودتان را برگردانید، در سایه اسلام می توانید آزاد و مستقل باشید. این اسلام را حفظ کنید، این نهضت اسلامی را حفظ کنید و همانطوری که در رفراندوم رأی دادید و تقریباً صد در صد رفراندوم پیروز شد، همانطور در مجلس مؤسسان نیز جدیت کنید و آراء خودتان را برای اشخاص بیدار، امین، مومن، مسلم، وطنخواه، به صندوق هائی که بعدها نسبت به او درست می شود بریزید و بعد از آن نیز که قضیه مجلس شورا پیش می آید باز افراد سالم، افراد وطنخواه، افراد وطن دوست افرادی که نه شرقی باشند نه غربی، بلکه در صراط مستقیم اسلامیت و انسانیت باشند، انتخاب کنید و به آنهارأی بدهید.
من از خدای تبارک و تعالی سلامت شما را می خواهم و متشکرم از اینکه آمده اید و از نزدیک تفقد از ما می کنید. خداوند همه شما را سعادتمند کند.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بسم الله الرحمن الرحیم
شما جوانمردان ایل بختیاری خوش آمدید، یکی از بزرگترین خیانت هائی که سلسله پهلوی بر ایران کردند این بود که عشایر و ایلات ما را از بین بردند، زیانها به واسطه اینکه مأمور بودند آن کسانی که پشتوانه این مملکت است، سرکوب کنند، پشتوانه مملکت ما ایلات و عشایر بودند که از آن جمله ایل بختیاری که من سوابق با آنها دارم. از مأموریت هائی که رضا شاه داشت این بود که تمام ایلات را در اطراف ایران از بین ببرد و آنها را به اسم اینکه می خواهیم شهری کنیم سرکوب کنند می خواستند که ایران پشتوانه نداشته باشد تا بتوانند هر چه خیانت است بکنند، این پشتوانه های ما را از بین بردند و سرکوب کردند و به آمال خودشان رسیدند، اینهمه خیانت کردند بر ما، مخازن ما را بردند، نفت ما را بردند و در ازای او اسلحه هائی آوردند که به درد ایران نمی خورد، بلکه برای خود آنها، برای اینکه پایگاه داشته باشند در ایران، آنها را آوردند به اسم اینکه پول نفت است. شما تنها ایل بختیاری نیستید که رنج دیدید در زمان این پدر و پسر، تمام ایلات ایران و عشایر محترم ایران بودند، بلکه عشایر و ایلات محترم تنها نبودند، تمام اقشار ایران از مذهبی ها و علمای مذهب تا آخرین فرد ایران در تحت فشار بودند، فشار به جائی رسید که نه زن در این مملکت اختیار داشت از خود و نه مرد، نه روحانی می توانست وظائف روحانیت خودش را حفظ کند و نه دانشگاهی می توانست وظائف خودش را حفظ کند. اینها تمام مفاخر ایران را از دست دادند، بردند و مأموریت داشتند که برای ایران هیچ مطلبی نگذارند. مفاخر ما ایلات و عشایر ما بودند، آنها را سرکوب کردند. مفاخر ما دانشگاه های دینی و فرهنگی بود، آنها را سرکوب کردند. مفاخر ما ارتش ما بود، آنها را به واسطه مستشاران در بند کشیدند. تمام فرهنگ ما را و اقتصاد ما را از بین بردند. حالا هم که فرار کردند جواهرات ما را مقداری پدر برد و مقدار زیادی پسر و پولهای ایران را در بانک خارجی متوقف کرده اند و الان قرض های زیادی از ایران در ممالک خارجی به اسم اینها ثبت است ولی بحمدالله ملت ما در یک زمانی بپا خاست و با خواست خدای تبارک و تعالی دست آنها را از ذخایر ما کوتاه کرده است. به خواست خدای تبارک و تعالی دست اجانب از این مملکت کوتاه شد.

صحیفه نور جلد 5 صفحه 276

من از خداوند تبارک و تعالی توفیق تمام ملت ایران را خصوصاً عشایر محترم ایران را و خصوصاً شما عشایر محترم ایل بختیاری را خواهان هستم و امیدوارم همانطور که تاکنون با این نهضت همراه بودید، از این به بعد هم این نهضت را حفظ کنید. برادران من در سایه اسلام می توانید سعادت در دنیا و آخرت پیدا بکنید، در سایه اسلام می توانید مفاخر خودتان را برگردانید، در سایه اسلام می توانید آزاد و مستقل باشید. این اسلام را حفظ کنید، این نهضت اسلامی را حفظ کنید و همانطوری که در رفراندوم رأی دادید و تقریباً صد در صد رفراندوم پیروز شد، همانطور در مجلس مؤسسان نیز جدیت کنید و آراء خودتان را برای اشخاص بیدار، امین، مومن، مسلم، وطنخواه، به صندوق هائی که بعدها نسبت به او درست می شود بریزید و بعد از آن نیز که قضیه مجلس شورا پیش می آید باز افراد سالم، افراد وطنخواه، افراد وطن دوست افرادی که نه شرقی باشند نه غربی، بلکه در صراط مستقیم اسلامیت و انسانیت باشند، انتخاب کنید و به آنهارأی بدهید.
من از خدای تبارک و تعالی سلامت شما را می خواهم و متشکرم از اینکه آمده اید و از نزدیک تفقد از ما می کنید. خداوند همه شما را سعادتمند کند.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بسم الله الرحمن الرحیم

صحیفه نور جلد 5 صفحه 276

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع لشکر یک پیاده

اسلام و ملت حامی و پشتیبان ارتش اسلامی

بسم الله الرحمن الرحیم
شما لشکر اسلام هستید و ملت موظف است به شما احترام بگذارد، ملت موظف است از شما پشتیبانی کند. ما و اسلام پشتیبان شما هستیم، شما دلخوش باشید، آزرده نشوید از بعضی اخلالگران که حرفهای بیجا می زنند. ما شما را از خود می دانیم و خود را از شما می دانیم. ما در همه مراتب با شما هستیم و تا آخر نهضت شما با ما و ما با شما.
اسلام اگر آنطور که هست، موفق بشویم که احکام آن را اجرا بکنیم، برای همه شما سعادت ایجاد می شود، برای همه ملت سعادت ایجاد می شود. اسلام دین آزادی و استقلال است، اسلام دینی است که همه کس به حقوق خودش می رسد و مراعات همه حقوق را می کند. ارتش اسلامی در پناه اسلام است، ارتش اسلامی برای ملت و برای اسلام است و امروز طاغوت از بین رفت و انشاءالله دیگر بر نخواهد گشت.

وظیفه ارتش اسلامی، حفظ استقلال و آزادی مملکت

شما باید حافظ استقلال مملکت خودتان باشید، حافظ آزادی مملکت خودتان باشید، همه قشرهای ملت موظفند از شما پشتیبانی کنند. شما کسانی هستید که باید استقلال این مملکت را حفظ کنید و ما از شما تشکر می کنیم و ما پشتیبان شما هستیم، همه ملت موظفند که از شما پشتیبانی کنند و اگر کسی به شما جسارت کرد، به لشکر امام زمان جسارت کرده است. من به شما اطمینان می دهم که شما در جوار اسلام با طمانینه، با سلامت و با سعادت زندگی خواهید کرد.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع کارمندان بانک های قم و کاشان

تاریخ: 1358/01/22

تحول در مؤسسات و ادارات دولتی امری ضروری برای حل مشکلات است

بسم الله الرحمن الرحیم
من از شما تشکر می کنم که از نزدیک آمدید که با هم صحبت بکنیم و مشکلاتی که کشور ما به آن مبتلاست با هم راه حل پیدا کنیم. ما تاکنون از شماها دور بودیم و شما از ما، برای اینکه نمی خواستند اقشار ملت به هم نزدیک باشند و با هم تفاهم کنند. حالا بحمدالله توفیق حاصل شد که ما با شما دوستان، برادران از نزدیک تفاهم کنیم و مشکلات خودمان را در میان بگذاریم. تنها قضیه بانک نیست که در ایران به یک شکل طاغوتی در آمده است، تمام چیزهائی که، بنیادهائی که در کشور است همه اینطور است. فرهنگ، دادگستری و سایر مؤسسات دولتی در زمان طاغوت به طوری بود که هیچ شباهتی نه به اسلام داشت و نه هیچ فایده ای برای کشور. باید تحول حاصل بشود. اگر همه بنیادها تحول پیدا نکند، از شکل طاغوتی به شکل توحیدی و اسلامی بیرون نیاید، ما باز به همان مسائل و به همان مشکلات مبتلا خواهیم بود و شاید خدای نخواسته بدتر هم بشود. باید همه قشرهای مملکت در صدد اصلاح باشند، تحول باشند.

ربا در اسلام حرام است

سیستم بانکداری به این وضعی که الان در ایران هست، این وضع، وضع طاغوتی است. ربا در اسلام حرام است، در قرآن اعلام به حرمت شده است. کسی که ربا بخورد، ربا بگیرد، در اسلام، در قرآن گفته شده است که جنگ با خدا می کند. این سیستم باید متحول بشود. سیستم بانکی باید عوض بشود و ما امیدواریم که با همت همه کارمندان و کارگران اینطور مسائل حل بشود.
اگر چنانچه این مسائل حل نشود فرهنگ ما همان فرهنگ باشد، وزارتخانه های ما همان وزارتخانه باشد، افراد وزارتخانه ها باز همان باشد، ادارات ما باز همان ادارات باشد و مردم ما باز همان افکار را داشته باشند که در زمان طاغوت داشتند من خوف این را دارم که شکستی به ما وارد بشود که دیگر جبران نتوانیم بکنیم. باید همه با هم، همه ملکفیم. تکلیف، تکلیف خدائی است، همه مکلفیم که اسلام و کشور را نجات بدهیم.

صحیفه نور جلد 5 صفحه 280

چهره واقعی اسلام را، حتی از مسلمین هم مخفی نگه داشتند

کوشش کردند در سالهای طولانی برای اینکه اسلام را مخفی نگه دارند، نگذارند اسلام آنطور که هست، در خارج عرضه بشود. اگر اسلام به آنطوری که هست عرضه بشود، مکتب های دیگر عقب می نشینند، مکتب های دیگر شکست می خورند لکن آنهائی که می خواستند این مملکت ما را هر چه دارد ببرند و همه چیزهای ما را غارت کنند، مخازن ما را ببرند، آنها در سال های طولانی نقشه کشیدند و اسلام را به آنطوری که بود مخفی کردند حتی از خود مسلمین، حتی جوان های ما بی اطلاعند از اسلام و جز صورتی اطلاع ندارند. اگر انشاءالله ما توفیق پیدا بکنیم و جمهوری اسلامی را با همه احکامی که دارد، با همه احکام نورانی که از طرف خداوند تعالی برای سعادت بشر آمده است ما بتوانیم پیاده بکنیم و با همت همه اقشار ملت و شما جوان های برومند بتوانیم پیاده بکنیم، سعادتمند خواهیم شد.
کشور ما همه چیز دارد. کشور ما یک کشور غنی ای است که مخازن زیر زمینی بسیار دارد، بیشتر از آن مقداری که احتیاج دارد، دارد. یک کشور غنی ای است لکن دست هائی که می خواستند این ثروت ما را ببرند، اینها نمی گذارند که ایران به آنطوری که باید و شاید اداره بشود و در هر چندی یک ماموری گمارند برای اینکه مردم را یا غافل کنند یا به عقب برانند. چنانچه در این پنجاه و چند سال ما خودمان شاهد بودیم که رضاخان آمد و همه مآثر ما را از بین برد، تمام قشرهائی که می توانستند خدمت بکنند به این مملکت سرکوب کرد و بعد از او هم این خلفش که به خوبی خلف اوست یعنی همانطور که او خائن و جنایتکار بود، این هم خائن و جنایتکار بود، بر ما مسلط کردند و سال های طولانی همه چیز ما را به عقب زدند و همه ثروت ما را بردند و این تتمه را باید نگه دارید.

در هر مقامی که هستید برای اصلاح و آبادانی ایران همت گمارید

الان ایران به یک صورت خرابه در آمده است. اینها خراب کردند، همه چیز ما را بردند و ما باید این تتمه را حفظ کنیم و این تتمه را برای اعقاب خودمان محفوظ نگه داریم. این مسائل با همت همه اقشار این ملت است، با همت شما جوان هاست. هر کس در هر مقامی که هست باید کمر همت به خدمت به این مملکت، به خدمت به اسلام ببندد تا مشکلات رفع بشود. شمایی که در بانک هستید و کارمند بانک یا رؤسای بانک هستید باید بانک را اصلاح بکنید. کسانی که در فرهنگ هستند باید فرهنگ را اصلاح بکنند. باید فرهنگ را اصلاح بکنند. کسانی که در وزارتخانه هستند باید وزارتخانه ها را تصفیه کنند و همین طور باید همه ما دست به هم بدهیم تا این کشوری که خرابه کردند و رفتند و بردند هر چه ما داشتیم، انشاءالله دوباره به حال اول و بلکه بهتر برگردد به حال اول. خداوند همه شما را تأیید کند، موفق باشید، سعادتمند باشید.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها