0

صحیفه نور امام خمینی

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی

اخطار مهم امام خمینی در مورد توطئه اشرار بیگانه پرست

تاریخ: 1357/11/30

اخطار مهم امام خمینی در مورد توطئه اشرار بیگانه پرست

بسم الله الرحمن الرحیم
در این موقع حساس که اشرار با نام های فریبنده مشغول توطئه بر ضدانقلاب اسلامی هستند و خطر برگشت اجانب با دست اینان بر سر چپاول کشور می رود، لازم است نیروهای انتظامی ملی فوراً به مراکز حفاظتی خود برگردند و با نیروی انتظامی، همکاری برای حفاظت شهر و مراکز حساس مربوط به شهر نمایند. اینان که دست به خرابی و اعمال ضد اسلامی و انسانی زده اند و کوشش دارند مراکز حساس را به نفع بیگانگان به دست بیاورند، باید بدانند که قدرت آنان بیش از قدرت شیطانی شاه و پشتیبان آنان نیست و در صورتی که به ملت نپیوندند و به طور معقول عمل نکنند، تکلیف را برای ملت شجاع ایران و تهران معلوم خواهم کرد. من تحمل این بی فرهنگی ها را نخواهم کرد، باید تمام اقشار به هر اسمی که هستند در تحت پرچم اسلام به فعالیت خود ادامه دهند و در غیر این صورت، قیام علیه حکومت انقلابی اسلامی است که جزای آن در قانون اساسی معلوم است. من حتی الامکان میل دارم تمام اقشار با هم با صدق و صفا رفتار نمایند ولی اجازه هرج و مرج نخواهم داد.
والسلام علی من التبع الهدی
روح الله الموسوی الخمینی

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

شنبه 2 اردیبهشت 1396  9:58 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع گروهی از مردم فلسطین، لیبی، عراق و مصر

تاریخ: 1358/01/17

اتکال مردم به خدا و عشق به شهادت، رمز پیروزی نهضت

بسم الله الرحمن الرحیم
من از اینکه آقایان از راه دور آمدند برای تفقد از ما و ملت ما تشکر می کنم. ملت ما قبل از اینکه نهضتشان انسانی باشد اسلامی است و انسانی، همان انسانیتی که اسلام برای او شان قائل است. ما به قدرت طبیعی بر این مشاکل و بر این مصیبت هائی که وارد شده است فائق نیامده ایم برای اینکه قدرت ما به حسب طبیعت یک قدرت بسیار ناچیزی بود در مقابل قدرت های بسیار بزرگ، مثل قدرت امریکا و قدرت شاه سابق، با آن ابزاری که اینها در دست داشتند. ما به اینها که غلبه کردیم، ملت ما که در این نهضت پیروز شد این فقط برای اتکال به خدا بود. در ملت ما یک تحولی حاصل شد که آن تحویل سابقه نداشت آن تحول این طور بود که شهادت را برای خودشان فوز عظیم می دانستند. جوان های ما الان هم پیش من می آیند بعضی از آنها و می گویند که شما دعا کنید که ما شهید بشویم، این رمز پیروزی بود که همانطوری که در صدر اسلام مسلمین با این رمز پیش بردند، ملت ما هم با این رمز پیش برد و با این رمز است که ملت ها می توانند پیش ببرند.

نجات قدس و سایر ممالک عربی در گروی تبعیت امت ها از قرآن و اسلام است

شماها منتظر این نباشید که دولت های شما برای شما کار بکنند. من دولت های عربی را بیش از پانزده سال است که نصیحت کردم که با هم متحد بشوند و قدس را نجات بدهند و هیچ ابداً در آنها اثر نکرد برای اینکه در فکر این مسائل نیستند. آنها اگر صحبتی هم از این مسائل بکنند همان صحبت هایی است که شاه سابق ما راجع به پیشرفت ها می کرد و راجع به تمدن بزرگ می کرد. اینها هیچ یکشان به فکر امت ها نیستند، امت ها خودشان باید به فکر خودشان باشند. اگر ما بنا بود که بنشینیم تا برای ما دولت ها کار بکنند، حالا باز همان عقب ماندگی را داشتیم و باز شاه سابق بر ما حکومت می کرد. ما به قوت ایمان که در شعب ما حاصل شد، با آن قوت ایمان با این ابرقدرت ها مخالفت کردیم و بحمدالله پیروز شدیم و دست آنها را کوتاه کردیم. شما اگر بخواهید به مشکلات خودتان پیروز بشوید، اگر بخواهید قدس را نجات بدهید، اگر بخواهید فلسطین را نجات بدهید، اگر بخواهید مصر را نجات بدهید و سایر ممالک عربی را نجات بدهید از دست این عمال، از دست اجانب، ملت ها باید قیام بکنند،

صحیفه نور جلد 5 صفحه 263

باید ملت ها این کار راانجام بدهند، ننشینند که دولت ها بر این مسائل وارد بشوند، آنها روی مسائلی که برای خودشان صرفه دارد عمل می کنند. ملتها باید قیام کنند و ملتها باید رمز را بفهمند که رمز پیروزی این است که شهادت را آرزو بکنند و به حیات، حیات مادی، دنیایی، حیوانی ارزش قائل نباشند. این رمز است که ملت ها را می تواند پیش ببرد، این رمزی است که قرآن آورده است و ملتهای عرب را در صورتی که در کمال ضعف بودند بر دولت های بزرگ سلطه داد. قرآن انسان ساخت، یک انسان الهی ساخت که با آن قدرت الهی پیشبرد کرد و کمتر از نیم قرن بر امپراطوری ها غلبه کرد. باید این رمز را پیدا کرد، باید تابع قرآن شد، باید انسان قرآنی ایجاد کرد. ملتها باید صورت قرآن بشوند تا بتوانند پیش ببرند. اگر بخواهند خودشان با دسته بندی های سیاسی، با اجتماعات عادی، با اجتماعات، جمعیت های صوری بخواهند پیش ببرند، تا آخر هم نخواهند برد. باید همه مجتمع بشوند و یک انسان الهی بشوند، یک انسانی بشوند که برای خدا جهاد بکنند. اگر همچو شد پیش خواهند برد و من توصیه می کنم به همه اقشار انسانی و به همه اقشار مسلمین و به همه اقشار عرب که اگر بخواهند اینها غلبه کنند بر مشکلاتشان باید تربیت اسلامی بشوند، باید روی نقشه اسلام حرکت کنند، قرآن هادی آنها باشد، امام آنها باشد. اگر اینطور بشود غلبه خواهند کرد بر همه امور و اگر اینطور نباشد و بخواهند روی موازین عادی و روی موازین - عرض می کنم که - سیاسی و اینها بخواهند پیش ببرند دولت ها همیشه مقدمند بر اینها و نخواهند هم پیش برد.

ایمان بود که ایران را مقدم کرد و بر این ابرقدرت ها غلبه داد

ما به خواست خدا، من از خدای تبارک و تعالی می خواهم که ماها را بیدار کند و ما را به صورت صدر اول اسلام در آورد و ملت های ما را مثل ملت صدر اول اسلام کند که خالص ایمان بود و خالص قدر ایمانی بود و قدرت اسلامی بود که غلبه کردند یک جمعیت چند هزار نفری بر یک امپراطوری که بیشتر از تمام جمعیت این مسلمین که می خواستند جنگ بروند، دو مقابل این جمعیت آن ها پیش قدم هایشان بوند و در عقب آلاف و الوف زائد بر این داشتند، این پیش قدم هایشان دو مقابل تمام جمعیت اسلام بود و معذلک اینها غلبه بر آنها کردند و این نبود جز اینکه ایمان بود که غلبه پیدا می کرد و در ایران هم این معنا پیدا شد و این معنا بود که ایران را مقدم کرد و بر این ابر قدرت ها غلبه داد. انشاءالله خدای تبارک و تعالی به ما توفیق بدهد و عنایت کند که ما بتوانیم به وظایف دینیه خودمان، به وظایف انسانیه خودمان عمل بکنیم و من اخیراً هم از شماها تشکر می کنم که تشریف آوردید و به ما عنایت کردید، انشاءالله که موفق باشید. البته مسلمین همه باید با هم باشند. مسلمین همه باید ید واحده باشند، مرتب به وظیفه اسلامی و انسانیشان عمل کنند. خدا همه را توفیق بدهد. انشاءالله موفق باشند. انشاءالله مؤید باشند، انشاءالله.
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در دیدار با بانوان کرمانشاه و دزفول

از مجاهدات زن ها، مردها تشجیع شدند

بسم الله الرحمن الرحیم
خانم ها که از راه دور آمدند خوش آمدند. ما از خانم ها بسیار متشکر هستیم، از بانوان همه ایران. بانوان همه ایران جمهوری اسلامی حق دارند. آنها در این نهضت سهیم هستند. باید بگویم که آنها در صف اول واقع هستند برای اینکه مردها هم از آنها شجاع شدند، از مجاهدات آنها تشجیع شدند. شماها به اسلام خدمت کردید و بعد از این هم انشاءالله خدمت می کنید. شماها مردان و زنان شیر در ایران تربیت می کنید. دامن شما دامن عصمت و عفت و عظمت است. شماها موظف هستید که اولاً خودتان را خوب تربیت کنید، اسلامی تربیت کنید، انسانی تربیت کنید، مجاهد تربیت کنید. ما با مجاهده شما و همه طبقات این نهضت را تا اینجا پیش بردیم و جمهوری اسلامی را اعلام کردیم.

لزوم انتخاب افراد مؤمن و نافع اسلام برای مجلس مؤسسان

و از این به بعد باز احتیاج به شما داریم، احتیاج برای مجلس مؤسسان که رأی بدهید و اشخاصی که اسلامی هستند، متعهد هستند، چپی و راستی نیستند، برای ایران می خواهند زحمت بکشند، و بعد هم برای مجلس شورا که در این وقت همه آزادانه رای می دهید و مرد و زن، آزاد رأی می دهند. مثل زمان سابق نیست که فقط کلمه آزاد مردان و آزاد زنان بود و همه در اختناق بسر می بردند. اسلام شما را آزاد کرده است، اسلام مرد و زن را آزاد فرموده است و همه آزادند.رأی باید بدهید، منتها اشخاصی را انتخاب کنید که برای اسلام، برای کشور منتج باشند، نافع باشند، خائن نباشند. خداوند شماها را انشاءالله عزت و سعادت هم در دنیا و هم در آخرت عنایت فرماید. سلام و درود بر شما شیر زنانی که در صف اول مجاهده بودید. خداوند شماها را حفظ کند.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع پرسنل صنایع نظامی و اهالی قم

انسجام اقشار و گستردگی نهضت در کلیه نقاط ایران یک امر الهی است

بسم الله الرحمن الرحیم
من در اواخر اوقاتی که در پاریس بودم توجه به یک مطلبی پیدا کردم که راجع به پیشرفت این نهضت خیلی دلخوش شدم و این مطلب را در پاریس هم بر اشخاص و اجتماعاتی که می شد، تذکر دادم و آن این بود که در انقلاباتی که در دنیا واقع می شود کم اتفاق می افتد یا اتفاق شاید نیفتاده باشد که اینطور باشد که یک مطلبی را که در مرکز مملکت می گویند، همین مطلب در کوره ده های دور افتاده هم باشد و آن مطلبی را که روشنفکران می گویند، همان را مردم بازار و کوچه و دهقان و کشاورز هم همان را خواستار باشد. من در آنوقت اطلاع پیدا کردم و بعضی را هم که از ایران می آمدند پیش من، به من اطلاع می دادند که قضیه خواست ملت ایران یک خواستی است که گسترش پیدا کرده حتی در آن قراء و قصبات دور افتاده ای که از همه جهات دورند. یک نفر که همین اواخر آمد پیش من گفت که من از دهات کمره و دهات چاپلق و لرستان، آنجاها رفتم و دیدم و از آنجاها گردش کردم و دیدم و می آیم اینجا، و او گفت که تمام دهاتی را که من دیدم، دیدم که صبح که می شود، آن آخوند ده جلو می افتد و مردم ده دنبال او راه می افتند و راهپیمائی می کنند، و اسم از یک جائی برد که من آنجا رفتم (قریه حسن فلک) این در اطراف کمره هست و قلعه ای است که شاید مثلاً آنوقتی که من دیدم ده پانزده خانوار در آن زندگی می کردند، کوچک بود و در کنار یک کوهی واقع شده بود و از آبادی ها دور بود. این شخص گفت من آنجا هم رفتم، آنجا همان حرف ها را می زدند که در تهران می زدند این از گسترشی که در همه جای ایران بوجود آورد، و یک گسترش دیگری که راجع به گروه ها و جماعات بود، بچه های دبستان یا کوچکتر از آنها همین وردی را که همه مردم می گفتند، اینها هم می گفتند. کارگرها، کارفرماها، معلمین اجزاء دادگستری، ملاها طلبه ها، روشنفکران، همه یک مطلب می گفتند و با هم بودند. من این را اینطور فهمیدم که یک دست غیبی در کار است، انسان هر چه هم بخواهد یک مثلا روشنگری داشته باشد و هر چه هم بخواهد یک همچو امری واقع بشود، به این گسترش نمی تواند واقع بشود، من اینطور فهمیدم که خدای تبارک و تعالی در این مسأله نظر دارد و از آنجا اطمینان برایم پیدا شد که پیروزی هست، البته به این زودی و به این سهلی را نمی توانستم حدس بزنم. وقتی هم که شاه سابق از ایران رفت و دنبالش آن دولت بختیار آمد که خیلی هم بی عقلی کرد، من هم نصیحتش کردم گوش نداد، من

صحیفه نور جلد 5 صفحه 256

عازم آمدن شدم به این نکته که دیدم از طرف آمریکائی ها دارد فعالیت می شود. در همان جا که ما بودیم می آمدند که شما حالا نروید، زود است. از طرف دولت ایران هم فعالیت می کردند که حالا نیائید شما، حتی به وسیله رئیس جمهور فرانسه یک پیامی برای من دولت ایران فرستادکه حالا زود است، حالا زودرس است این آمدن یک قدری، صبر کنید یک قدری. من اینطور حدس زدم که اینها می خواهند تجهیز کنند، اینها می خواهند ما را آنجا نگه دارند و خودشان کارهایشان را انجام بدهند، جوری بشود که دیگر کار از دست ما بیرون برود، من جدیت کردم که من باید بروم که دیدید که فرودگاه را بستند، من گفتم هر وقت که باز شود من باید بروم، ثانیاً بستند، من گفتم که هر وقت باز شد می رویم، بالاخره ما آمدیم. من در تمام این مدت، از این اواخر که دیگر اینطور به ذهنم آمده بود، این معنی را یک مطلب الهی تلقی می کردم و حالا هم همین معنا است که یک ملت رنجدیده که هیچ نداشت در دستش، یک ملتی که وضعش اینطور بود که برای خودش حق اعتراض قائل نبود، شما ملاحظه می کردید که اگر یک پاسبان می آمد در بازار تهران می گفت که چهارم آبان است باید بیرق بزنید، احدی به خودش اجازه اینکه بگوید (نه) نمی داد، در مقابل پاسبان نمی شد بگوید (نه) ، اجازه به خودشان نمی دادند که بگویند (نه) ، این تحول روحی در بین ملت پیدا شد که در ظرف یک سال و یک قدری بالاتر، آن ملت آنطور متحول شد به یک ملتی که در خیابان ریخت و گفت که مرگ بر شاه، حتی یکی از دوستان من می گفت که در شیراز من توی خیابان بودم که دیدم یک صاحب منصبی در آنجا بود که بچه ها جمع شده بودند دورش و به او می گفتند مرگ بر کی، زنده باد کی، این همین طور مانده بود در آنجا وقتی که مرا دید گفت که بیا و مرا از دست این بچه ها نجات بده، بعد ایستاد رو به قبله و دستش را اینطور کرد (نزدیک گوش آورد) و بلند آنچه را که بچه ها می خواستند گفت و خودش را نجات داد. این یک مطلبی نیست که یک شخص، یک جمعیت جسمانی بتواند بکند، این را خدا کرده است.

تحول اسلامی و روحیه فداکاری موجب غلبه ما شد

این کار، کار الهی بود و این هم برای این بود که اجتماع ما، این جمعیت ما جوری شده بود و متحول شده بودند، که این تحول باز تحول اسلامی بود، جوری شده بودند که شهادت را برای خودشان یک فوز عظیم دانستند. - یک جوان - من در نجف بودم، یک جوان خیلی زیبا و در سن بین بیست تا سی آمد پیش من و مرا قسم داد که شما دعا کنید که من شهید بشوم. این روحیه مادرهائی که دو، سه تا از بچه هایشان را داده بودند، وقتی که به ما می رسیدند می گفتند که این فدای اسلام و من باز یکی دارم که آن هم باز می خواهم شهید بشود. یک همچو روحیه فداکاری یعنی همان روحیه ای که در زمان رسول الله (ص) برای مردم پیدا شده بود و در ظرف نیم قرن مسلمین را بر تقریباً دنیای آن روز غلبه داد، این روحیه در ملت ما پیدا شده بود که خودشان را با شوق و اشتیاق می خواستند فدا بکنند، آنچه ما را غلبه داد این روحیه بود، فلسفه نبود، جهان بینی نبود، اسلام شناسی نبود، هیچ این حرفها نبود، این

صحیفه نور جلد 5 صفحه 257

روحیه که در ملت پیدا شد و این تحرکی که پیدا شد یک مطلب غیبی بود که در ظرف مدت کوتاهی کی همچو تحول روحی در جمعیت پیدا شد و ما تا اینجا که آمدیم، با این تحول روحی همراه هستیم و این رفراندم را که شما دیدید و جلویش - آن - شکست آن ابر قدرتها را که دیدید، اینها همه را ما باید خارق عادت بدانیم، یک ملتی که هیچ ابزار نداشت و هیچ اسلحه نداشت (حالا یک چند تا تفنگ دست مردم می بینید) این ملت بی اسلحه بی - ابزار بر یک قدرتی که تا دندان مسلح بود و دنبالش هم امریکا بود که می گفت ما پشتیبانی می کنیم، انگلستان هم که تصریح می کرد، شوروی هم بود منتها عاقل تر بود، این قدرتی که پشتوانه اش هم این قدرت های ابرقدرت بود به دست همین جمعیتی که توی خیابان و بازار فریاد می کردند، به دست اینها از بین رفت، البته ارتش هم کمک کرد، اما بعد از اینکه اینها فریادهایشان را کردند آنها را متحول کردند، ارتش را از این فداکاری که به خیال خودشان برای آن مردک داشتند، منحرف کرد به این طرف، یک عده ای که البته از آن بزرگ ها بودند که فرار هم کردند مع الاسف بسیارشان و بعضی شان گرفتار هم شده اند، دیگران هم متحول شدند، آنها برگشتند به این طرف، نیروی هوائی همین طور نیروهای دیگر، همین طور هوانیروز، همین طور همافران، اینها متحول شدند. این تحولات هم که در آنها پیدا شد باز یک امر عادی نبوده که اینطور متحول کرد یک ارتشی را، متحول کرد که بتوان بر خلاف شاه که مثلاً چیز ارتشداران است، بر خلاف او قیام بکنند اینها همه بر خلاف یک امر عادی واقع شد، غیر عادی بود.
ملت ما تا این وحدت کلمه را دارند و تا این اخلاص را به اسلام دارند، این اخلاص به اسلام که خودشان را فدائی برای اسلام می کنند و اسلام را همه چیز خودشان می دانند، تا این معنا محفوظ است ما باید مطمئن باشیم که پیروزیم و ما همه باید این معنا را حفظ بکنیم. شماها در بین کارگرها، در بین قشرهائی که محروم بودند و انشاءالله امیدورایم که نباشند دیگر، این روحیه را تقویت کنید، این روحیه اسلامی را تقویت کنید، به آنها بفهمانید که قدرت ها را خدا شکست و این اخلاص شما بود که خون خودتان را فدا کردید، این را حفظش کنید.
اگر اعتقادمان این باشد که پیروز شدیم، رو به سستی خواهیم رفت
اگر خدای نخواسته این روحیه را از دست بدهیم، خودمان را حالا پیروز بدانیم و هر کدام برویم سراغ کار خودمان، انسان تا توی راه دارد می رود قدرت دارد، این کاروان ها تا توی راه دارند می روند قدرت دارند و وقتی به منزل رسیدند قدرتشان تمام می شود، روحیه انسان هم اینطوری است، شما سوار اتومبیل شدید و از شهری به شهری رفتید، اگر انسان مقصدش ده فرسخ است، در سر نه فرسخی رو به خستگی می رود وقتی می رسد آنجا دیگر افتاده است. ما اگر چنانچه اعتقادمان این باشد که پیروز شدیم، دیگر رو به سستی می رویم و ما پیروز نشدیم. ما مانع ها را حالا یک مقداری رفع کردیم، ریشه هاشان هم هنوز باقی است.

اگر اعتقادمان این باشد که پیروز شدیم، رو به سستی خواهیم رفت

اگر خدای نخواسته این روحیه را از دست بدهیم، خودمان را حالا پیروز بدانیم و هر کدام برویم سراغ کار خودمان، انسان تا توی راه دارد می رود قدرت دارد، این کاروان ها تا توی راه دارند می روند قدرت دارند و وقتی به منزل رسیدند قدرتشان تمام می شود، روحیه انسان هم اینطوری است، شما سوار اتومبیل شدید و از شهری به شهری رفتید، اگر انسان مقصدش ده فرسخ است، در سر نه فرسخی رو به خستگی می رود وقتی می رسد آنجا دیگر افتاده است. ما اگر چنانچه اعتقادمان این باشد که پیروز شدیم، دیگر رو به سستی می رویم و ما پیروز نشدیم. ما مانع ها را حالا یک مقداری رفع کردیم، ریشه هاشان هم هنوز باقی است.

صحیفه نور جلد 5 صفحه 257

شلوغکاری های عمال امریکا با اسم فدائی خلق

شما الان می بینید که تمام این قوائی که بیرون رفتند و شکست خورده اند، الان در فعالیتند، امریکا به این زودی دست از سر ما بر نمی دارد، انگلیس هم دست از سر ما بر نمی دارد، شوروی هم دست بر نمی دارد، اینها همه در صدد هستند که نقاط ضعف در ما پیدا بشود از آن نقاط ضعف ما را بکوبند. آنهائی که عاملین آنها هستند و پیوسته های به آنها هستند که من اعتقادم این است که اکثراً آمریکائی هستند و اسمشان هم فدائی خلق است، اینها از آن طرفی کم هست در میانشان، اینها را آمریکائی ها درست کردند برای اینکه توی جمعیت ها بروند و توی کارگرها بروند و تبلیغات بکنند که چه و فلان. اگر چنانچه ما انشاءالله برسیم به اسلام، برسیم به احکام اسلام، بتوانیم قدرت داشته باشیم اسلام را آنطوری که هست در خارج پیاده بکنیم، خواهید دید که هیچ یک از ملل دنیا آنطوری که اسلام آزادی طلب است نیست، آن قدری که اسلام در صدد این است که طبقه ضعیف را ملاحظه بکند و یک طبقه توحیدی درست بکند دیگران نیستند، آن دموکراسی که در اسلام است در سایر جاها نیست. اسم در سایر جاها هست. یعنی هیاهو و سر و صدا هست و تبلیغات هست، همین معنی دموکراسی را که اسم می برند، از این طرف و آن طرف صدا می کنند، در امریکا هم همین صداهاست و در انگلستان هم همین صداهاست، در شوروی هم همین صداها هست، لکن وقتی که ما ملاحظه می کنیم می بینیم که همان مسائل دیکتاتوری در همه شان هست، دیکتاتوری در شوروی کمتر از دیکتاتوری در امریکا نیست و کمتر از دیکتاتوری شاه ما نیست، همه دیکتاتورند، منتها می خواهند توده ها را بازی بدهند این الفاظ را رویش می گذارند، این الفاظ فریبنده رویش می گذارند برای اینکه مردم را بازی بدهند. شما ملاحظه بکنید چه می خواهند الان این عمال اینها، الان اینها که دارند شلوغ می کنند و می گویند ما برای خلق می خواهیم خودمان را فدائی خلق بکنیم، چه می خواهند اینها. اگر اینها فدائی ملتند ملت که همه شان آمده و می گویند جمهوری اسلامی، اگر اینها فدای خلق و طرفداری خلق را دارند، خوب اینها هم بیایند، اگر برای این است که زندگی اینها اداره بشود، خوب الان همه قوا در صدد هستند (اگر این شلوغی ها را کنار بگذارند) اینجا زندگی اینها را مرفه کنند، و این خلق است و این مردم که همه می گویند جمهوری اسلامی. در این رفراندم که شما دیدید که در دنیا همچو رفراندمی سراغ دارید که از سی و پنج میلیون، بیست میلیون بیشتر پای صندوق بروند بدهند و از بیست میلیون و چند صد هزار مخالف داشته باشند؟ اصلاً در دنیا یک همچو چیزی سابقه ندارد بعدها هم غیر آن اشتیاق اسلامی اگر در مردم باشد یک همچو چیزی سابقه دارد؟ آنوقت ببینید اشتیاقی که مردم داشتند برای رأی دادن، آن علاقه و اشتیاقی که مردم داشتند که پای صندوق ها بروند، این را شما مشاهده کردید که با چه اشتیاقی، با چه علاقه مندی رفتند رای دادند که این هم بی سابقه بوده، اینها دیگر از ما چه می خواهند، اگر اینها منافع خلق را می خواهند، خوب اینها مهلت بدهند تا ما درست کنیم، اینها نمی گذارند، الان همین هائی که به اسم فدائی خلق و نمی دانم چه توی مردم افتاده اند، همین ها مانع می شوند از اینکه برای این خلق یک زندگی درست بشود، برای اینکه

صحیفه نور جلد 5 صفحه 259

اینها شلوغ می خواهند بکنند و دستور دارند از بالاترها که من بیشترش اعتقادم هست که از امریکاست. اینها دستور دارند که با این صورت بین مردم تفرقه بیندازند، نگذارند که آن معنائی که در اسلام است، آن محتوای اسلام را نگذارند بین مردم پیاده شود. آنها از آن معنا می ترسند که اگر اسلام در این ممالک اسلامی به آن معنائی که هست پیاده بشود اینها دیگر نقش ندارند در ملتهای اسلام، اینها از این می ترسند و می خواهند نگذارند این معنا بشود اینها دیگر نقش ندارند در ملت های اسلام، اینها از این می ترسند و می خواهند نگذارند این معنا بشود و الا اگر این افرادی که الان در ایران هستند و شلوغ می کنند و نمی گذارند آرامش پیدا بشود، اگر برای خلق و برای مردم فداکاری می خواهند بکنند بیایند کمک کنند. اگر اینها آزادی می خواهند که ما آزادی داریم می دهیم، دیگر الان اختناقی در کار نیست، همه دارند حرف هایشان را می زنند. اگر اینها رفاه خلق را می خواهند باید مهلت بدهند و بیایند کمک کنیم و با هم، همه با هم کمک کنیم و رفاه خلق را درست کنیم. اگر اینها شلوغی می خواهند چنانچه می خواهند، برای این نیست که برای ملت باشد برای ملت که شلوغی حالا فایده ندارد، جز خونریزی که فایده ندارد، برای ملت آن فایده دارد که حالا همه با هم باشند، جمعیت ها همه با هم باشند و همه این مملکتی که خرابه شده و دست ما دادند، بسازند. اگر اینها می خواهند شلوغ بکنند که امریکائی ها دوباره برگردند به اینجا، خوب تلکیف ما این است که با اینها معارضه بکنیم، تکلیف همه ایرانی ها این است.

نصیحت به اخلالگران

ما آنها را نصیحت می کنیم، ما علاقه داریم که همه افراد ملت ما در رفاه باشند، نصیحت به آنها می کنیم که بیائید، شما چه می خواهید؟ بیائید، همانی را که شما می خواهید، در اسلام بیشترش هست، همان معانی که شما ادعا می کنید، اسلام نقشه اش را دارد، اسلام پیاده کرده یک وقتی این را، اسلام یک وقتی حکومتی داشته است که حاکمش را، قاضیش می خواهد که (بیا یهودی علیه تو ادعا کرده، بیا) می رود آنجا، با کمال ادب کنار یهودی می نشیند وقتی هم که قاضی می گوید (یا ابالحسن) می گویند (نه، به من نگو ابالحسن برای اینکه باید با من مساوی صحبت کنی) شما همچو دموکراسی در دنیا اطلاع دارید که رئیس دولت را قاضی منصوب از قبل خودش، رئیس دولت را احضار کند و او حاضر شود و بعد قاضی بر ضد او حکم کند و او هم قبول کند و تسلیم بشود؟ چه می خواهید بگوئید؟ این روسای کرملین اینطور هستند؟ این روسای امریکا اینطور هستند؟ این روسای انگلستان اینطور هستند؟ یا ادعا هست؟ می شود یک وقتی مثلاً یکی از روسای اینها را کسی بخواهد در محکمه که بیائید یک کسی به شما ادعا دارد، یا گفتن همان و اعدام آن آدم همان؟ اینها چه می خواهند، اینها شلوغی می خواهند، اینها نیتشان حسن نیست، نیست فاسد دارند، اینها می خواهند این مملکت را دوباره برگردانند به همان حال اول که ارباب ها بیایند و همه چیز ما را ببرند و برای ما هیچ نگذارند. شما حالا ملاحظه می کنید که این قدرتی که این مردک داشت و این تبلیغاتی که اینها داشتند، این سرپوشی بود این سرپوش برداشته شد، می بینید که ایران هیچ محتوا نداشت. الان هر جا دست بگذارید خالی است،

صحیفه نور جلد 5 صفحه 260

زراعت ما را که از بین بردند که هیچ ما دیگر نداریم، مگر حالا همت کنند و به واسطه همت حالا یک کاری بشود و امسال از شاید ده پانزده سال پیش از این می گویند تا حالا مثل امسال نبوده است برای اینکه یک قدری به مردم مهلت داده شده است. همه چیز ما الان از دست رفته است، اینها با هو و جنجال و تبلیغات که هر وقت که فرض کنید شما رادیو را باز کردید تبلیغاتی بود که برای آریا مهر بود، همه اش راجع به تبلیغات بود، تبلیغات پوچ (مأموریت برای وطنم) این را درست می گفت، اما مأمور بود که وطن را به حالی که الان هست برساند و همه را انجام داد.

اگر وحدت کلمه و اسلامیت را حفظ کنیم تا آخر پیروزیم

ما اگر چنانچه این وحدت کلمه و این خاصیت که عبارت از اسلامیت است که در آن همه چیز هست، اگر این را ما حفظش بکنیم تا آخر با پیروزی هستیم و اگر خدای نخواسته یا اینها اخلال بکنند و ما شل بیائیم و جلویشان را نگیریم و ملت جلویش را نگیرد و یا خودمان خیال کنیم که پیروز هستیم و به سستی گرایش پیدا بکنیم من خوف این را دارم که خدای نخواسته با فرم دیگر همان مسائل پیش بیاورند، البته با فرم شاهنشاهی دیگر نمی گویند، برای اینکه این شکست خورده است، این را می دانند که قابل عمل نیست، یک فرم دیگری رویش می گذارند، بلدند آنها، مطالعات دارند. اگر ما ایستادگی کنیم و قدرتی که الان در دستمان است که قدرت ملت است حفظ کنیم، وحدت کلمه را حفظ کنیم، همه پیروز خواهیم شد و اگر خدای نخواسته این حفظ نشود خوف این مطلب هست که دوباره ما را برگردانند به آن حال و اگر خدای نخواسته ما را شکست بدهند این دفعه اینها لمس کرده اند وحدت ایران را و قدرت اسلام را لمس کرده اند، بیشتر می گفتند احتمال را می دهم، علم بود بیشتر، حالا لمس است، لمس کرده اند که ایران با قدرت اسلام و وحدت کلمه پیش برد، قطع می کنند همه چیز ما را، این دفعه دیگر قطع می کنند همه قدرت ها را، نه روشنفکر می گذارند در عالم بماند و در ایران بماند و نه کسی دیگر را می گذارند گذارند، تمام را خواهند سرکوب کرد. ما بیدار باشیم، نگذاریم این پیش بیاید و نگذاشتن به این است که همه با هم، همه با هم کمک بکنیم، کارگر با کارفرما کمک بکند و همه با هم با انصاف رفتار کنند، با انسانیت رفتار بکنند، با رحم و مروت رفتار بکنند و نگذارند این نهضت خاموش بشود، تا انشاءالله آن معنائی که مقصد اصلی ماهاست برسیم. خداوند انشاءالله همه شما را موفق کند و به سعادت برسید.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع دانش آموزان دبستان امام زمان کاشان و انجمن اسلامی جوانان خوزستان

با همت والای شما جوانان نهضت به پیروزی رسید

بسم الله الرحمن الرحیم
درود به شما ملت بزرگ ایران و شما جوانان غیور هوشمند. سلام بر همه شما. خداوند شما را سعادتمند بفرماید. با همت والای شما جوانان و تمام اقشار ایران این نهضت به این مرتبه رسید. همت والای شما بود که پیروز شدیم و ریشه فساد را از ایران تا حدودی بیرون آوردیم و انشاءالله از این به بعد هم با همت والای شما جوان ها تتمه این ریشه فساد از بیخ و بن کنده خواهد شد. شما بودید که در همه کشور، همه جای ایران خون دادید، شهید دادید و این نهضت را بارور کردید و شماباید باشید که در همه ایران با همت والای خود و با گرم نگه داشتن این نهضت، مسائلی که بعد پیش می آید،به پیروزی برسانید. شما بودید که با فداکاری اسلام را از دست اجنبیان و دشمنان اسلام نجات دادید و شما هستید که باید با وحدت کلمه و قدرت، اسلام را از دست این اشخاص خیانتکار که در بین قشرهای ملت تخم نفاق می پاشند نجات دهید. مجال به این انسان های ظاهری حیوان ماب ندهید، اینها را مجال ندهید که در بین شما ریشه کنند، خداوند شما را تأیید کند.

ضرورت حضور دائمی جوانان متعهد در صحنه

ما در مرحله بعد مجلس مؤسسان داریم که باید با همت والای شما، اشخاص فاضل دانشمند امین که به ایران وفادار باشند و به اسلام متعهد، در مجلس مؤسسان بروند تا اینکه قانون اساسی اسلامی را تصویب کنند و بعد از آن باز مجلس شورا داریم که با همت والای شما جوانان ایرانی باید اشخاص متنور و اشخاص امین و صادق در مجلس شورا بروند که مقدرات شما را بر طبق خواسته خدای متعال پیاده بکنند. شما در این مراحل باید همانطوری که تاکنون باشور و شعف کارها را پیش بردید از این به بعد هم که ملت، خود شما هستید و کشور مال خود شماست و اجنبی دخالت نمی نمی تواند بکند و دیگر سازمانی که به شما تعدی بکند نخواهد بود و نخواهد وجود پیدا کرد، به خواست خدای تبارک و تعالی باید برای سازندگی ایران همت کنید، نگذارید این نهضت خاموش بشود، نگذارید این شور و شعفی که در ملت برای احقاق حق خودش بپا شده است رو به سستی برود. خداوند شماها را تأیید کند. خداوند به شما سعادت دنیا و آخرت عنایت کند. استفاده از احکام اسلام، هم دنیا دارد و هم آخرت.

صحیفه نور جلد 5 صفحه 254

برقراری جمهوری اسلامی که با اتفاق آراء ملت تقریباً برقرار شد و انشاءالله احکام اسلامی هم دنبال آن برقرار می شود برای رفاه حال همه طبقات خصوصاً کارگران، دهقانان، طبقه ضعیف، برای همه است و اسلام برای آنها بیشتر از سایر طبقات حق قائل است.
از خداوند تعالی مسئلت می کنم که همه ما را به وظائف خودمان آشنا کند.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در دیدار با پرسنل نیروی هوائی ارتش جمهوری اسلامی

اگر انسان خودش راپیروز ادراک کند شکست می خورد

بسم الله الرحمن الرحیم
من از همه ملت ایران و خصوص شما درجه داران و سربازان نیروی هوائی تشکر می کنم و سعادت و سلامت همه را از خداوند تبارک و تعالی مسئلت می کنم. ما باید این واقعیت را ادراک و لمس کنیم که ما باز پیروز نشدیم. پیروزی نهائی، تا پیروزی نهائی راه زیادی داریم. اگر انسان خودش را پیروز ادراک کند ورشکست می شود. پیروزی سستی می آورد لکن اگر انسان خود شرا در بین راه ببیند و برای هدف نهائی در حرکت باشد، آن حرکت قوت می آورد. ما در بین راه هستیم و البته پیروزی به این معنا که دست ستمکارها را از کشورمان خارج کردیم و خودمان الان در کشورمان هستیم به این معنا البته حاصل است لکن آشفتگی هائی که الان در مملکت هست، قشرهائی که مفسد هستند و در بین مردم مفسده می کنند، ریشه های فاسد رژیم، ریشه های فاسد اجانب، آنهائی که برای اجانب و در خدمت اجانب برای ملت ما زحمت و تعب پیش می آورند، اینها هستند و ما باید با تمام قوت و قدرت در مقابل آنها ایستادگی کنیم و آنها را هم از مملکت خودمان برانیم.

همه با هم با نیروی خدائی و اسلامی این کشور را نجات بدهید

برادرهای من توجه داشته باشید که ایران از خود شماست و ایرانی باید برای ایران زحمت بکشد. همه طبقات باید باهم دوست باشند. مثل سابق نیست که بین طبقات جدائی باشد، بین نیروهای نظامی با مردم جدائی باشد آنها با نظر بد به اینها نگاه کنند و اینها به نظر بد به آنها نگاه کنند. وقت آن است که همه نیروهای خدائی و اسلامی باشد و خداوند حکومت کند در این ملت و با دست خداوند ما پیش برویم. شما همه با هم همصدا و همزبان باشید و این آشفتگی هائی که الان به دست اجانب و عمال آنها در اطراف مملکت ایجاد شده است، این آشفتگی ها را با هم و با قدرت الهی از بین ببرید و تسلط پیدا کنید بر اوضاع کشور از خودتان هست، ملت از خودتان هست، ارتش از خودتان هست، همه با هم هستید، برادر هستید، باید همه با هم به پیش بروید و این مملکت آشفته را نجات بدهید. از خداوند تبارک و تعالی سلامت و سعادت همه شمارا خواستارم.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع گروهی از کارکنان بانک های سراسر کشور

تاریخ: 1358/01/16

اشاره به بی نظیر بودن رفراندم جمهوری اسلامی از جهات کمی و کیفی

بسم الله الرحمن الرحیم
من هم به دوستان خودم به آقایان تبریک عرض می کنم که بحمدالله با رفراندمی که در ایران واقع شد که نظیر آن در تاریخ تاکنون نبوده است هم از حیث کمیت که در یک جمعیت 35 میلیونی، 20 میلیون موافق باشد، هم در کیفیت که مردم با عشق و علاقه دنبال رأی دادن باشند. این در دنیا بی نظیر بوده است و بعدها هم کم نظیر. من به شما تبریک این سعادت را، تبریک این عید بزرگ را، من عرض می کنم.

تکیه بر اهمیت تصویب قانون اساسی و انتخاب وکلای فاضل

لکن این نکته ای را که باید عرض کنم این است که ما باز کارمان دنباله دارد. ما بعد از این مجلس مؤسسان داریم، باید مجلس مؤسسان تأسیس بشود و در آنجا وکلای ملت بروند و قانون اساسی جدید را تصویب کنند. این یک امری است که همانطور که رای به جمهوریت اسلام، همانطور که آن اهمیت داشت این هم اهمیت دارد، باید شما آقایان و همه ملت این نهضت را به همین طور که تاکنون آمده است حفظ کنید و این شور و شعف را نگه دارید تا از این مرحله ها بگذرید. همه ما در واقع وکلائی که می خواهیم بعدها انتخاب کنیم انتخاب افاضل، انتخاب امناء ملت، انتخاب کسانی که نه چپگرا هستند و نه راستگرا، انتخاب اشخاصی که به اسلام ارج می گذارند، انتخاب اشخاصی که هیچ نسبت به مصالح اسلام و مسلمین فروگذاری نمی کنند باید ما یک همچو اشخاصی را انتخاب کنیم و به مجلس مؤسسان بفرستیم که قانون اساسی اسلامی ما را آنها تصویب کنند و بعد از آن هم باز یک مرحله دیگری است که در این دولت موقت باید عمل بشود و آن این است که مجلس شورای ملی باید انشاءالله درست بشود، نه مثل مجلس های این پنجاه و چند سال که به ملت هیچ ارتباط نداشت، ملت هیچ اطلاع نداشت، وکلای خودش را نمی شناخت و اینها وکیل یک نفر بودند و آن یا رئیس جمهور امریکا و یا سلطان وقت و یا سلطان وقت به تبع سفارتخانه ها چنانچه شاه سابق گفت این معنا را که لیست را از سفارتخانه ها می آوردند و ما وکیل تعیین می کردیم همانطوری که آنها می خواستند. انشاءالله دیگر این مسائل نیست در کار، انشاءالله آن مسائل دیگر عود نمی کند. لکن با همت ملت و با

صحیفه نور جلد 5 صفحه 247

همبستگی ملت شما دیدید که این همبستگی که داشتید و این وحدت کلمه که داشتند و همه تان با هم جمهوری اسلامی را می خواستید، بر قدرت های شیطانی غلبه کردید و از این به بعد هم اگر حفظ کنید این قدرت را، اگر حفظ کنید این وحدت کلمه را، خداوند باشماست. اگر حفظ کنید این وحدت کلمه و اتکال به خدا را، هم در مجلس مؤسسان پیروز خواهید شد و هم در مجلس شورا پیروز خواهید شد. نگذارید کسانی که بدخواه این ملتند درباره مجلس مؤسسان یا درباره مجلس شورا دخالت کنند، نگذارید اشخاصی در مجلس مؤسسان وارد بشوند که خیرامت را نمی خواهند بلکه خیر اشخاصی را می خواهند که ظالم هستند، نگذارید در مجلس شورا اشخاصی بروند که آنها با قدرت بزرگ پیوستگی دارند. باید ملت با اختیار خود واراده خود، با امتیار خود و انتخاب خود اشخاص صالح را، اشخاص متقی را، اشخاصی را که برای ایران کار می خواهند بکنند، به نفع ایران کار می کنند آنها را باید تعیین بکنید تا این سه تا مرحله تمام بشود.

آبادانی مملکت و ساختن ایرانی اسلامی به همت جوانان

بعد از این مرحله باز کارها داریم و آن ساختن ایران است، همه را باید ساخت، همه این قشرهائی که الان موجود است باز در آن یک صورت طاغوتی هست، یک محتوای طاغوتی در آنها هست،الان بانک ها باز به همان صورت طاغوتی هست، ربا در بانک ها هست، فرض کنید که در سایر قشرها هم فرهنگ باز یا فرم غربی است یا فرم شرقی است، یکی از این فرم هاست و باز باقی مانده است این چیزهایی که از سابق بوده است. البته پنجاه و چند سال آنها زحمت کشیدند بلکه بیشتر، سابق هم، سابق بر این سلسله هم باز زحمت ها کشیده اند تا اینکه مردم را از آن راهی که داشتند،از آن طریقه ای که داشتند منحرف کردند، جوان های ما را منحرف کردند. الان نباید زحمت بکشیم تا این نیروی جوانی را باز متحول کنیم و به صورت یک انسان فاضل، یک انسان اسلامی، یک انسانی که برای کشور خودش مفید است باید به این متحول بشود و این از همه قشرها متوقع است، یک قشر نمی تواند این کارها را انجام بدهد. این آشفتگی هایی که الان در ملت ما هست، در مملکت ما هست و به ارث به ما رسیده است خرابه ای این باید آباد بشود لکن به همت همه، شما جوان ها با همت خودتان باید این راه را پیش ببرید و این نهضت را حفظ کنید. البته راجع به بانک ها باید یک تحولی در آن پیدا بشود و انشاءالله با تدریج خواهد شد.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع گروهی از اقشار مختلف مردم

این رفراندم یک رفراندم اسلامی بود نه سیاسی

بسم الله الرحمن الرحیم
من باید از شما آقایان، شما جوانان برومند تشکر کنم. شماها در این ماجرایی که در قم اینهمه خسارات وارد شده بود و در ایران هم، پایداری کردید و الحمدالله دشمن را عقب زدید. باجدیت شما جوان ها رفراندم بحمدالله به طور آبرومند، به طور بی سابقه انجام شد. این رفراندم در دنیا نظیر نداشت یک مملکت 35 میلیونی، 20 میلیون پای صندوق حاضر بشود، در هیچ مملکتی سابقه ندارد. در رفراندم هایی که در این مدت ها در ایران شده است می گفتند 6 میلیون شرکت کرده اند و ما همان وقت فرستادیم و تفتیش کردند که اینها چه می گویند گفتند 2 هزار نفر. رفراندم دیگری هم بود که آنها هم چیزی نبود. این رفراندم یک رفراندم اسلامی بود، نه یک رفراندم سیاسی. مردم برای اسلام خون می دهند، نه برای سیاست، برای سیاست اسلامی. ملت ما به واسطه اتکاء به اسلام این نهضت را پیش برد. ملت ما عاشق شهادت بود با عشق به شهادت پیش رفت این نهضت، اگر چنانچه این عشق و علاقه نبود هرگز ما در مقابل آنهمه قدرت پیروز نمی شدیم. پیروزی ما دنبال این بود که همه اسلامی بودید همه توجه به دیانت داشتید، در رفراندم همه عشق داشتید به اینکه در این صندوق ها رأی بیندازید آنهایی که موفق به رأی انداختن نشدند بچه هایی که کمتر از 16 سال داشتند و این توفیق برایشان حاصل نشد نگران بودند و آنها هم می خواستندرأی بدهند. این رای شما رأی صد در صد بود باید گفت رأی صد در صد بود در 20 میلیون، صد و چهل هزار، صد و چهل و چند هزار مخالف یا ممتنع، این توفیق صد در صد است و من از شما که زحمت کشیدید و این صندوق ها را حفظ کردید و برای اسلام و برای کشور خودتان زحمت کشیدید من تشکر می کنم. خداوند شما را توفیق عنایت کند. خداوند به شما سعادت بدهد.

امید ما به همت والای شما جوانان است

البته مرحله های دیگری هم داریم که امید ما به شما جوانان است مرحله رأی گیری برای وکلای مجلس موسسان، رأی گیری برای وکلای مجلس شورا، این دو مرحله را هم ما پیش داریم که بعد برویم سراغ مرحله های دیگر ومن در همین دو مرحله هم باز همه امیدم به شما جوان هاست، جوان های ایران،

صحیفه نور جلد 5 صفحه 245

جوانهای همه کشور و من امیدوارم که با همت والای شما جوان ها در آن دو مرحله پیروز بشویم و وکلایی که وارد مجلس مؤسسان می کنیم وکلای اسلامی باشند، وکلای امین باشند، فضلای ملت باشند و همین طور در مجلس شورا. بعد از این مرحله مجلس مؤسسان است برای اینکه قانون اساسی را رأی به آن بدهند و آنجا هم شما آقایان باید البته مجلس خودتان است، کشور خودتان است، اسلام خودتان است در آنجا هم باید زحمت بکشید و موجبات تشکر ما را فراهم کنید.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در دیدار با نمایندگان فرهنگیان قم

خوف استعمارگران خبیث از اتحاد بین اقشار ملت

بسم الله الرحمن الرحیم
از شما آقایان متشکرم که برای تفقد از من تشریف آوردید، و از این امر که توفیق حاصل شده است که ما با آقایان مواجه باشیم. در این سالهای بسیار طولانی، ما از هم جدا بودیم و دستگاه خبیث استعمار کوشش کردند که بین اقشار ملت جدائی بیندازند، آنها از اتفاق ما خوف دارند و حالا که لمس کرده اند این اتفاق چه هنری دارد، حالا خطر برای ما بیشتر است. آنها سابق که همین احتمال را می دادند که اتحاد بین اقشار برای اینها مضر باشد، جدیت کردند که روحانیون را از مردم جدا کنند، قشر اساتید را از روحانیون، بازاری ها را از دانشگاه، اقشار ملت را از هم فاصله بیندازند، یک فاصله ای که همه به هم بدبین باشند. دانشگاهی بدبین باشد به روحانی، روحانی بدبین باشد به دانشگاهی، همه با هم بدبین باشند به بازاری، بازاری به روحانی. آنوقت که احتمال این را می دادند که اگر اینها با هم باشند منافع آنها به خطر می افتد، آنها جدیت داشتند بر اینکه این قشرها را از هم جدا کنند.

جیره خواران شکست خورده استعمار در صدد تفرقه بین مردم هستند

حالا که در این نهضت لمس کردند این معنا را که وحدت ملت با اتکاء به خدای تبارک و تعالی آنها را عقب و دست آنها را کوتاه کرد از منافع ما، الان خطر بیشتر است، یعنی آنها در پی شیطنت بیشتر هستند و کارمندهایشان، آنهائی که جیره خوار آنها هستند، با لباس های مختلف، با طرزهای مختلف در بین ملت می خواهند جدائی بیندازند و الان ملاحظه می کنید که در همه اقطار مملکت یک دستجاتی که جیره خوار آنها هستند مشغول کار شده اند که این حکومت را نگذارند آرام باشد و نگذارند متحد باشد. اینها در این رفراندم همچو شکست خوردند که الان دیوانه شدند.

بی سابقه بودن این رفراندم از لحاظ کمیت و کیفیت

یک همچو رفراندمی در تمام دنیا سابقه ندارد. در همه دنیا همچو رفراندمی سابقه ندارد. سی و پنج میلیون جمعیت، در صورتی که شانزده سال به بالارأی باید بدهند، بیست میلیون بیشتر، یک قدری

صحیفه نور جلد 5 صفحه 249

بالاتر رأی بدهند و از بیست میلیون و قدری بالاتر، صد و چهل و چند هزار مخالف. در صورتی که در قم که ما بودیم، آمدند گفتند که یک زنی تقلب کرده است، و تقریباً شاید این هشتاد رایی که در قم انداختند یک مقداریش هم راجع به آن تقلب می شود و گرنه قومی صددرصد موافق اسلام هستند، قومی نمی شود مخالف اسلام باشد. این هشتاد رأی یا از خارج، خوب در قم از خارج هم بودند، یا از خارج این عناصر فاسده هستند، یا آن تقلبی که آن زن کرده است در بعضی جاهای دیگر هم شاید شده باشد. امروز از کردستان هم گفتند که آمده اند، بعضی از کرمانشاه هم آمده اند که در آراء اینجا هم تقلب شده است، والا آنجا هم رأی بیشتر بود. ما توقع صد درصد داشتیم البته، ولکن این هم صد در صد است، صد در صد. در صورت اینطور است. در بین اینها (در یک روزنامه بود دیدم که یا کسی نقل کرد که) یک نفر گریه می کرد و از او پرسیدند علت گریه را، گفت من اشتباه کردم و رأی منفی دادم، در صورتی که می خواستم رأی مثبت بدهم و من جهنمی شدم. در هر صورت دو مسأله هست یک مسأله عدد است که در تاریخ همچو عددی نمی توانند نشان بدهند که از سی وچند میلیون جمعیت، بیست میلیون رأی بدهند، یک جهت هم کیفیت است که بالاتر است. یک وقت این است که مردم می روند رأی می دهند، یک وقت علاقه و عشق دارند. این شانزده ساله کمترها که بعضی شان اینجا پیش من هم آمدند به قدری ناراحت بودند از اینکه چرا ما نبایدرأی بدهیم. اینها از اینکه نداده اند و نبایدرأی بدهند،از این ناراحت بودند و مردم با یک عشق و علاقه ای رأی دادند که این کیفیت هم هیچ سابقه ندارد. پس رفراندم ما نه در کیفیت سابقه دارد و نه در کمیت.

آتشی را که خدا افروخته است، روشن نگهش داریم

بعدها هم اگر این عشق و علاقه اسلامی محفوظ بماند، در سایر چیزها هم همین طوریم. واگر خدای نخواسته این عشق و علاقه اسلامی یک وقت سستی پیدا کند و محفوظ نماند، آنوقت نمی دانم چه خواهد شد. البته ما مراحلی پیش داریم. مرحله مجلس مؤسسان در پیش است و مرحله انتخابات هم در پیش است و دیگر زمان سابق نیست که به ما تحمیل بکنند. ما خودمان هستیم، با پای خودمان می رویم و رأی می دهیم، نه کسی به ما تحمیل می کند و نه زورگوئی هست در کار، عشق و علاقه، اگر این عشق و علاقه ای که در رفراندم بود باقی اش بداریم یعنی نهضت را افروخته نگه بداریم نگذاریم خاموش بشود، اگر این باقی بماند در آن دو مرحله هم ما برد داریم و وکلائی که می خواهیم بفرستیم به مجلس مؤسسان و بعد هم به مجلس شورا، وکلائی هستند، می شوند که صد در صد ملی، متدین، نه منحرف به چپ و نه منحرف به راست هیچ نباشند، از خودمان باشند و مصالح خودمان را در نظر بگیریم.
واگر خدای نخواسته سستی پیدا بشود، آنوقت البته خطر هست که آن وکلای غیر صالح هم به ما تحمیل کنند، یعنی بروند به مجلس. در هر صورت آنی که الان مهم ماست این است که این آتشی که افروخته شده و این را خدا افروخته است، این بشر نمی تواند، یک آتشی است که خدا افروخته است،

صحیفه نور جلد 5 صفحه 250

این آتش که با تأیید خدا افروخته شده است، مانگهش داریم، افروخته نگهش داریم. مادامی که این آتش هست و افروخته است، ما پیروز هستیم و اگر خدای نخواسته این افسرده بشود و رو به افسردگی برود، من خوف دارم که باز برگردیم به یک مراحل بدی و یک مراحلی که مثل سابق باشد. خدا نکند یک همچو روزی پیش بیاید، و انشاءالله پیش نخواهد آمد. خداوند انشاءالله همه شما را تأیید کند.

تبدیل مراکز آموزش و پرورش به مراکز فساد، از کارهای رژیم سابق

و البته تکلیف من این است که وقتی یک قدری راحت بشویم درس بگویم، طلبه ها را نصیحت کنم و با طلبه ها سر و کار داریم اینها را نصیحت کنم و تکلیف شما آقایان این است که این جوان ها را بار بیاورید به طوری که پرورش کنند، همان آموزش تنها نباشد. سابق نه آموزش بود، نه پرورش یعنی نمی گذاشتند، وضع را جوری کرده بودند که هم جلوی معلومات جوان های ما را می گرفتند و نمی گذاشتند رشد بکنند و هم جلو پرورش را که پرورش صحیح نکنند. اینهمه مراکز فساد که در ایران ایجاد کردند، همه چیزهائی که برای آموزش و پرورش بود اینها تبدیلش کردند به مراکز فساد مثلاً فرض کنید سینما، سینما یک جائی است که برای آموزش است، برای پرورش است، رادیو، تلویزیون، همه اینها تا وقتی که رسید اینجا به دست اینهائی که مأمور بودند از طرف غیر که وطن را به این حال در آورند و مأموریت برای وطنشان داشتند، اینها را منقلب کردند به یک چیزی که بر خلاف بود. حالا از این به بعد باید، همه اینها باید یک دستگاه پرورش باشد، یک دستگاه آموزش باشد، رادیو همین طور، تلویزیون همین طور، تاتر همین طور، همه اینها.

تربیت جوانان باید اسلامی و با توجه به مسائل روز باشد

اسلام با خود اینها مخالف نیست، اسلام می خواهد اینها را مهذب کند یعنی در خدمت اسلام، در خدمت تربیت جوان ها قرار بدهد و ما هم که مأموریم این جوان هائی را که دست ما هستند و با آنها رابطه داریم اینها را باید تربیت اسلامی، تربیت دینی و متوجه به مسائل روز کنیم. جوری باشد که از اول این بچه ها و جوانها مسائل روز دستشان باشد و بفهمند که باید چه بکنند در آتیه. در پهلوی علم باید این پرورش باشد و شما آقایان البته موظفید که این کار را بکنید، و در همه قشر ایران، همه معلمین، همه دانشمندان باید این کار را بکنند که بعد از یک مدتی ایران متبدل بشود به یک چیز دیگری.

در تربیت صحیح اسلامی خیانت منتفی می شود

شما ملاحظه بکنید الان ما وقتی که با تمام قشرها ملاحظه می کنید که یک دولت صالحی درست بکنیم، هر چه می گردیم پیدا نمی شود. سه تا، چهار تا، پنج تا آدم پیدا می شود که اینها هم از همه جهات جامع نیستند. چرا؟ برای اینکه در این پنجاه و چند سال کوشش شد که نگذارند این انسان درست

صحیفه نور جلد 5 صفحه 251

بشود، نگذارند یک رجال فهمیده صحیح درست بشود. سابق، شاید قبل از این، مسائل اینطورها نبوده، اما حالا اینطور است. ما الان در یک وضعی واقع شدیم که نه نیروی انسانی صحیحی داریم و نه اقتصاد و سایر چیزها و از همه بالاتر همین است که ما نیروی انسانی مان کم است. در هر اداره ای که بخواهیم، الان کلاه کلاه می کنند. در این وزارتخانه ها کلاه کلاه می کنند. نه اینکه می خواهند نشود، نمی توانند. البته همه میل دارند به اینکه وزارتخانه ای که دستشان است صالح باشد، خوب باشد. اینها اشخاص امینی هستند لکن از باب اینکه ندارند اشخاص، از باب اینکه نیست، فاقدند، از این جهت کلاه به کلاه می کنند و بعضی وقت ها هم بد از کار در می آیند. این باید با کوشش همه اقشار، خصوصاً آنهائی که معلم هستند، در دانشگاه ها استاد هستند، در دبیرستان ها، در دبستان ها، از همان اول که بچه ها تحویلشان داده می شود باید مسؤول تربیت اینها باشند، مشغول این باشند که اینها را تربیت کنند، یک تربیت صحیح اسلامی که در تربیت صحیح اسلامی همه چیز است. یعنی یک مسلم اگر چنانچه همانطوری که اسلام می خواهد بزرگ بشود این ممکن نیست که به مملکت خودش خیانت بکند، ممکن نیست که به برادر خودش، به همسایه خودش، به همشهری خودش، به یک آدم غریبه خیانت بکند، اصلاً خیانت منتفی می شود. ما باید کوشش کنیم که افراد صالح درست بکنیم. من از خدای تبارک و تعالی توفیق شما آقایان را می خواهم و سلامت همه را طالبم.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع گروهی از مردم

تاریخ: 1358/01/15

با عشق و علاقه در انتخاب وکلای متدین، فاضل و امین بکوشید

بسم الله الرحمن الرحیم
از خداوند تعالی توفیق شما آقایان را خواستارم. به همت شما زن و مرد، کوچک و بزرگ، جمهوری اسلامی برقرار شد و تقریباً اتفاق آراء بود از - بیست هزار - بیست میلیون رأی، 150 هزار، صدو چهل و پنج هزار نفی بود، آن هم یک تقلباتی در صندوق ها شده بود، منجمله در قم یک زن تقلب کرده بود و قریب نیم ساعت قبل از شروع کردن، تقلب کرده بود، از کرمانشاه هم بعضی گفتند آمدند - که تقلب شده است، والا آراء همه باید با جمهوری اسلامی باشد اگر چنانچه سایر اقشار مملکت حتی منحرفین از اسلام هم بدانند که اسلام چیست، بدانند که برنامه اسلام چه هست همه - شان به اسلام روی می آورند، مگر آنهائی که دست نشانده امریکا یا سایر ابرقدرت ها هستند. اینهائی که الان در ایران مشغول فتنه هستند اینهااز اسلام هیچ اطلاع ندارند و به حسب آنطوری که من می فهمم اینها مرتبط به آمریکا هستند ولو اینکه اسمشان برخلاف است و ملت ما باید اینها را رد بکنند و اعتنائی به آنها نکنند و خودشان در همین سیل جمعیت ایران منحل خواهند شد. شما جوان ها و شما مرد وزن انشاءالله در انتخاباتی که در پیش داریم برای مجلس مؤسسان که قانون اساسی جمهوری اسلامی را آنها باید تصویب کنند، همانطور که رو آوردید با عشق و علاقه به جمهوری اسلامی ورأی دادید بر جمهوری اسلامی، در آنجا هم باید با عشق و علاقه در هر شهری، در هر استانی، با عشق و علاقه تعیین کنید اشخاص فاضل و اشخاص امین را، اشخاص متدین امین فاضل را برای اینکه بروند در مجلس مؤسسان و قانون اساسی جمهوری اسلامی را تصویب کنند. انشاءالله خداوند به شماها و همه ملت ما خیر و عافیت عنایت کند و انشاءالله بتوانیم برنامه اسلام را پیاده کنیم. الان لفظ امت، لفظ جمهوری اسلامی است، باز معنایش نیامده است. ما باید راه هائی را طی کنیم تا متحوای جمهوری اسلامی در ایران پیاده بشود. دعا کنید انشاءالله موفق بشویم و اسلام را زنده کنیم و احکام اسلام را زنده کنیم. خداوند به همه شما توفیق و سعادت عنایت کند.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع گروه فلسطینی و اسقف کاپوچی

تاریخ: 1358/01/13

وحدت کلمه و اتکال به خدا عامل غلبه ملت بر طاغوت

بسم الله الرحمن الرحیم
من از شما تشکر می کنم که برای تفقد از من و از ملت مستضعف ما به ایران آمدید تا از نزدیک وضع نهضت ما را ببینید. شما اگر در زمان سلطنت طاغوتی آمده بودید وضع را طور دیگر می دیدید، خیابان های ما را از کشته ها فرش می دیدید، زندان های ما را از مستضعفین و از علما و از روشنفکران مملو می دیدید، مطبوعات ما را در حال سانسور و اختناق می دیدید، ملت ما را زیر بار ظلم و جور می دیدید. مأمورین شاه در همه شوون مملکت ما دخالت می کردند و مأمور بودند از طرف اجانب و از طرف ابرقدرت ها خصوصاً آمریکا که با ملت ما آن کنند که کردند. ملت ما را در حدود پنجاه و چند سال این پدر و پسر به خاک و خون کشیدند. شما اگر در آنوقت آمده بودید به ایران، ایران را یک قتلگاه عمومی می دیدید و تمام ایران را یک زندان عمومی می دیدید. الان آمده اید که ملت ما بحمدالله با بیداری، اتکال به خدای تبارک و تعالی، وحدت کلمه بر طاغوت پیروز شد. بر طاغوتی که تمام قدرت ها را داشت و تا دندان مسلح بود و از اجانب استظهار می کرد و آنها پشتیبان او بودند و ملت ما هیچ نداشت جز قوه ایمان و اراده آهنین. با وحدت کلمه وقدرت ایمان ما برابر قدرت ها غلبه کردیم و آنها را به عقب راندیم. شما در وقتی آمدید که ما بحمدالله جمهوری اسلامی را به رأی عمومی رساندیم. شما در وقتی آمدید که ملت ما به اکثریت قریب به اتفاق رأی به جمهوریت اسلامی دادند و از آن پیرمردهای هشتاد ساله، معلولین، اشخاصی که در بیمارستان ها بودند، اشخاصی که با چرخ می آوردند آنها را پای صندوق، همه و همه رأی دادند بر جمهوریت اسلام، این نبود جز اینکه ملت ما اسلام را برای خودش یک پایگاه آزادی و استقلال می داند و لهذا باعشق و علاقه به آن رأی بدهند. شما در وقتی وارد شدید به مملکت ما که آثار آن دیکتاتوری ها مرتفع شده است، اگر در آنوقت آمده بودید چیزهای عجیب می دیدید و الان که آمده اید در امان، بین برادرهای خودتان آمده اید و هیچ کس به شما تعرض نمی کند. در آن زمان امکان نداشت که شما پیش من بیائید یا این برادرهای دیگر پیش من بیایند،امکان نداشت که یک اجتماعی ما داشته باشیم، امکان نداشت که بتوانیم صدای خودمان را درآوریم، شکایت خودمان را به عالم برسانیم و لهذا ما در خارج از مملکت خودمان شکایت های خودمان را به

صحیفه نور جلد 5 صفحه 241

عالم رساندیم. ما در پاریس در صورتی که من میل نداشتم در آنجا باشم لکن حوادث طوری شد که در پاریس ما مسائل خودمان را به تمام عالم رساندیم و زیر پای اینها را سست کردیم. شما در وقتی آمدید که ما بحمدالله به پیروزی رسیدیم و اعلام کردیم جمهوریت اسلام را.

دستورات اسلام جامع کلیه ابعاد مادی و معنوی بشریت

در جمهوریت اسلام تمام آزادی ها هست، اسلام برای نجات بشر آمده است. چنانچه مسیح، حضرت مسیح برای نجات بشر آمده بود و سایر انبیا برای نجات بشر آمده بودند. اسلام علاوه بر اینکه بشر را در روحیات غنی می کند در مادیات غنی می کند. اسلام دین سیاست است قبل از اینکه دین معنویات باشد. اسلام همانطوری که به معنویات نظر دارد و همانطوری که به روحیات نظر دارد و تربیت دینی می کند و تربیت نفسانی می کند و تهذیب نفس می کند، همانطور به مادیات نظر دارد و مردم را تربیت می کند در عالم که چطور از مادیات استفاده کنند و چه نظر داشته باشند در مادیات. اسلام مادیات را همچو تعدیل می کند که به الهیات منجر می شود. اسلام در مادیات به نظر الهیات نظر می کند و در الهیات به نظر مادیات نظر می کند. اسلام جامع ما بین همه جهات است و شما در روزی وارد شدید که ما به حکومت خودمان رسیدیم و همانطور ی که اسلام معنویات را داشت و در صدر اسلام حکومت را هم داشت الان هم به خواست خدای تبارک و تعالی ما با معنویاتی که اسلام دارد روبرو هستیم و مطیع هستیم و در مادیات و در حکومت هم یک حکومت اسلامی، یک حکومت عدل که حکومت ها تابع مردم باشند و حکومت ها برای مردم باشند، نه مردم برای حکومت ها. حکومت اسلامی حکومتی است که برای مردم خدمتگزار است. باید خدمتگزار باشد. در اسلام ما بین اقشار ملت ها هیچ فرق نیست. در اسلام حقوق همه ملت ها مراعات شده است، حقوق مسیحیین مراعات شده است، حقوق یهود و زردشتیین مراعات شده است، تمام افراد عالم را بشر می داند و حق بشری برای آنها قائل است، تمام عالم را به نظر محبت نگاه می کند، می خواهد عالم مستضعفین نجات پیدا کنند، می خواهد تمام عالم روحانی بشوند، تمام عالم به عالم قدس نزدیک بشوند. اسلام برای نجات مردم بشر آمده است که از این علائق جسمانی آنها را رها کند و به روحیات برسد.

پیروزی ملل مستضعف و نجات قدس در سایه وحدت کلمه و اتکال به خدا

من از خدای تبارک و تعالی خواهانم که تمام مستضعفین عالم را به حوایج خودشان برساند. من از خدای تبارک و تعالی خواهانم که مستکبرن را بیدار کند. آنهایی که ظلم می کنند، آنها را بیدار کند و الا به دست ملت های مستضعف نابود کند. خداوند همه ما را توفیق عنایت کند و من از خدای تبارک و تعالی می خواهم که همانطوری که ملت ما به وحدت کلمه، با وحدت کلمه، و با اتکال به خدای تبارک و تعالی پیروز شد و خودش را از بند این خاندان و اشخاصی که آنها را، این خاندان را ترویج می کردند و تأیید می کردند نجات داد، برادران فلسطینی ما را هم خداوند تعالی نجات بدهد لکن عمده

صحیفه نور جلد 5 صفحه 242

وحدت کلمه آنهاست و عمده اتکال به خدای تبارک و تعالی. رمز پیروزی ما با وحدت کلمه ملت و اتکال به خدای تبارک وتعالی و قوت ایمان بود. قوت ایمان در ملت ما طوری بود که شهادت را سعادت می دانستند و دنبال شهادت بودند و خوف از مرگ نداشتند ولهذا مشت های اینها بر تانک ها غلبه کرد. باید ملت های دیگر، ملت فلسطین وحدت کلمه پیدا بکنند و اتکال به خدای تبارک وتعالی. این رمز پیروزی در هر جا پیدا بشود، پیروز خواهند شد. باید ملت عزیز فلسطین ما با وحدت کلمه و اتکال به خدای تبارک و تعالی، توجه به روحانیت، توجه به معنویت، توجه به خدای تبارک و تعالی کنند تا پیروز شوند. من از خدای تبارک و تعالی خواهانم که ملت های مستضعف همه پیروز شوند.

ما اسرائیل غاصب را محکوم می کنیم

من از سال های بسیار طولانی شاید بیست سال قبل نسبت به فلسطین و نسبت به اسرائیل و نظرهای خودم را کراراً گفته ام و حالا هم می گویم، ما اسرائیل را محکوم می کنیم. اسرائیل غاصب و در محلی که آمده است به طور غصب آمده است و قدس باید نجات پیدا بکند و اسرائیل را براند. دول عربی باید با هم اجتماع کنند و اسرائیل را از زمین های خودشان برانند و دست مستعمرین را کوتاه کنند. من از خدای تبارک و تعالی خواهانم که به این آمال ما برسیم و ما و شما در قدس هم را ملاقات کنیم.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

پیام رادیو تلویزیونی امام پس از انجام رفراندم جمهوری اسلامی

تاریخ: 1358/01/12

پیام رادیو تلویزیونی امام پس از انجام رفراندم جمهوری اسلامی

بسم الله الرحمن الرحیم
خداوند تعالی وعده فرموده است که مستضعفین ارض را به امید خودش و توفیق خودش بر مستکبرین غلبه دهد و آنها را امام قرار دهد. وعده خداوند تعالی نزدیک است. من امیدوارم که ما شاهدین وعده باشیم و مستضعفین بر مستکبرین غلبه کنند، چنانچه تاکنون غلبه کردند. تاکنون این راهی را که پیمودیم برای تبعیت از اسلام و احکام اسلام بوده است و اسلام را ما باید به علام معرفی کنیم. اگر چنانچه آنطور که اسلام است به عالم معرفی بشود، عالم توجه به اسلام پیدا کند. متاع مسلمین، متاع ذیقیمتی است لکن باید عرضه بشود.
من از عموم ملت ایران تشکر می کنم که در این رفراندم شرکت کردند و رأی قاطع خودشان را که باید گفت صد در صد پیروزی بوده است و رأی داده شده است، به طور قاطع رأی خودشان را دادند و به جمهوری اسلامی هم رأی دادند، چنانچه قبلاً هم این رأی را داده بودند. ما احتیاجی نمی دیدیم در این مسأله رفراندم، لکن چون برای قطع بعضی حرف و بهانه ها بنابراین شد که رفراندم بشود و بهانه گیرها فهمیدند به اینکه مسأله آنطور که خیال می کردند نیست و ملت با اسلام است، ملت با روحانیت اسلام است، ملت می خواهد که قرآن کریم در ایران عمل بشود و بحمدالله با شوق و شعف و شور و عشق همه اقشار ملت در سرتاسر ایران رأی خودشان را به جمهوری اسلامی دادند و نه چیزهای دیگر. جمهوری اسلام است که می تواند همه مقاصد ایرانی را انجام دهد. جمهوری اسلام است که احکام مترقی او بر تمام احکامی که در سایر قشرها و سایر مکتب هاست تقدم دارد.
ما می بینیم که مدعیان دموکراتیک و دموکراسی صحبت می کنند، ادعا می کنند لکن مکتب های آنها در شرق یک نحو است و در غرب یک نحو. در شرق با دیکتاتوری عظیم مردم آنجا مصادف هستند و در غرب هم همین طور. ما می بینیم که بعضی از اشخاص که ادعا می کنندکه ما حقوق بشر را ملاحظه می کنیم و جمعیت های حقوق بشر در طول این 50 سال که دولت غاصب پهلوی و پسر پهلوی بر این ملت غلبه کرد و بر این ملت با غصب، تمام چیزهای ملت را برد، در طول این 50 سال جوانان ما در زندان ها بسر بردند و چه بسا جوانانی ما داشتیم که در حبس پای آنها را اره کردند و آنها را روی تاوه ها بو دادند و تا آن زمان آخر هم اینها در حبس و شکنجه بودند. دژخیمان شاه سابق آنها را از هستی ساقط کردند و این مدعیان همراهی با حقوق بشر در این طول مدت ندیدیم که یک صحبتی

صحیفه نور جلد 5 صفحه 236

بکنند، یک استنکاری بکنند. ما دیدیم که رئیس جمهور آمریکا با این شاه سابق ظالم بدبخت همراهی می کرد و پشتیبانی می کرد. پشتیبانی از دژخیمی که تمام هستی ما را به باد داد و ندیدیم که مدعیان جامعه حقوق بشر استنکار کنند بر رئیس جمهور آمریکا، لکن حالا که این دژخیمان به دام ملت افتاده اند و ملت خواهد از آنها انتقام بکشد فریاد و ابشرای اینها بلند شده است. نمی توانم من جز این بدانم که اینها دست نشانده دژخیمان هستند. اینها دست نشانده ابرقدرت ها هستند، نه اینکه اینها برای حقوق بشر فعالیت می کنند. من توقع این را داشتم که جامعه حقوق بشر اگر راست می گوید و طرفدار حقوق بشر است به ما اعتراض کند که اینها را چرا نگاه داشتید. این دژخیمان را باید همان روز اول کشته باشیم، نه اینکه آنها را ما نگاه داشتیم و در زندان ها الان هستند و حبس های ما هم مثل حبس های سابق نیست. حبس هائی است که در آنها اشخاص به هیچ وجه مورد اهانت حتی نیستند. اینها به ما اعتراض می کنند که چرا اینها را محاکمه کردید، اصلاً معنی ندارد محاکمه مجرم، محاکمه مجرم یک امری است که مخالف با حقوق بشر است. حقوق بشر اقتضا می کند که ما آنها را همان روز اول کشته باشیم برای اینکه مجرمند و معلوم است که اینها مجرم هستند. آن که باید برای او وکیل گرفت، آن که باید به ادعای او گوش کرد او متهم است نه مجرم. اینها متهم نیستند بلکه مجرم هستند.اینها اشخاصی بودند که در خیابان ها مردم را کشته اند، زجر دادند و همه ذخائر ما را از بین برده اند. آیا آنهائی که در خیابان های شهرهای مختلف ایران کشته شدند اینها بشر نبودند؟ اینها حقوق ندارند؟ آیا مدعیان طرفداری از حقوق بشر نسبت به اینها که کشته شدند چرا طرفداری نمی کنند؟
چرا به ما اشکال می کنند که شما چرا دژخیمان را می کشید؟ ما در عین حال که اینها را مجرم می دانیم و باید فقط هویت آنها ثابت بشود و باید آنها را همین که هویتشان ثابت شد کشت. نصیری همین که هویتش ثابت شد که نصیری است باید کشت معذلک او را چند روز نگه داشتند محاکمه کردند و اقرارات او را ثابت کردند و او را کشتند. آیا جامعه حقوق بشر تصور نمی کند که مجرم را باید کشت برای حقوق بشر؟ برای اینکه حق خواهی کنیم از بشر؟ بشرهائی که اینها کشتند، زجر دادند و از بین بردند. ما اینها را معذلک محاکمه می کنیم و محاکمه کردیم و لکن اعتقاد ما این است که مجرم محاکمه ندارد و باید کشت لکن من متأسفم از اینکه باز غربزدگی در ماها هست و ما ترس از این داریم که مبادا در روزنامه های غرب چیزی بنویسند و مثلاً مجلات غرب یک کلمه ای بنویسند. آنها التبه با عدل و انصاف مخالفند و آنها موافق حقوق بشر نیستند. آنها حقوق اشخاص ابرقدرت را حفظ می کنند به اسم حقوق بشر. در هر صورت ما بحمدالله در این رفراندم فاتح شدیم و حرف هائی که در مجلات خارج نوشته شد و چیزهائی که گفته شد همه باطل از کار در آمد و بحمدالله ملت ما قریب به صددرصدرأی به جمهوری اسلامی دادند و از این به بعد بر عهده ملت است که این جمهوری اسلامی را پیاده کند.
در جمهوری اسلامی باید تمام مسائل که در ایران هست متحول بشود. در جمهوری اسلامی باید دانشگاه ها متحول بشود. دانشگاه های پیوسته، به دانشگاه های مستقل متبدل بشود. فرهنگ ما باید

صحیفه نور جلد 5 صفحه 237

متبدل بشود. فرهنگ استعماری، فرهنگ استقلال بشود. دادگستری ما باید متحول بشود. دادگستری غربی، به دادگستری اسلامی متبدل بشود. اقتصاد ما باید متحول بشود. اقتصاد وابسته، به اقتصاد مستقل متبدل بشود. تمام چیزهائی که در حکومت طاغوت بود و به تبع اجانب در این مملکت ضعیف، در این مملکت زیر دست پیاده شده بود، با استقرار حکومت اسلامی و جمهوری اسلامی تمام اینها باید زیرورو بشود و باید مردمان خودشان را اصلاح بکنند و باید اشخاصی که ظالم هستند و به زیردستها ظلم کردند، باید آنها دیگر ظلم نکنند. طبقات مختلف به طبقات پائین ظلم نکنند. باید حق فقرا، حق مستمندان داده بشود. تمام اینها باید در جمهوری اسلامی عمل بشود و ملت وظیفه دارد که در جمهوری اسلامی پشتیبانی از دولت ها بکند که به خدمت ملت هستند. اگر دولتی را دید که خلاف می کند، ملت باید به او تودهنی بزند. اگر چنانچه دستگاه جابری را دید که می خواهد به آنها ظلم کند، باید از او شکایت کنند و دادگاه ها باید دادخواهی بکنند و اگر نکردند، خود ملت باید دادخواهی بکند، برود توی دهن آنها بزند. در جمهوری اسلامی ظلم نیست و در جمهوری اسلامی اینطور مسائلی که زورگوئی باشد نیست. فقیر و غنی، نمی تواند طبقه غنی بر طبقه فقیر زور بگوید، نمی تواند استثمار بکند، نمی تواند آنها را با اجر کم وادار به عمل های زیاد بکند. باید مسائل اساسی حل بشود در اینجا و پیاده بشود، باید مستضعفین را حمایت بکنند. باید مستضعفین تقویت بشوند، زیر و رو بشوند. مستکبر باید مستضعف بشود و مستضعف باید مستکبر بشود، نه مستکبر به آن معنی بلکه همه باید با هم برادروار در این مملکت همه با هم باشند.
و من به همه اقشار ملت، به تمام عرض می کنم که در اسلام هیچ امتیازی بین اشخاص غنی و اشخاص غیر غنی و اشخاص سفید و سیاه، اشخاص مختلف، سنی و شیعه، عرب و عجم و ترک و غیر ترک به هیچ وجه امتیازی ندارند. قرآن کریم امتیاز را به عدالت و به تقوا دانسته است، کسی که تقوا دارد امتیاز دارد، کسی که روحیات خوب دارد امتیاز دارد اما امتیاز به مادیات نیست، امتیاز به دارائی ها نیست. باید این امتیازات از بین برود و همه مردم مساوی هستند با هم و حقوق تمام اقشار به آنها داده می شود. همه با هم مساوی هستند. اقلیت های مذهبی حقوقشان رعایت می شود. اسلام برای آنها احترام قائل است، برای همه اقشار احترام قائل است. کردها و سایر دستجاتی که هستند و زبان مختلف دارند، اینها همه برادران ما هستند و ما با آنها هستیم و آنها با ما هستند و همه اهل یک ملت و اهل یک مذهب هستیم و من امیدوارم در جاهای مختلفی که در ایران بعضی عناصر مفسده جو رفتند و آنجا تبلیغات سوء می کنند و مردم بیچاره را وادار می کنند به اینکه شلوغ کنند و برادر کشی بکنند، خود مردم بیدار بشوند و نگذارند این خائنین این قبیل کارها را انجام دهند. ما همه برادر هستیم. ما با اهل سنت برادر هستیم و ما نباید آقائی کنیم، نباید حقوق بعضی ها را ملاحظه نکنیم. ما در حقوق مساوی هستیم و قانون هم که انشاءالله بعد به تصویب ملت می خواهد برسد، در قانون هم همه اقشار حقوقشان ملاحظه شده است و اقلیت های مذهبی، نسوان و دیگر اقشار همه حقوقشان ملاحظه شده است و هیچ فرقی مابین گروه و گروهی در اسلام نیست فقط به تقوا و به اتقاء به علی الله تعالی

صحیفه نور جلد 5 صفحه 238

فرق است.
و ما امیدواریم که خداوند تعالی به ما توفیق بدهد که تا حالا که رساندیم مطلب را به اینجا و جمهوری اسلامی را اعلام کردیم و من اعلام می کنم جمهوری اسلامی را و این روز را روز عید می دانم و امیدوارم که هر سال روز دوازدهم فروردین، روز عید ملت ما باشد که رسیدند به قدرت ملی و خودشان سرنوشت خودشان را به دست خواهند گرفت. ما به همه ملت تبریک عرض می کنیم و من امروز را بر ملت عزیز خودمان، به همه اقشار تبریک عرض می کنم. مبارک باد بر شما این عید. مبارک باد بر شما این جمهوری اسلامی. لکن همه مکلفیم که احکام اسلام را مراعات کنیم. باید بازار ما بازار اسلامی باشد. بازار ما از بی انصافی باید شستشو بشود. باید دولت و همه دولت هائی که بعدها می آیند همه روی موازین اسلامی باشد، وزارتخانه ها روی موازین اسلامی باشند، ادارات دولتی روی موازین اسلامی باشند. باید مملکتی که رنگ طاغوت دارد مبدل بشود به مملکتی که رنگ الله دارد. باید مملکت طاغوتی به مملکت الهی تبدیل بشود.
ما باک نداریم که در غرب به ما صحبتی بکنند و کسانی که ادعا می کنند که ما حقوق بشر را مراعات می کنیم به ما اشکال بکنند. ما باید روی میزان عدل رفتار کنیم. ما بعد به آنها خواهیم فهماند که معنی دموکراسی چیست. دموکراسی غربی اش فاسد است، شرقی اش هم فاسد است، دموکراسی اسلامی صحیح است و ما بعدها اگر توفیق پیدا بکنیم به شرق و غرب اثبات می کنیم که این دموکراسی که ما داریم، این دموکراسی است، نه آنکه شما دارید و طرفدار سرمایه دارهای بزرگ هستید و نه اینکه آنها دارند و طرفدارهای ابرقدرت هستند و همه مردم را در اختناق عظیم گذاشتند.
در اسلام اختناق نیست. در اسلام آزادی است برای همه طبقات، برای زن، برای مرد، برای سفید، برای سیاه، برای همه. مردم از این به بعد باید از خودشان بترسند، نه از حکومت، از خودشان بترسند که مبادا خلاف بکنند. حکومت عدل از خلاف ها جلوگیری می کند، جزا می دهد. ما از خودمان باید بترسیم که خلاف نکنیم والا حکومت اسلام خلاف نخواهد کرد. دیگر قضیه سازمان امنیت در کار نیست، زجرهای سازمان امنیت دیگر در کار نیست. دیگر نمی توانند پاسبان ها به ما زور بگویند و به ملت ما زور بگویند. دیگر دولت نمی تواند به ملت زور بگوید. دولت در حکومت اسلامی در خدمت ملت است، باید خدمتگزار ملت باشد و ملت اگر چنانچه نخست وزیر هم یک وقت ظلم کرد، به دادگاه ها شکایت می کند و دادگاه ها او را به دادگاه می برند و جرم او اگر ثابت شد به جزای اعمالش می رسد.
این دیگر آنطور نیست که در اسلام بین نخست وزیر و بین غیر نخست وزیر فرق داشته باشد. خلیفه مسلمین در صدر اسلام با اهل ذمه ای که با هم یک مخالفتی داشتند، در محضر قاضی حاضر شد و قاضی حکم داد و سر به اطاعت گذاشت. اسلام اینطور است، اسلام طوری نیست که برای طبقه ای یک بالائی قائل باشد ولی برای طبقه دانشمندان البته متقی، مرتبه بالاتر است برای اینکه مرتبه انسانیتشان بالاتر است. اسلام به انسانیت انسان ارج می گذارد. انسانیت انسان به علم و تقواست، به

صحیفه نور جلد 5 صفحه 239

دانشمندی و تقواست. کسی که علم و تقوا دارد، این به دیگران مقدم است و کسی که هر چه هم دارائی داشته باشد ولی تقوا نداشته باشد، ابدا در اسلام ارجی ندارد. در هر صورت من از عموم ملت می خواهم که خودشان را متحول کنند، روحیاتی که در زمان طاغوت داشتند متحول کنند به روحیات اسلامی.
الآن ما در ایران بسیاری از مستمندان داریم، بسیاری از اشخاص داریم که در این قضایا از هستی ساقط شدند، باید اشخاصی که دارا هستند به آنها کمک کنند و به مستمندان یک زندگی مرفه بدهند. دولت باید به فکر اینها باشد. ملت باید به فکر اینها باشد و باید برای آنها مسکن بسازند، برای آنها زندگی صحیح بسازند، برای کارمندها زندگی صحیح بسازند. چند روز پیش یک دسته از کسانی که دارای کارخانه بودند و رؤسای کارخانه ها بودند که آمدند آنجا، من به آنها گفتم که خود شما باید کار را اصلاح کنید، الان بروید خارج از این منزل و خودتان یک جلسه ای بکنید و با هم مشورت بکنید و با هم سرمایه بگذارید از برای اینکه کارمندان و کارگرهای این کارخانه را بر ایشان منزل درست کنید، برایشان زندگی مرفه درست کنید. اگر نکنید ممکن است خدای نخواسته یک وقت اینها عصیان بکنند و اگر عصیان کردند، دیگر ما نمی توانیم جلوی آنها را بگیریم و من به کارمندان و کارگران و سایر طبقات مستضعف انشاءالله و عده می دهم که ایران برای شما کار درست می کند، اسلام برای شما کار درست می کند، اسلام زندگی شما را مرفه میکند، اسلام برای شما منزل درست میکند. اسلام آنقدری که در فکر مستمندان است در فکر دیگران نیست . و من از خدای تبارک و تعالی در این روز عید که روز پیروزی ملت ماست توفیق همه مسلمین را خواستارم و من امیدوارم که دیگر ممالک اسلامی با هم متحد بشوند و دست طاغوت ها را از ممالک خودشان قطع بکنند.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در میان بعضی از افسران و مأمورین راهنمائی و پلیس تهران

تاریخ: 1358/01/09

تشکر از پلیس و قوای انتظامی

بسم الله الرحمن الرحیم
من از شما تشکر می کنیم. انشاءالله خداوند شماها را حفظ کند. من از همه طبقات ملت تشکر می کنم، من از قوای انتظامی تشکر می کنم، از شما پلیس های محترم که الان در خدمت اسلام هستید و در خدمت طاغوت نیستید، تشکر می کنم. خداوند شماها را حفظ کند.
ما همه باید در خدمت اسلام باشیم، همه باید در خدمت کشور باشیم. کشور ما را اینها عقب راندند و ما باید جبران کنیم. شما پلیس ها الان پلیس امام زمان هستید و باید به وضع اسلامی عمل بکنید. با مردم مثل سابق عمل نشود، الان مثل سابق نیست. الان کشور، کشور اسلامی است و آداب و رسوم، آداب و رسوم اسلامی باید باشد. کشوری است که باید حکومت در خدمت مردم باشد، پلیس در خدمت مردم باشد، تحمیل بر مردم نباشد.
من از خدای تبارک و تعالی خواهانم که همه ماها را به وظائف خودمان آشنا کند. شماها برادر من هستید. من در خدمت ملت هستم و من امیدوارم که در این رفراندمی که تا چند روز دیگر می شود همه اقشار ملت رأی بدهند و من امیدورام که رأی به جمهوری اسلام بدهند که جمهوری اسلام سعادت این دنیا و آن دنیا را برای ما تأمین خواهد کرد.
خداوند شماها را حفظ کند. جوانان ملت را حفظ کند. شما پلیس ها را که الان دیگر پلیس اسلام هستید در پناه خودش حفظ کند.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

اعلامیه امام خمینی در رابطه با رفراندم جمهوری اسلامی

تاریخ: 1358/01/12

اعلامیه امام خمینی در رابطه با رفراندم جمهوری اسلامی

بسم الله الرحمن الرحیم
ونرید ان نمن علی الذین استضعفوا فی الارض و نجعلهم الائمه و نجعلهم الوارثین صدق الله العظیم
من به ملت بزرگ ایران که در طول تاریخ شاهنشاهی که با استکبار خود آنان را خفیف شمردند و بر آنان کردند آنچه کردند، صیمانه تبریک می گویم. خداوند تعالی بر ما منت نهاد و رژیم استکبار را با دست توانای خود که قدرت مستضعفین است در هم پیچید و ملت عظیم ما را ائمه و پیشوای ملتهای مستضعف نمود و با برقراری جمهوری اسلامی وراثت حقه را بدانان ارزانی داشت. من در این روز مبارک، روز امامت امت و روز فتح و ظفر ملت، جمهوری اسلامی ایران را اعلام می کنم. به دنیا اعلام می کنم که در تاریخ ایران چنین رفراندمی سابقه ندارد که سرتاسر مملکت با شوق و شعف و عشق و علاقه به صندوق ها هجوم آورده ومثبت خود را در آن ریخته و رژیم طاغوتی را برای همیشه در زباله دان تاریخ دفن کند.
من از این همبستگی بیمانند که جز مشتی ماجراجو و بیخبر از خدا، همه و همه به ندای آسمانی (و اعتصموا بحبل الله جمیعاً) لبیک گفتند و با تقریباً اتفاق آراء به جمهوری اسلامی رای مثبت دادند و رشد سیاسی و اجتماعی خود را به شرق و غرب ثابت کردند، تقدیر می کنم. مبارک باد بر شما روزی که پس از شهادت جوانان برومند و داغ دل مادران و پدران و رنج های طاقت فرسا،دشمن غول صفت و فرعون زمان را از پای در آوردید و با رأی قاطع به جمهوری اسلامی، حکومت عدل الهی را اعلام نمودید، حکومتی که در آن، جمع اقشار ملت با یک چشم دیده می شوند و نور عدل الهی بر همه و همه به یک طور می تابد و باران رحمت قرآن و سنت بر همه کس به یکسان می بارد. مبارک باد شما را چنین حکومتی که در آن اختلاف نژاد و سیاه و سفید و ترک و فارس و کرد و بلوچ مطرح نیست. همه برادر و برابرند، فقط و فقط کرامت در پناه تقوا و برتری به اخلاق فاضله و اعمال صالحه هست.
مبارک باد بر شما روزی که در آن تمام اقشار ملت به حقوق حقه می رسد. فرقی بین زن و مرد و اقلیت های مذهبی و دیگران در اجرای عدالت نیست. طاغوت دفن شد و طغیان و سرکشی به دنبال او دفن می شود کشور از چنگال دشمن های داخلی و خارجی و چپاولگران و غارت پیشگان نجات یافت. اینک شما ملت شجاع، پاسداران جمهوری اسلامی هستید. اینک شما هستید که باید این ارث

صحیفه نور جلد 5 صفحه 234

الهی را با قدرت و قاطعیت حفظ کیند و نگذارید بقایای رژیم متعفن که در کمین نشسته اند و طرفداران دزدان بین المللی و نفتخواران متخوار در بین صفوف فشر ده شما رخنه کنند. اینک شمائید که باید مقدرات خود را به دست بگیرید و مجال به فرصت طلبان ندهید و با قدرت الهی که مظهر آن جماعت است، قدم های بعدی را بردارید و با فرستادن طبقه فاضله و امنای خود در مجلس موسسان، قانون اساسی جمهوری اسلامی را به تصویب رسانیده و همانطور که با عشق و علاقه به جمهوری اسلامی دادید، به امنای امت رأی دهید تا مجالی برای بداندیشان نماند.
صبحگاه 12 فروردین که روز نخستین حکومت الله است از بزرگترین اعیاد مذهبی و ملی ماست. ملت ما باید این روز را عید بگیرند و زنده نگه دارند. روزی که کنگره های قصر 2500 سال حکومت طاغوتی فرو ریخت و سلطه شیطانی برای همیشه رخت بر بست و حکومت مستضعفین که حکومت خداست به جای آن نشست.
هان ای ملت عزیز که با خون جوانان خود حق خود را به دست آوردید، این حق را عزیز بشمرید و از آن پاسداری کنید و در تحت لوای اسلام و پرچم قرآن عدالت الهی را با پشتیبانی خود اجرا نمائید. من با تمام قوا در خدمت شما که خدمت به اسلام است این چند روز آخر عمر را می گذرانم و از ملت انتظار آن دارم که با تمام قوا از اسلام و جمهوری اسلامی پاسداری کنند. من از دولت ها می خواهم که بدون وحشت از غرب و شرق، با استقلال و فکر و اراده، باقیمانده رژیم طاغوتی را که آثارش در تمام شوون کشور ریشه دارد پاکسازی کنند و فرهنگ و دادگستری و سایر وزارتخانه ها و ادارات که با فرم غربی و غربزدگی برپا شده است به شکل اسلامی متحول کنند و به دنیا عدالت اجتماعی و استقلال فرهنگی و اقتصادی و سیاسی را نشان دهند. از خداوند تعالی عظمت و استقلال کشور و امت اسلامی را خواستارم.
والسلام علیکم و رحمة الله
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع گروهی از قوای نظامی جمهوری اسلامی ایران

تاریخ: 1358/01/19

دو خاصیت بارز مومنین عبارت است از رحمت در میان خودشان و شدت در مقابل اجانب

بسم الله الرحمن الرحیم
چقدر موجب افتخار است که جوان برومندی در مملکت ما، در خدمت اسلامند. چقدر من شاد هستم از اینکه ما با هم در یک مجلس مجتمع هستیم و یک محیط محبت است.
دیروز هم من با یک دسته از آقایان که آمده بودند (از ارتشی ها) این مطلب را گفتم و حالا هم باید عرض کنم - یک فرق بین - یکی از فرق های بین دولت های غیر اسلامی، دولت های طاغوتی و دولت اسلامی این است و باید هم این باشد که در دولت های اسلامی، محیط محیط محبت است، محیط برادری است، نه ارتش با مردم جدا هست و نه مردم با ارتش، جدا نیستند و نه یک محیط رعب در کار هست.
خدای تبارک و تعالی برای مومنین که در خدمت اسلام هستند دو خاصیت نقل می فرماید یکی اینکه بین خودشان محیط محبت است (رحماءبینهم) با هم دوست هستند، رحیم هستند، همه به دیگری محبت دارند، در مقابل غیر، اشداء، در مقابل کفار و در مقابل اجانب شدید هستند، محکم، بین خودشان دوست و رفیق هستند.

حرکات و سکنات بزرگمرد عالم حضرت امیر (ع) سرمشقی برای دولت اسلامی

شما ملاحظه کنید، بزرگتر مرد عالم که بعد از رسول الله حضرت امیر (ع) در حالی که مملکت چندین مقابل مملکت ایران بوده است، آنوقتی که ایشان خلافت داشتند، از مصر و تمام عربستان و عراق و ایران و مقداری از اروپا زیر سلطه ایشان بوده است، وقتی که ما ملاحظه می کنیم رفتار یک همچو سردار بزرگ، یک همچو رئیس دولت با مردم خودش، با اشخاصی که بین خودشان هستند، ملاحظه می کنیم که چه جور ایشان رفتار می کرده است، زندگیش پائینتر می خواسته باشد از همه افرادی که در مملکتش زندگی می کنند، می فرماید شاید در یمامه در سرحدات، یک کسی باشد که گرسنه باشد. آنوقت ایشان به خودشان اینطور سختی می دهند به طوری که خانواده ایشان نگران بودند از اینطور زندگی که ایشان می کنند و ایشان، همین رئیس دولت، یک - چیز - غذای زبری که داشته

صحیفه نور جلد 5 صفحه 225

است، توی یک ظرفی می کرده است، سر آن را مهر می کرده است مبادا سر این را باز بکنند و داخلش یک روغنی بکنند، یک چیزی بکنند، با مردم چه جوری بود؟
شب ها به طوری که نقل شده است، دور می گردیدند تنها و بر دوش مبارکشان غذا حمل می کردند دور خانه ها به اشخاصی که یتیم بودند، فقیر بودند - چه بودند - تقسیم می کردند و این معلوم نبود، الا بعد از اینکه فوت شدند - شهادتشان - شهید شدند آنوقت معلوم شد - و در - طوری که نقل کردند، در یکی از منازل که رفتند، چند تا بچه کوچک در آن منزل بود، بعد از اینکه گریه می کردند، بچه گرسنه بودند، بعد از اینکه رفتند و خودشان غذا دادند به آنها، بعد چه کردند، بعد حضرت شروع کرد برای آنها - یک - یک کاری کرد که اینها را بخنداند، حتی مثل اینکه صدای شتر کرد، گفت من آمدم اینجا، اینها گریه می کردند، دلم می خواهد حالا که می روم، اینها خندان باشند. در زندگی روزمره اش با مردم همچو بود که شنیده بود که در یک لشگری که از معاویه ظاهراً آمده بود، در یک جائی، یک خلخالی را از پای یک زن یهودی در قلمرو امارت ایشان و خلافت ایشان - یک خلخالی را از پای یک زن یهودی بیرون آوردند، همچو ناراحت می شود که می فرماید که اگر انسان (قریب به این معنا) بمیرد، این کارش عیبی نیست، نباید اشکال گیری کنند. بین خودشان رحیم، دوست و رفیق به طوری که هیچ رعبی در آن محیط نبوده است، اگر یک کسی وارد می شد بر آن همچو نبود که حشمتی داشته باشد بترسد، ترس توی کار نبوده است، عدل بوده است. در حکومت عدل، هر کسی باید از خودش - باید - بترسد اینکه نباید تخلف کند والا از سرباز مملکت عدل، از ارتش مملکت عدل، از شهربانی مملکت عدل هیچ ترس نیست برای اینکه همه با محبت با مردم رفتار می کنند.
همین حضرت امیر سلام الله علیه که رفتارش با داخله اینطور بود و مثل یک نفر عمله گاهی کار می کرد، خودش همان وقتی که بیعت کردند با آن، آن اسباب کارش را برداشت و رفت یک قناتی را داشت خودش می کند، بعد هم که آب داد، وقفش کرد. این آدم که وضعش اینطور بود، وقتی در مقابل دشمن می ایستاد، فریاد که می کرد، دل ها را چه می کرد، شمشیر را که می کشید - از اینور - وقتی (می گویند که ضربات علی یکی بوده) ، از اینور که می زد و نیم پاره می شد، از اینور هم می زد دو تا می شدند، شدت داشتند در مقابل آنها.
این حال سرباز اسلامی است که بین خودشان محبت، محیط، محیط محبت، همین طور که الان ما، این محیطی که الان ما نشستیم، یک محیط محبتی است دیگر، قبل از این نه آقای سرتیپ در یک همچون مجالس، اینطور اجتماع با ما گاهی در پاریس می آمدند - اما - نه ایشان در یک همچون مجالس و نه شما در این مجالس بودید، نه شما با اینها مجتمع، همه را جوری کرده بودند که همه را از هم جدا کرده بودند و بدبین کرده بودند، اگر یک نفر وارد بازار می شد مردم می ترسیدند، مردم را ترسانده بودند، چرا؟ این چرا، در محیط اسلام، مملکت اسلامی، رعب نیست و در محیط طاغوت رعب است برای اینکه محیط اسلامی نه شخص اولش و نه سردارهایش، با مردم جوری نکردند که از مردم بترسند، با مردم محبت کردند، مردم همه برادر او هستند، خدمتگزارش هستند، همان طوری که

صحیفه نور جلد 5 صفحه 226

اینها خدمت به مردم می کنند، مردم همه خدمت به آنها می کنند. در یک همچون محیطی کسی ترس ندارد، لازم نیست که ایجاد رعب بکنند اما در محیط طاغوتی از باب اینکه با مردم بدرفتاری می کردند، مال مردم را خوردند، اذیت کردند به مردم، از مردم می ترسیدند، چطور بکنند که از این ترس نجات پیدا بکنند. و مبادا چه بکنند، ایجاد یک محیط رعب می کنند، محیط را یک محیط وحشت آور درست می کنند که مبادا یک کسی..

خدمت به مردم مایه آرامش قلبی و راحتی وجدان

دو گل وقتی آمده بود اینجا، ظاهرا دو گل بود که با شاه با هم رفته بودند توی بازار، خوب، شاه خیلی جرات نمی کرد بیرون بیاید، این بیرون آمده بود رفته بود توی جمعیت ولی خوب، نمی ترسید از آنها مردم به او کاری نداشتند اما خود او می ترسید که، چرا می ترسید؟ برای اینکه به مردم بد کرده، وقتی آدم به کسی بد بکند، از آنها می ترسد بد بکنند به آن. این یک مطلب کلی است، یک سرمشق کلی است برای همه ما که باید با اهلی، با رعیت مملکت با افراد مملکت رفتارمان رفتار برادرانه و رحمت آمیز باشد (رحماءبینهم) اینها هم تبادل رحمت می کنند، این رحمت به او، رحمت به این، این محبت به او و او محبت به او و همین جمعیت اگر در مقابل دیگران بایستند، خصم بایستند محکم و شدید هستند (اشداء علی الکفار) ، این یک دستور کلی است که اگر بخواهید وقتی منزل می روید با حال آرام بی دغدغه شب به روز بیاورید، با مردم خوبی کنید، وقتی با مردم خوبی کردید، محبت کردید، خدمتگزار مردم بودید، وقتی که بروید شب منزل آرامش برای قلبتان هست، وجدانتان ناراحت نیست.
اینهائی که مردم را اذیت می کنند وجدانشان ناراحت است، اینطور نیست که بروند راحت، یک نفر را کشتند و راحت بروند، نخیر ناراحتند منتها البته بعضی ها وقتی کم کم زیاد شد، عادت می کنند، این دیگر یک درنده می شود، این دیگر آدم نیست. بخواهید که زندگی مرفه، مرفه بودن زندگی به این نیست که پارک چند طبقه آدم داشته باشد، چه بسا اشخاصی پارک های چند طبقه دارند لکن زندگیشان جهنم است. الان شما زندگی محمد رضا را چه جور می بینید؟ همه وسایل آسایش برایش هست لکن آسایش دارد؟ یک آن آسایش دارد؟ ندارد.
آسایش انسان به این است که روح انسان راحت باشد. روح انسان وقتی که راحت شد اگر یک ناهار، هر جوری باشد، این با آن می سازد و اصلاً ناراحتی را ادراک نمی کند. راحتی انسان به این است که انسان وضع روحیش را جوری بکند که با این وضع روحی آسایش برایش پیدا بشود و این به اسلامی شدن است. اگر انسان اسلامی بشود، تربیت کند خودش را به تربیتهای اسلامی، ارتش تربیت کند خودش رابه اینکه برای مردم خدمتگزار باشد، نه ایجاد رعب بکند، ایجاد رحمت بکند به طوری که همین طور که حالا ما همه با هم هیچ کدام از هم نمی ترسیم، نه من از ایشان نه ایشان از من، هیچ کدام از هم ترسی نداریم، این محیط محبت است، این محیط محبت را حفظ کنید. ایران را یک محیط محبت کنید، به دست شما پاسدارها، شما ارتش، آن ژاندارمری، آن پاسبان، همه و همه، اگر همه

صحیفه نور جلد 5 صفحه 227

با هم یک وضع اسلامی - انسانی پیدا بکند، محیط یک محیط محبت می شود، همه به هم خدمتگزار می شوند. در این نهضت شاید آنوقتی که مردم مشغول بودند به مخالفت، خوب، دیدید که یک وضع انسانی پیدا شده، یک تحول پیدا شده بود، یک تحول پیدا شده که سرباز وقتی که می آمد توی کوچه ها، مردم گل به او می ریختند، آن گریه می کرد و به آنها اظهار محبت می کرد.
این تحول روحی است که خدای تبارک و تعالی این تحول را مرحمت فرموده بود، این تحول روحی را حفظش بکنید، این محبت را بین خودتان و اقشار ملت حفظ بکنید ولی در مقابل مخالفین، در مقابل اعداء، در مقابل مفسدین شدید باشید، محکم، مثل یک سدی در مقابل آنها،نرم در مقابل هموطن های خودتان، در مقابل برادرهای خودتان، همین که دستور اسلام است، قرآن این را می فرماید و همانطور که روسای اسلام اینطور بودند. خود رسول الله (ص) ایشان خودشان در جنگ ها، خودشان وارد میدان نمی شدند که آدم بکشند، وضع اینطور بوده است که نبی رحمت بودند، حتی یک نفر را می گویند کشته نشده است به دست ایشان لکن حضرت امیر با آن وضعی که در جنگ داشته است، از آنها نقل کرده اند که ما در شدائد پناه می بردیم به ایشان، یک همچو - که - آن سردار بزرگ که در دنیا نظیر ندارد. به حسب نقل - کرده اند - که از ایشان می شد، می فرماید که - شدائد - وقتی جنگ شدید می شد ما پناه می بردیم به رسول الله. یک همچو قوه ای بود است، قدرت الهی بوده. قدرت الهی بوده. این یک دستور کلی است که آن زمان، آنها کرده اند و به سعادت رسیدند و به سعادت رسانده اند.

رعایت نطم و استفاده از آزادی در حدود ضوابط

در این زمان ما بخواهیم سعید باشیم، بخواهیم به سعادت برسیم باید عمل بکنیم همه با هم دوست و رفیق، سرباز با درجه دار، درجه دار با افسر، با ارشد، رفیق باشد لکن اطاعت بکنند، اطاعت مساله ای، رفاقت مساله ای دیگر، بالائی ها پائینی را به چشم رحمت نگاه کنند، پائینی ها به بالائی اطاعت بکنند. اگر بخواهند یک مملکتی محفوظ بماند باید ارتش روی دیسپلینی که دارد، محفوظ بماند، روی آن نظمی که دارد روی نظم رفتار کند اگر بخواهد به هم بریزد (حتی حالا من آزاد شده ام، نخیر زیر بار کسی نمی روم) نه، این خلاف آن آزادی است که خدا می خواهد. آزادی در حدود ضوابط است. (من آزادم حالا، من آزادم سیلی بزنم به ایشان) نه آزاد نیستی. (من آزادم اطاعت از مثلا، از فرماندارم نکنم) نه این آزادی نیست. در حدود قواعد و قوانین آزادی هست یعنی شما دیگر از کسی الان اینجا که نشسته اید، دیگر نمی ترسید، اگر قبل از این بود، شما خوف این را داشته اید که از اینجا پایتان...، جمع نمی توانستید بشوید اینجا، حالا اگر هم آمدید، خوف این را داشتید که از اینجا رفتید بیرون، این ساواکی ها، این بیرون نباشند، شما را بگیرند و ببرند و بودند و گرفتند و می بردند.این به این معنا الحمدلله ما الان آزادیم الان لکن معنای آزادی این نیست که من هر کاری دلم بخواهد، بکنم.
این را باز هم گفته ام که خدای تبارک و تعالی ما را به این آزادی امتحان می کند، به این نعمتی که

صحیفه نور جلد 5 صفحه 228

به ما داده است که از همه نعمت ها بالاتر است، الان ما را امتحان می کند که ببیند با این آزادی، ما چه می کنیم، با آزادی رفتار می کنیم خداپسند؟ یا سوءاستفاده از آزادی می کنیم؟ اگر سوءاستفاده از آزادی کردیم، از امتحان درست در نیامدیم و اگر استفاده صحیح کردیم از آزادی، مرضی خداست و انشاءالله خداوند نعمتش را حفظ می کند به ما.
برادرهای من! برادرهای من ! توجه داشته باشید، این نعمتی را که خدا به شما داده حفظش کنید. یک نعمتی به شما داده، آن نعمت آزادی، نعمت استقلال، این نعمت را حفظش کنید و آن به این است که همه با هم دوست و رفیق و همه با هم بین خودتان رحیم و بر دیگران شدید. آنهائی را که می خواهند چپاولتان کنند، مشت تو دهنشان می زنید، آنهائی که با شما رفیقند، دست برادری می دهید و صورت هم را می بوسید.
انشاءالله خداوند همه شما را تأیید کند (انشاءالله حضار) و همه شما در لشگر امام زمان (سلام الله علیه) صف باشید.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها