0

صحیفه نور امام خمینی

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی

پیام امام خمینی به ملت مسلمان ایران به مناسبت فرا رسیدن اربعین

تاریخ: 1357/10/26

پیام امام خمینی به ملت مسلمان ایران به مناسبت فرا رسیدن اربعین

بسم الله الرحمن الرحیم
اربعین سید مظلومان و سرور شهیدان صلوات الله و سلامه علیه رسید و بر ملت رشید و آگاه ما اربعین های سودمندی گذشت. ما در این سال به دنبال بیش از 50 سال سلطنت غاصبانه سلسله پهلوی با چه مصیبت هائی و بی فرهنگی های خانمانسوزی مواجه بوده ایم، سال هائی بس تلخ و رنج آورتر در این 50سال و تلخ تر و رنج آورتر در این یکی دو سال اخیر که ملت شجاع ما را علیه استبداد و استعمار به حرکت درآورد.
امسال اربعین امام امت در خلال اربعین های پیروان و شیعیان آن بزرگمرد اسلام واقع شده و گوئی خون شهیدان ما امتداد خون پاک شهیدان کربلاست و اربعین اخیر برادران ما، بازتاب اربعین آن دلاوران می باشد. خون طاهر آنان به حکومت طاغوتی یزید خاتمه داد و خون پاک اینان سلطنت طاغوتی را به هم پیچید. اربعین امسال استثنائی و نمونه است، راهپیمائی و تظاهرات پرشور در این اربعین، وظیفه شرعی و ملی است.
ملت بزرگ در سراسر ایران با راهپیمائی و تظاهرات خود، این نظام را دفن می کند و مخالفت خود را با شورای سلطنت غیرقانونی اعلام می نماید و پشتیبانی خود را برای چندمین بار از جمهوری اسلامی اعلام می کند.
لازم است توجه ملت دلیر ایران را به مطالبی چند جلب نمایم:
1- از قرار اطلاع، مامورین دولت شب ها گندم انبارها و سیلوها را با کامیون می برند و می خواهند قحطی مصنوعی بوجود آورند، وظیفه حتمی مردم تهران و شهرستان هاست که از این عمل شدیداً جلوگیری کنند و عده ای از معتمدین را به نظارت بگمارند که این عمل غیر انسانی دولت را خنثی کنند. غفلت از این امر مسوؤلیت شرعی دارد.
2- از قرار اطلاع، دولت آمریکا در صدد است که اسلحه و مهماتی را که در ایران است و در مقابل نفت به مردم ایران تحمیل کرده است، یا به سرقت ببرد (اگر تاکنون نبرده باشد، چنانچه بعضی از خبرگزاری ها افشاء کرده اند) و یا منفجر کند، بر افسران و درجه داران ارتش و سایر نیروهای سه گانه است که از آن جلوگیری کنند و بر ملت است که با ارتش در این امر همکاری کنند و نگذارند بیش از این مال ملت را نابود و یا چپاول کنند. افسران محترم بدانند که مسامحه در این امر خیانت به کشور و

صحیفه نور جلد 4 صفحه 236

اسلام است.
3- کشاورزان محترم همت کنند و از اقدام برای کشت، خصوصاً کشت دیمی غفلت نکنند. ممکن است مفسدین قحطی مصنوعی ایجاد کرده و کشور را در مضیقه قرار دهند.
4- بانک های اسلامی به کشاورزان به منظور ادامه کشاورزی، قرض الحسنه بدهند و مسلمانان در این امر حیاتی با این بانک ها تشریک مساعی نمایند تا جلوی توطئه شیطانی گرفته شود.
5- به جمیع بانک های خارجی کشور اعلام می شود که سپرده های شاه و بستگان او و سایر دزدان اموال ملت محروم را که صورت اسامی بعضی از آنان تهیه شده است، از آن ملت است که اینان اختلاس نموده و از کشور خارج کرده اند، بانک ها این وجوه سپرده شده را نباید به آنها تحویل دهند که به زودی مقامات صالحه علیه آنان اقامه دعوی خواهند کرد.
6- به وکلای غیر قانونی مجلسین اخطار می شود که از رفتن به مجلسین احتراز کنند و در صورت تخلف، مورد مواخذه ملت شریف قرار خواهند گرفت.
7- از دانشگاهیان محترم انتظار دارم اکنون که دانشگاه ها، این دژهای مبارزات دانشجویان فداکار را باز کرده اند، به شعارهای ضد رژیم فاسد و تظاهرات علیه دولت غاصب و شاه و علیه شورای غیر قانونی سلطنتی ادامه دهند و استادانی را که با دستگاه ظلم و اختناق رابطه دارند یا طرفدار رژیم فاسد هستند، نپذیرند.
8 به کسانی که در شورای سلطنتی غیر قانونی به عنوان عضویت داخل شده اند، اخطار می کنم که این عمل غیر قانونی و دخالت آنان در مقدرات کشور جرم است و بی درنگ از این شورا کناره گیری کنند و در صورت تخلف مسوؤل پیش آمدها هستند.
9- اعضای شورای انقلاب اسلامی در داخل کشور هستند و به زودی معرفی خواهند شد. از خداوند تعالی خواستارم که با مرحمت واسعه خود، ملت ما را از شر اشرار داخلی و خارجی نجات دهد.
والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته
روح الله الموسوی الخمینی

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

شنبه 2 اردیبهشت 1396  9:48 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

پیام امام خمینی به ملت به مناسبت فرار شاه

تاریخ: 1357/10/27

پیام امام خمینی به ملت به مناسبت فرار شاه

بسم الله الرحمن الرحیم
خدمت عموم ملت شریف و شجاع ایران (اعلی الله کلمتهم و وفقهم الله تعالی) 
فرار محمدرضا پهلوی را که طلیعه پیروزی ملت و سرلوحه سعادت و دست یافتن به آزادی و استقلال است به شما ملت فداکار تبریک عرض می کنم. شما ملت شجاع و ثابت قدم به ملت های مظلوم ثابت کردید که با فداکاری و استقامت می توان بر مشکلات هر چه باشد غلبه کرد و به مقصد هر چه دشوار باشد رسید. گرچه این ستمگر با دست آغشته به خون جوانان ما و جیب انباشته از ذخایر ملت از دست ما گریخت ولی به خواست خداوند متعال به زودی به محاکمه کشیده خواهد شد و انتقام مستضعفین از او گرفته خواهد شد لکن قطع دست ستمکار از ادامه ظلم، به دست ستمدیدگان فوری است. او رفت و به هم پیمان خود اسرائیل دشمن سرسخت اسلام و مسلمین پیوست و جرائم و آشفتگی هائی را به جای گذاشت که ترمیم آن جز به تایید خداوند متعال و همت همه طبقات ملت و فداکاری اقشار کاردان و روشنفکر میسر نخواهد شد. اکنون در این طلوع فجر سعادت و پیروزی، توجه عموم را به مطالبی جلب می کنم:
1- بر جوانان غیور در سراسر کشور لازم است برای حفظ نظم با آن دسته از قوای انتظامی که اکنون به آغوش ملت بازگشته اند با تمام نیرو همکاری کنند و با کمال قدرت و جدیت نگذارند که بدخواهان و منحرفین آشوب و ناامنی ایجاد نمایند.
2- به تظاهرات و شعارهای پرشور علیه رژیم سلطنتی و دولت غاصب ادامه دهند و اگر منحرفین و مخالفین اسلام بخواهند اخلالی بوجود آورند و نظم را به هم زنند، از آنان جداً جلوگیری کنند. باید ملت بداند که هر انحرافی و هر شعاری که مخالف مسیر ملت است به دست عمال شاه مخلوع و عمال اجانب تحقق می یابد. من از جمیع اشخاصی که انحرافی داشته اند و یا گرایش به بعضی از مکتب های انحرافی داشته تقاضا دارم که به آغوش اسلام که ضامن سعادت آنان است برگردند که ما آنان را برادرانه می پذیریم. در این موقع حساس که کشور جنگزده ما بیش از هر زمانی به اتحاد و اتفاق احتیاج دارد باید سعی شود که از هر اختلافی احتراز شود.
3- دولت موقت برای تهیه مقدمات انتخابات مجلس موسسان به زودی معرفی می شود و به کار مشغول خواهد شد. وزارتخانه ها موظفند که آنان را پذیرفته و با آنان همکاری صمیمانه کنند.

صحیفه نور جلد 4 صفحه 238

اینجانب به صلاح وزراء غیر قانونی می دانم که برکناری خود را اعلام کنند و خود را در مسیر ملت قرار دهند.
4- به جمیع نیروهای انتظامی و زمینی و هوائی و دریائی و صاحب منصبان و درجه داران ارتش و ژاندارمری و غیر آنان توصیه می کنم که دست از حمایت محمدرضا پهلوی که مخلوع است و به کشور برنمی گردد و در خارج نیز با نفرت مردم مواجه است، بردارند و به ملت بپیوندند که صلاح دنیا و دین آنان در آن است. اینجانب از همه طبقات خصوصاً حضرات علمای اعلام در این مواقع حساس تشکر می کنم و سلامت و سعادت همگان را از خداوند متعال خواستارم و وحدت کلمه را برای همیشه خصوصاً تا برانداختن رژیم شاهنشاهی و استقرار حکومت جمهوری اسلام امیدوارم.
روح الله الموسوی الخمینی

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

مصاحبه امام خمینی با خبرنگاران خارجی پس از خروج شاه از کشور

مصاحبه امام خمینی با خبرنگاران خارجی پس از خروج شاه از کشور

سؤال: اقدام سیاسی حضرت آیت الله بعد از خروج شاه چیست؟
جواب: خروج شاه اولین مرحله پیروزی ملت ماست و ما مشکلات زیاد در پیش داریم. ملت ما باید بداند که مجرد رفتن شاه پیروزی نیست، بلکه طلیعه پیروزی است. البته این طلیعه را من به ملت ایران تبریک عرض می کنم و باید توجه داشته باشند که همانطوری که طلیعه پیروزی است، طلیعه خلع سلطه اجانب است و این تبریکش بیشتر از تبریک رفتن شاه است. ما الان مسائل بسیار مشکل در پیش داریم و وارث یک مملکت از هم پاشیده که در ظرف 50 سال سلطنت پهلوی و بیشتر از 30 سال سلطنت محمدرضا آنقدر خرابی وارد شده است در مملکت ما که ما باید با همت جمیع طبقات ملت قیام کنیم برای ترمیم. اولین قدمی که ما باید برداریم ترمیم این خرابی هاست که به وسیله شاه که از عمال خارجی بود بوجود آمده و این ممکن نیست الا به کمک کردن جمیع طبقات. من از جمیع طبقات ملت با کمال تواضع تقاضا دارم که در این مشروع اسلامی و در این مشروع ملی همه با هم کمک کنند، همه دست به دست هم بدهند و اختلاف حزبی و مسلکی را کنار بگذارند، اختلافات قدیمی و جدیدی را کنار بگذارند، اختلافاتی که مربوط به احزاب است کنار بگذارند و همه با هم، با صدای واحد، با ید واحد قیام به امر کنند، قیام به امر مهمی که نجات دادن کشور است، نجات دادن این کشتی متزلزل است. و ما از خدای تبارک و تعالی می خواهیم که ملت ما را بیشتر از این هوشیار و بیدار کند.
من از ملت می خواهم که خودشان مواظب نظم مملکت باشند و جوانان غیور ما کنترل کنند شهرستان ها و دهات و قراء را و نگذارند کسانی که آشوب طلبند در این قراء و قصبات و شهرستان ها یک وقت شلوغی کنند. و من اخطار می کنم به این اشخاصی که شلوغ می کنند و تبلیغات سوء در این زمینه ها می کنند و می خواهند با فرصت طلبی آشوب بپا کنند و بر ضد ملت ایران یک تبلیغاتی بکنند و در نفع اشخاص خارج و دولت ابرقدرت یک کارهائی بکنند من اخطار به آنها می کنم که اگر یک همچو کاری بکنند سرنوشت سختی خواهند داشت و مجازات بزرگی خواهند داشت ولی اگر چنانچه توبه کنند، خدای تبارک و تعالی توبه همه را

صحیفه نور جلد 4 صفحه 240

قبول می کند و باید اینها برگردند به آغوش ملت و ملت آنها را خواهند پذیرفت.
سؤال: آیا حضرت آیت الله تصور می فرمایند که اگر با دولت بختیار همکاری نکنند، احتمال می رود دیکتاتوری نظامی روی کار بیاید؟
جواب: دیکتاتوری نظامی که وقتش گذشت. اگر چنانچه کسی دست به دیکتاتوری و کودتای نظامی بزند، خواهید فهمید که موفق به هیچ چیز نخواهد شد و برای خودش و برای کسانی که مربوط به خودش هست ذلت به بار خواهد آورد. باید همه اشخاصی که می خواهند در ایران برای منفعت طلبی یک خطایی بکنند، یک شلوغی بکنند، یک تبلیغاتی بکنند، باید همه بدانند که وقت اینها گذشته است دیگر. ملت ایران دیگر آن ملت سابق نیست که در آن بتوانند نفوذ بکنند. همه تبلیغات سوء برکنار باید بشود و ملت به راه خودش برود و آن چیزی را که می خواهد ملت، آن چیز عمل بشود و دیکتاتوری بکلی منقطع است و یک مملکت آزاد که همه طبقات و احزابش آزاد و یک مملکت مستقل که هیچ قدرتی در آن نتواند دخالت کند، انشاء الله تحقق پیدا می کند و ما دولت را به همین زودی معرفی خواهیم کرد.
سؤال: موقعیت زنان در دولت آینده شما چگونه خواهد بود؟
جواب: موقعیت یک انسان صحیح و یک شخصیت آزاد، به خلاف این زمان ها که بر ما گذشت که نه زن های ما آزاد بودند و نه مردهای ما. ملتی که زن و مرد آن آزاد نبود و در خفقان بود، از زیر بار بیرون آمد و از این به بعد زن ها و مردها آزادند ولی اگر چنانچه بخواهند کارهای خلاف عفت بکنند یا خلاف مصلحت مملکت بکنند البته جلوگیری خواهد شد.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

مصاحبه امام خمینی با اکسپرس

مصاحبه امام خمینی با اکسپرس

سؤال: موضع شما در مقابل دو اردوگاه شرق و غرب چگونه خواهد بود؟
جواب: دولت اسلامی ما آزاد و مستقل خواهد بود و تعادل قوا در این منطقه از جهان به هیچ وجه نباید تغییر یابد. ما نه به سوی غرب و نه به طرف شرق گرایش نخواهیم داشت و می خواهیم یک جمهوری بی طرف و غیر متعهد باشیم. ما می خواهیم روابط دوستانه با همه کشورها داشته باشیم مادام که آنها در امور داخلی ما مداخله نکنند.
سؤال: با وجود این، قصد در مورد قطع نفت به اسرائیل و آفریقای جنوبی نشان می دهد که شما از هم اکنون یک انتخاب سیاسی به عمل آورده اید.
جواب: خیر، ما به این ترتیب در برابر کشورهائی که حق و عدالت را زیر پا گذاشته اند، عکس العمل نشان می دهیم. راجع به اسرائیل ما در منازعه آن کشور با دول عرب با اقدام خود موضع نمی گیریم، ما تنها کشوری را به این ترتیب مجازات می کنیم که مشاورینش به پلیس و ارتش شاه برای زجر و شکنجه ملت ما کمک کردند. در جاهای دیگر فروش های ما عادی خواهد بود. ما پول نفت را برای مصلحت ملت و نه به خاطر تجهیزات نظامی ویران کننده خرج خواهیم کرد.
سؤال: راجع به روش آمریکا چه قضاوتی دارید؟
جواب: دولت و رئیس جمهور آمریکا در جریانات اخیر به صورت دشمن ملت ایران رفتار کردند. حضور پایگاه های نظامی و حضور مستشاران آمریکائی کشور ما را فقیر کرده است. آمریکا در کشتار فجیع ملت ما توسط رژیم شاه، از این رژیم حمایت کرد و شریک جرم شناخته می شود. اکنون با ملت آمریکاست که هیات حاکمه خود را تحت فشار قرار دهد.

صحیفه نور جلد 4 صفحه 242

سؤال: آیا شما از لیبی کمکی دریافت داشته اید؟
جواب: این مطلقاً مسخره است. ما از هیچ کشوری کمک دریافت نداشتیم. ملت ما با دستهای برهنه با تانک و مسلسل روبرو شدند اگر قدرت های استعماری به حمایت جنایتکاران ایران ادامه دهند که شاه در صدر آنها قرار دارد، ما راه دیگری انتخاب خواهیم کرد.
سؤال: در مجموعه ای از نظریات شما که در سال 1970 زیر عنوان (دولت اسلامی) به زبان انگلیسی انتشار یافته، شما نظریه مربوط به استقرار رژیم خشک و سختی را که برمبنای رعایت اصول قرآن پی ریزی شده شرح داده اید و اضافه کرده اید که در این نظام جائی برای عقاید و احساسات وجود نخواهد داشت و صرفاً تعالیم قرآن ملاک عمل خواهد بود و افراد مردم فقط از خدا و قانون او اطاعت خواهند کرد، آیا مردم حاضر خواهند شد که تا این حد آزادی هایشان محدود شود؟
جواب: در یک رژیم اسلامی، آزادی صریح و کامل خواهند بود. تنها آزادی هائی به ملت داده نخواهد شد که برخلاف مصلحت مردم باشد و به حیثیت فرد لطمه وارد سازد. حمایت عظیمی که ملت از چند ماه پیش از ما به عمل می آورد نشان می دهد که مردم به قدر کافی افکار ما را درک کرده و متوجه آینده شده اند. همین حمایت ضمناً ثابت می کند که این ملت (که سعی کردند آن را از مذهب به وسیله وسوسه های مادی دور سازند) خوشوقت است که بار دیگر در راه آسمانی قدم نهد و روح واقعی خود را باز یابد. ما با حیف و میل مبارزه خواهیم کرد. ثروت هایی را که عده معدودی استفاده جو ربوده اند، باز خواهیم گرفت. شرایط زندگی افراد محروم را بهبود خواهیم بخشید و ملت را در راه شرافت و فداکاری و به سوی ساختمان یک جامعه آزاد و نوین رهبری خواهیم کرد.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

پیام امام خمینی به ملت ایران در مورد راهپیمائی روز اربعین

تاریخ: 1357/10/28

پیام امام خمینی به ملت ایران در مورد راهپیمائی روز اربعین

بسم الله الرحمن الرحیم
به عموم ملت ایران با تواضع و احترام هشدار می دهم:
از قراری که به اینجانب اطلاع داده اند در روز اربعین توطئه ای است برای ایجاد تفرقه در صفوف مسلمین، دستگاه شکست خورده شاه به فکر این است که با این حیله خود را نجات دهد. من اعلام می کنم که اگر به اینجانب و یا عکس اینجانب هر سب و لعن و اهانتی بشود مقابله و ایجاد تشنج حرام و مخالف رضای خداست و اعلام می کنم که اهانت به مراجع معظم و تمثال شریف آنان حرام و مخالف رضای خداست و اعلام می کنم که اگر کسی این عمل شنیع را بکند از ملت نیست و از عمال اجانب و دستگاه جبار است. باید عموم ملت هشیار باشند.
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

فرمان امام خمینی به دکتر ضرابی

فرمان امام خمینی به دکتر ضرابی

بسم الله الرحمن الرحیم
جناب آقای جلیل ضرابی
به طوری که مسبوق هستید، سفیر فاسد و غیر قانونی طرفدار محمدرضا پهلوی خیانتکار که متصدی غاصبانه سفارت ایران در آمریکاست حاضر نشده حتی بعد از خلع شاه از سلطنت و فرار وی از ایران، دست از تلاش های مذبوحانه خود بردارد و کارمندان محترم سفارت ایران در واشنگتن و کنسولگری های ایران در مراکز مختلف آمریکا حسب وظیفه قانونی و ملی خود وی را نپذیرفته اند. لهذا بدین وسیله به جنابعالی و آقایان دکتر طباطبائی، رضا صدر، احمد عزیزی، شهریار روحانی ماموریت داده می شود تا با همکاری کارمندان سابق و علاقه مند به حیثیت و شرافت اسلامی و ملی بر امور سفارتخانه و کنسولگری ها سرپرستی نموده تا در حفظ اسناد و مدارکی که به ملت ایران تعلق دارد به هر ترتیب که مقتضی می دانید عمل فرمائید. البته کارمندان محترم با جنابعالی و هیات تحت نظر شما همکاری خواهند نمود.
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

فرمان امام خمینی به دکتر سحابی در باره کمیته تقویت و تنظیم اعتصابات

فرمان امام خمینی به دکتر سحابی در باره کمیته تقویت و تنظیم اعتصابات

بسم الله الرحمن الرحیم
جناب آقای دکتر یدالله سحابی
به طوری که اطلاع دارید ملت مسلمان و غیور ایران و جمع کثیری از کارمندان و کارگران در استخدام دولت به منظور در هم شکستن مقاومت لجوجانه نظام استبدادی کهن، از چهار ماه قبل به این طرف با قبول انواع محرومیت ها و فداکاری ها دست به اعتصاب های عمومی زده و تدریجاً قدرت عمل را از شاه مخلوع و دولت های زیر فرمانش گرفته است. رجاء واثق داریم که به فضل الهی و به همت مبارزین آگاه، بساط ننگین فساد و ظلم شاهنشاهی به زودی از سرزمین ما برچیده شده و جای خود را به حکومت عدل و رحمت اسلامی دهد. نظر به اینکه بعضی از اعتصاب ها و متوقف بودن وسائل حمل آذوقه و مواد غذائی مورد نیاز مردم خصوصاً گندم و یا تعطیل برنامه های نگهداری و تعمیرات دستگاه های صنعتی ممکن است سبب محرومیت های مشقت بار و فلج کننده برای مردم زیر ستم یا رکود فعالیت های اقتصادی و سبب خسارت های غیر قابل جبران گردد و نیز دستاویز تبلیغاتی و حربه جنگی به دست حریف بدهد، باید سعی شود که ضمن ابراز انزجار و به زانو درآوردن دستگاه غاصب حاکم که هدف اصلی اعتصاب است، زیان های ناشیه کمتر متوجه ملت شجاع و مردم بیداری که سربازان این کارزار می باشند، گردد. بدین وسیله به جنابعالی ماموریت داده می شود که به اتفاق جناب آقای حجه الاسلام شیخ محمد جواد باهنر و جناب آقای مهندس علی اکبر معین فر و دو نفر دیگر که با مشورت آقایان تعیین خواهید کرد، هیاتی برای تقویت و تنظیم اعتصابات تشکیل دهید. این هیات با کسب نظر و همکاری گروه های شرافتمند در حال اعتصاب، تدابیر و ترتیباتی اتخاذ نمایند که تا سقوط نهائی نظام استبدادی حاضر، اعتصاب ها در حد ضرورت ادامه یافته و ضمن حداکثر فشار بر دستگاه غاصب، حداقل خسارت را برای ملت و مملکت در زمینه احتیاجات ضروری و گردش چرخ اقتصادی و حفظ سرمایه های انسانی و صنعتی با رعایت الاهم فاالاهم فراهم آورد. از عموم اعتصاب کنندگان محترم تشکر می کنم.
والسلام علیکم و رحمه الله
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

پیام امام خمینی به ملت ایران در مورد مراجعت به ایران

تاریخ: 1357/10/29

پیام امام خمینی به ملت ایران در مورد مراجعت به ایران

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام بی پایان و درود بی حد به عموم اهالی غیور ایران. ملت شریف و شجاعی که با وحدت کلمه خواست خود را که برچیده شدن نظام شاهنشاهی و استقرار حکومت جمهوری اسلامی است، در اربعین امام امت سلام الله علیه برای چندمین بار اعلام نمود. نهضت مقدس اسلامی شما گرچه با خون پاک شهیدان و مصیبت های جانگداز توام بود لکن آزادیخواهی و استقلال طلبی شما در جبین تاریخ ثبت شد. دشمن اساسی خود و کشور خود را از صحنه بیرون راندید و بزرگترین خائن و جانی کشور را در گورستان تاریخ دفن نمودید. شما با قیام و استقامت خود به ملت های مستضعف ثابت کردید که اسلحه مدرن و قدرت های شیطانی نمی توانند در مقابل خواست ملتی که برای دفاع از عقیده و حق خود دلاورانه بپا خاسته است دوام داشته باشند و نیز ثابت کردید که قدرت ملتی آگاه، بر تمامی سلاح های ابرقدرت ها پیروز است.
شاه رفت و رژیم شاهنشاهی فرو ریخت .دزدان بیت المال سرمایه ها را خارج کردند و یکی پس از دیگری گریختند. ملت شجاع در اولین فرصت به حساب آنان خواهد رسید. اینان رفتند و آشفتگی ها و خرابی های بسیاری را برجای گذاشتند که با خواست خدا و همت ملت باید ترمیم شود، گرچه سالها طول خواهد کشید.
اینجانب با تقدیم تشکرات صمیمانه به ملت عزیز تذکراتی را لازم می دانم:
1- اینجانب انشاء الله تعالی به زودی به شما می پیوندم تا در خدمت شما باشم و با همت شجاعانه شما به رفع مشکلات کوشا بوده و با همصدا و هم قدم شدن همه اقشار ملت بر فسادها غلبه کنیم. دوستان عزیزم! خود را برای خدمت به اسلام و ملت محروم مهیا کنید، کمر به خدمت بندگان خدا که خدمت به خداست ببندید. من با توفیق خداوند تعالی پس از چند روزی در خدمت شما خواهم بود و در پشت سر شما به سربازی خود ادامه خواهم داد.
2- به نمایندگان محمدرضا پهلوی که مجلسین را غصباً اشغال کرده اند اخطار کنید که خانه ملت را خالی کنند تا نمایندگان مردم پس از پنجاه سال که ملت از حق خود محروم بود، به خانه خود بیایند و انشاء الله همه خواهید دید که انتخابات آزاد و مجلس سالم یعنی چه. من به آنان اخطار می کنم که در صورت ورود مجدد به مجلس مسوؤل هر گونه پیشامدی خود آنان هستند.

صحیفه نور جلد 4 صفحه 247

3- بار دیگر به اعضای شورای سلطنتی که شاخه ای است از ریشه غیر قانونی، اخطار می شود که از شورا کناره گیری کنند و بیش از این با ملت مخالفت نکنند.
4- بار دیگر به قوای انتظامی و نیروهای زمینی، هوائی، دریائی توصیه می شود که در حفظ انتظامات بکوشند و ملت شریف و بیدار با آنان همکاری کنند. ملت آگاه ایران باید از اشخاص و یا گروه های منحرف که در این موقع حساس به فکر آشوب افتاده و می خواهند به نفع اجانب خیانت به کشور کنند، جداً جلوگیری کنند و به آشوبگران هشدار دهند که از اعمال ضد انسانی و اسلامی و ملی اجتناب کنند و به ملت بپیوندند.
از خداوند متعال پیروزی ملت ایران را خواستارم.
والسلام علیکم و رحمه الله
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی پیرامون افشای جنایات شاه و ترسیم رؤوس کلی حکومت عدل اسلامی

تاریخ: 1357/11/01

سقوط دیکتاتوری شاه با همت و وحدت کلمه اقشار مردم

اعوذبالله من الشیطان الرجیم
بسم الله الرحمن الرحیم
من قبل از اینکه چند کلمه با آقایان صحبت کنم باید از عموم این جوان ها و برادران و خواهرانی که در خارج کشور هستند و در این مدت من موجب زحمت آنها شدم، هم تشکر کنم و هم عذر بخواهم، من از خدای تعالی سلامت همه شما را و عزت و سعادت همه را خواهانم و امیدوارم که (در) ایران یک محیط صحیحی که تحقق پیدا کند، شما همه برگردید و به ملت خودتان و به کشور خودتان خدمت کنید.
شما دیدید که در اثر وحدت کلمه در جامعه ایرانی یک قدرتی که خودش را ابر قدرت حساب می خواست بکند و دنبال او ابرقدرت ها بودند، همه ابرقدرتها از او تایید کردند بلکه مع الاسف دول اسلامی هم قاطبتاً تقریباً با او همراهی کردند، دیدید که با وحدت کلمه ملت، تمام کنگره های قصرش فرو ریخت یکی بعد از دیگری. آن حزب رستاخیزی که آنقدر برای آن مدیحه سرائی کردند، هم خود او و هم عمال خبیث او آنقدر درباره آن مبالغه ها کردند، مدح ها خواندند و خود ایشان گفت که اگر کسی داخل این حزب نشود او را ما تذکره می دهیم و می گوئیم برود بیرون، آنقدر پافشاری راجع به این حزب کرد لکن ملت ایران مقابل حزب و مقابل حزب ها و مقابل تانک و توپ و مسلسل ایستاد و مجبور کرد این آدم دیکتاتور را به اینکه از حزبش صرفنظر بکند و حزب را کان لم یکن طرح کند. و این خیانتی که کرده بود راجع به تغییر تاریخ اسلام، با شرف ترین تاریخ ها، سازنده ترین تاریخ ها، این تاریخی که انسان را، مستضعفین را بیدار کرد و تمام قلدرهایی که در آنوقت بودند خاضع کرد و انسان به تمام معنا، با همه ابعاد، هم ابعاد معنوی و هم ابعاد مادی ساخت و این شخص می خواست این شرافت را از ایران سلب کند و اصل اسلام را پایکوب کند و تاریخ جاهلیت شاهنشاهی را به جای آن بگذارد و دیدید که به واسطه همت مردم ایران همه قشرها قیام کردند و این مطلب را هم ملزم شد که از دست بدهد و دیدید که به واسطه اتفاق کلمه ای که شما ایرانی ها داشتید این آدم با اینهمه مداحی هایی که خودش از خودش می کرد و دیگران از او و آنهمه حرف ها که درباره او مدیحه سراها می گفتند، ملزم شد که بیاید در مقابل ملت و توبه کند و عذر بخواهد (برای اینکه مردم را فریب بدهد البته،لکن ملزم

صحیفه نور جلد 4 صفحه 249

شد به اینکه عذر بخواهد) و دیدید که اتفاق کلمه شما ملت ایران موجب شد که تمام ابرقدرت ها عقب زدند و اول که از او حمایت ها کردند، هر کدام حرف ها زدند (دخالت نظامی می کنیم، تجزیه می شود ایران) از این حرف ها و شعرهائی که همیشه می خوانند خواندند و شما دیدید که با اینکه همه ابرقدرت ها دنبال سر او بودند و می خواستند از او حمایت کنند ملزم شد که از ایران بیرون برود و حالا هم بیرون ایران است و مع الاسف فرار کرد از چنگ مسلمین و از چنگ جوان های ما و لیکن در آتیه نزدیکی او را به ایران خواهند خواست انشاء الله و او ذخایری که از ملت ما برده است و در این آخر هم حمل کردند به خارج از ایران، این ذخایر را و این مال هائی که از ایران برد انشاء الله از او گرفته خواهد شد و به سزای اعمالی که کرده است و ظلم هائی که کرده است انشاء الله می رسد.

خیانت ها و جنایت های شاه تنها در ماوراء عالم قابل جبران است

گرچه قبلاً هم عرض کردم که ما قدرت این را، یعنی اصلاً از بشر همچو قدرتی ساقط است که بتواند سزای اعمال اینطور جنایتکارها را بدهد. آنقدری که در قدرت انسان است همین مقدار است که اگر مثلاً یکی را کشت، به جای او یکی را بکشند اما اگر یک کسی یک ملتی را به این وضعی که الان ملاحظه می کنید کشاند، قتل عام ها کرد، حبس های طولانی، جوان های ما را در حبس برد و به پیری به ما برگرداند، در بین اینهائی که در حبس بودند و پانزده سال حبس بودند، بعضی وقت ها که با من مصافحه می کردند، آنوقت دست یک پهلوان بود و حالا که مصافحه می کند دست آدم عادی شده. آن زجرها و ناراحتی هایی که به جوان های ما، به روشنفکرما، به علمای ما، به دانشگاهی های ما، به بازرگان های ما، آن زجرها و تبعیدها و آنقدر زحماتی که به آنها دادند و آنها متحمل شدند، اینها را نمی توانیم جبران کنیم. یک جان بیشتر ندارد، شما همه تان هم جمع بشوید همان یک جان را از او می گیرید. این صدها جان از بهترین فرزندان اسلام گرفته است، حالا که ما یک جان از یک نفر آدمی که ارتباطش به اجانب بیشتر از ارتباطش به ملت ماست بگیریم، این می شود جبران؟ شما فرض بکنید که یک وقت دست شما بیاید، دست و پای او را ببرید، چشم هایش را بیرون بیاورید، از این کارها بکنید (فرض کنید) باز هم جبران نمی شود. این دلیل بر این است که یک عالم دیگری است که جبران اینطور چیزها در آنجا می شود، برای هر کشتنی، کشتن و زنده کردن، کشتن و زنده کردن ممکن است. برای زجرهائی که به جوان ما داده، زجرهای طولانی و تا ابد ممکن است باشد. نمی شود آقا که یک کسی بیاید و سی و چند سال به این مردم آنجور حکومت جائرانه بکند و مامورینش در همه اطراف بلاد با زن و فرزند و جوان و پیر ما، عالم و غیر عالم ما آنطور رفتار بکنند و ما هم نتوانیم جبران بکنیم (اصلاً اگر دست ما هم برسد نتوانیم جبران بکنیم) نمی شود خدای تبارک و تعالی یک همچو کاری را اجازه بدهد که یک نفر آدم این کارها را بکند و بعد هم جزایش همین باشد که او را بکشند، جزایش همین باشد که مالش را بگیرند. در بین جوان های ما اشخاصی بودند که در جوانی رفتند و پانزده سال عمرشان را هدر دادند، او می توانست در بیرون اگر از علما هست کتاب ها بنویسد، هدایت ها بکند، اگر

صحیفه نور جلد 4 صفحه 250

از روشنفکران هست کتاب ها بنویسد و روشنفکری ها بکند، روشنگری ها بکند، اگر از اطبا هست جمعیت زیادی را از مرگ نجات بدهد. تمام این قشرهایی که از ما آنها در زندان کردند، اینها حیاتشان را از دست دادند، اینها زندگی شان را، بیشتر زندگی شان را از دست دادند یعنی یک زندگی توی محبسی که هیچ کاری نمی تواند بکند، از همه کارها او را باز داشتند. (آنها می دانند چیست) اینها با کشتن محمدرضا درست می شود؟! جبران می شود؟! او تمام عیاشی ها و ظلم هایش را کرده و حالا هم تقریباً اواخر عمرش هست. یک کسی که تمام آن جنایات را کرده، حالا می شود که من و شما بگوئیم که خوب، حالا پولهایش را از او بگیریم (اگر دست ما برسد، دست ما که به همه ذخایر او نخواهد رسید) این جواهراتی که پدرش برد نمی دانم الان در خزینه کدام کشور هست (انگلستان گمان می کنم) این جواهراتی هم که ایشان حمل کردند حمل کردند چمدان های پر از جواهر این ملت و حمل کردند و بردند، علاوه بر پول های بسیار گزافی که صورت ها دارد، حالا یک مقداری از آن را فاش کردند، شما فرض کنید که بتوانید که همه اینها را از او بگیرید لکن می توانید این هدری که داده است او، نیروی ملت را که به هدر داده جبران کنید؟ این دانشگاه های ما را به صورتی در آورد که نیروی انسانی ما را هدر داد، کارش هدر بود، نیروهای انسانی ما را منهدم کرد به نیروهای غیر انسانی. این سینماهائی که در زمان ایشان مشغول فعالیت بودند، این مراکز فحشائی که اینها درست کردند، مراکز فحشائی که موجود کردند برای اینکه جوان های ما را بکشند به این مراکز و غافل کنند از مسائل حیاتی خودشان، از مسائل زندگی بخش خودشان. این مراکز اسباب این شد که این نیروی انسانی که باید در خدمت کشور ما باشد علاوه بر اینکه معطل شد، منقلب شد به یک نیروی غیر انسانی. چطور ما می توانیم جبران کنیم این جنایات را؟ قابل جبران به دست بشر نیست. این به دست ماورای این عالم جبران می شود و بدانید که جبران می شود. این قرآن است که هر کس هر ذره کاری که بکند می شمرند. آنجا یک همچو عالمی است، (و من یعمل مثقال ذره خیراً یره و من یعمل مثقال ذره شراً یره.) خودش را می بیند. قرآن اینطور می فرماید و مطالب هم همین است، صورت این عمل در آنجا منعکس است و در آنجا خودش را می بیند و اینها جبران خواهد شد و شما دلتان محکم باشد که اگر دستتان نرسد به او و اگر هم برسد نمی توانی جبران کنی اما این جنایات جبران خواهد شد در آنجا.

اصل رژیم سلطنتی مغایر با عقل، حقوق بشر و قانون اساسی است

اینها همه تا اینجا که رسیده است باز نصف راه یا کمتر از آن را پیمودیم. اتفاق کلمه، اجتماع یک امت در یک امر موجب این شد که این کنگره هائی که تا (به قول خودشان) عرش کشیده شده بود، اینها یکی یکی ریختند، وا رفتند مثل یخی که آب بشود لکن باز ما راه زیاد داریم، این اولش است، مقصد ما تنها رفتن او نیست، این یکی از مطالب است. ما رژیم سلطنتی را اصلاً غلط می دانیم، از اول این غلط بوده، خلاف قوانین انسانی بوده، رژیم سلطنتی از اول خلاف قوانین عقلی انسان است. یک کسی حالا در مجلس به او رای بدهند (حالا فرض بفرمائید صحیح رأی بدهند. فرض باطل را من

صحیفه نور جلد 4 صفحه 251

نمی گویم) شما فرض کنید که یک مجلس موسسان ملی، صد در صد ملی تاسیس بشود و این یک کسی را با اعقابش به حکومت برساند، خودش و سلسله بعد، ما به این مجلس موسسان که از جانب ملت است و به این ملت می گوئیم بسیار خوب، شما زمانی که خودتان تشریف داشتید حق داشتید که سرنوشت خودتان به دست خودتان باشد، سرنوشت مائی که دویست سال بعد از شما به این دنیا می آمدیم به چه مناسبت شما تعیین کردید آقای پدر بزرگ؟ شما با چه قانون، با چه حق سرنوشت ماهائی که در این زمان هستیم تعیین می کنید؟ شما حق دارید که، این حرفی است که همه عقول با آن موافقند منتها آنقدر تعمیه می کنند بین مردم و تبلیغات سوء می کنند که مردم باور می کنند، گاهی وقت ها آنقدر شور است که خان هم می فهمد.
عقل این است، حقوق بشر این است که سرنوشت هر آدمی به دست خودش باشد، هر ملتی سرنوشتش به دست خودش باشد، این صحیح. ملت ایران حالا سرنوشتش باید به دست خودش باشد، الان اگر بخواهد یک کسی را تعیین کند برای وکالت، تعیین کند برای ریاست جمهور، حق دارد که خودش قرار بدهد. ما حالا فرض کنید اجتماع کردیم و یک نفر را رئیس جمهور کردیم، این صحیح، حالا اگر ما همه مان مجتمع شدیم و یک مجلس موسسان درست کردیم، مجلس موسسان از ناحیه ما حق دارد که سرنوشت این ملتی که الان موجود هست تعیین کند، نه آنی که الان نیست و بعدها موجود خواهد شد، برای اینکه الان ملت ایران نیست. این گروه هائی که در صد سال دیگر در اعقاب شماها می آیند، اینها ملت ایران الان نیستند، من نمی توانم سرنوشت آنها را تعیین کنم. ما چه حقی داریم که سرنوشت دیگران (را) تعیین کنیم؟ آنها دیگرانند. به مجرد اینکه ما همه در ایران هستیم، به مجرد اینکه ما همه مسلمان هستیم نمی توانیم سرنوشت یک جمعیتی که الان موجود نیستند تعیین کنیم که بعدها ملزم باشند این اعقاب ما به اینکه این آقا را به اعلیحضرتی بشناسند.آخر به چه مناسبت تو همچو کاری می کنی؟ به من و شما چه ربط دارد این؟ پس سلطنت اصلاً، اصلاً قضیه سلطنت یک مطلب خلاف عقلی است، خلاف شعور انسان است. این در صورتی که یک موسسان صحیح صد در صد ملی باشد، این است که برای اعقاب هیچ خطری نباید داشته باشد. اما ما رجوع کنیم به تاریخ، ما که شاهد خود قضیه بودیم، شما جوان ها آنوقت نبودید، ما شاهد قضیه بودیم که قضیه چه جور بود و چه جور تحقق پیدا کرد. با سرنیزه مجلس درست کردند، با سرنیزه درست کردند. مگر کسی جرات می کرد رأی ندهد، جرات می کرد نفس بکشد. درست کردند، البته یک عده ای آنوقت از جان گذشتند و مخالفت کردند لکن مابقی همه سرنیزه بالای سرشان بود، یک مجلس سرنیزه ای درست کردند و بعد با سرنیزه به ما تحمیل کردند یک همچو موجوداتی را. اگر هم صحیح بود، غلط بود. اگر صحیح بود نسبت به آن کسی که در آن زمان بود صحیح، اما نسبت به کسی در آن زمان نبود غلط. ماهائی که، شماهائی که در آنوقت نبودید، رفراندم آنوقت نمی دانم مجلس موسسان آنوقت هیچ دخالت نمی تواند داشته باشد در سرنوشت شما.

صحیفه نور جلد 4 صفحه 251

رمز پیروزی ملت، حفظ وحدت کلمه و اتکال به خدا

ما یک قدم جلو رفتیم تا اینکه این شخص را از مملکت بیرون کردیم، او می خواست که ماها را بیرون کند و می گفت که هر که وارد حزب رستاخیز نشده است باید از این مملکت بیرون برود. شما بحمدالله با هم متحد شدید و اتفاق کلمه شما باعث شد که آن کاری که می خواست سر شما بیاورد شما سر او آوردید، بیرونش کردید. بعدها هم کسی نمی تواند او را بیاورد. اگر می توانستند نگهش می داشتند. نگه داشتن آسان تر از بیرون رفتن و برگشتن است، البته آنها به فکر هستند. گفته می شود که در طیاره که داشته می رفته این خبیث امر می کرده که کودتا کنید. طیاره در هوا بوده و باز از هوای نفسش دست بر نداشته. از آنجا (اینجور گفته می شود) امر کرده که کودتا کنید. در همین چند روز هم می گویند در یکی از پادگان ها (امروز هم باز برای من نوشته اند) دستور داده بودند به اینکه بروید شهر همدان را - کودتا کنید و بمباران کنید و بساط درست کنید. گوش ندادند، اعتصاب غذا کردند و گوش ندادند و الان هم این پادگان در بست مال ملت است. اینها برای چی بود؟ برای دو مطلب: یک مطلب این اتفاق کلمه ای که در ایران پیدا شد. یک مطلب دیگر، این پشتوانه ای که عبارت از حق و حقیقت خدا بود. برای خدا و اسلام داد زدید گفتید ما اسلام را می خواهیم، آزادی می خواهیم، استقلال می خواهیم. حکومت اسلام، حکومت اسلامی همین آزادی و استقلال را به شما می دهد منتها شما تشریح کردید مطلب را والا حکومت اسلامی یعنی آزادی، یعنی استقلال. این پشتوانه داشتن اجتماع شما به اراده الله تعالی موجب پیروزی شما تا اینجاست و اگر این دو جهت محفوظ بماند که قیامتان بحق باشد. (اعظکم بواحده ان تقوموالله) برای خدا قیام کنید، نه برای شهوات نفسانیه. اگر انسان برای شهوات نفسانیه قیام بکند و برای خدا نباشد این به جائی نمی رسد کارش، این بالاخره فشل می شود کارش چیزی که برای خدا نیست دوام نمی تواند داشته باشد.

فقط برای خدا قیام کنید.

کوشش کنید که قیام شما، این نهضتی که دارید نهضت الهی باشد، لله باشد. من نمی توانم باور کنم که کسی مبادی معنوی نداشته باشد و برای مردم کوشش کند. من اصلاً باورم نمی آید. اینهائی که مبادی معنوی دارند، اینهائی که خدا قائلند، آنهائی که جزا قائلند، آنهائی که عطا قائلند، اینها تعقل دارد که یک کسی جان خودش را بدهد یک جان بالاتر بگیرد، همه چیزش را بدهد و از خدا زیادتر، آنقدری که هیچ چشمی نمی تواند ببیند و هیچ گوشی نمی تواند بشنود بگیرد. این معقول است که ما یکی بدهیم صد تا بگیریم. یک جانی که توی این کالبد محبوس است بدهیم، آزاد بشویم به جانی که الهی است، آزاد است، محیط است، همه چیز است، اراده اش فعال است، می گوید بشو، می شود، هر چه و هر که بخواهد می شود، یک همچو چیزی بگیرد، این معقول است که انسان در اینجا فداکاری کند و جانش را بدهد اما آن کسی که این مبادی را ندارد، یا بسیار احمق است یا دروغ است مطلب. من می گویم دروغ است مطلب، تعمیه است. اینکه (من برای مردم، برای توده دارم زحمت می کشم) ، از او می پرسیم

صحیفه نور جلد 4 صفحه 253

خوب، حالا خودت را کشتند چه؟ تو همچو آدمی هستی که برای توده؟
انسان هر چه می خواهد برای خودش می خواهد، انسانی که برای خودش نخواهد، در تمام بشر چند تا دانه نمی تواند پیدا بشود. تا مبادی روحی و الهی در کار نباشد نمی شود که دوام داشته باشد. علیهذا خدای تبارک و تعالی می فرماید من یک موعظه به شما می کنم. (در تمام موعظه هائی که همه می کنند می فرماید که من فقط یک موعظه به شما می کنم. موعظه کن خدای تبارک و تعالی است، آن که موعظه را رسانده رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) است، این کتابی که در آن این موعظه ثبت شده است قرآن است) می فرماید من فقط یک موعظه می کنم و آن این است که برای خدا قیام کنید، هم قیام کنید، هم قیامتان برای خدا باشد. اگر بخواهی قیام شما یک قیام مثمر باشد، نتیجه داشته باشد قیامتان، منتهی به تفکیک و تجزیه و امثال ذالک نشود. تمام هم شما یک نقطه باشد و آن هم یک نقطه ماورای عالم طبیعت، یک نقطه غیر متناهی، در همه چیز همه توجه به او داشته باشید. اگر یک همچو مطلبی شد آنوقت قیام شما و نهضت شما یک نهضت اسلامی سالم، دوام دار (می شود) برای اینکه پشتوانه اش دائم است، چیزی که پشتوانه اش دائم است، دائم است.
من این موعظه خدای تبارک و تعالی به لسان قرآن را دارم به شما می رسانم. این موعظه به ما می فهماند به اینکه باید وحدت کلمه داشته باشیم، وجهه ما یکی باشد: الله. (ان تقوموالله) قیام لله، دیگر نمی تواند که یک کسی یک طرف برود یک کسی یک طرف دیگر. اگر دیدید که در یک قیامی دسته دسته و حزب حزب و جبهه جبهه شد بدانید که خدا در کار نیست. اگر همه با هم متوجه به یک نقطه باشند دعوت به وحدت کلمه است، به وحدت عقیده است. وحدت عقیده وحدت کلمه می آورد، وحدت عمل می آورد. (انما اعظکم بواحده) یک موعظه، فقط یک موعظه. توی این موعظه همه چیز است. شما این یک موعظه را گوش کنید، عمل کنید، همه چیز شما در این یک موعظه هست موعظه خداست، آنهم فقط یک موعظه. همه چیزهائی که شما تصور بکنید توی این یک کلمه هست. اینکه قرآن معجزه هست برای این چیزهاست که سه تا چهار تا کلمه تمام حیثیات بشر را اداره می کند. (اعظکم بواحده ان تقوموالله مثنی و فرادی) قیام اگر قیام لله شد همه چیز متمرکز می شود در همان الوهیت و این قیام شما چون یک بوئی از الوهیت می داد تا اینجا رسیده است که قدرت های بشری را زیر پا گذاشت، یعنی مشت غلبه کرد بر تانک، مشت غلبه کرد بر توپ، توپ ها و تانک هائی که در ایران آورده بودند و متمرکز کرده بودند و اینها، مشت های جوانها و پیرها و زن های ما در مقابلش ایستاد و گفت که دیگر اثر ندارد. چرا اثر ندارد؟ برای اینکه لله است. مگر با خدا می شود معارضه کرد؟ مگر مقابله می شود با خدا کرد؟ این کار خدائی است، لله است، برای خداست. همه این دعوی هائی که اینها داشتند پیچید و کنار گذاشت.

تاکید بر جدیت اقشار ملت در رفع نقائص و خرابی های مملکت

اما حالا باز اول کار است. شما خیال نکنید که ما رسیدیم به مقصدمان، برویم بخوابیم

صحیفه نور جلد 4 صفحه 254

سر جایمان. خیر قیام لله الان اول کار است به حسب آن چیزی که اهل معرفت می گویند منزل اول است نهضت. ما خیلی راه داریم الان. آقا ما وارث یک مملکت هستیم که همه چیزش را این مرد به باد فنا داد، همه چیزش را. شما روی هر مطلبی که دست بگذاری، روی هر مظهری از مظاهر تمدن که دست بگذاری این به باد داده است. به باد داد و فریاد زد که من تمدن بزرگ آوردم. دانشگاه ما را به باد فنا داد، زراعت ما را به باد فنا داد، نفت ما را همه اش تقریباً داد (می گوید بیست سال دیگر مانده تمام بشود، اینطور که شما می دهید بله) همه چیز ما را به باد فنا داد. جوان های ما را فانی کرد و به باد فنا داد. از همه جنایت ها بالاتر از دست دادن نیروهای انسانی است. انسان است که می تواند کار بکند و ارزش دارد و الا آب و خاک و اینها ارزش ندارد. انسان ارزش دارد، این انسانیت را سلب کردند اینها، جوان ها و نیروهای جوان های ما را به باد فنا داد. این جوان هائی که الان در آلمان آمدند برای نیروی اتمی، از آنها بپرسید (آمدند به من گفتند، شما هم از آنها بپرسید، خودشان هم می دانند) می گویند ما را پائین نگه داشتند، نمی گذارند و هیچ اثر هم ندارد کار ما. کار بی اثر و نگه داشتن نیرویی که استعداد دارد و باید ترقی بکند، در یک حدی خفه اش می کنند و نگهش می دارند. همه چیز این مملکت را به باد داده است. ما اگر موفق هم بشویم و این تتمه لاشه را بیرون بریزیم باز ده، بیست سال لازم است که همه اقشار ملت فعالیت کنند تا بتوانند این نقیصه ها را رفع بکنند. شما بخواهید زراعت ما را برگردانید به حالی که قبل از این افسادات ارضیه بود ده بیست سال زحمت لازم دارد، همه مردم باید دست به هم بدهند، باید زارعین و دهقان ها و کشاورزها مشغول کار بشوند و دیگران کمک کنند به آنها. تنها با یک قشر، با یک دولت اصلاح نمی شود.

ملت خواهان برقراری حکومت عدل اسلامی است

ما امروز می خواهیم همه ملت را وارد در دولت کنیم، جدا نباشد، همه با هم اعانت کنند، معاون هم باشند نه اینکه یک اجنبی باشد که مردم از آن بترسند، او را نگاه کنند نتوانند با او حرف بزنند. ما یک کسی را می خواهیم که (البته نمی شود، اینکه من می گویم می خواهیم، شبیه است آنهم نه شبیه نزدیک، شبیه بسیار دور) مثل حضرت علی سلام الله علیه باشد که زمان سلطنتش (استغفر الله که سلطنت می گویم) امارت او، امارت شرعیه اش، خلافتش که آنقدر طول و عرض داشت، حجاز و مصر و عراق و ایران و نمی دانم همه اینها را داشت، آنوقت پا می شد، خودش راه می افتاد در خانه این زن و آن زن و آن زن. بعد از اینکه خانه یک زنی رفت (به حسب اینطوری که تاریخ نقل می کند، آقایان نقل می کنند) و دلجوئی کرد و بچه هایش را چه کرد، بعد کاری می کند که این بچه کوچک ها بخندند، یک کاری که آدم های متعارف عادی نمی توانند، یک ماوراءالطبیعت این کار را می تواند بکند. یک صدائی در می آورد که این بچه می خندد، می گوید اینها داشتند گریه می کردند می خواستم با خنده اینها از خانه بیرون بیایم. ما یک همچو آدمی می خواهیم، نه یک کسی که از سایه اش بترسیم. ما یک حاکمی می خواهیم که توی مسجد وقتی آمد نشست، بیایند دور او بنشینند صحبت کنند، با او حرف بزنند،

صحیفه نور جلد 4 صفحه 255

اشکال دارند، اشکالشان را بگویند. ما یک امیری می خواهیم که وقتی یهودی آمده ادعا کرده، قاضی می فرستد سراغ امیر که بیا، می آید می نشیند در مجلس قضا (همان قاضی که خودش نصب کرده) در مجلس قضاوت می نشیند، طرح دعوا می شود و برخلاف حضرت امیر سلام الله علیه می دهد. شما می توانید که اینهمه چیزی که از بنیاد پهلوی برده، حکومت ها می توانند ادعا کنند؟ (حتی حالا) می توانند این مردیکه را بیاورند اینجا که آقا بنیاد پهلوی را بیا حسابش پس بده پانزده میلیون دلار فلان، ده میلیون دلار فلان، پنج میلیون دلار فلان، سی میلیون دلار فلان، همه از اجرا و بستگان و پسر و دختر شاه.
ما یک حکومت عادل می خواهیم، عادل یعنی دزد نباشد لااقل، نمی خواهیم اقتدا به حاکمان بکنیم. (البته باید اینطور باشد) ما می خواهیم اینطور باشد که این مال ملت را ندزدد، بر ندارد برود.

تبلیغات رژیم شاه علیه روحانیت برای جدا سازی مردم از اسلام و قرآن

خوب، شما مطالعه کنید این صورتی که مال یکی دو ماه است (مطالعه هم کرده اید لابد) ببینید بین اینها یک نفر آدم متدین پیدا می شود؟ این آخوندهای مفتخور به اصطلاح اینها، توی این قائمه ها یک آخوند را پیدا می کنید؟ یک ملا را پیدا می کنید؟ اینها تبلیغات است (آخوند مفتخور) تبلیغات است اینها برای اینکه می خواهند آخوند را زمین بزنند. آن که می تواند تو دهنی بزند آخوند است. آن که با منبر و محرابش جلوی توپ و تانک ایستد آخوند است. اینها می خواهند این قوه را از شما بگیرند، اسلام هم که می خواهند بگیرند، قرآن هم که می خواهند بگیرند، همه را می خواهند بگیرند تا شما بشوید یک افراد مخلوع از خدا، خلع سلاح شده، نه خدا داشته باشید و نه امام داشته باشید و نه قرآن داشته باشید و نه موعظه چی داشته باشید و نه منبری داشته باشید و نه محرابی و نه آخوند، هیچی، پس چه بکنند؟ همین کارهائی که تا حالا کردند، ادامه بدهند همین کارهائی که تا حالا کردند. تبلیغات کردند، زمان آن مرد خدا نشناس، چه تبلیغاتی بر ضد روحانیت کردند که روحانیت را به هیچ جا راه نمی دادند. مردی که گفته بود که من دو طایفه را سوار اتومبیل نمی کنم، قرار با خدا گذاشتم، یکی آخوند، یکی فاحشه. اینطور درست کرده بودند. چرا؟ برای اینکه از آخوند می ترسیدند. یک آخوند توی مجلس بود پدرش را در می آورد، یک مدرس که در مجلس بود مکرر شکست داد، آخر گرفتند او را کشتند.

از اختلافات دست برداشته و در زیر پرچم اسلام بیایید.؟

وحدت کلمه، لله بودن این پیروزی را به شما داده تا حالا. این وحدت کلمه را حفظ کنید، این حزب بازی را کنار بگذارید، این جبهه بازی را کنار بگذارید، این آخوند و دانشگاهی را کنار بگذارید، خدا می داند ضرر به شما می زند، ضربه می زند به شماها. در خارج آدم می آید می بیند که جبهه های مختلف است. کنار بگذارید آقا. اگر چنانچه مسلمانید، مسلمانی اقتضا می کند که کنار

صحیفه نور جلد 4 صفحه 256

بگذارید. اگر ملی هستید، ملی بودن اقتضا می کند، اگر عاقلید، عقل اقتضای این را می کند. اینها را دیگران درست کردند به اعتقاد من، دیگران درست کردند که ما را متفرق از هم بکنند. کنار بگذارید این مسائل را، با هم بشوید (یدالله مع الجماعه) همه با هم بشوید. تا اینجا آوردید تا آخر ببرید. آخر یعنی آنوقتی که دست اجانب از مملکت شما کوتاه بشود، مملکت بشود مال خودتان، خودتان اداره اش بکنید، خودتان هر چه دارید دلتان خواست بفروشید، نفت را خواستید بفروشید، خواستید نفروشید. البته می خواهیم بفروشیم اما نه این فروشی که این مرد کرد که هم نفت را داد و هم پایگاه درست کرد، به جای نفت پایگاه برای آنها درست کرد. اینطور البته نمی شود، ادامه ندارد این. اتفاق کلمه داشته باشید که اگر این پایگاه اتفاق کلمه را از شما گرفتند بدانید که شکست می خورید. اگر این جمعیت ها توی ایران که همه داد می کنند آزادی، همه داد می کنند خدا، اگر این تفرقه در آن پیدا شد و یک قشری در آن پیدا شد که یک شعار دیگر غیر الهی داد و لله نبود بدانید که شما را شکست می دهند. آنها درست می کنند این مطالب را. الان وقتی است که اینها شکست خورده اند دیگر هر چه دستشان برسد درست می کنند یک گروه درست می کنند به اسم کذا، یک گروه درست می کنند به اسم کذا برای اینکه تعمیه کنند و این ملت روحیه اش را از دست بدهد. من عرض می کنم که محکم باشید، روحیه تان را نگه دارید. وقتی ابرقدرت ها نتوانستند غلط بکنند این چهار تا بچه نمی توانند کاری بکنند. محکم باشید سر جای خودتان. قدرت ملت یک قدرتی است که هیچ قدرتی با او نمی تواند مقابله کند. شما دیدید و دارید می بینید آن که همه قدرت ها دنبالش بود شما بیرونش کردید. ما تا آن جائی که دست همه اجانب، (چه اجانب چپ و چه اجانب راست) دست اینها در مملکت ما یک چیزی دارد، نهضتمان ادامه دارد و تا جان داریم فریاد می کنیم. از این تفرقه و این اختلاف کلمه دست بردارید آقایان و من از شماها و هم از قشرهائی که در ایران هستند این تقاضا را دارم، ملتمسانه این تقاضا را از همه تان دارم که همه شما دنبال یک مطلب بروید که بخواهید مملکت خودتان را از چنگ دیگران آزاد کنید. (من دارم سینه می زنم برای آمریکا، من دارم سینه می زنم برای روسیه، من دارم سینه می زنم برای چین) همه اش غلط است. بدتر از بدتر هم. برای خودت چرا سینه نمی زنی بدبخت؟ مملکت از من است و به یکی دیگر می خواهم تحویل بدهم؟! و بعد هم ملی هستم باز هم توده ای هستم؟! توده ای این است که برای ملت خودش باشد، نه برای چین و دیگران باشد. دست بردارید از اختلافات، همه زیر پرچم اسلام بیائید اگر بخواهید که همه قدرت ها را کنار بگذارید و خودتان باشید، خودتان با یک اخلاق فاضله، یک مملکت نمونه ای که اخلاق فاضله باشد، یک مملکت نمونه ای که ظلم به دیگران نکند، طمع به مال دیگران نداشته باشد، ظلم هم تحمل نکند، مالش هم به دیگران ندهد. برنامه ما این است که نه ظلم بکنیم و نه ظلم بشنویم، نه می خواهیم به مردم تحمل کنیم، نه تحمل می کنیم تحمیل دیگران را. همه با هم باشید ولله باشد، قصدهایتان را خالص بکنید لله و صفوف تان را فشرده تر بکنید و من امیدوارم که خداوند به شماها نصرت بدهد و نصرت می دهد (انشاء الله.) 

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

مصاحبه اما خمینی با روزنامه اطلاعات

تاریخ: 1357/11/03

مصاحبه اما خمینی با روزنامه اطلاعات

سؤال: نخستین اقدام شما در بازگشت به ایران که روز جمعه آینده پیش بینی شده چه خواهد بود؟ و آیا اعضای کمیته انقلابی حکومت اسلامی قبلاً اعلام خواهد شد یا نه؟
جواب: اولین اقدام من نصیحت به ملت عزیز ایران است و انشاالله اگر امکان باشد در بهشت زهرا راه خودمان را اعلام می کنیم و کارهائی را که مقدمتاً باید انجام داد اعلام خواهم کرد.
سؤال: شکل طبقاتی شورا آیا از طبقات کارگر، روشنفکر انقلابی اسلامی خواهد بود و دهقانان در آن خواهند بود یا اکثر اعضای این شورا روحانیون می باشند؟
جواب: خیر، اکثر از روحانیون نخواهند بود بلکه روحانیون هم مثل سایر طبقات نماینده خواهند داشت.
سؤال: ممکن است خطوط اساسی حکومت اسلامی را در زمینه اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی به طور خلاصه بفرمائید؟
جواب: اینها اموری نیست که بتوانم الان برای شما تشریح کنم.اسلام، هم آزادی خواهد داد و هم توجه به اقتصاد خواهد کرد و هم توجه به سایر احتیاجات کشور که باید کارشناسان در این موارد به موقع اقدام کنند.
سؤال: منظور این است که در حکومت اسلامی، ملی شدن صنایع قطعی خواهد بود یا نه؟
جواب: این مساله هم باید مورد مطالعه قرار گیرد؟
سؤال: ممکن است بفرمائید اقلیت هائی که در ایران وجود دارند، در حکومت اسلامی چه وضعی خواهند داشت؟

صحیفه نور جلد 4 صفحه 259

جواب: اقلیت های مذهبی در اسلام احترام دارند و آنها هم مثل سایر اقشار ملت با رفاه در آنجا زندگی خواهند کرد و هیچ گرفتاری برای آنها نخواهد بود.
سؤال: در مورد آزادی بیان و عقیده، شما چه حدودی را در نظر دارید؟ آیا فکر می کنید باید محدودیت هائی قائل شد یا نه؟
جواب: اگر چنانچه مضر به حال ملت نباشد، بیان همه چیز آزاد است. چیزهائی آزاد نیست که مضر به حال ملت ما باشد.
سؤال: آیا فکر می کنید که گروه های چپ و مارکسیست که در ایران هستند، آزادانه فعالیت خواهند داشت؟
جواب: اگر مضر به حال ملت باشد جلوگیری می شود، اگر نباشد و فقط اظهار عقیده باشد مانعی ندارد.
سؤال: یعنی منظورتان این است که احزاب آزاد خواهند بود یا نه؟
جواب: همه مردم آزادند، مگر حزبی که مخالف با مصلحت مملکت باشد.
سؤال: نقش زنان در حکومت اسلامی چگونه خواهد بود؟ آیا مثلاً در امور کشور هم شرکت خواهند داشت برای مثال وکیل و وزیر خواهند شد؟ البته اگر استعداد و لیاقتی نشان دهند.
جواب: در مورد اینگونه مسائل، حکومت اسلامی تکالیف را معین می کند و الان وقت اظهار نظر در این زمینه ها نیست. زنان همچون مردان در ساختن جامعه اسلامی فردا شرکت دارند، آنان از حق رأی دادن و رأی گرفتن برخوردارند. در مبارزات اخیر ایران، زنان ایران نیز سهمی چون مردان دارند. ما همه گونه آزادی را به زن خواهیم داد، البته جلوی فساد را می گیریم و در این مورد دیگر بین زن و مرد فرقی نیست.
سؤال: یکی از خبرنگاران زن: چون مرا به عنوان یک زن پذیرفته اید، این نشان دهنده این است که نهضت ما یک نهضت مترقی است، اگر چه دیگران سعی کردند نشان دهند که عقب مانده است. فکر می کنید به نظر شما آیا زنان ما باید حتماً حجاب داشته باشند؟ مثلاً چیزی روی سر داشته باشند یا نه؟

صحیفه نور جلد 4 صفحه 260

جواب: اینکه من شما را پذیرفته من، من شما را نپذیرفته ام، شما آمده اید اینجا و من نمی دانستم که شما می خواهید بیائید اینجا و این هم دلیل بر این نیست که اسلام مترقی است که به مجرد اینکه شما آمدید اینجا، اسلام مترقی است. مترقی هم به این معنی نیست که بعضی زنها یا مردهای ما خیال کرده اند. ترقی به کمالات انسانی و نفسانی است و با اثر بودن افراد در ملت و مملکت است، نه اینکه سینما بروند و دانس بروند و اینها ترقیاتی است که برای شما درست کرده اند و شما را به عقب رانده اند و باید بعداً جبران کنیم. شماها آزادید در کارهای صحیح، در دانشگاه بروید و هر کاری را که صحیح است بکنید و همه ملت در این زمینه ها آزادند اما اگر بخواهند کاری خلاف عفت بکنند و یا مضر به حال ملت، خلاف ملیت بکنند جلوگیری می شود و این دلیل بر مترقی بودن است.
سؤال: شکل مالکیت در حکومت اسلامی و بخصوص مالکیت اراضی چگونه خواهد بود؟
جواب: اینها بعداً روشن خواهد شد.
سؤال: به نظر شما وضع روزنامه ها چگونه باید باشد؟
جواب: روزنامه هائی که مضر به حال ملت نباشد و روزنامه هائی که نوشته شان گمراه کننده نباشد، آزادند.
سؤال: دولی که در جریان انقلاب کنونی ایران، آشکارا از شاه حمایت کردند، در صورتی که اظهار ندامت کنند آیا مناسبت خود را با آنها ادامه می دهید؟
جواب: بلی، مگر اسرائیل، اسرائیل مستثنی است، همچنین آفریقای جنوبی و کشورهائی که از تبعیض نژادی پشتیبانی می کنند.
سؤال: شما در بیاناتتان فرمودید که اسرائیل دشمن اسلام است، آیا حکومت اسلامی ممکن است به این کشور اعلان جنگ بدهد؟
جواب: بسته به مقتضای زمان است.
سؤال: آیا در جهان اسلام کشورهائی که بخواهند به پیروی از ایران، جمهوری اسلامی تشکیل دهند،

صحیفه نور جلد 4 صفحه 261

الزاماً باید مذهب شیعه را بپذیرند یا نه؟
جواب: خیر، الزام در مذهب نیست.
سؤال: بعضی از گروه های کوچک طی نامه و تلفنی به ما می گویند که ما از زیر چکمه استبداد به زیر نعلین استبداد می رویم.
جواب: آنها عمال شاه هستند. آنهائی که این حرف ها را می زنند، سال هاست که می زنند و اینها را هم شاه به آنها دیکته کرده است و آنها هم برای شما می گویند برای اینکه می خواهند شاه را برگردانند. به آنها بگوئید شاه دیگر بر نمی گردد و شما اگر حکومت اسلامی را ببینید، خواهید دید که دیکتاتوری در اسلام اصلاً وجود ندارد. سؤال: در بازگشت به ایران احیاناً اگر مواجه با یک کودتای نظامی شدید چه خواهید کرد؟
جواب: هیچ، مبارزه خواهیم کرد.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

پیام امام خمینی به عشایر بویر احمد

تاریخ: 1357/11/02

پیام امام خمینی به عشایر بویر احمد

بسمه تعالی
توسط جناب مستطاب حجه الاسلام آقای حاج سید کرامت الله ملک حسینی دامت افاضاته عموم طوائف و ایلات سلحشور و شجاع بویر احمد ایدهم الله تعالی
از عواطف اسلامی شما سلحشوران مسلمان و طرفداران جمهوری اسلامی متشکرم. امید است در پرتو حکومت عدل و افراشته شدن پرچم اسلام آزادی و امنیت و استقلال نصیب ملت محترم ایران شود. اینجانب از طوائف بویر احمد و سایر طوائف شجاع ایران تقاضا دارد که در حفظ نظم و امنیت منطقه خودشان کمال مراقبت را بنمایند و در این موقع حساس که به وطن ما می گذرد، نگذارند اشخاص ماجراجو به بدخواهان دین و کشور بهانه دهند. از خداوند تعالی عظمت اسلام و مسلمین را خواهانم.
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

مصاحبه امام خمینی با تلویزیون فرانسه

تاریخ: 1357/11/03

مصاحبه امام خمینی با تلویزیون فرانسه

بسم الله الرحمن الرحیم
حضرت آیت الله العظمی امام خمینی در آخرین مصاحبه خود با تلویزیون فرانسه گفتند: برای تغییر رژیم، فشار افکار عمومی به معنی قانون است. ما به استناد همین قانون قدرت را به دست می گیریم و حکومت را مستقر می کنیم.
امام خمینی در پاسخ پرسشی در پیرامون میزان وفاداری ارتش به قیام ملت اظهار داشتند: ما امیدواریم که ارتش با تمام افسران آن برگردد. البته در حال حاضر قشرهائی در ارتش رو به ملت هستند ولی من صلاح ارتش می دانم که همه برگردند به طرف مردم و با شاهی که کنار رفت و دیگر برگشتی ندارد، تماس نداشته باشند و توهم نکنند که باید تماس داشته باشند. ارتش باید ارتش ملت باشد. ما ارتش را از خودمان می دانیم، اگر چند نفری جنایتکارند، حسابشان جداست و امیدواریم همه افراد ارتش به آغوش ملت باز گردند و از آنها پذیرائی خواهیم کرد.
در پاسخ این پرسش که برای تغییر رژیم و سپردن قدرت به دوستانتان از طرق قانونی استفاده می کنید و یا با توسل به افکار عمومی؟ آیت الله العظمی خمینی گفتند: فشار افکار عمومی همان قانون است. در آنوقت که در ایران رژیم سلطنتی بود، به خیال آنها سلطنت با نظر مردم بوجود آمده بود، در حالی که از اول هم چنین نبود. اکنون آراء عمومی شاه را خلع کرده است ما به استناد همان فشار افکار عمومی که قانون واقعاً همان است، باید قدرت را به دست بگیریم و حکومت را مستقر کنیم.
خبرنگار تلویزیون فرانسه از امام خمینی پیرامون شایعه ثروتمند بودن روحانیت و همچنین گرفتن کمک از کشورهای دیگر و احتمال بازگشت به نظام قرون وسطی سؤال کرد و ایشان پاسخ دادند: قضیه ثروتمند بودن روحانیون در ایران مطلب کذبی است، کمک از جاهای دیگر نیز تکذیب می شود. از هیچ مملکتی و از هیچ جائی، روحانیون ایران پشتیبانی و کمک مالی نمی گیرند. مردم ایران علاقه اسلامی دارند به روحانیون و هر کمکی روحانیون بخواهند به آنها می دهند و احتیاجی به کمک خارجی ندارند. اینکه گفته اند می خواهیم مملکت را به عقب برگردانیم، مطلبی است که شاه منتشر کرده برای اینکه دست و پا بزند و خلاص شود از این گرفتاریهائی که دارد. ما با آثار تمدن موافقیم. مایلیم که مملکت ما مجهز شود به همه آثار تمدن ولی نه آنطور که شاه عمل کرد. شاه تمام آثار تمدن را به صورت فاسد کننده در آورد. سینما به صورت ترویج فساد شد، اخلاق جوان ها را فاسد کرد، مراکز

صحیفه نور جلد 4 صفحه 263

فحشا را زیاد کرد و وسائل اعتیاد جوانان را فراهم ساخت، جوان های ما را به هروئین مبتلا کرد. ما با اینها مخالفیم، با آثار تمدن و پیشرفت مخالف نیستیم، با پیشروی های شاه مخالفیم که ما را به عقب رانده. حالا ملت ایران سال ها باید زحمت بکشد که ایران را ترمیم کند و خساراتی را که شاه در ایران ایجاد کرده و خرابی هائی را که به بار آورده جبران نماید.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات و مصاحبه امام خمینی پس از ممانعت از بازگشت ایشان به ایران

تاریخ: 1357/11/05

بیانات و مصاحبه امام خمینی پس از ممانعت از بازگشت ایشان به ایران

بسم الله الرحمن الرحیم
من از ایرانیانی که با من همراهی کرده اند متشکرم. من می خواستم که فردا را در میان ملت باشم و هر رنجی که آنها می برند من هم با آنها باشم لکن دولت خائن از این امر مانع شده و همه فرودگاه های ایران را بست. من پس از باز شدن فرودگاه ها بلافاصله به ایران خواهم رفت و به او خواهم فهماند که شما غاصب هستید و خائن به ملت ما و ملت ما دیگر تحمل شما نوکرهای خارجی را نخواهد کرد. باری اینها باید بدانند که وقت آنکه قلدری بکنند گذشت. من ملت ایران را به ادامه نهضت دعوت می کنم و دعوت می کنم تا این قلدرها را سر جای خودشان بنشانند لکن آرامش را از دست ندهند. من از همه ملت ایران تشکر می کنم و در اولین فرصت پیش مردمم به ایران خواهم رفت تا با آنها یا کشته شوم و یا حقوق ملت را بگیرم که به ملت برگردانم. خداوند همه شما را توفیق بدهد.
ملت ایران باید بداند که این شخص که متکفل حکومت شده است، به ایل خودش خیانت می کند. آن ایلی که پشتوانه ایران بودند و رضاشاه آنها را از پای در آورد. این شخص به ایل خودش، به ملت خودش خیانت می کند. باید ایل بختیاری بداند که این اشخاصی را که به آنها خیانت می کنند از جلو راه ملت بردارند. باید ارتش بداند که اینها خیانتکارند و به آنها کمک نکنند. باید همه ایران بدانند که توطئه ای در کار است. از این توطئه باید جلوگیری شود. این آخرین قدمی است که این خائنین بر می دارند و ما انشاء الله این قدم را هم می شکنیم و پیش شما می آئیم و آنها را به جای خودشان خواهیم نشاند.
سؤال: چه وقت تصور می کنید که خواهید توانست به ایران بروید؟
جواب: هر وقت که منع برداشته شود و فرودگاه ها باز شود من به ایران خواهم رفت و اگر بنا باشد خون من بریزد، در پیش رفقای خودم و همراه جوان های ایران بریزد. ما از این هیچ باکی نداریم و سرافرازی اسلام و ایران را می خواهیم.
سؤال: آیا توصیه می کنید که مردم با برداشتن سلاح فرودگاه را برای بازگشت شما باز کنند؟

صحیفه نور جلد 4 صفحه 267

جواب: عجالتاً بنا ندارم که امر به برداشتن سلاح بکنم. هر وقت صلاح دیدم این امر را می کنم و به آنها می فهمانم که چه باید بکنند.
سؤال: ممکن است به یک فرودگاه کشور نزدیک به ایران بروید و از آنجا عازم ایران شوید؟
جواب: باید مطالعه شود.
سؤال: با توجه به اینکه بازگشت شما ممکن است باعث خونریزی های بیشتر شود، آیا باز هم اصرار به بازگشت خواهید داشت؟
جواب: من باید پیش برادرهایم باشم.
سؤال: آیا این آغاز یک جهاد جدید است.
جواب: ممکن است.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در مورد لزوم نظارت مردمی بر امور جاری کشور و حفظ وحدت کلمه

تاریخ: 1357/11/04

اصلاح ویرانی های کشور در گرو وحدت اقشار ملت

بسم الله الرحمن الرحیم
من از همه آقایان متشکرم که در این موقعی که ما گرفتار این مسائل هستیم کمک کردند و کارها را انجام دادند و باید بگویم که کار، کار خودشان بوده و منزل، منزل خودشان بوده و این معنا را تنبه بدهم که در یک منزل محقری کار محقری ما باید با اجتماع کار بکنیم یعنی دسته جمعی هر کسی یک کارش را بکند و میسور نیست برای یک نفر یا دو نفر همه کارها را انجام بدهد. آنوقت راجع به کار یک کشوری که الان تقریباً باید گفت مصائب هست و تا حالا خرابکاری بوده، کار یک کشوری نمی شود انجام بگیرد الا اینکه همه اجزاء کشور، همه افراد کشور در آن همکاری کنند. اگر چنانچه همه ملت ایران، هر کس در هر جا هست اقدام به ساختمان این مملکت نکند مملکت به حال خرابه یا نیمه خرابه باقی خواهد ماند و مسوؤل خواهیم بود همه. هر کس هر کاری را می تواند باید به طور مقتضی، با صبر و تحمل و تحمل مزاحمات، تحمل زحمات اقدام بکند. اگر همچو چیزی شد یک مملکت آباد و صحیح و خوب محقق خواهد شد.

ضرورت دقت و نظارت مردم در کلیه امور و شوؤنات مملکت

و باز همه اجزای مملکت باید نظارت در امور بکنند که نتوانند شیاطین باز رخنه بکنند. در ادارات دولتی اشخاصی که رفت و آمد می کنند، اینها باید نظارت بر کارهای آنها بکنند یعنی مثل سمت بازرسی و تفتیش و اینطور چیزها که اگر خطائی آنها می کنند، تعمدی می کنند عرض می کنم که خیانتی می کنند، به دستگاه قضائی اطلاع بدهند تا اینکه آنها تعقیب بکنند.
همه مصیبت هائی که در این سال ها واقع شده است برای این بوده است که دستگاه ها سرخود بوده اند. از آن دستگاه اول گرفته، آن شخصی که به اسم شاه در مملکت حکومت کرده سر خود حکومت کرده، مقید به قوانین نبوده. وقتی که این سر خود حرکت کرده کسانی هم که دنبال او هستند از او یاد می گیرند، اینها هم سر خود می شوند. وقتی یک مجلسی را به طور سر خودی و بدون رعایت قوانین بوجود آوردند، نمایندگان این مجلس هم سر خود خواهند شد، پایبند قوانین نخواهند شد. باید خاتمه پیدا بکند این مسائل، باید ایران یک مملکتی بشود که مترقی به معنای واقعی باشد نه اینکه لفظی و

صحیفه نور جلد 4 صفحه 265

همین گفتن ترقی. معنویات یک مملکتی را باید در صدد بود که اصلاحش کرد یعنی باید دست خیانت را کوتاه کرد، دست جنایات را کوتاه کرد. همه جاهائی که یک عضوی از اعضای ادارات دولتی یا دولت، عضوی از دولت تکفل می کنند، مردم موظفند که نظارت کنند که نظارت کنند در آن. آنهائی که می روند آنجا برای گرفتاریهائی که مثلا دارند، محاکماتی که دارند، می روند در کلانتری ها، می روند در نظمیه، می روند در عرض می کنم دادگستری و امثال اینها، خودشان باید ناظر باشند که چه می گذرد و خودشان مکلفند (اگر بخواهند مملکت اصلاح بشود مکلفند) که چیزهائی که گذشته است اگر چنانچه خلاف بوده است، به جاهائی که برای این امر تاسیس می شود اطلاع بدهند تا تعقیب بشوند. اگر یک ملتی یک همچو جهتی پیش بیاید که یک محاکم صالحه ای تصرف بکند در همه امور، یعنی برسد به داد مردم، همچو نباشد که مثل حالا باشد که دادگستری ها کاری به این حرف ها ندارند یا نمی توانند داشته باشند - عرض می کنم که کلانتری ها که بخواهند مردم را چه بکنند، لخت بکنند، امثال اینها، اگر اینطورها باز ادامه پیدا بکند فرض کنید که این دزد بزرگ رفت، کوچک ها جای او می نشینند و کارها را انجام می دهند. باید همه تان، همه مان در این امور دقت کنیم و دنبال کنیم و فداکاری بکنیم تا اینکه انشاء الله یک مملکت صحیحی بار بیاید.
من از خدای تبارک و تعالی سلامت همه شما را می خواهم و من از اینکه این مدت شما زحمت کشیدید عذر می خواهم. خداوند شما همه را حفظ بکند و سلامت بدارد و ما حالا می رویم به این مملکت ببینیم که آیا چه می شود. هر چه که بشود همین است. ما بنا داریم که برویم، حالا چه از بین راه برگردیم و باز هم خدمت شما باشیم و چه برویم و پیاده بشویم و آنجا چه بشود. و من این (را) هم باید بگویم به شما آقایان که به آقای یزدی و بعضی از آقایان گفتم که من بیعتم را از شماها برداشتم عرض می کنم که ممکن است که آنطوری که اینها تهیه دیدند در این سفر خطر در کار باشد و من میل ندارم که به خاطر من شماها خدای نخواسته در خطر بیفتید. من سنم دیگر گذشته، شما حالا جوانید.
یکی از حضار: من به خانم ها عرض کردم که آقا فرمودند احیاناً خانم ها در هواپیما نباشند. آنها گفتند که من خدمتتان عرض کنم مگر امام حسین حضرت زینب و خواهران خویش را همراه نبردند.
امام: خوب، حالا امام حسین، امام حسین بود. ما یک جور دیگر است وضعمان. نخیر من میل دارم زحمت خانم ها نباشم، آقایان هم همین طور. گمان می کنم که اگر اینطور بشود که من بروم علیحده و بعد آقایان بیایند بهتر است.
خداوند عمر شما را زیاد کند، موفق باشید انشاء الله. در هر صورت برای من ناگوار است که برای خاطر من کسی به زحمت بیفتد. من برای خودم مانعی ندارد اما ناگوار است برایم که ببینم یکی از برادرهای من برای خاطر من گرفتار شده است. انشا الله خداوند همه تان را حفظ کند و موفق باشید.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

پیام امام خمینی به ملت ایران به مناسبت به تعویق افتادن بازگشت ایشان

تاریخ: 1357/11/05

پیام امام خمینی به ملت ایران به مناسبت به تعویق افتادن بازگشت ایشان

بسم الله الرحمن الرحیم
من از ملت ایران خصوصاً اهالی شهرستان ها و روستاهای کشور که متحمل زحمت شده و از نقاط دور و نزدیک به تهران آمده اند، تشکر می کنم. امیدوارم تا با میزبانان خود، اهالی محترم و آگاه تهران همگامی کرده و در راهپیمایی آنان شرکت کنم و مظالم دولت حیله گر و غیرقانونی را افشاء نمایم. از اینکه ایادی اجانب فرودگاه های سراسر ایران را به روی من بسته اند، به ناچار تصمیم گرفتم که روز یکشنبه 29 صفر به کشور برگشته و چون سربازی در کنار شما به مبارزه علیه استعمار و استبداد تا پیروزی نهایی ادامه دهم. مردم دلیر ایران آگاهند که این حرکات مذبوحانه و غیر انسانی از دولت غاصب و متظاهر به قانون اساسی، نمی تواند راه ملت را منحرف نماید. دولتی که برخلاف تمام موازین اسلامی و انسانی کراراً مطالبی به دروغ به اینجانب نسبت داده است که شدیداً تکذیب می کنم. من هرگز با دولت های غیر قانونی مذاکره نکرده و نمی کنم. اینان عمال اجانب هستند که در زیر پوشش قانون اساسی خیانت خود را پنهان می کنند. اینان اگر به قانون اساسی و آراء عمومی ارج می گذاشتند، باید هر چه زودتر کنار می رفتند. ملت شریف و آگاه باید بداند که دولت فعلی با کمال بیشرمی تصمیم دارد شاه مخلوع و فراری را چون گذشته برگرداند و حکومت جابرانه این دودمان ننگین را بار دیگر بر ما تحمیل کرده و برای همیشه ما را در اختناق و زیر سلطه اجانب قرار دهد ولی دیگر دیر شده است و اراده آهنین ملت به خواست خدای تعالی این آخری را نیز درهم خواهد شکست. از خداوند متعال نصرت اسلام و مسلمین را خواستارم.
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها