0

صحیفه نور امام خمینی

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی

مصاحبه خبرنگار آمریکایی

تاریخ: 1358/08/28

مصاحبه خبرنگار آمریکایی

س : برخلاف کلیه قراردادهای بین المللی عده ای گروگان را شما در ایران نگه داشته اید آیا شما آنها را آزاد خواهید کرد و کی؟
ج: قراردادهای بین المللی اقتضا می کند که جاسوس در یک مملکتی به اسم سفیر باشد یا به اسم کاردار سفیر باشد؟ یا نه. اگر سفرایی باشند اشخاصی باشند که به یک مملکتی خیانت نمی خواهند بکنند، جاسوسی نمی خواهند بکنند اسباب حکومت نمی خواهند فراهم کنند آنها هستند که گروگان گرفتن شان صحیح نیست. و اما اینکه ملت ما عمل کرده است این گرفتن یک دسته جاسوس است که این جاسوس ها به حسب قواعد باید بازرسی بشوند باید محاکمه بشوند و باید به حسب قوانین ما به آنها عمل بشود. و اما آنچه که کارتر کرده است برخلاف قوانین بین المللی است برای اینکه مجرم، مجرم به یک کشور باید بیاید در همان کشور محاکمه بشود و حق ندارد یک کشور مجرم را نگه دارد و پناه بدهد برخلاف قواعد بین المللی است. این کارتر است که برخلاف قواعد بین المللی عمل کرده نه ما.
س: آقای کارتر کاملاً روشن کرده که شاه را به ایران بر نمی گرداند در حالی که دیپلمات ها و خانواده شان از این جریان سخت ناراحتند. آیا محلی برای مذاکره وجود دارد؟
ج: مادامی که برنگردد این مجرم و آقای کارتر به قوانین بین المللی احترام نگذارد این جاسوس ها را ما نمی توانیم برگردانیم. ما اگر چنانچه بعد از آمدن شاه هم جاسوس ها را برگردانیم این برای این است که یک تخفیفی دادیم و الا اینها باید محاکمه بشوند و در همین جا به حسب قانون ما باهاشان رفتار بشود.
س: آیا تنها شرطی که شما می گذارید برای مساله همین است؟
ج: تنها شرط برگشتن شاه است و این روی تخفیفی است که ما به اینها می دهیم.
س: ایران و امریکا در حال جنگ اقتصادی و سیاسی هستند و در عین حال ایران قبول نمی کند که هیچ گونه نماینده ای را از نمایندگان امریکا بپذیرد و با آنها صحبت بکند علت این چیست؟
ج: این جنگ اقتصادی و سیاسی است که آقای کارتر به وجود آورده است و ما نه از جنگ سیاسی اش واهمه داریم و نه از اقتصادی بلکه اعتقاد داریم که جنگ سیاسی حتماً به ضرر

صحیفه نور جلد 22 صفحه 260

آمریکاست و جنگ اقتصادی به ما ضرری نمی رساند و مع ذلک تا شاه برنگردد و مجرم را به ما برنگرداند و کارتر سر به قوانین بین المللی فرود نیاورد ما نمی توانیم راهی پیدا کنیم برای مذاکرات.
س: از شماها نقل قول کرده اند که فرموده اید که به مصلحت ایران نیست داشتن روابط با امریکا. آیا این امکان پذیر است که در یک لحظه ای از زمان شما تصمیم بگیرید که تمامی روابطتان را با امریکا قطع بکنید و تمام امریکاییان را و همچنین این گروگان ها را به امریکا مراجعت بدهید؟
ج: امکان دارد این معنا باید مطالعه بشود. این نحو روابطی که امریکا با ما تاکنون داشته است و این طور سفارتخانه ای که امریکا در ایران داشته است اینها قابل قبول نیستند. و اما اگر این محل جاسوسی متبدل بشود به یک محلی که سفارتخانه صحیح در آن باشد و آن طور روابطی که آمریکا تاکنون با دولت ایران در رژیم سابق داشته است آن نباشد و ما صلاح ببینیم که بعضی روابط محفوظ باشد و دولت صلاح ببیند که بعضی روابط محفوظ باشد آن مانع ندارد محفوظ می ماند.
س: منظور بیشتر در آن قسمتی بود که اگر روابط قطع بشود شما بلافاصله این گروگان ها را بر می گردانید یا اینکه نه؟
ج: باید ملاحظه کنیم که اینها سفیر بودند و مامور سفارتخانه بودند یا اینکه اشخاصی بودند که برای جاسوسی آمده اند. البته جاسوس ها را ما نمی توانیم برگردانیم و هیچ قواعدی اقتضا نمی کند که جاسوس را برگردانیم لکن اگر مامورهای رسمی عادی باشند آن را اگر قطع رابطه شد مانع ندارد.
س: آیا تمایل دارید که با آقای کارتر ملاقات بکنید و او را قانع بکنید که به خواست شما گردن بنهد؟ و اگر چنین است در یک کشور سومی مثل فرانسه که مدتی هم زندگی کرده بودید ایشان را ملاقات کنید؟
ج: ملاقات ما تأثیری در امور ندارد. اگر چنانچه آقای کارتر بخواهند با این ملاقات فرضاً ما یک تنازلی بکنیم از آمدن مجرم - که ایشان به حسب قواعد بین المللی باید تسلیم بکند - بخواهند که ما یک قدمی پایین بیاییم این امکان ندارد. و اگر او را بفرستند اینجا ملاقات ما دیگر چه فایده ای دارد؟ و لهذا من مایل به ملاقات ایشان نیستم.
س: من در مقابل سفارت امریکا با بسیاری از مردم صحبت کرده ام و آنها می گویند که هر اتفاقی که بیفتد در هر حال این گروگان های آمریکایی کشته نخواهند شد. شما می توانید همین حرف را بزنید؟
ج: بلااشکال این مساله همین طور است که آنها گفتند و مادامی که اینجا هستند در پناه اسلام هستند هیچ ابداً به آنها ضرری نمی رسد و آنها با کمال رفاه هستند در آنجا. وقتی که مجرم ما را دادند با اینکه به حسب قواعد ما باید اینها را محاکمه کنیم چون جاسوس هستند ولی مع ذلک اگر مجرم ما را دادند ما یک مرتبه تخفیف به آنها خواهیم داد و آنها را بر می گردانیم.

صحیفه نور جلد 22 صفحه 261

س: این جا یک نکته ظریفی است حضرت آیت الله توجه بفرمایید که اگر شاه را برنگردانند طبیعتاً آن طوری که قبلاً فرمودید محاکمه اینها محاکمه جواسیس شان قطعی است؟
ج: اگر چنانچه طولانی بشود قطعی است.
س: در آن صورت هر حکمی که دادگاه بدهد دیگر بله؟
ج: بله.

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

یک شنبه 3 اردیبهشت 1396  8:55 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

فرمان در مورد اعزام دو روحانی به اقلید

تاریخ: 1358/08/06

فرمان در مورد اعزام دو روحانی به اقلید

بسمه تعالی
اهالی محترم شهرستان اقلید ایدهم الله تعالی
پیرو در خواستی که در مورد اعزام آقایان اهل علم جهت رسیدگی به وضع منطقه نموده بودید قرار شد جناب مستطاب ثقه الاسلام و المسلمین آقای صفدری و ثقه الاسلام و المسلمین آقای شیخ علی اکبر آشتیانی بدانجا بیایند از نزدیک اوضاع را بررسی نموده و در رفع مشکلات مذهبی و اجتماعی محل اقدام کنند.
امید است اهالی محترم نیز فرصت را مغتنم شمرده از همکاری های لازمه با آقایان محترم دریغ ننموده و در اصلاح کارها و آرامش منطقه و اتحاد کلمه سعی کافی را مبذول دارند.
از خدای تعالی موفقیت همگان را خواستارم.
والسلام علیکم ورحمه الله
روح الله الموسوی الخمینی

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

در جمع کارکنان پالایشگاه تهران و جهاد سازندگی مازندران

تاریخ: 1358/10/19

ما سرفرازیم در عالم برای اینکه قیام کردیم بر ضد طاغوت

بسم الله الرحمن الرحیم
من نمی دانم از کجا شروع کنم تسلیت به ملت ایران برای فجایعی که در طول این مدت دیدند و شهدایی که داده اند یا بر فجایعی که در 15 خرداد به بار آمد یا فجایعی که 17 دی، 19 دی. ما تمام ایام سالمان در این دو سال اخیر ایامی بوده است که مصیبت برای ملت بوده است لکن توام با سرفرازی شهادت در راه اسلام خون دادن در راه استقلال ما هم سرفرازیم در عالم برای اینکه قیام کردیم بر ضد طاغوت. و ملت ما تمام قشرها بانوان آقایان تمام قشرهای ملت قیام کرد و بر همه قوای شیاطین غلبه کرد. مبارک باد بر شما این شهادت ها و این فداکاری ها و این مصیبت ها و باز مبارک باد بر شما این تحولی که در شما پیدا شد در صنعت نفت آن تحولی که پیدا شد و از آنجا شروع شد شریان اجانب را قطع کرد. مبارک باد بر شما این پیروزی و این تحولی که در تمام قشرها پیدا شده است که یک رشته آن همین سازندگی است که در همه جا هست و آقا الان بعضش را فرمودند.
من باید تشکر کنم از این ملت که همچو حس اعانت در آنها پیدا شده است حس تعاون پیدا شده است که خودشان بدون انتظار از این که قوه های دیگری به آنها کمک کند خودشان قیام کردند و در همه مسایل با قدرت پیش رفتند.

همان طور که مردانه قیام کردید و شکستید آن سد شیطانی را مردانه باقی باشید

برادران من! ایران امروز مال شماست دست های اجانب از آن کوتاه و توطئه گرها/همین/ به واسطه همین قیام شما و به واسطه کوتاه شدن دست اجانب در توطئه هستند. همان طور که مردانه قیام کردید و مردانه عقب زدید آن سد شیطانی را شکستید آن سد شیطانی را مردانه باقی باشید بر آن و نهضت خودتان را پیش ببرید. کشور مال شماست خرابی مال شماست و آباد کردن به عهده شما. خرابی اندازه ندارد این قدر نیست که بتواند یک قشری آن را آباد کند. خرابی به اندازه ای است که باید تمام افراد ملت قیام کند جدیت کند تا ترمیم کند. لکن قیام برای این امر هم قیام برای خداست و هم قیام برای اسلام و ملت و کشور خودتان است و باید به همین طور پیش برویم و دست توطئه گرها را قطع کنیم همان طور که دست اجانب را از مخالفان قطع کردید.

صحیفه نور جلد 22 صفحه 269

من از شماها تشکر می کنم از همه ملت تشکر می کنم از شما آقایان که زحمت کشیدید و این جا تشریف آوردید از پالایشگاه تهران و از شمال تشریف آوردید. خداوند همه شما را حفظ کند و موفق و موید.
والسلام علیکم ورحمه الله وبرکاته

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

پاسخ به تلگرام حضرت آیت الله آقای خویی

تاریخ: 1358/11/05

پاسخ به تلگرام حضرت آیت الله آقای خویی

بسمه تعالی
عراق - نجف اشرف
حضرت آیت الله آقای خویی دامت برکاته
تلگراف محترم واصل، از ابراز محبت جناب عالی متشکر و ملتمس دعا هستم.
خمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

مصاحبه خبرنگار هفته نامه آمریکایی تایم

تاریخ: 1358/09/09

مصاحبه خبرنگار هفته نامه آمریکایی تایم

س: شما شاه سابق را به عنوان یک جنایتکار بین المللی شناخته اید ولیکن دقیقاً جنایات او را مشخص نکرده اید ممکن است از جنایت هایی که فکر می کنید او انجام داده است خلاصه ای بدهید؟
ج: جنایات شاه بیشمار است و خلاصه اش هم به اندازه ای است که نمی شود نوشت. تنها در طول دو سال گذشته در زمانی که مردم ما برای در هم کوبیدن نظام شاهنشاهی و برقراری جمهوری اسلامی بپا خاستند و با فریاد الله اکبر سینه های خود را در جلوی رگبار گلوله های آتشین عوامل سرسپرده شاه جلاد قرار دادند تنها در همین دو سال آخر سلطنت این خائن بیش از شصت هزار کشته و صدهزار معلول داریم. و از سال 42 تاکنون جنایات شاه به حدی است که روی تاریخ را سیاه کرده است. شاه در طول سلطنتش ما را از حیث اقتصادی وابسته به اجانب بخصوص امریکا کرده است و ایران را به صورت یک کشور ورشکسته در آورده است و برای ابقای خود بر سلطنت نفت را رایگان به آمریکا و گاز را به شوروی می داده است. صنعت ما یک صنعت وابسته به غرب است و ایران را به صورت یک کشور مونتاژ کننده در آورده است. کشاورزی ما را نابود کرده است تمام معادن زیرزمینی رو زمینی ما یعنی جوانان عزیز ما را در اختیار غرب قرار داده است. شاه ایران را از نظر سیاسی در موضع آمریکا قرار داده است و همیشه ایران را طرفدار ظالمان و مستکبران قرار داده است. موضع گیرهای ایران در سازمان های بین الملل نشان دهنده این واقعیت است. و اگر شاه از ترس ملت موضعی برخلاف آمریکا گرفته است در باطن با امریکا بوده است مثل قضیه فلسطین و اسرائیل. شاه گرچه در بعضی از محافل از فلسطین دفاع کرد ولی نفت ما را به دشمن اسلام و مسلمین اسرائیل غاصب می داد. از نظر نظامی اسرائیل را تغذیه می کرد و بالاخره با تمام وجود به اسرائیل کمک می کرد. شاه از نظر نظامی ما را کاملاً به امریکا وابسته کرده است که رهایی از آن خود مشکلی بزرگ است. او نفت ما را به امریکا می داد و در عوض پایگاه نظامی برای خود امریکا در ایران می ساخت از همه اینها مهمتر او کمر به هدم اسلام و مسلمین بسته بود. نوشتن جنایات او محتاج کتابی است بزرگ. از نظر فرهنگی فرزندان این کشور را چنان به غرب گرایش داده است که دردآور است، مغزها را با تبلیغات غرب شستشو

صحیفه نور جلد 22 صفحه 263

داده است که اگر بخواهیم مغزها را از غربزدگی نجات دهیم خود مشکلی است بسیار بزرگ.
س: در چه حد حضرتعالی قادر هستید او را قضاوت نمایید؟ شما یک انسان هستید چطور می توانید مطمئن باشید که سنجش شما صادقانه با قوانین اسلام و خواسته خداوند همراه است؟ آیا هرگز خداوند با شما صحبت کرده است و یا اینکه راهنمایی برای شما فرستاده است؟
ج: مطالبی را که من در بالا گفتم قضاوت یکایک مردم ایران است و من بارها گفته ام که تنها بازگو کننده افکار مردم ایران هستم.
س: آیا این حقیقت که بالقوه تمام حکومت های دنیا گرفتن گروگان ها را محکوم کرده اند شکی را در ذهن شما در مورد موقعیت خودتان بوجود نیاورده است؟
ج: محکوم کردن حکومت ها مساله ای نیست که از روی میل خودشان باشد بلکه آنان اکثراً تحت نفوذ ابرقدرت ها هستند. ما می خواهیم به دنیا ثابت کنیم که ابرقدرت ها را می توان با نیروی ایمان شکست داد و پیروزی را به دست آورد. ما با تمام قدرت در مقابل امریکا می ایستیم و از هیچ نیرویی ترس نداریم.
س: شما اعتراض دارید که غرب کوشش کرده است ارزش هایش را بر ایران تحمیل کند چرا شما سعی می کنید که ارزش های اسلامی و دیدگاه تان را از عدالت اسلامی بر نمایندگان غرب تحمیل کنید؟
ج: ما هرگز نمی خواهیم ارزش های اسلامی را بر غرب تحمیل کنیم نه بر غرب و نه بر شرق بر هیچ کس و هیچ جا اسلام تحمیل نمی شود. اسلام با تحمیل مخالف است اسلام مکتب تحمیل نیست اسلام آزادی را به تمام ابعادش ترویج کرده است و ما فقط اسلام را ارائه می کنیم هر کس خواست می پذیرد و هر کس نخواست نمی پذیرد.
س: آیا درک کرده اید که رئیس جمهور آمریکا حتی اگر بخواهد قانوناً نمی تواند شاه را به ایران و یا به کشور سومی با علم به مجرم بودن تحویل دهد؟ آیا انتظار دارید که کارتر اصول اساسی کشورش را زیر پا بگذارد؟ آیا این با مکتب و اصول اخلاقی شما متناقض نیست؟
ج: آیا امریکا و رئیس جمهور آمریکا قانوناً می توانست ایران را زیر رگبار تانک و توپ و مسلسل قرار دهد ولی شاه را نمی تواند قانوناً پس دهد؟! این چه قانونی است که آمریکا سال ها در جهان می تواند مردم را استعمار و استثمار کند ولی یک نفر را که عامل کشتارهای وسیع مردم ایران است نمی تواند قانوناً پس دهد؟ آیا این را می شود (قانون) نامید؟!
س: شما با قاطعیت از سفارت به عنوان لانه جاسوسی صحبت می کنید ولیکن شواهد کافی برای این موضوع وجود ندارد. آیا آگاهی دارید که این وظیفه هر دیپلماتی است که اطلاعات درباره کشوری که در آن هست جمع نماید و این قانون مشروع پذیرفته شده است؟ شما این را نمی دانید که حتی زمانی که شواهدی بر جاسوسی علیه دیپلمات ها در دست هست، به سادگی آنها اخراج می شوند به جای آنکه به وسیله کشور میزبان در محک آزمایش قرار گیرند؟

صحیفه نور جلد 22 صفحه 264

ج: اطلاعات جمع کردن غیر از جاسوسی کردن است. دلایل به دست آمده حاکی است که اینان برای هر منطقه از ایران نقشه ای کشیده بودند اینها برای تعطیل مدارس ما نقشه ها کشیده بودند اینها برای درگیری های مسلحانه در نقاط مختلف کشور نقشه کشیده بودند. آیا این کسب اطلاع است؟ ان شاءالله در آینده دانشجویان مسلمان روشن خواهند کرد.
س: اگر شما مخالف با فعالیت های سفارت آمریکا هستید چرا آن را نبستید؟ یا تعدای از پرسنل آن را بیرون نکردید؟
ج: بستن و نبستن مربوط به دولت است و من در این امور دخالت نمی کنم.
س: آیا موافقت دارید که آمریکا به طور طبیعی سعی کند که رابطه اش را با حکومت جدید به صورت عادی در آورد و در این میان فروش مجدد لوازم یدکی برای ارتش همراه کوشش برای باز کردن گره هایی که در مورد مسایل تجاری هست به طوری که برای ایران قابل قبول باشد آغاز کند؟
ج: این مسلم است که ما رابطه ای را که به ضرر ملت مان باشد به هیچ وجه نمی پذیریم ولی در غیر این صورت ارتباط تجاری و سایر ارتباطات مادامی که به نفع ملت ما باشد نظر من مانعی ندارد و عقد چنین قراردادهایی با دولت است و به من مربوط نیست.
س: آیا آگاه هستید که تا چه اندازه ایران را تنها کرده اید؟ کلیه کشورهای هم جهت حتی کشورهای اسلامی گرفتن گروگان را محکوم کرده اند. شما ایالات متحده را از ایران بیرون انداختید لکن چه کسی شما را از فشارهای شوروی آزاد خواهد نمود؟
ج: ما ایالات متحده را از ایران بیرون انداختیم تا حکومت اسلام را برقرار نماییم. بیرون انداختن دولت امریکا بدین معنی نیست که شوروی جایگزین آن شود شعارهای مردم ما نشان دهند این حقیقت است. آنان در تمام تظاهرات و مبارزاتشان فریاد می زدند (نه شرقی نه غربی جمهوری اسلامی) . اگر روزی شوروی ما را تحت فشار قرار دهد ما با نیروی ایمان با همان نیروی که آمریکا را بیرون کردیم از عهده شوروی هم برخواهیم آمد. ما متکی به خدا و نیروی لایزال مردم هستیم.
س: شما بایستی این حقیقت را قبول کنید که آمریکا هرگز شاه را تحویل نمی دهد اگر در این شک دارید آمریکا را درک نکرده اید. اما شاه ممکن است آمریکا را در زمانی که مدت اقامتش تمام شد ترک نماید. در این صورت آیا ممکن است که گروگان ها را آزاد کنید؟ در صورتی که سازمان ملل متحد موافقت کند که در مورد شکایات شما رسیدگی به عمل آورد در همین زمان آیا تمام دیکتاتورهای دنیا بایستی توسط سازمان ملل مورد بازجویی قرار گیرند؟
ج: اتفاقاً ما آمریکا را خوب درک کرده ایم و فهمیده ایم که می توانیم در مقابلش بایستیم و از حیثیت مان دفاع کنیم. ما آمریکا را شناخته ایم و ثابت کرده ایم که در مقابل ظلم بزرگش که نگهداری شاه است مقاومت کرده و او را از پای در خواهیم آورد. ما آمریکا را در منطقه شکست خواهیم داد. اگر شاه آمریکا را ترک کند مسئله ای حل نمی شود، ما به امید خدا آمریکا را در این موقع محاکمه

صحیفه نور جلد 22 صفحه 265

خواهیم کرد. یک سازمان بین المللی باید اقدام جدی کند تا آمریکا را متقاعد سازد تا شاه را به ما پس بدهد. این سازمان باید تمام اموال شاه را که از مال این ملت دزدیده است بگیرد و پس دهد یک سازمان بین المللی باید تمام دیکتاتورها را محاکمه کند این یک امر طبیعی است. ما زیر بار ظلم نمی رویم و با ظلم کنار نخواهیم آمد.
س: چرا شما در این نزاع میانجی نمی پذیرید؟ معمولاً افراد با منطق تا زمانی که عقاید مختلف در جهان وجود دارد چنین می کنند. شما رمزی کلارک، والدهایم و سازمان آزادیبخش فلسطین را رد کرده اید.
ج: من نخواستم بگویم که اینان بدون حرمت هستند نه. من در حدود بیست سال است که از فلسطین در مقابل اسرائیل دفاع کرده ام من زمانی خطر اسرائیل را گوشزد می کردم که اسمی از فلسطین و اسرائیل در ایران نبود ما مدافع مبارزات حق طلبانه فلسطینی ها در مقابل اسرائیل هستیم ولی یک مساله از همه مهمتر است و آن اینکه من می خواهم به تمام مردم جهان بگویم که هرگز میانجی بین ظالم و مظلوم نشوند. باید در چنین مواقعی طرف مظلوم را گرفت و خصمانه بر دشمن تاخت. آخر میانجیگری بین ظالم و مظلوم خود ظلمی بزرگ است و ما می خواستیم کسی چنین ظلمی را مرتکب نشود از این جهت نپذیرفتیم و نخواهیم پذیرفت. و منطقی که از ظالم دفاع کند و بر مظلوم بتازد منطق نیست. اگر شما رفت آمد نمایندگانتان را به عنوان میانجی بین اسرائیل و فلسطین منطقی می دانید ما آن را منطقی نمی دانیم. ما تنها دفاع از فلسطین را منطقی می دانیم. هر کس بخواهد حق ما را در دنیا ثابت کند ما آن را تایید می کنیم. البته باید خود ظالم نباشد و الا ما از ظالم تایید نمی کنیم ولو به نفع ما کار کند. ما دارای اصولی هستیم که تا ابد به آن پایبند خواهیم بود.
س: شما زندگی خیلی منزوی ای داشتید شما اقتصاد جدید و حقوق روابط بین المللی را مطالعه نکرده اید تحصیل شما مربوط به علوم الهی است شما در سیاست و گرفتن و دادن یک زندگی اجتماعی درگیر نبوده اید. آیا این در ذهن شما این شک را بوجود نمی آورد که ممکن است عواملی در این معادله باشد که شما نمی توانید درک کنید؟
ج: ما معادله جهانی و معیارهای اجتماعی و سیاسی ای که تا به حال به واسطه آن تمام مسایل جهان سنجیده می شده است را شکسته ایم. ما خود چهارچوب جدیدی ساخته ایم که در آن عدل را ملاک دفاع و ظلم را ملاک حمله گرفته ایم از هر عادلی دفاع می کنیم و بر هر ظالمی می تازیم حال شما اسمش را هر چه می خواهید بگذارید. ما این سنگ را بنا خواهیم گذاشت امید است کسانی پیدا شوند که ساختمان بزرگ سازمان ملل و شورای امنیت و سایر سازمان ها و شوراها را بر این پایه بنا کنند نه بر پایه نفوذ سرمایه داران و قدرتمندان که هر موقعی که خواستند هر کسی را محکوم کنند بلافاصله محکوم نمایند. آری با ضوابط شما من هیچ نمی دانم و بهتر است که ندانم.
س: آیا هرگز در مورد چیزی اشتباه کرده اید؟

صحیفه نور جلد 22 صفحه 266

ج: به غیر از رسول اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) و ائمه طاهرین (علیه السلام) همه اشتباه می کنند.
س: منصفانه بگویید و به عنوان یک مرد سیاسی بگویید آیا انقلاب شکست نخورده است؟ اقتصاد زنده نشده است افراد فقیر در جنوب تهران همچنان فقیر هستند ارتش احتمالاً نمی تواند چنانچه حمله ای از خارج شود دفاع نماید فعالیت عادی و سیاسی وجود ندارد و احزاب سیاسی در بی نظمی هستند.
ج: ممکن است همه اینها راست باشد ولی انقلاب شکست نخورده است انقلاب پایه هایش محکمتر شده است. این یک واقعیت است که مردم ما به انقلاب خو کرده اند و همه انقلابی اند آنها طالب شهادتند من این را جدی می گویم. ما خیلی آسان می توانیم در مقابل آمریکا بایستیم او ممکن است ما را از بین ببرد ولی انقلاب ما را نمی تواند و به همین دلیل است که می گویم ما پیروز هستیم . به شعارها توجه کنید می گویند (ناو هواپیمابر دیگر اثر ندارد از منطق شهادت کارتر خبر ندارد) . آمریکا چه می فهمد شهادت چیست و به همین دلیل ما همه مسایل را حل می کنیم. ولی خرابی های اوضاع ایران ریشه 50 ساله دارد و حداقل 20 سال طول می کشد تا مردم به وضع عادی در آیند و مردم ما هم به این دلیل قیام نکرده اند. آنها می گفتند و می گویند (استقلال آزادی جمهوری اسلامی) . آزادی و جمهوری اسلامی به دست آمد ولی برای استقلال کامل باید دست شرق و غرب را کوتاه کرد و این کار را خواهیم کرد.
س: آیا شما واقعاً تا اندازه ای کنترل را از دست نداده اید؟ بنا به گفته بعضی ها گرفتن سفارتخانه بدون آگاهی و حمایت شما یا شورای انقلاب انجام نمی شود آیا آنان سیاستشان را خارج از دست های شما انجام داده اند؟ آیا شما جمعیت را کنترل می کنید؟
ج: عدم شناخت صحیح شما از مردم ایران موجب اشتباهات بسیاری است. ملت ایران به مناسبت ظلم هایی که از آمریکا دیده است نسبت به آمریکا کینه عجیبی دارند و ما هم آنان را به سوی استقلال و رهایی از آمریکا سوق می دهیم و به همین جهت است که آنان لانه جاسوسی آمریکا را تصرف کردند آنجا مسلماً لانه جاسوسی است و اصولاً ما آمریکا را می خواهیم چه کنیم. این سوال همه مردم ایران است.
س: آیا این منصفانه است که شما دارای دو نقش باشید و هر دو نقش را بازی کنید؟ بعضی از اوقات شما دستورهایی منتشر می کنید که مردم چه بکنند و بعد زمانی که می خواهیم از مسوولتی برحذر باشید جواب می دهید که نمی توانید هیچ کاری بکنید و می گویید این در دست مردم است یا در دست دانشجویان است.
ج: این یک واقعیت است که من به عنوان خمینی نظر خود را مثل سایر مردم می دهم و می گویم چه باید کرد و یا چه باید بکنند. ولی این را باید بدانید که گروگان ها در دست دانشجویان مسلمان هستند.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

فرمان به حجت الاسلام آقای طاهری

تاریخ: 1358/08/02

فرمان به حجت الاسلام آقای طاهری

بسم الله الرحمن الرحیم
خدمت جناب مستطاب سیدالاعلام و حجت الاسلام آقای طاهری دامت افاضاته
به طوری که از اصفهان گزارش داده اند و مراجعات بسیار شده است و روز قبل گروه کثیری آمده بودند جناب عالی از رفتن برای اقامه جمعه خودداری نموده اید و علت آن برای من درست معلوم نشد. جناب عالی چنانچه قبلاً هم تذکر داده ام برای اقامه جمعه به اصفهان تشریف ببرید و با احراز صلاحیت جناب عالی و سابقه ممتد با این جانب منصوب به این منصب الهی هستید.
امید است قشرهای مختلف و محترم اصفهان با پشتیبانی کامل از ایشان از تفرق در این موقع حساس احتراز نمایند. توفیق و تایید همگان را از خداوند تعالی خواستار و عظمت اسلام و مسلمین را خواهانم.
والسلام علی عبادالله الصالحین
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

پاسخ به تلگراف حضرت آیت الله آقای شریعتمداری

تاریخ: 1358/12/16

پاسخ به تلگراف حضرت آیت الله آقای شریعتمداری

بسم الله الرحمن الرحیم
قم - حضرت آیت الله آقای شریعتمداری دامت برکاته
تلگراف محترم در مورد انتقال این جانب از بیمارستان واصل گردید از تفقد جناب عالی متشکرم.
والسلام علیکم ورحمه الله
روح الله الموسوی الخمینی

یک شنبه 3 اردیبهشت 1396  8:56 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

پاسخ به تلگرام آقای حافظ اسد رئیس جمهور سوریه

تاریخ: 1358/11/30

پاسخ به تلگرام آقای حافظ اسد رئیس جمهور سوریه

بسم الله الرحمن الرحیم
حضرت آقای ژنرال حافظ اسد رئیس جمهوری کشور سوریه - دمشق
پیام محبت آمیز جناب عالی را در بیمارستان دریافت داشتم. از تفقد شما متشکرم و امیدوارم کشورهای اسلامی با اتحاد و اتفاق کامل دست ایادی استعمار شرق و غرب و بخصوص امریکا را از کشورهای خود کوتاه کنند. و از خدای تعالی موفقیت همگان را در این راه مسالت دارم.
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

پیام به علمای کرمانشاه (باختران)

تاریخ: 1358/05/30

پیام به علمای کرمانشاه (باختران)

بسمه تعالی
خدمت حضرات آقایان محترم علمای اعلام و حجج اسلام کرمانشاه دامت برکاته مرقوم محترم آقایان واصل و موجب تشکر گردید. مراتب تشکر و سلام این جانب را به عموم اهالی محترم و عشایر غیور منطقه که در مبارزه با دشمنان اسلام و مملکت در این چند روزه متحمل زحمات زیادی شدند برسانید. از خدای تعالی موفقیت همگان را در راه اعتلای کلمه طیبه و نابودی دشمنان اسلام و مسلمین خواستارم. در مورد پاکسازی منطقه از افراد ضد انقلاب و کمونیست نیز که مرقوم داشته اید، انشاء الله تعالی تدریجا اقدام خواهد شد.
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

پاسخ به تلگرام رئیس جمهور الجزایر

تاریخ: 1358/11/10

پاسخ به تلگرام رئیس جمهور الجزایر

بسمه تعالی
حضرت آقای شاذلی بن جدید رئیس جمهوری کشور الجزایر
از دریافت پیام محبت آمیز آن حضرت متشکرم. موفقیت و سعادت روزافزون ملت های مسلمان جهان به خصوص ملت برادر الجزایر را از خدای تعالی مسالت دارم.
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

پاسخ به تلگرام حجت الاسلام آقای حسین رحمانی

تاریخ: 1358/06/02

پاسخ به تلگرام حجت الاسلام آقای حسین رحمانی

بسمه تعالی
جناب مستطاب حجت الاسلام آقای حاج شیخ حسین رحمانی دامت افاضاته تهران - مجلس بررسی نهایی قانون اساسی تلگراف جناب عالی واصل و موجب تاثر گردید. بدین وسیله مصیبت وارده را به آن جناب تسلیت گفته، از خدای تعالی سلامت و موفقیت جناب عالی را خواستارم.
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

پاسخ به تلگراف حضرت آیت الله آقای مرعشی نجفی

تاریخ: 1358/12/15

پاسخ به تلگراف حضرت آیت الله آقای مرعشی نجفی

حضرت آیت الله آقای مرعشی نجفی دامت برکاته
از وصول تلگراف محبت آمیز آن جناب در مورد انتقال این جانب از بیمارستان به منزل متشکرم. سلامت و موفقیت حضرت عالی را از خدای تعالی خواستارم.
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

پاسخ به تلگرام حضرت آیت الله آقای شیرازی

تاریخ: 1358/12/18

پاسخ به تلگرام حضرت آیت الله آقای شیرازی

بسم الله الرحمن الرحیم
حضرت آیت الله آقای شیرازی دامت افاضاته
تلگراف تفقد آمیز جناب عالی در مورد انتقال این جانب از بیمارستان به منزل موجب تشکر گردید. از خدای تعالی موفقیت و سلامت آن جناب را مسالت می نمایم.
والسلام علیکم ورحمه الله و برکاته
روح الله الموسوی الخمینی

یک شنبه 3 اردیبهشت 1396  8:58 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

فرمان به حجت الاسلام آقای عباس واعظ طبسی

تاریخ: 1359/01/15

فرمان به حجت الاسلام آقای عباس واعظ طبسی

بسم الله الرحمن الرحیم
جناب مستطاب حجت الاسلام آقای حاج شیخ عباس واعظ طبسی دامت افاضاته
نظر به سابقه ای که جناب عالی در اداره امور آستان مقدس حضرت ثامن الائمه - صلوات الله و سلامه علیه و علی آبائه الطاهرین -دارید و اعتمادی که در این باره به جناب عالی می باشد به سمت تولیت آن آستانه مقدسه منصوب می شوید تا با کمال جدیت و به طور دقیق از متعلقات آنجا خصوصاً کتابخانه و خزینه و محتویات ضریح مقدس و موقوفات و سایر متعلقات آن آستان مقدس محافظت کامل را بفرمایید و از حیف و میل و ضیاع اموال جلوگیری نمایید و حضرات خدام محترم نیز با جناب عالی در این امر لازم تشریک مساعی خواهند نمود.
و آنچه لازم به تذکر است این مطلب می باشد که هیچ یک از نهادهای جمهوری اسلامی مانند جهاد سازندگی و همچنین وزارت ارشاد ملی و یا اشخاص عادی حق دخالت در موقوفات و سایر متعلقات آستان قدس را ندارد. از خدای تعالی موفقیت همگان را در انجام وظایف الهی مسالت دارم.
والسلام علیکم و رحمةالله و برکاته
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

پیام در باره لزوم دیدار ملت از بازماندگان شهدای اسلام

تاریخ: 1359/07/05

پیام در باره لزوم دیدار ملت از بازماندگان شهدای اسلام

بسم الله الرحمن الرحیم
خدمت حضرات علمای اعلام و حجج اسلام سراسر کشور دامت برکاتهم و سایر برادران و خواهران ایمانی میهن عزیز دامت تاییداتهم
پس از اهداء سلام و تحیت خالصانه در وضع فعلی کشور که قوای مسلح ایران در مرزها با خلوص نیت و قلب سرشار از محبت به اسلام و کشور اسلامی به جنگ دفاعی با دشمنان اسلام که در راس آنها آمریکاست به پا خاسته اند و در زمانی که امثال صدام تبهکار به پیروی از شیطان بزرگ به کشور اسلامی ما هجوم آورده است و قوای مسلح ایران با فداکاری بی نظیر از کشور قرآن دفاع می نماید بر همه ملت خصوصاً علمای اعلام لازم است از بازماندگان شهیدان اسلام دیدن نموده و با عواطف اسلامی خود در خدمت آنان کوشا باشند و از کمک های معنوی و عواطف روحی دریغ ننمایند.
این جانب مراتب احترام خود را تقدیم بازماندگان محترم شهیدانی که در راه هدف الهی خود را فدا و دین خود را در پیشگاه ربوبیت ادا نموده اند تقدیم می نمایم و از خداوند متعال رحمت واسعه برای شهدا و عزت و سلامت برای بازماندگان عزیز مسالت می نمایم و مراتب شکرگزاری خود را تقدیم می کنم.
امید است ان شاءالله تعالی از عواطف گرم ملت و علمای عظیم الشان اسلام بر قلوب سرشار از افتخار و جریحه دار آنان تسکین بخشد.
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها