0

صحیفه نور امام خمینی

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی

نامه به ثقه الاسلام آقای یزدی

تاریخ: 1347/03/05

نامه به ثقه الاسلام آقای یزدی

بسمه تعالی
خدمت جناب مستطاب عماد الاعلام و ثقه الاسلام آقای یزدی دامت افاضاته
مرقوم شریف واصل، سلامت و توفیق جناب عالی را خواستار است، راجع به آقای علمی که در سیرجان تشریف دارند مجازند نصف وجوه را در آن جا صرف کنند و نصف دیگر را برسانند. راجع به مطلب دیگری که مرقوم شده بود تاکنون راه حل بی محذوری به نظر نرسانده اند و آنچه گفته شده است غیر صحیح بوده، امید است خداوند تعالی اصلاح فرماید. این جانب با علاقه زیادی که به حوزه محترمه دارم و خدمت به آن جا را لازم می دانم، (مع ذلک) راهی که بتوان بی مزاحمت به آقایان انجام داد، نبوده است. (والی الله التکلان) از جناب عالی امید دعای خیر دارم.
والسلام علیکم

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

یک شنبه 3 اردیبهشت 1396  8:48 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

نامه به شهید ثقه الاسلام آقای سعیدی

تاریخ: 1347/12/29

بسمه تعالی
به عرض می رساند: دو طغرا مرقوم محترم که یکی بی تاریخ بود و مشتمل بر تقاضای اجازه برای آقای حسینی و دیگری مورخ 12/11/ بود و اصل، سلامت و سعادت جناب عالی را خواستار است.
از اوضاع شکایت نموده بودید، آنچه مسلم است هر روز رو به وخامت است و با وضع خودمان امیدی نیست مگر به توجه غیبی ان شاءالله تعالی. لکن ما نباید در ادای وظایف، منتظر نتیجه قطعیه باشیم، اگر در محضر مقدس حق تعالی عامل به وظیفه معرفی شویم، همین نتیجه است. از خداوند تعالی توفیق عمل به وظیفه را برای کافه مسلمین و خصوص اهل علم خواستار است. مرقوم شده بود (می خواستم از مسجد اعراض کنم.) موجب تعجب است، انسان در پستی که مشغول خدمت است، باید با هر ناملایمی پایدار باشد.
در نظر دارم که به یکی از آقایان ائمه در زمان فشار برای تغییر لباس گفتم، اگر شما را اجبار به تغییر لباس کنند، چه می کنید؟ گفتند در منزل می نشینم و بیرون نمی آیم. گفتم اگر من را اجبار کنند و امام جماعت باشم، همان روز با لباس تازه مسجد می روم. باید پست ها را نگه داشت و در وقت مقتضی با اعراض دسته جمعی طرف را کوبید، (مع الاسف) نه آن را داریم و نه این را. از خداوند تعالی توفیق و سعادت جناب عالی را خواستار است. امید دعای خیر برای حسن عاقبت دارم.
اجازه را اتکالاً به معرفی حضرت آقای طالقانی و جناب عالی فرستادم. اگر با معظم له ملاقات دست داد، سلام این جانب را ابلاغ فرمایید.
والسلام علیکم و رحمةالله و برکاته
روح الله الموسوی الخمینی

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

تاریخ: 1348/05/03

بسمه تعالی
خدمت جناب مستطاب سیدالاعلام و ثقه الاسلام آقای سعیدی دامت افاضاته
مرقوم شریف و اصل، سلامت و سعادت جناب عالی را خواستار است. ورقه استفتائات نیز واصل شد. این جانب هر چه فکر می کنم صلاح نمی دانم این اوراق به این نحو چاپ و منتشر شود، به جهاتی که الان مقتضی نیست تذکر دهم جناب عالی از انتشار آنها به این نحو خصوصاً با عبارت پشت صفحه ان شاءالله غمض عین می نمایید.
والسلام علیکم
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

نامه به ثقه الاسلام آقای محمد یزدی

تاریخ: 1348/06/04

بسمه تعالی
به عرض می رساند: مرقوم شریف مدتی است واصل شده، ولی فرستادن جواب را مستقیماً صلاح نمی دانستم. اینک که مسافر مورد اطمینان پیدا شد، در صدد اظهار امتنان از تفقد جناب عالی برآمده، امید است با سلامت و سعادت مقرون باشید. این جانب بحمدالله تعالی مزاجاً بد نیستم، امید است از ادعیه خالصه آقایان وسایل آسایش روحی نیز فراهم شود. از این که جناب آقای مسعودی در سیرجان رفته اند و مورد استفاده واقع شده اند مسرور شدم. امید است خداوند به برکت انفاس آقایان، جوانان مسلمین را از شر مفاسد حفظ فرماید.
والسلام علیکم و رحمةالله
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

تاریخ: 1348/06/04

بسمه تعالی
به عرض می رساند: مرقوم شریف مدتی است واصل شده، ولی فرستادن جواب را مستقیماً صلاح نمی دانستم. اینک که مسافر مورد اطمینان پیدا شد، در صدد اظهار امتنان از تفقد جناب عالی برآمده، امید است با سلامت و سعادت مقرون باشید. این جانب بحمدالله تعالی مزاجاً بد نیستم، امید است از ادعیه خالصه آقایان وسایل آسایش روحی نیز فراهم شود. از این که جناب آقای مسعودی در سیرجان رفته اند و مورد استفاده واقع شده اند مسرور شدم. امید است خداوند به برکت انفاس آقایان، جوانان مسلمین را از شر مفاسد حفظ فرماید.
والسلام علیکم و رحمةالله
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

تاریخ: 1348/11/28

بسمه تعالی
معروض می دارد: مرقومات شریفه واصل، لکن مسافر برای جواب کمیاب است. اینک تصدیع می دهد، مرقوم مفصل شما را مطالعه کردم، قبلاً هم تذکر دادم که جناب عالی در این اختلافات محلی وارد نشوید، شما مشغول کار خودتان باشید، صلاح دین و دنیای شما نیست با این نحو اشخاص طرف شوید. این جانب نمی توانم درباره اشخاص چیزی بنویسم، شما خودتان اهل تشخیص هستید و می دانید اگر کسی ادعا کند که فلانی به من ارجاع نموده، صحیح نیست. تاکنون در تهران به احدی ارجاع ننمودم و در غیر تهران ایضاً. فقط همان سابق به یکی دو تا از مراجع که اکنون مرحوم شده اند، ارجاع نموده ام، سرکار هیچ در این موضوعات باور نکنید و باز تکرار می کنم در این مشاجرات وارد نشوید تا بتوانید به خدمت خودتان به اسلام ادامه دهید.
والسلام علیکم

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

نامه به اهالی محل مسجد امام موسی بن جعفر

تاریخ: 1349/03/01

نامه به اهالی محل مسجد امام موسی بن جعفر

بسمه تعالی
عموم مومنین محترم ساکن در محل مسجد مرحوم مبرور ثقه الاسلام آقای حاج سید محمد رضا سعیدی - رحمه الله علیه - مجازند در این که از سهم سادات عظام و سهم مبارک امام - (علیه السلام) - به مقدار مصارف متعارفه اقتصادیه به ورثه ایشان بپردازند و مقتضی است کمال توجه را به صغار آن مرحوم که در راه اسلام و صلاح مسلمین مقتول گردید، بنمایند. توفیق و تایید همه را از خداوند تعالی خواستار است.
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

نامه به حجت الاسلام و المسلمین حاج سید احمد خمینی

تاریخ: 1349/03/19

نامه به حجت الاسلام و المسلمین حاج سید احمد خمینی

بسمه تعالی
احمد عزیز
ان شاءالله تعالی سلامت باشید. حال من بحمدالله خوب است و کسالت مزاجی ندارم. البته کسالت روحی زیاد است. لازم است تذکر دهم که ممکن است در این اوقات در آن جا مسایلی مربوط به مرجع طرح شود یا خدای نخواسته کشمکش بین جوان ها شروع شود، شما و تمام دوستان این جانب باید از این مسایل برکنار باشید و یک کلمه دخالت نکنید. چنانچه در این جا نیز همین امر را سفارش داده ام، البته اثبات و نفی ای نباید داشته باشید.
تایید و توفیق شما را خواستارم و از این که بحمدالله اشتغال دارید مسرورم و از مدرس شدن شما هم مشعوفم. خوب کاری است، از اول همان طور که درس می خوانی و مباحثه می کنی تدریس هم بکن ولو برای یک نفر. ان شاءالله تعالی موفق باشید.
والسلام

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

نامه به دانشجویان پارسی زبان امریکا و کانادا

تاریخ: 1349/06/01

نامه به دانشجویان پارسی زبان امریکا و کانادا

بسمه تعالی
خدمت گروه دانشجویان پارسی زبان در آمریکا و کانادا
جزوه ای که به یاد جنایات 15 خرداد و قتل عامی که برای سرکوبی ملت ایران در مقابل استعمار تهیه شده بود، ملاحظه کردم. گرچه به واسطه دوری شما از محل جرم، بعض مطالب نارسا و بعض با واقع تطبیق نداشت، لکن اصول مطالب صحیح بود.
15 خرداد از خاطره ها محو نخواهد شد و باید در سالروز آن، هر چه بیشتر آن را زنده نگاه داشت. 15 خرداد که مصادف با 12 محرم بود، سند زنده مخالفت شجاعانه ملت ایران در مقابل استبداد عمال اجانب و در قبال استعمار چپ و راست بود و از شعله های فروزان نهضت سید مظلومان در مقابل دستگاه استبداد بنی امیه - علیهم اللعنه - بود، فداکاری ملت شجاع و متدین ایران در سایه فداکاری حضرت سیدالشهدا (علیه السلام) - بود. باید در پناه قضیه بزرگ عاشورا مصیبت جانسوز 12 محرم و 15 خرداد زنده و جاوید بماند. این سند بزرگ را در قبال ادعاهای پوچ دستگاه جبار که ملت با ماست نباید فراموش کرد. مسلمان نمی تواند موافق و معاون دستگاه ظلم و ستم باشد، دستگاهی که احکام اسلام را یکی پس از دیگری محو نموده و می نماید، آنها که به این دستگاه سر سپرده و پیوسته اند، مشتی آلوده به شهوات ننگین بیش نیستند و ملت نجیب ایران از آنها بیزار است، چنانچه اولیای خداوند از آنها بیزارند.
شما جوانان تحصیل کرده در هر جا هستید وظایف خطیری دارید وظیفه دفاع از اسلام که به عهده هر فرد مسلم است، وظیفه دفاع از میهن و استقلال آن که از وظایف حتمیه اسلامی است، وظیفه شناساندن اسلام بزرگ به جوامع بشری، چه از ناحیه طرز حکومت و بسط عدالت آن و چه از ناحیه رفتار والی مسلمین با ملت و چه از کیفیت معامله والی با بیت المال مسلمین. شماها باید معرفی کنید اسلام را تا رژیم ها و حکومت ها بفهمند معنی حکومت و پاسداری از ملت را، تا جوامع بشری بدانند اسلام چه نحو حکومت می خواهد، تا افکار غلطی که به واسطه عمال استعمار به جوان های ما تحمیل شده است، تغییر کند. بکوشید و خود به احکام اسلام عمل کنید و دیگران را وادار به عمل کنید و پرده های ضخیمی که کج روان بر چهره نورانی اسلام افکنده اند برطرف کنید. ان شاءالله تعالی خداوند به شما توفیق خواهد داد.

صحیفه نور جلد 22 صفحه 99

در خاتمه باید از کوشش های شما جوانان و جوان هایی که در سایر کشورها، دور از میهن به اسلام و ممالک اسلامی خدمت می کنند، تقدیر و تشکر کنم.
والسلام علیکم
روح الله الموسوی الخمینی
نامه شما در جوف یکی از جزوات به نظر من نرسیده بود، تازه آن را یکی از آقایان به من تسلیم کرد.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

فرمان به ثقه الاسلام آقای صادق خلخالی

تاریخ: 1349/06/19

فرمان به ثقه الاسلام آقای صادق خلخالی

بسمه تعالی
خدمت جناب مستطاب عمادالاعلام و ثقه الاسلام آقای خلخالی دامت افاضاته
مرقوم شریف واصل گردید. از تفقد از این جانب متشکرم. راجع به مطالبی که مرقوم شده است مهم آن که قضیه شهریه است عمل شده است لکن دو محذور در کار است که گمان ندارم ادامه پیدا کند، یکی جلوگیری دستگاه است. مرقوم داشته اید کسی داعی ندارد به اشاعه. دواعی زیاد به اشاعه است. خواهید متذکر شد به نرسیدن وجوهات، با این وضع که در کار است بعضی وکلای این جانب از خوف قبول وجه نمی کنند و اکثر قریب به اتفاق اشخاص مجاز، با این که بعضی از آنها وجوه خوب دریافت می کنند لکن نمی رسانند و مال امام - (علیه السلام) - را مال خود می دانند یا بالاتر، با این وضع گمان ندارم بشود ادامه داد لکن عجالتاً برای امتحان عمل شد تا چه شود. راجع به زحمات آقایان طلاب - ایدهم الله تعالی - امید است خداوند تعالی به آنها توفیق و تایید عنایت فرماید. راجع به خلخال، ان شاءالله لدی الاقتضا. از جناب عالی امید دعای خیر دارم.
والسلام علیکم

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

نامه به حجت الاسلام والمسلمین حاج سید احمد خمینی

تاریخ: 1349/10/07

نامه به حجت الاسلام والمسلمین حاج سید احمد خمینی

بسمه تعالی
احمد عزیزم!
مرقوم شما به وسیله آقای علی واصل شد. سلامت شماها را خواهانم. راجع به مطلبی که مرقوم شده بود باید بگویم یک پول جگرک سفره قلمکار نمی خواهد. من اکنون نفس های آخر عمر را می کشم و آنچه گرفتاری دارم کافی است و میل ندارم بیشتر کنم. زیادی کار به کلی وضع زندگانی را مختل کرده است. امید است ان شاءالله خداوند تعالی وسیله فراهم فرماید که بتوانم برای آخر عمر فکری بکنم. فکرهای شما بحمدالله تعالی جوان و سرشار از امید است و با فکر خسته و فرسوده من جور در نمی آید. آنچه از شما می خواهم آن است که با جدیت مشغول درس و بحث و به هیچ وجه غفلت ننمایید و در خلال تحصیل به تهذیب اخلاق و تحکیم مبانی دیانت مقدسه کوشا باشید، تا بخواهید برای من فکر تشریفات و مشاورین و اصحاب باشید، من رفته ام. از قراری که از تهران نوشته اند معلوم نیست بتوانند به شهریه ادامه دهند، من هم حدس می زدم لکن آقایان چون درست اطلاع ندارند پشت سر هم می نویسند که زیاد کن، زیاد کن. داداش دو روز سرماخوردگی داشت و تب مختصری و بحمدالله رفع شد و امروز و دیروز درس بود و این جا هم آمد، لکن دستش قدری درد می کند، ممکن است از اثر سرماخوردگی باشد و مهم نیست، ان شاءالله تعالی خوب می شود. به همشیره ها و خانم خودتان سلام برسانید. ان شاءالله سعید و خوش باشید.
پدرت

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

نامه در مورد وکالت حجت الاسلام آقای حاج شیخ حسینعلی منتظری برای اخذ و دستگردان نمودن وجوه شرعیه

تاریخ: 1349/10/19

نامه در مورد وکالت حجت الاسلام آقای حاج شیخ حسینعلی منتظری برای اخذ و دستگردان نمودن وجوه شرعیه

بسم الله الرحمن الرحیم
الحمدلله رب العالمین والصلوه والسلام علی محمد وآله الطاهرین و لعنه الله علی اعدائهم اجمعین.
و بعد جناب مستطاب عمادالعلماءالاعلام و حجت الاسلام آقای حاج شیخ حسینعلی منتظری - دامت افاضاته - وکیل این جانب می باشند دراخذ وجوه شرعیه از قبیل سهم مبارک امام - علیه السلام - (و سهم سادات عظام و مجهول المالک و غیرها) . کسانی که می خواهند وجوه شرعیه خود را به این جانب برسانند، به وسیله ایشان بفرستند. اخذ ایشان و قبض رسید ایشان به منزله اخذ و قبض رسید این جانب است. و نیز وکیل هستند در دستگردان نمودن وجوه شرعیه و امهال به قدری که صلاح دانستند و اخذ.
 (و اوصیه ایده الله تعالی بما اوصی به السلف الصالح من ملازمه التقوی و التجنب عن الهوی و التمسک بعروه الاحتیاط فی الدین و الدنیا و ارجو من جنابه الدعاء والنصیحه و السلام علیه و علی عباد الله الصالحین و رحمه الله و برکاته) .
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

پاسخ به نامه ثقة الاسلام آقای محمد یزدی

تاریخ: 1350/01/05

پاسخ به نامه ثقة الاسلام آقای محمد یزدی

بسمه تعالی
خدمت جناب مستطاب عمادالاعلام و ثقه الاسلام آقای آقا شیخ محمد یزدی دامت افاضاته
مرقوم شریف واصل، سلامت و توفیق جناب عالی را از خداوند تعالی خواستار است. امید است ان شاءالله تعالی حوزه علمیه قم و سایر مومنین از ارشاد و هدایت جناب عالی برخوردار باشند. آنچه اخیراً مورد تأسف این جانب است اختلافاتی است که نمی دانم با چه دستی در حوزه علمیه قم و بین اهل منبر بلکه محراب حادث شده است و همین نحو بین اهل علم تهران و اهل منبر آن جا حادث شده است، همان نحو اختلافی که بین علمای مسیحی در وقتی که ممالک آنها را می گرفتند حاصل شد.
امروز که اصول احکام در دستبرد اجانب و نوکرهای آنها است به جای وحدت کلمه، این نحو تفرق و توهین بعضی از بعضی و تکفیر بعضی موجب کمال تأسف است و کاشف از عدم رشد جامعه است. امثال جناب عالی کوشش کنید شاید موفق شوید آقایان را از این خواب گران بیدار کنید قبل از اینکه همه چیز آنها به باد رفته باشد، اگر نرفته باشد. (و الی الله تعالی المشتکی) .
والسلام علیکم
روح الله الموسوی الخمینی

یک شنبه 3 اردیبهشت 1396  8:50 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

نامه تسلیت به شهید حجت الاسلام آقای مطهری

تاریخ: 1350/12/10

نامه تسلیت به شهید حجت الاسلام آقای مطهری

بسمه تعالی
خدمت جناب مستطاب عماد الاعلام و حجت الاسلام آقای مطهری دامت افاضاته
به طوری که از مکه معظمه اطلاع رسید، مرحوم حجت الاسلام آقای ابوی - رحمه الله - به رحمت ایزدی پیوسته اند. از خداوند تعالی علو درجات ایشان و صبر و اجر جناب عالی و سایر بستگان را خواستار است. به ایشان علاقه خاص داشتم. (اناان شاءالله تعالی الیه لاحقون) از جناب عالی امید دعای خیر دارم.
والسلام علیکم
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

پاسخ به نامه آقای جلال الدین فارسی

تاریخ: 1355/08/01

پاسخ به نامه آقای جلال الدین فارسی

بسمه تعالی
جناب آقای فارسی ایده الله تعالی
مرقوم شریف واصل، توفیق و تایید جناب عالی را از خداوند تعالی خواستار است. امید است موفق به خدماتی که شروع نموده اید، شده و به اتمام برسانید. زحمات جناب عالی ارزنده و موجب تقدیر است.
راجع به مطالبی که مرقوم شده است مع کمال الاسف از مسایل لبنان و عدم رشد سران مسلمین و خیانت بعضی از آنها این جانب اگر در حال عادی بودم. ممکن بود بتوانم خدمتی که تا اندازه سزاوار باشد بکنم ولی شاید جناب عالی تمام مطالب را مطلع نباشید، ایادی وکلاء این جانب تقریباً یا مقطوع با قریب به قطع است و آنچه به طور غیر عادی می رسد چیزی نیست که بتوان با آن امری به این خطیری را انجام داد و تبعیض برای من صلاح نیست. از خداوند تعالی اصلاح امور را خواستار است.
والسلام علیکم ورحمه الله
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها