0

صحیفه نور امام خمینی

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی

نامه به شهید حجت الاسلام و المسلمین حاج سید مصطفی خمینی

تاریخ: 1343/08/13

نور چشم محترم آقا مصطفی ایده الله تعالی و وفقه لمرضاته
بحمدالله تعالی و له الشکر که قبل از ظهر روز چهارشنبه وارد آنکارا ترکیه شدم به سلامت. هوای این جا بهتر از قم است. شماها از جهت من نگران نباشید، حالم خوب است و نگرانی بحمدالله نیست، خداوند ان شاءالله خیر مقدر فرماید. آنچه لازم است تذکر دهم علاوه بر آن که به جمیع خویشاوندان و بستگان پس از ابلاغ سلام، سفارش کنید به صبر جمیل و عدم فزع، به هیچ وجه تشبث نکنید. خداوند تعالی آنچه مقدر فرموده واقع خواهد شد. آنچه لازم است به شما تذکر دهم آن است که اگر رضای خداوند تعالی و رضای مرا می خواهید با مادر و خواهران و برادر و بستگان مطلقاً حسن رفتار نمایید. همه محتاج به حسن سلوک شما هستند. تقاضا می کنم به همه خوش رفتاری نمایید. وقت حرکت گفته شد که اگر میل دارید، خانواده بیایند مانع ندارد، این جا هم تکرار شد، لکن با کمال میلی که به ملاقات همه دارم راضی نیستم بیایند و بیایید زیرا به شماها و ایشان بد می گذرد در محل غربت. برای من وسایل راحت فراهم خواهد شد ان شاءالله تعالی. لازم است چیزهایی را که می نویسم بدهید بیاورند، بنا است از شما بیایند بگیرند و بیاورند. آنچه یادم است می نویسم و اگر چیزی را فراموش کردم شما بفرستید، کتاب (مفاتیح) ، (صحیفه سجادیه) ، (مکاسب) و (حواشی) ، لباس از عبا و پیراهن و غیره. (قیچی ناخن گیر، قیچی اصلاح) (لازم نیست) مهر و جانماز، انگشترها این جا است. حوله هم بفرستید. برای این ماه وجه پیش آقای... است بگیرید شهریه را بدهید، برای تتمه زغال هم بگیرید.
* در نسخه دستخط، حضرت امام روی جمله داخل کروشه را خط زده اند و عبارت (لازم نیست) به این منظور است.

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

یک شنبه 3 اردیبهشت 1396  8:45 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

تلگراف به شهید حجت الاسلام و المسلمین حاج سید مصطفی خمینی

تاریخ: 1343/08/13

تلگراف به شهید حجت الاسلام و المسلمین حاج سید مصطفی خمینی

نور چشمی، آقا مصطفی خمینی! ایران - قم
با سلامت وارد آنکارای ترکیه شدم، به هیچ وجه نگران نباشید، حالم خوب و راحت هستم.
خمینی

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

تاریخ: 1343/08/19

بسم الله الرحمن الرحیم
الحمدلله علی السراء والضراء والسلام علی محمد واله الطاهرین.
و بعد نور چشم محترم که مورد وثوق این جانب است وکیل است از طرف حقیر در کلیه امورم. آنچه از وجوه از قبیل سهمین مبارکین مطالب هستم، به ایشان بدهند برای تأمین شهریه طلاب محترم. و وکیل هستند در اخذ و دستگردان سهمین مبارکین و هر نحو وجهی که باید به من برسد و در اعطا به محال مقرر خود. و وصی این جانب هستند و وصیت نامه ام در یکی از دفاتر موجود است. قضای چندین سال صوم به عهده دارم احتیاطاً و دو سه سال هم نماز احتیاط کنند. کتب من از مصطفی است اثاثیه خانه مطلقاً از مادر مصطفی است. بقیه وصیت نامه ام عمل شود. مراد از نور چشمی که در صدر ورقه نوشته ام فرزند بزرگم آقا مصطفی خمینی - ایده الله تعالی - است (و اوصیه بتقوی الله و اطاعه امره و ارجومنه الدعاء فی الحیوة و الوفاة) .
روح الله الموسوی الخمینی

صحیفه نور جلد 22 صفحه 36

بسم الله الرحمن الرحیم
قم - به مصطفی خمینی برسد
نور چشمی، بحمدالله تعالی با سلامت قبل از ظهر روز حرکت از قم وارد آنکارا شدم، وله الشکر حالم خوب است، شماها نگران نباشید. آنچه از طرف خداوند تعالی مقرر شده است جمیل است. خداوند توفیق خدمت به همه ما عنایت فرماید. لازم است در موضوع مادر و خواهرها و احمد و بستگان به شما تاکید کنم، رضای خداوند و رضای من در حسن سلوک با آنها است. مادر خیلی احتیاج به خدمت دارد، باید از هر حیث، مادی و معنوی رضایت او را به دست آورید، نگذارید نگرانی پیدا کند، راحتی او را فراهم کنید. بنا است ما را به (بورسا) که علی المذکور یک شهر مذهبی است ببرند، اگر ممکن شد از آن جا هم اطلاع می دهم. شما از سلامت خودتان مرا مطلع کنید. اگر ممکن شد کتابهای درسی فقه مرا یعنی (مکاسب) و (حواشی) را به وسیله سفارت ایران بفرستید. کاغذ هم بعد به وسیله سفارت باید بنویسید. تتمه پول زغال آقای طباطبایی را بدهید، شهریه را اگر ممکن شد بگیرید بدهید. از خوراکی، خشکبار از قبیل گز و پسته بفرستید مانع ندارد. باز هم تکرار می کنم که حالم خوب است و محتاج استراحت بوده و هستم جزیی وجهی به دخترها می دادم از وجه خمین و تتمه را از سهم سادات بدهید، شهریه مادر را بدهید، احمد را راضی نگه دارید، شهریه اش را بدهید. به من در تهران گفتند اگر خانواده را بخواهید می فرستیم، لکن صلاح نیست و این جا به ایشان بد خواهد گذشت. من هم از ناراحتی ایشان ناراحت خواهم شد. لباس لازم نیست بفرستید مگر عبا.
در خاتمه سلامت همه را طالب هستم، به همه دوستان و اصحاب سلام می رسانم و از همه امید عفو دارم. قهراً در وضع تخفیف داده می شود. از خداوند متعال حسن عاقبت و عافیت برای خودم و شماها خواستارم. به گماشتگان سلام برسانید.
والسلام علیکم
روح الله الموسوی الخمینی
به حضرتین اخوین محترمین لدی الملاقات سلام مخصوص برسانید.
والسلام خمینی

صحیفه نور جلد 22 صفحه 40

(وسیله) و (حاشیه) را هم بفرستید شاید آنها را به وسیله پست هم برای سفارت ایران در آنکارا بفرستید برسد، لکن بهتر آن است که به سازمان رجوع شود و با اطلاع آنها باشند.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

تاریخ: 1343/08/23

بسم الله الرحمن الرحیم
نور چشم محترم مصطفی خمینی ایده الله تعالی و اعزه
من اکنون در (بورسا) ترکیه بحمدالله با سلامت زندگی می کنم و حالم خوب است، نگران من نباشید. آنچه مقدر است از جانب خدای تعالی جمیل و مورد تشکر است. قبلاً تلگرافی کردم و کاغذی نوشتم شما به وسیله سازمان از سلامت خودتان مطلعم نمایید و در صورت موافقت آنها کتاب (مکاسب) و (حواشی) آن را با (وسیله) و (حاشیه) و (وسائل) را بفرستید، اگر عبای زمستانی را هم بفرستید با چند پیراهن و شلوار بد نیست. لازم به تذکر نیست که باید با مادر و متعلقین با کمال مهربانی و عطوفت رفتار نمایید، مخصوصاً خدمت کنید به مادر که رضای خدای تعالی در آن است. هوای این جا از ایران بهتر است. در هر صورت برای من به هیچ وجه نگران نباشید و راضی نیستم به هیچ وجه تشبث به هیچ کس نمایید. خداوند تبارک و تعالی حاکم است و نعم الحکم. وصیت من همان است که در وصیتنامه نوشتم: اثاث منزل همه مال مادر است، کتب همه مال شماست، برای من پس از فوت چند (10) سال روزه و دو سه سال نماز استیجار نمایید. از خداوند تعالی توفیق شما و تاییدتان را خواستارم.
روح الله الموسوی خمینی
به همه متعلقین خصوصاً مادر سلام برسانید، هیچ نگران من نباشید حالم خوب است.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

تلگراف به شاه

تاریخ: 1341/08/15

تلگراف به شاه

بسم الله الرحمن الرحیم
حضور مبارک اعلیحضرت همایونی
تلگراف مبنی بر آنکه اعلیحضرت بیش از هر کس در حفظ شعایر مذهبی کوشا هستند و تلگراف این جانب را برای دولت ارسال داشتند و توفیق این جانب را در ترویج مقررات اسلامی و هدایت عوام خواستار شدند، موجب تشکر گردید. البته ملت مسلمان ایران از اعلیحضرت همین انتظار را دارند. فرموده اعلیحضرت موافق است با آنچه از پیغمبر اسلام - صلی الله علیه وآله به ما رسیده (اذا ظهرت البدع فی امتی فلیظهر العالم علمه فمن لم یفعل فعلیه لعنه الله) البته شغل روحانی، ارشاد و هدایت ملت است. مع الاسف با آنکه به آقای اسدالله علم در این بدعتی که می خواهد در اسلام بگذارد تنبه دادم و مفاسدش را گوشزد کردم، ایشان نه به امر خداوند قاهر گردن نهادند و نه به قانون اساسی و قانون مجلس اعتنا نمودند و نه امر ملوکانه را اطاعت کردند و نه به نصیحت علمای اسلام توجه نمودند و نه به خواست ملت مسلمان که طومارها و تلگرافات و مکاتیب بسیار آنها از اقطار کشور نزد این جانب و علمای اعلام قم و تهران موجود است وقعی گذاشتند و نه به اجتماعات انبوه قم و تهران و سایر شهرستان ها و ارشاد مفید خطبای اسلام احترامی قائل شدند.
آقای علم از نشر افکار عمومی در مطبوعات و انعکاس تلگرافات مسلمین و اظهار تظلم آنها به اعلیحضرت و علمای ملت جلوگیری کرده و می کند و بر خلاف قانون اساسی مطبوعات کشور را مختنق کرده و به وسیله مامورین در اطراف مملکت، ملت مسلمان را که می خواهند عرض حال خود را به اعلیحضرت و علمای ملت برسانند، ارعاب و تهدید می کند. آقای علم تخلف خود را از قانون اسلام و قانون اساسی اعلام و بر ملا نموده. آقای اسدالله علم گمان کرده با تبدیل کردن قسم به قرآن مجید، را به کتاب آسمانی ممکن است قرآن کریم را از رسمیت انداخت و (اوستا) و (انجیل) و بعض کتب ضاله را قرین آن یا به جای آن قرار داد. این شخص تخلف از قانون اساسی را به بهانه الزامات بین المللی شعار خود دانسته با آنکه الزامات بین المللی مربوط به مذهب و قانون اساسی نیست. تشبث به الزامات بین المللی برای سرکوبی قرآن کریم و اسلام و قانون اساسی و ملت جرم بزرگ و ذنب لایغفر است.
این جانب به حکم خیرخواهی برای ملت اسلام، اعلیحضرت را متوجه می کنم به اینکه اطمینان

صحیفه نور جلد 22 صفحه 21

نفرمایید به عناصری که با چاپلوسی و اظهار چاکری و خانه زادی می خواهند تمام کارهای خلاف دین و قانون را کرده و به اعلیحضرت نسبت دهند و قانون اساسی را که ضامن اساسی ملیت و سلطنت است، با تصویبنامه های خائنانه و غلط از اعتبار بیندازند تا نقشه های شوم دشمنان اسلام و ملت را عملی کنند.انتظار ملت مسلمان آن است که با امر اکید آقای علم را ملزم فرمایید از قانون اسلام و قانون اساسی تبعیت کند و از جسارتی که به ساحت مقدس قرآن کریم نموده استغفار نماید و الا ناگزیرم در نامه سرگشاده به اعلیحضرت مطالب دیگری را تذکر دهم. از خداوند تعالی استقلال ممالک اسلامی و حفظ آنها را از آشوب و انقلاب مسألت می نمایم.
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

تلگراف به اسدالله علم

تاریخ: 1341/07/28

تلگراف به اسدالله علم

بسم الله الرحمن الرحیم
تهران - جناب آقای اسدالله علم نخست وزیر ایران!
در تعطیل طولانی مجلسین دیده می شود که دولت اقداماتی را در نظر دارد که مخالف شرع اقدس و مباین صریح قانون اساسی است، مطمئن باشید تخلف از قوانین اسلام و قانون اساسی و قوانین موضوعه مجلس شورا برای شخص جناب عالی و دولت ایجاد مسوولیت شدید در پیشگاه مقدس خداوند قادر قاهر و نزد ملت مسلمان و قانون خواهد کرد. ورود زن ها به مجلسین و انجمن های ایالتی و ولایتی و شهرداری مخالف قوانین محکم اسلام که تشخیص آن به نص قانون اساسی، محول به علمای اعلام و مراجع فتواست و برای دیگران حق دخالت نیست و فقهای اسلام و مراجع مسلمین به حرمت آن فتوا داده و می دهند، در این صورت حق رای دادن به زن ها و انتخاب آنها در همه مراحل، مخالف نص اصل دوم از متمم قانون اساسی است و نیز قانون مجلس شورا مصوب و موشح ربیع الثانی 1325 قمری حق انتخاب شدن و انتخاب کردن را در انجمن های ایالتی و ولایتی و شهرداری از زن ها سلب کرده است، مراجعه کنید به مواد هفت و نه قانون انجمن های ایالتی و ولایتی و پانزده و هفده قانون انجمن بلدیه (شهرداری) ، در این صورت چنین حقی به آنها دادن، تخلف از قانون است و نیز الغای شرط اسلام در انتخاب کننده و انتخاب شونده که در قانون مذکور قید کرده و تبدیل قسم به قرآن مجید را به کتاب آسمانی، تخلف از قانون مذکور است و خطرهای بزرگی برای اسلام و استقلال مملکت دارد که یا غفلتاً یا خدای نخواسته عمداً اقدام به این امر شده است. اکنون که اعلیحضرت در خواست علمای اعلام را به دولت ارجاع فرموده اند و مسوولیت به دولت شما متوجه است، انتظار می رود به تبعیت از قوانین محکم اسلام و قوانین مملکتی، اصلاح این امر را به اسرع وقت نمایید و مراقبت کنید که نظایر آن تکرار نشود و اگر ابهامی در نظر جناب عالی است، مشرف به آستانه قم شوید تا هر گونه ابهامی حضوراً رفع شود و مطالبی که به صلاح مملکت است و نوشتنی نیست تذکر داده شود.
در خاتمه یادآور می شود که علمای اعلام ایران و اعتاب مقدسه و سایر مسلمین در امور مخالفه با شرع مطاع ساکت نخواهند ماند و به حول و قوه خداوند تعالی امور مخالفه با اسلام رسمیت نخواهد پیدا کرد.
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

نامه به مرحوم حجت الاسلام آقای خلخالی

تاریخ: 1343/10/03

نامه به مرحوم حجت الاسلام آقای خلخالی

بسمه تعالی
حجت الاسلام آقای خلخالی دامت افاضاته
به عرض عالی می رساند ان شاءالله مزاج شریف خالی از نقاهت است از قرار مسموع مکه مشرف شده بودید، ان شاءالله زیارات شما مقبول است. حالت این جانب بحمدالله سلامت است و چند روزی است در اسلامبول هستم، امروز حرکت می کنم به بورسا. جناب عالی و سایر دوستان نگران نباشید، آنچه خداوند تعالی مقرر فرموده صلاح است و از آن متشکرم. خدمت حضرت حجت الاسلام آقای لواسانی اگر تا رسیدن مکتوب عتبات هستند، سلام می رسانم. از جناب عالی تقاضای دعای خیر برای حسن عاقبت دارم.
والسلام علیکم
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

تلگراف به شاه

تاریخ: 1341/07/17

تلگراف به شاه

بسم الله الرحمن الرحیم
حضور مبارک اعلیحضرت همایونی
پس از اهدای تحیت و دعا، به طوری که در روزنامه ها منتشر است، دولت در انجمن های ایالتی و ولایتی، اسلام را در رای دهندگان و منتخبین شرط نکرده و به زن ها حق رای داده است و این امر موجب نگرانی علمای اعلام و سایر طبقات مسلمین است. بر خاطر همایونی مکشوف است که صلاح مملکت در حفظ احکام دین مبین اسلام و آرامش قلوب است. مستدعی است امر فرمایید مطالبی را که مخالف دیانت مقدسه و مذهب رسمی مملکت است از برنامه های دولتی و حزبی حذف نمایند تا موجب دعاگویی ملت مسلمان شود.
الداعی روح الله الموسوی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

پاسخ به مصاحبه علم نخست وزیر رژیم پهلوی

تاریخ: 1341/07/15

پاسخ به مصاحبه علم نخست وزیر رژیم پهلوی

بسم الله الرحمن الرحیم
به نظر اینجانب مصاحبه آقای نخست وزیر به هیچ وجه ارزش قانونی نداشت و نظر اینجانب را تامین ننمود زیرا چیزی که در هیات دولت به صورت تصویبنامه در آمد، مصاحبه و درج در مطبوعات تأثیری در آن ندارد و آن تصویبنامه بر فرض قانونی بودنش به قوت خود باقی است و اما نکاتی که در تلگراف آقای نخست وزیر به آقایان علماء اعلام قم بود خیلی جالب است:
1 - راجع به حلف به کتاب آسمانی می نویسد مراد قرآن مجید است، البته ما این تفسیر را از شخص ایشان برای تبرئه خودشان از هتک به قرآن کریم، به حکم اسلام پذیرفتیم لکن تفسیر ایشان از تصویبنامه به هیچ وجه ارزش قانونی ندارد و تصویب کتاب آسمانی به اطلاق خود که شامل سایر کتب منحرفه و ضاله است، در نظر آنها به قوت خود باقی است و نقش آقای نخست وزیر اغفال مردم است و همان خطر که برای قرآن مجید پیش آمده است به واسطه این تصویبنامه مخالف شرع و قانون، به دست خیانتکاران به دین و مملکت به قوت خود باقی است و هیچ مسلمانی نمی تواند قرآن مجید را در معرض خطر ببیند و سهل انگاری کند.
2 - آنچه ایشان نوشته اند که در مجلس اقلیت های مذهبی به کتاب خودشان قسم یاد می کردند، اشتباه است و هیچ گاه کتاب منسوب به زردشت و سایر کتب منحرفه را در مجلس نمی آوردند، صورت قسم نامه نیز شاهد است که تمام وکلا به یک نحو قسم یاد می کردند.
3 - به اینکه نوشته اند در مملکت اسلام انتخاب کننده و انتخاب شونده مسلمان است، ربطی به مفاد تصویبنامه ندارد و وعده اصلاح، الزام آور نیست و به هیچ وجه ارزش قانونی ندارد و ما را قانع نمی کند و اگر فرضا آقای علم بنویسد این سه امر که در تصویبنامه مذکور است لغو است، باز ارزش قانونی ندارد زیرا چیزی که در هیات وزیران تصویب شد، به الغای آقای نخست وزیر لغو نمی شود و به قوت خود باقی است، بنابراین خطر بزرگی که برای اسلام و استقلال و کیان مملکت به واسطه این تصویبنامه که شاید به دست جاسوسان یهود و صهیونیست ها تهیه شده برای نابودی استقلال و بهم زدن اقتصاد مملکت، به قوت خود به نظر دولت آقای علم باقی است و دولت خود را ذیحق می داند که به آن عمل کند، هر چند مخالف قانون شرع یا قانون اساسی باشد یا برخلاف احساسات دینی و ملی بیست میلیون جمعیت ایران یا تمام مسلمین باشد زیرا تا در هیات وزیران تجدید نظر به عمل نیاید و

صحیفه نور جلد 22 صفحه 27

اصلاح نشود، به قوت خود باقی است و اینجانب در تعجب هستم که چرا آقایان وزرا زیر بار این مسوولیت بزرگ قانونی می روند و اقدام به تجدید نظر نمی کنند و نمی خواهند خود را در نزد ملت های بزرگ، متمدن و ملت خود را سربلند کنند. خضوع در مقابل مذهب و قانون، تجدید نظر در تصویبنامه ها و تسلیم مذهب و قانون شدن، علامت شهادت و تمدن است و موافق نزاکت بین المللی است و سرپیچی از قانون و سرسختی در مقابل خواست ملت، از عادات قرون وسطی و خلاف نزاکت است. و خوب است وزرای یک مملکت کهنسال حاضر نشوند چنین معرفی شوند و عقب افتادگی و عدم رشد یک ملت بزرگ را ثابت کنند. با اعمال خلاف مذهب و قوانین، منع شدید مطبوعات در تمام کشور، جلوگیری از انعکاس این نهضت بزرگ ملی و قانونی بی سابقه یا کم سابقه، که یک ملت برای دفاع از مذهب و قانون اساسی قیام نموده و در تمام کشور هماهنگ شده اند، برای یک دولت مدعی تمدن، ننگ است، و ما احساس خجلت و سرشکستگی می کنیم در میان خبرگزاری ها و سفارتخانه های خارجی، و ما ملت ایران را از این گونه اعمال قرون وسطائی تبرئه می کنیم و تمام گناه را از معدودی تطمیع شده یا تهدید شده می دانیم. اشخاص شریف به مذهب مقدس خود و به قانون اساسی احترام می گذارند و از کارهائی که برای ملت و استقلال مملکت خطر دارد، اجتناب می کنند.
اینجانب حسب وظیفه شرعیه به ملت ایران و مسلمین جهان اعلام خطر می کنم، قرآن کریم و اسلام در معرض خطر است. استقلال مملکت و اقتصاد آن در معرض قبضه صهیونیست هاست که در ایران به حزب بهائی ظاهر شدند و مدتی نخواهد گذشت که با این سکوت مرگبار مسلمین، تمام اقتصاد این مملکت را با تایید عمال خود قبضه می کنند و ملت مسلمان را از هستی در تمام شوون ساقط می کنند. تلویزیون ایران پایگاه جاسوسی یهود است و دولت ها ناظر آن هستند و از آن تایید می کنند. ملت مسلمان تا رفع این خطرها نشود، سکوت نمی کند و اگر کسی سکوت کند در پیشگاه خداوند قاهر، مسوول و در این عالم محکوم به زوال است.
4 - آنچه آقای نخست وزیر راجع به انتخاب زن ها تلگراف نموده اند، محل تعجب است، می گویند این انتخاب، مشابهت انتخاب شهرداری هاست که دخالت زن ها در آن تصویب شد و اعتراض نشد، اولا انجمن های ایالتی و ولایتی قانون مستقل دارد و زن ها در آن قانون مستثنا هستند. آقای نخست وزیر قانون مجلس را نسبت به خود انجمن های ایالتی و ولایتی نادیده گرفته و به مشابه آن تشبث کرده اند و خوب است خود ایشان این را هر تفسیر کنند و ثانیاً به طوری که مطلعین می گویند، قانون شهرداری ها از مجلس نگذشته و در بعض کمیسیون های مجلس وارد شده و فرضاً که گذشته باشد ربطی به انجمن های ایالتی ندارد و ثالثاً اگر چیزی از مجلس گذشت و مخالف قانون اساسی بود، ارزش قانونی ندارد و این امر از هر مجلسی بگذرد مطرود و وکلای آن قابل تعقیب هستند.
5 - نوشته اند که این موضوع عرفی است، اگر منظور آن است که مربوط به حکم شرع نیست، بسیار عجب است زیرا تمام موضوعات عرفیه در شرع حکم دارد و این آقایان از قوانین اسلام اطلاع ندارند و از حقوق اسلامی بی خبرند، حکم این موضوع عرفی را از علماء اسلام باید پرسید.

صحیفه نور جلد 22 صفحه 28

6 - آنچه اخیراً نوشته اند که اگر حرام می دانید، باید به مجلس رجوع کنید، البته در موقعش به مجلس تذکر خواهند داد لکن باید به آقای نخست وزیر بگویم هیچ مجلسی و هیچ مقامی نمی تواند برخلاف شرع اسلام و مذهب جعفری، تصویبی کند یا قانونی بگذراند، رجوع نمائید به اصل دوم متمم قانون اساسی. بحمدالله ملت مسلمان و علمای اسلام زنده و پاینده هستند و هر دست خیانتکاری که به اساس اسلام و نوامیس مسلمین دراز شود قطع می کنند. (والله غالب علی امره) .
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

نامه به دانشجویان

تاریخ: 1344/01/01

نامه به دانشجویان

بسم الله الرحمن الرحیم
خدمت حضرات دانشجویان عزیز اسلامی ایدهم الله تعالی
تلگراف محترم واصل و موجب تشکر شد. چون تلگراف این جانب ممکن است نرسد - زیرا بسیاری از تلگرافات را نرسانده اند - به وسیله مکتوب مبادرت به جواب شد. امید است خداوند تعالی به همه مسلمین خصوصاً شما دانشجویان عزیز که سرمایه معنوی مملکت هستید، توفیق خدمت به اسلام و کشور اسلام عنایت فرماید و با کوشش و سعی همه دست اجانب را از این کشور قطع فرماید. شما جوانان محترم کوشش کنید روح ایمان به خدای تعالی را در خود و دیگران تقویت نمایید که در سایه آن از ممالک اسلامی بتوانید دفاع کنید و از این وضع رقت بار خود و برادران خود را نجات دهید.
والسلام علیکم
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

نامه خطاب به همسرشان

تاریخ: 1343/12/15

نامه خطاب به همسرشان

خدمت مخدره محترمه والده مصطفی - ابقاهاالله و صبرها - سلام می رساند.
ان شاءالله تعالی شماها به سلامت و سعادت بسر برید. این جانب بحمدالله تعالی سالم هستم، هیچ نگرانی نداشته باشید. خداوند تعالی آنچه مقدر فرموده است صلاح است و واقع خواهد شد. (عسی ان تکرهوا شیئاً و هو خیر لکم) مصطفی هم بحمدالله سلامت است، جای هیچ نگرانی نیست فقط از این که از شماها بی اطلاعم، قدری نگران هستم، همه را به خدای تبارک و تعالی می سپارم. تمام بچه ها و متعلقین آنها را سلام می رسانم. اگر این کاغذ رسید، جواب زودتر بنویسید و بفرستید خدمت حضرت حجت الاسلام آقای حاج آقا فضل الله خوانساری، شاید ایشان بتوانند به وسیله ای بفرستند. اگر جواب نوشتید، تمام بچه ها به خط خودشان یکی دو کلمه بنویسند. به متعلقه مصطفی سلام برسانید و ایشان هم دو کلمه بنویسند. به حضرتین آقایان اخوان سلام می رسانم.
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

نامه به ثقةالاسلام آقای محمد حسین انزابی

تاریخ: 1344/08/02

نامه به ثقةالاسلام آقای محمد حسین انزابی

بسم تعالی
خدمت جناب مستطاب ثقةالاسلام خطیب محترم آقای آقاشیخ محمد حسین انزابی دامت افاضاته
به عرض می رساند: تلگراف جناب عالی که حاوی تبریک ورود حقیر به عتبات عالیات بود، موجب تشکر گردید. و چون احتمال داده می شد که جواب تلگرافی را نرسانند، مبادرت به جواب کتبی شد. از خدای تعالی موفقیت آن جناب و عموم مروجین شریعت مقدسه را در اعلاء کلمه طیبه اسلام خواستار و ملتمس دعا هستم.
والسلام علیکم و رحمةالله
از قرار اطلاع تلگرافات حقیر را نرساندند، چنانچه تلگرافاتی که از ایران برای این جانب شده است نوعاً نرساندند و این معنی ظاهراً برای ایجاد نگرانی و تفرقه است. جناب عالی این معنی را به هر نحو صلاح می دانید به حضرات آقایان و دیگران ابلاغ فرمایید.
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

پاسخ به نامه آقای ابوجهاد

تاریخ: 1357/09/01

پاسخ به نامه آقای ابوجهاد

بسم الله الرحمن الرحیم
برادر محترم جناب آقای ابوجهاد عضو کمیته مرکزی الفتح و عضو شورای فرماندهی کل نیروهای عاصفه ایده الله تعالی
مرقوم شریف واصل، از اظهار همدردی با ملت مظلوم ایران و احساس مسوولیت اسلامی در شرکت با خواسته های مشروع آنان کمال تشکر حاصل، از خداوند تعالی توفیق جناب عالی و سایر برادران اسلامی فلسطین را که در راه احقاق حق قیام نموده اند خواستارم.
من امیدوارم که نهضت اسلامی ایران که با ابعاد گسترده اش بی سابقه در طول تاریخ است، در کنار برادران مسلمان فلسطین به آرمان های انسانی و اسلامی خود برسند و بیرق ظلم و جنایت را برای همیشه سرنگون و پرچم با عظمت اسلام را در اهتزاز در آورند و همزمان با آن برادران ما دست جنایتکار اسرائیل و جرثومه فساد را قطع و پرچم پیروزی را برفراز مسجد اقصی برقرار نمایند.
این جانب در طول مبارزات با شاه جانی اسرائیل را محکوم و یکی از مواد مخالفت با شاه را کمک به اسرائیل دشمن اسلام و انسانیت قرار دادم. ملت بزرگ ایران که در طول تاریخ از نظام منحط شاهنشاهی رنج برده و در پنجاه و چند سال سلطنت غیر قانونی سلسله پهلوی در زیر چکمه دژخیمان آن خرد شده و تمام مخازن و ثروت کشورش به دست جنایتکار شاه به باد فنا رفته و با طرح های خائنانه نفتخواران مفتخوار هر چه بیشتر به عقب رانده شده است، اکنون به خواست خداوند متعال به پاخاسته، و در طول و عرض مملکت با یک اراده مصمم، نابودی نظام شاهنشاهی را خواستار و حکومت جمهوری اسلامی را به جای آن خواهانند و خواست آنان که آزادی و استقلال و برقراری حکومت عدل است، امری است که سرلوحه حقوق بشر و مورد تایید جوامع انسانی است و بالاتر آنکه موافق رضای خدای بزرگ است، امید پیروزی نهایی در آن زیاد است. و بر انسان هایی که به فطرت اصلی خود باقی هستند کمک به آنان طبیعی است.
من از اینکه نهضت انقلابی آزادیبخش الفتح امکانات خود را در اختیار ما قرار داده و در نجات ملت مسلمان ما از دست تبهکار غارتگران بین المللی و وابستگان آنان کوشا است، تشکر می کنم و دست آنان را برادرانه می فشارم. من به حکم اخوت اسلامی از آنان به طور جد می خواهم که از کمک به فرقه های وابسته به چپ و راست که عامل بدبختی های مستضعفین می باشند، خودداری کنند و از

صحیفه نور جلد 22 صفحه 18

کمک های تبلیغاتی و غیر آن به برادران مسلم خود مضایقه ننمایند. ما در صورت دست یافتن به قدرت از نهضت مقدس شما پشتیبانی می کنیم و اکنون نیز نفت را که مایه حیات اسرائیل غاصب است و شاه با دست خیانتکار خود برای ادامه جنگ با مسلمین به روی آنها گشود، قطع نمودیم. ما در صورت تشکیل جمهوری اسلامی از یهودیان ایرانی که به فلسطین هجرت کرده و در شرایط تبعیض بسیار ناگواری تحت استثمار یهودیان اروپایی و آمریکایی به سر می برند دعوت خواهیم کرد که به وطن خود برگردند و آزادانه و محترمانه به زندگی خود ادامه دهند و از تعدیاتی که در زمان حکومت های جور بر آنان شده مصون خواهند بود.
من از مردم مسلمان و شیعیان جنوب لبنان که در راه استقلال و آزادی کشور خود و در دفاع از ملت مظلوم فلسطین کوشش می کنند و با تظاهرات خود در روز تاسوعا همبستگی خود را با ملت مسلمان و ستمدیده ایران اعلام نمودند، تشکر می کنم و امیدوارم با اراده مصمم خود به مبارزه علیه اسرائیل، دشمن اسلام و مسلمین ادامه داده همگام با نهضت اصیل و اسلامی برادران مسلمان خود در ایران و فلسطین همه غاصبین و استعمارگران را از کشور خود رانده و به خرابکاری و قتل و غارت آنان خاتمه دهند. عظمت اسلام و مسلمین را از خداوند تعالی خواستار و قطع ایادی اجانب را امیدوارم. درود من بر شما سرباز اسلام. توفیق و تایید شما را خواستارم.
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

نامه به آیت الله آقای آخوند

تاریخ: 1344/08/16

بسمه تعالی
خدمت ذی شرافت جناب مستطاب آیت الله آقای آخوند دامت برکاته
به عرض عالی می رساند تلگراف شریف که استفسار از حال حقیر فرموده بودید، موجب تشکر گردید. و چون اطلاع رسید که تلگرافات حقیر را نمی رسانند - چنانچه نوعاً تلگرافات ایران را به این جانب نرسانده اند - لذا از جواب تلگرافی خودداری شد. حال حقیر بحمدالله وله الشکر خوب و امید است خدای متعال از این به بعد هم خیر مقرر فرماید. ادامه فیوضات حضرت عالی را خواستار و ملتمس دعای خیر هستم.
والسلام علیکم ورحمه الله وبرکاته
روح الله الموسوی الخمینی

یک شنبه 3 اردیبهشت 1396  8:47 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

تاریخ: 1344/08/16

بسمه تعالی
خدمت ذی شرافت جناب مستطاب آیت الله آقای آخوند دامت برکاته
به عرض عالی می رساند تلگراف شریف که استفسار از حال حقیر فرموده بودید، موجب تشکر گردید. و چون اطلاع رسید که تلگرافات حقیر را نمی رسانند - چنانچه نوعاً تلگرافات ایران را به این جانب نرسانده اند - لذا از جواب تلگرافی خودداری شد. حال حقیر بحمدالله وله الشکر خوب و امید است خدای متعال از این به بعد هم خیر مقرر فرماید. ادامه فیوضات حضرت عالی را خواستار و ملتمس دعای خیر هستم.
والسلام علیکم ورحمه الله وبرکاته
روح الله الموسوی الخمینی

یک شنبه 3 اردیبهشت 1396  8:47 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها