همانطور که میدانید گلکسی اس 8 و اس 8 پلاس با دو نوع پردازنده به بازار عرضه میشوند. یکی پردازنده اگزینوس 8895 که ساخت خود سامسونگ و دیگری پردازنده اسنپدراگون 835 شرکت کوآلکام.
سامسونگ بارها این اطمینان را داده که این دو پردازنده از لحاظ عملکرد بسیار شبیه به هم هستند. ولی بهتر است به جای تکیه بر چنین اظهاراتی این گوشی را با 2 پردازنده متفاوت بررسی کرده و نتایج آن را ببینیم.
چیپست اسنپدراگون کوآلکام، هشت هسته سفارشی Kryo 280 را در دو دسته دارد و به ترتیب با سرعت 2.35 و 1.9 گیگاهرتز کار میکند. پردازنده اگزینوس سامسونگ با بازطراحی هستههای سفارشی M1 “Mongoose” V2 با سرعت 2.3 گیگاهرتز و دسته دیگر آن با 4 واحد Cortex-A53 و با سرعت 1.7 گیگاهرتز کار میکند. تفاوتهایی در بخش گرافیک نیز وجود دارد: پردازنده گرافیکی Adreno 540 در اسنپدراگون 835 و پردازنده گرافیکی Mali-G71 در اگزینوس 8895 وجود دارند.
در نهایت ما این گوشی را با دو پردازنده متفاوتی که روی آن قرار گرفته، تست میکنیم.
تست بنچمارک GeekBench مورد علاقه اگزینوس 8895 است، اگرچه عملکردهای نسبتا کمی از دستگاه را پوشش میدهد.
تست قدیمی GeekBench 3 در عملکرد تک هستهای امتیاز بیشتری را برای هسته Kryo 280 با سرعت 2.35 گیگاهرتزی در مقابل هسته نسل دوم Mongoose با سرعت 2.3 گیگاهرتز ثبت کرد. این تا حد زیادی به سرعت بالاتر آن نسبت داده میشود. اما ما معتقدیم تستهای جدیدتر و به روز و همچنین اجرای تستهای همه جانبه میتواند نتایج دقیقتری به همراه داشته باشد. این طبیعی است که سختافزار و نرمافزار بهبود مییابند، شما نمیتوانید انتظار داشته باشید عملکرد دستگاه بعد از گذشت مدتی و با انجام تستهای زیاد دقیقا همان امتیاز قبلی را بدست آورد.
بنچمارک GeekBench،بخش multi-core، امتیاز بالاتر یعنی بهتر
بنچمارک GeekBench،بخش single-core، امتیاز بالاتر یعنی بهتر
تقریبا همین نتایج در بنچمارک AnTuTu نیز دیده میشود. با این تفاوت که در بنچمارک AnTuTu 5 اسنپدراگون برتری جزیی دارد ولی در AnTuTu 6 پردازنده اگزینوس برتری نسبی دارد.
بنچمارک AnTuTu 5، امتیاز بالاتر یعنی بهتر
بنچمارک AnTuTu 6، امتیاز بالاتر یعنی بهتر
در حال حاضر ما کاملا با سامسونگ در این زمینه که این دو پردازنده عملکرد بسیار مشابهی دارند هم عقیده هستیم.
با این حال واحدهای گرافیکی تفاوت بیشتری با یکدیگر دارند. پردازنده گرافیکی Mali-G71 در اگزینوس 8895 به طور مداوم چندین فریم بیشتر نسبت به Adreno 540 در اسنپدراگون، را مدیریت میکند.
بنچمارک GFX 3.1 در خانه،offscreen، امتیاز بالاتر یعنی بهتر
بنچمارک GFX 3.1 در خانه،onscreen، امتیاز بالاتر یعنی بهتر
بنچمارک GFX 3.1 در ماشین،offscreen، امتیاز بالاتر یعنی بهتر
بنچمارک GFX 3.1 در ماشین،onscreen، امتیاز بالاتر یعنی بهتر
با این حال، در دنیای واقعی، بازی کردن با هر دو نسخه از این گوشی بسیار روان و لذتبخش است. اگر نرخ فریم بی نهایت مدنظر شماست، میتوانید بازیهایی با رزولوشن کمتر را انتخاب کنید. اما در زمانی که ما از گلکسی اس 8 و اس 8 پلاس استفاده کردیم، واقعا نیازی به هر گونه تنظیم و اصلاح درون آن نبود. تجربه بازی با این دستگاه بسیار خوب بود و همه چیز یکپارچه به نطر میرسید.
بنچمارک Basemark X، امتیاز بالاتر یعنی بهتر
بنچمارک Basemark ES 3.1، امتیاز بالاتر یعنی بهتر