ایران از زاویه ای که تا به حال ندیده اید*عکس های عجیب یک توریست خارجی
ذهن کنجکاو بشر در مقوله ی سفر نیز وارد شده و او را راهی مقاصد تازه می کند. برخی هم پا را از یک کنجکاوی معمولی فراتر گذاشته و می خواهند ناشناخته ها را کشف کنند. در میان مقاصدی که این افراد انتخاب می کنند نام ایران نیز به چشم می خورد چرا که نبود تبلیغات مناسب برای جاذبه های کشورمان و گفته های جانب دارانه ی رسانه های غربی تصویری مبهم را در ذهن بسیاری از مردمان سرزمین های دیگر حک می کند. نام ایران برای آنها مساوی با تروریسم و محرومیت است و شاید هیچگاه فکر سفر به آن به سرشان نزند.
در این میان افرادی چشم و گوش خود را بر همه ی این اخبار بسته اند تا خودشان واقعیت را کشف نمایند.
این بار همسفر یکی دیگر از این افراد به نام جو کری (Jo Currie) می شویم که در اکتبر ۲۰۱۲ به ایران سفر کرده و تصاویری از این سفر را در مجموعه ای به نام تجربه ایران منتشر نموده است. وی درباره ی سفرش چنین می گوید:
یک ضرب المثل قدیمی در ایران هست که می گوید اصفهان نصف جهان است. من نیز به این نصف جهان رفتم و در چند روزی که آنجا بودم تنها توانستم گوشه ای از آن را کشف کنم.
من دو هفته در ایران بودم و هر دقیقه ی آن را عاشقانه دوست دارم. ایران فرهنگی کهن و باستانی است که می توان زیبایی آن را در تار و پود فرش هایش جستجو کرد. اصفهان همچون جواهری بر تاج ایران می باشد که هر چشمی را به خود خیره می کند. کمی آن طرف تر از شهر نیز کویر با زیبایی هایش انتظار شما را می کشد. آنچه که همیشه از این کشور در ذهن من می ماند مهمان نوازی مردم است. به اخبار گوش ندهید، ایران امن ترین جایی است که تا به حال دیده ام. برای بازگشتن به این کشور لحظه شماری می کنم.
فرش ایرانی آن قدر خوش رنگ و نگار است که همیشه سوژه عکاسان خارجی می شود…
مسجد نصیرالملک، برای همه، چه ایرانی و چه خارجی جذاب و دیدنی است
ایران را با مساجد زیبا و گنبدهای رنگی آن ها می شناسند
بناهای تاریخی ایران، حرف ها از گذشته ها در سینه دارند…
یک زن محلی اهل ابیانه
یک مرد ایرانی، این بار سوژه این عکاس شد
- زاینده رودی که شرایط خوبی برای مهمان نوازی نداشت…
- طاق جناغی، جلوه ای از معماری ایرانی
- پرتره ای با حس و حالی خوب
- وقت به خانه برگشتن است…