نكونام: حتي اگر يك بازيكن با من مخالف باشد از تيم ملي ميروم
نكونام: حتي اگر يك بازيكن با من مخالف باشد از تيم ملي ميروم
کاپيتان تيم ملي فوتبال ايران گفت: حتي اگر يک بازيکن با من مخالف باشد حاضرم از تيم ملي خداحافظي کنم.
|
|
|
جواد نکونام در خصوص جام ملتهاي آسيا اظهار داشت: خدا را شکر شرايط بسيار خوبي داريم و با تمريناتي که انجام دادهايم توانستيم هماهنگي لازم را بين بازيکنان ايجاد کنيم.
کاپيتان تيم ملي درباره شايعاتي مبني بر اختلاف بازيکنان با وي يادآور شد: اين صحبتها به هيچ عنوان صحت ندارد و فقط از طرف افرادي عنوان ميشود که به دنبال حاشيهسازي هستند. حتي اگر يک بازيکن با من مشکل داشته باشد، از تيم ملي ميروم و همينجا اعلام ميکنم که بدون هيچ تعارفي اين کار را انجام خواهم داد.
وي افزود: من در کنار بازيکنان لذت ميبرم و جو بسيار صميمانهاي بين افراد وجود دارد. کاپيتان بايد در تيم محبوبيت داشته باشد در غير اين صورت نميتوان از تيم انتظار نتيجه گرفتن داشت.
نکونام عنوان کرد: قطبي بايد به من به عنوان کاپيتان تيم نظرهاي خود را بگويد و خيلي از آنها را به من تحميل کند. همچنين من وظيفه دارم نظرات بازيکنان را به قطبي اعلام کنم. هيچ اختلاف نظري وجود ندارد و تيم ملي در آرامش کامل به سر ميبرد و روابط بين بازيکنان و سرمربي دوطرفه است.
وي درباره اولين ديدار برابر عراق تصريح کرد: نبايد فقط به دنبال نتيجه گرفتن در اين ديدار بود، چرا که پس از اين بازي 2 ديدار ديگر نيز پيشرو داريم. ما بايد در همه ديدارها با تمام قوا ظاهر شويم.
|
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...
دوشنبه 20 دی 1389 9:30 AM
تشکرات از این پست