پاسخ به:آذربایجان تسلیت (پیام تسلیت راسخونی ها)
بنده هم به نوبه خودم تسليت ميگم
و اي كاش مسؤلين اين قدر به گردن هم نندازن و براي اتفاقات اين چنيني فكري اساسي كنند دور از رفتارهاي سياسي و حزبي
سلام و عرض ادب
در درجه اول از امیرعلی به خاطر ایجاد این تایپیک بی نهایت سپاس گذارم
مردم آذربایجان هم من و تمام راسخونی ها رو در غمتون شریک بدونید
ول دقت کردین تازگیا چه بلاهایی تو این کشور اتفاق می افته؟؟؟
قبلا مگه اینطوری بود آخه
سلام بنده هم به نوبه خودم عرض تسلیت دارم به بازماندگان این حادثه و صبر جزیل بر مصائب وارده
اين ماجراي خشكسالي و سيلاب سريال تكراري است يعني باران نيايد عذاب است بيايد هم عذاب است؟! چرا ما هيچ وقت مقصر نيستيم؟! چرا
فراز مأذانه ها ای جماعت گمراه چه می کنید شما بی صدا سخن کوتاه حرام باد اذان موذنی که نگفت دوبار أشهَدُ أنا عَلی ، وَلیُ الله
واقعا جای تاسف داره و مسئولین اشتباه خودشون رو قبول نمیکنند که هیچ اعلام هم میکنند که کسانی که رفته بودن برای تماشای رودخانه غرق شدن که اصلا این طور نیست و کسانی گرفتار سیل شدن که از مسیر زیر گذر که زیر پل مسیر دادن داشتن عبور میکردند که گرفتار سیل شدن و ....
غزال خوش صدا توئی ، راسخون
شیرین تر از عسل توئی ، راسخون
بین تموم سایتهای اینترنت
نگین بی بدل توئی ، راسخون
باز هم پای وزارت راه در میان است
باز هم پای وزارت راه در میان است/ سایه سنگین بیتدبیری مسؤولان مرگ آذریها را رقم میزند
🔹روز جمعه وقوع حادثه سیل در بخشهایی از استان آذربایجان شرقی بهش ویژه شهرستانهای عجب شیر و آذرشهر منجر به وارد آمدن آسیبها و خسارات فراوان و جان باختن تعدادی از هموطنان و مفقودی آنها شد. 🔹مسؤولان ارشد استانی ابتدا اعلام کردند که مردم برای تماشای سیل تجمع کرده و مشغول فیلمبرداری و انداختن عکس سلفی از سیل بودند که گرفتار سیل شدهاند! 🔹تصاویر اولیه به نوعی این گفته مسؤولان را تایید میکرد، ولی رفته رفته با انتشار تصاویر و فیلمها زوایای دیگری از این فاجعه مشخص شد. 🔹طبق گزارشهای مستند دریافتی از شهروندان و همچنین تصاویر موجود دوربرگردان جاده آذرشهر که اداره کل راه و شهرسازی در وسط رودخانه احداث کرده است عامل گرفتار شدن خودروهایی بود که از این جاده عبور میکردند! 🔹دوربرگردان جاده آذرشهر از چند سال پیش در پل غلهزار به علت وقوع تصادفات جادهای به صورت اجباری به سمت وسط رودخانه سوق داده میشود، این جاده فرعی که غیراستاندارد و غیرکارشناسانه تعبیه شده بود عامل گرفتار شدن اتومبیلها در سیل شد که در حال گذشتن از جاده بودند. 🔹حال بار دیگر همانند حادثه قطار مرگ بی تدبیری مسوولان وزارت راه فاجعه غمباری برای مردم آذربایجان رقم زد.
واکنش کیروش به سیل آذربایجان
واکنش کیروش به سیل آذربایجان 🔹چه فاجعهای، اخبار ناراحت کنندهای از این سیل و رانش رسیده است. 🔹همدردی و دعای ما همراه تمام درگذشتگان و خانوادههای ایشان که در ناراحتی هستند،خواهد بود.
دولت سکولاریسم یعنی این !!!!والا......................
هیچی براشون اهمیت نداره............فقط منافع خودشون
خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود
"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"
با عرض تسلیت خدمت هموطنان آذری و از دست دادن تعدادی از هم میهنان در حادثه سیل در استان های آذربایجان غربی و شرقی، اردبیل و کردستان
اصفهان نگین فیروزه ای جهان
سلام
تسلیت میگم
ان شاءالله که دیگه شاهد چنین حوادثی نباشیم
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست
قرار بود بهار بیاید باران ببارد و پیشانی سیاهِ زمین را از خاکسترِ خاطرات سوخته ی قطار و پلاسکو بزداید... قرار بود باران ببارد و آتش دل های بی قرار را نم نم خاموش سازد ... اما بهار؛ چنان سِیلی در آستین داشت که هیچ فصلی به خود ندیده بود... باران، داغ بر دل مردم سرزمینم باراند! آذربایجان تسلیت!
سلام و درود به مردم شريف و مقاوم آذربايجان .
هرچند اين جملات شايد باري از غم و اندوه شما را بر نمي دارد
ولي از خداوند طلب صبر و گشايش روز افزون و اجر فراوان در اين آزمايش الهي براي شما خواستارم
اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و العن اعدائهم
اقامه نماز بر پیکرهای جان باختگان حادثه سیل در روستای چنار عجبشیر
روحشان شاد و یادهمه رفتگان گرامی
واقعاً غمناکه.
انشاالله خداوند به بازماندگان صبر بده. کاری از دست بنده جز همین دعا برنمیاد. متأسفم.
کارگاه آموزشی غدیر ( آنلاین)
مسابقه امتیازی سالار شهیدان