0

مظلومي: با گده مشورت مي‌كنم اما نظر نهايي را خودم مي‌دهم

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: با يورگن گده مشورت مي‌کنم اما نظر نهايي در همه مسائل فني را خودم خواهم داد.

پرويز مظلومي  در خصوص آخرين شرايط تيم استقلال اظهار داشت: خوشبختانه اين روزها در 2 نوبت صبح و عصر تمرينات‌مان را برگزار مي‌کنيم و از روندي که در پيش داريم راضي هستم.
وي با اشاره به حضور بازيکنان به صورت تمام و کمال در استقلال گفت: غيراز جباري که تمريناتش با تيم را آغاز نکرده است بقيه بازيکنان در خدمت ما هستند و خوشبختانه با جديدت تمرينات پر فشاري را انجام مي‌دهيم.
سرمربي تيم استقلال در خصوص حضور يورگن گده در اين تيم از امروز گفت: ايشان تجربه خوبي در ايران دارند. پس از آنکه کارنامه چند مربي را بررسي کرديم در نهايت با آقاي گده به توافق رسيديم و با توجه به اينکه ايشان از لحاظ اخلاقي و روحي رواني با بازيکنان ايراني آشنا هستند از اين پس در خدمت ما خواهند بود.
وي در خصوص نقش اين مربي آلماني در استقلال گفت: کادر فني تيم استقلال همگي با هم مشورت مي‌کنيم اما نظر نهايي را شخصا خودم خواهم داد. با اين وجود آقاي گده نقش خود را در تمرينات به عنوان مجري تمرينات پياده خواهند کرد و اگر در همين خصوص نظري بدهند روي آن فکر مي‌کنيم. البته قصد دارم بيشتر در برنامه ريزي ‌ها مديريت کنم و همه چيز را زير نظر داشته باشم اما با اين وجود در کادر فني استقلال هر فردي وظيفه خودش را ايفا خواهد کرد.
سرمربي تيم استقلال در خصوص ديدارهاي تدارکاتي که براي اين تيم در نظر گرفته شده و اينکه در اين اردو چه اهدافي را دنبال مي‌کنند گفت: قصد داريم 2 بازي تدارکاتي را براي شناخت نقاط ضعف و قوت‌مان برگزار کنيم در اين چند روز تمرينات منظمي پشت سر گذاشته شده. 2 روز است که کارهاي تاکتيکي را آغاز کرده‌ايم ضمن آنکه يک هفته در تهران تمرينات بدنسازي انجام داديم و در نوبت هاي بعد از ظهر تمريناتمان کاملا با توپ خواهد بود. اميدوارم در اين تعطيلات چند روزه بتوانيم به اهدافي که در اين سفر داريم دست پيدا کنيم.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

دوشنبه 20 دی 1389  7:37 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها