سالاد مرغ و کدوسبز
ماهنامه سرآشپز - سارا خسرویان: متاسفانه تعداد سکته های مغزی و قلبی در جوان و میانسان و پیر هر لحظه در حال افزایش است. برای پیشگیری از این اتفاق، تغذیه نقش مهمی دارد. اگر سعی کنید چربی و قند را در برنامه غذایی تان به حداقل برسانید و به جای آنها از سبزیجات و کاهو استفاده کنید، قطعا به سلامتیتان خیلی کمک کرده اید.
مواد مورد نیاز:
- سینه مرغ (مکعبی خردشده): 2 عدد
- کدو: 6 عدد
- جعفری (ساطوری خردشده): 4 ق س
- گوجه گیلاسی: 1 پیمانه
- سیر (رنده شده): 1 عدد
- فلفل قرمز (ریز خردشده): 1 عدد
- آب لیمو ترش: 1 عدد
- پنیر پارمزان: به میزان لازم
- نمک، فلفل سیاه و سفید: به میزان لازم
- روغن زیتون: 3 ق س
روش پخت:
1. کدو را پوست کنده و با استفاده از رشته کن مانند اسپاگتی رشته کنید.
2. 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون را درون تابه بزرگی ریخته و روی حرارت متوسط بگذارید تا گرم شود. سپس کدو را درون آن حدود 3 دقیقه تفت دهید تا کمی رنگ آن تغییر کرده و نرم گردد؛ ولی له نشود. بعد از روی حرارت برداشته و روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافه آن خارج شود.
3. داخل تابه دیگری 1قاشق سوپخوری روغن زیتون گرم کرده، سپس سینه مرغ را داخل آن ریخته و حدود 10 دقیقه تفت دهید تا همه قسمت های آن طلایی رنگ شده و کاملا بپزد. بعد کدو را به آن افزوده، هم زده و از روی حرارت بردارید.
4. گوجه گیلاسی و جعفری را به مواد افزوده و تا زمانی که گوجه گیلاسی نرم و آب آن تبخیر شود، تفت دهید. سسپس از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.
5. داخل کاسه کوچکی آب لیموترش، بقیه روغن زیتون، سیر، نمک و فلفل را ریخته و خوب مخلوط کنید.
6. سالاد را داخل ظرف ریخته و سس آماده شده را روی آن بریزید. بعد پنیر پارمزان و فلفل قرمز را روی آن ریخته و سرو کنید.