وب سایت آشپزباشی: ته دیگ آردی از مجموعه دستورغذایی های ایرانی است که ما، طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. شما می توانید این ته دیگ ترد و خوشمزه را برای همه برنج های خود استفاده کنید و تحسین مهمانانتان را برانگیزید . در ضمن اگر مایل هستید می توانید ته دیگ آرد با زیره ، کنجد یا سیاه دانه درست کنید .
مواد لازم:
- آرد ۳ قاشق غذاخوری
- آب ۱ لیوان
- نمک به میزان لازم
- زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
- روغن ۴ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1- آرد را با آب و نمک مخلوط می کنیم. زعفران دم شده را به آن اضافه می کنیم.
2- روغن را در قابلمه ریخته، کمی که داغ شد آرد و آب را داخل آن می ریزیم.
3-می توانید بعد از ۳ دقیقه که ته دیگ خودش را گرفت برنج را روی آن بریزید و دم کنید.
نکاتی در مورد طرز تهیه ی ته دیگ آردی:
1- این میزان مواد برای ته قابلمه سایز ۲۴ است . اگر قابلمه بزرگتری دارید به نسبت سایز مواد را افزایش دهید.
2- غلظت مواد شما باید مثل ماست رقیق باشد.