به گزارش خبرگزاري مهر، تعداد کاربران اينترنت در کشور چين در سال 2010 به 450 ميليون نفر يعني به بيش از يکسوم جمعيت کل کشور چين رسيده است.
بر اساس گزارش AP، آمارهاي رسمي در اين کشور نشان ميدهند تا پايان ماه نوامبر تعداد کاربران با افزايشي 3/20 درصدي نسبت به سال پيش مواجه شده است، لازم به ذكر است جمعيت چين در حال حاضر بالاي 1.3 ميليارد نفر است.
با وجود اين که چين از نظر تعداد کاربران اينترنتي رتبه اول جهان را به دست آورده است، از نظر زبان اينترنت و سرعت نتوانسته بر جهان مجازي غلبه پيدا کند، زيرا هماکنون زبان غالب بر دنياي اينترنت زبان انگليسي و پرسرعتترين اينترنت جهان به كره جنوبي تعلق دارد.
بر اساس گزارشي که وبسايت IWS ارائه کرده است هم اکنون حدود 536 ميليون کاربر اينترنت در جهان از زبان انگليسي، 444 ميليون کاربر از زبان چيني، 153 ميليون کاربر از زبان اسپانيايي، 99 ميليون کاربر از زبان ژاپني،
82 ميليون کاربر از زبان پرتغالي، 75 ميليون کاربر از زبان آلماني، 65 ميليون کاربر از زبان عربي، 59 ميليون کاربر از زبان فرانسوي و روسي و 39 ميليون کاربر از زبان کرهاي استفاده ميکنند.
از سوي ديگر بر اساس گزارش وبسايت Speedtest.net که آخرين گزارش سرعت اينترنت را در سرتاسر جهان روي وبسايت خود قرار ميدهد، کره جنوبي همچنان از نظر سرعت اينترنت، دانلود و آپلود، بر کل جهان برتري دارد. سرعت دانلود در اين کشور 36,97 مگابايت و سرعت آپلود 20,39 مگابيت بر ثانيه است.
پس از کره جنوبي کشورهاي جزاير آلند، لاتويا، ليتواني، روماني، جمهوري مولداوي، سوئد، هلند، ژاپن و لوکزامبورگ 9 کشور ديگر جهان را تشکيل ميدهند که پرسرعتترين اينترنتهاي جهان را به کاربران خود هديه دادهاند.
در اين ميان چين با اين حجم از کاربران، از نظر سرعت اينترنت رتبه هشتاد و سوم جهان را به خود اختصاص داده و در عين حال بهتر است در بالاي صفحه اين گزارش به دنبال نام ايران نباشيد، نام ايران در انتهاي صفحه و در رتبه 176 جا خوش کرده است در حالي که سرعت دانلود در کشوري با 33 ميليون و 200 هزار نفر کاربر، 0.68 مگا بيت بر ثانيه اعلام شده است.
اين در حالي است که در گزارشي که 7 ماه پيش از اين وبسايت منتشر شد ايران با سرعت اينترنت 0.61 مگابيت بر ثانيه رتبه 144 را به دست آورده بود.
بر اساس گزارش اين وبسايت، در آفريقا پر سرعتترين اينترنت به کشور روآندا با 9,70 مگابيت برثانيه سرعت اختصاص دارد. پرسرعتترين اينترنت در آسيا به کرهجنوبي اختصاص داشته و در منطقه اقيانوسيه استراليا با 8,21 مگابيت بر ثانيه، در اروپا جزاير آلند با 28.31 مگابيت بر ثانيه، در آمريکاي شمالي، ايالات متحده با 9.83 مگابيت برثانيه و در آمريکاي جنوبي کشور شيلي با 6,46 مگابيت برثانيه پرسرعتترين کشورها در هر منطقه را تشکيل ميدهند.
ثبت آمار تعداد کاربران جهان از دسامبر 1995 آغاز شده است، زماني که تنها 0.4 درصد از جمعيت جهان کاربر اينترنت بودهاند. در اين سال تعداد کاربران در جهان 16 ميليون نفر به ثبت رسيده است.
با گذشت يک سال تعداد کاربران در سال 1996 تقريبا دو برابر شده و به 36 ميليون نفر رسيد و با گذشت 10 سال پس از اولين آمارگيري از تعداد کاربران جهان، اين تعداد به يک ميليارد و 18 ميليون نفر رسيده بود. 5 سال پس از آن، در دورهاي که اينترنت بخش جداييناپذير زندگي تمامي انسانهاي جهان، چه ساکنان کشورهايي با سرعت بالاي اينترنت و چه ساکنان کشورهايي با سرعت پايين اينترنت شده است، تعداد تقريبي کاربران اينترنت در کل جهان به يک ميليارد و 971 ميليون نفر رسيده است، به بياني ديگر در آخرين روز از سال 2010 تعداد تقريبي کاربران اينترنت در جهان 28.8 درصد از کل جمعيت جهان را تشکيل ميدهد.