0

چگونه لپ تاپم را تمیز کنم ؟

mty1378
mty1378
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7386

لپ تاپی را که تازه خریده اید آنقدر کثیف شده است، که اصلا شکل و شمایل یک لپ تاپ تازه را ندارد ؟ کلید های صفحه کلید تان مانند چوب، سخت شده اند ؟ مراحل زیر را دنبال کنید تا خودتان بتوانید لپ تاپ تان را تمیز کنید.

چگونه لپ تاپم را تمیز کنم ؟1.  وسایل تمیز کننده را برای لپ تاپتان آماده کنید.

برای صفحه نمایش باید از تمیزکننده ی ویژه ای استفاده کنید. برای قسمت های دیگر لپ تاپ به یک کاسه احتیاج دارید، صابون ( اگر میخواهید لپ تاپ تان را تمیز کنید، کلید های آن را جدا سازید.) اسپری های هوای فشرده و نیز الکل ایزوپروپیل نیز مفید خواهند بود.

2. لپ تاپ را خاخوش کنید، و باتری آن را در بیاورید.

در طول فرایند تمیز کردن سعی کنید تکان های سنگین به لپ تاپ وارد نکنید.

3. هر گونه وسیله جانبی را که به آن وصل است، جدا کنید.

سی دی و یا دی وی دی داخل درایو نوری را بیرون بیاورید.

4. اگر میخواهید لپ تاپ تان را بدون جداکردن کلید هایش تمیز کنید، از اسپری هوای فشرده که مخصوص این کار است، استفاده کنید.

لپ تاپ را وارونه نگه ندارید. بلکه آن را کج کنید،و از اسپری استفاده کنید. اگر با اسپری مشکل دارید، میتوانید با کج کردن لپ تاپ، زباله های بین کلید ها را بیرون بیاندازید، فقط مواظب لپ تاپ تان باشید. اسپری کردن را تا وقتی که از حذف زباله های داخل صفحه کلید اطمینان حاصل کردید، ادامه دهید.

5. اگر میخواهید لپ تاپ تان را بدون کلید تمیز کنید، از یک چاقو و یا یک ابزاری که به صفحه کلید آسیب نمیزند برای برداشتن کلید ها استفاده کنید. مراقب باشید که به کلید ها، اتصالات و خودتان آسیب نمیزنید.

بعد از برداشتن کلیدها، مطمئین شوید که چطور آنها را سر جایشان قرار دهید.بعضی از کلید های لپ تاپ ها سخت تر از دیگر کلید ها جدا میشوند، اگر شما مطمئین نیستید میتوانید یک کلید را برداشته و سرجایش قرار دهید تا شیوه کار را یاد بگیرید.

6. کاسه ای را از آب ولرم یا سرد پر کنید و چند قطره صابون به آن اضافه کنید.

کلید ها را دخل کاسه بیاندازید و تا وقتیکه تمیز نشده اند، آنها را بیرون نیاورید. بعد از اتمام این مرحله کلید ها را به آرامی با یک پارچه نرم خشک کنید.

7. یک کاسه آب ولرم دیگر را که به آن الکل ایزوپروپیل اضافه کرده اید، بیاورید.

یک پارچه تمیز و نرم را داخل کاسه بیاندازید، فقط مواظب باشید که از پارچه مایع نچکد، چون به صفحه کلید لپ تاپتان نفوذ خواهد کرد. با پارچه آغشته به الکل، سطوح لپ تاپ را تمیز کنید.

8. پورت های کناری لپ تاپ را نیز تمیز کنید.

دوباره از اسپری هوای فشرده استفاده کنید. با استفاده از اسپری پورت ها را تمیز و پاک کنید.

9. لپ تاپ تان را بطور کامل خشک کنید.

اکنون میتوانید کلید های صفحه کلید را که جدا کرده اید، خشک کنید.

10. کلیدهای خود را تا وقتی که مطمئن شدید که تمیز و خشک شده اند، در سر جایشان قرار دهید.

11. از یک پارچه مخصوص برای تمیز کردن صفحه نمایشتان استفاده کنید.

به آرامی یک پارچه میکروفیبر را بر صفحه نمایش بکشید، و در کنار آن از اسپری نیز استفاده کنید. پارچه را بتکانید تا گرد و غبار آن جدا گردد. تا وقتیکه صفحه نمایش تمیز شود، این کار را انجام دهید. وقتی در حال تمیز کردن صفحه نمایش هستید، فشار بسیار کمی به صفحه وارد کنید.

* در آخر وقتیکه صفحه نمایش خود را تمیز کردید توجه داشته باشید از صابون های معمولی استفاده نکنید چون میتواند به صفحه نمایش تان آسیب بزند و یا عملکرد آن را کاهش دهد.

نکات

نوشیدنی ها و خوردنی ها را از لپ تاپ دور کنید.

مطمئین شوید قبل از کار با صفحه کلید لپ تاپ، دستتان را شسته اید.

وقتیکه کلید ها را برداشتید تا لپ تاپ را تمیز کنید، موقع قرار دادن کلید ها، به محل قرار گیری آنها دقت کنید. اگر جای دقیق آنها را نمی دانید، میتوانید یک راهنمای مخصوص لپ تاپ تان را  از اینترنت دانلود کنید.

چهارشنبه 23 فروردین 1396  5:01 PM
تشکرات از این پست
mty1378
mty1378
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7386

چگونه کامپیوتر یا لپ تاپ خود را برای فروش تمیز کنیم

چگونه کامپیوتر یا لپ تاپ خود را برای فروش تمیز کنیم

چگونه کامپیوتر یا  لپ تاپ خود را برای فروش تمیز کنیم

اگر قصد فروش کامپیوتر یا لپ تاپ خود را دارید و می خواهید اط تمیز و نو به نظر رسیدن آن اطمینان حاصل کنید باید مراحل زیر را طی کنید.

می خواهید چه چیزی را بفروشید؟

باید بدانید که با فروش دستگاهتان چه چیزهایی باید به همراه آن فروخته شود. در نتیجه باید آنها را هم پاکسازی کنید.

لپ تاپ:

از یک وسیله مانند جاروبرقی و یا پنکه و یا هرچیز دیگری برای گرفتن باد پرفشار به لپ تاپ استفاده کنید. به خصوص صفحه کلید نیاز به این کار دارد. 

اگر دستگاه تان خیلی قدیمی است و می خواهید تمام اجزای آن را تمیز کنید می توانید از برخی کلیپ های آموزشی استفاده کنید که طریقه ی جدا کردن اجزای آن را به شما می آموزند تا بتوانید به درستی همه چیز را تمیز کنید.

بخش هایی مانند fan برای CPU لازم است به خوبی تمیز شوند. 

صفحه ی لپ تاپ را تمیز کنید.

از پاک کننده های صفحه به همراه دستمال مخصوص آن استفاده کنید. اسپری را مستقیم رو به صفحه نزنید. باید کمی به دستمال اسپری کنید و آن را به صفحه بمالید. 

با دستمالی که کاملا تمیز باشد تمام دستگاه را پاک کنید (به هیچ وجه نباید مواد پاک کننده که دارای الکل هستند به کار گرفته شود.)

شارژر و سیم های رابط مخصوص آن را تمیز کرده و آماده کنید. 

کامپیوتر:

اول Fan های خارجی را با باد پر فشار اسپری کنید و سپس case را باز کرده و همین کار را تکرار کنید. قسمت هایی که پوشیده از گردو خاک هستند را تا جایی که چشم کار می کند اسپری کنید. دقت کنید که در حین این کار به دستگاه آسیبی نرسد.فن ها برای اسپری شدن کمی حساس هستند پس در تمیز کردن انها مراقب باشید. 

اگر به غیر از case مانیتور را هم می فروشید آن را نیز تمیز کنید. از یک دستمال و ترکیبی از آب و الکل استفاده کنید که درصد الکل یک دوم آب باشد. 

تمام وسایلی که شامل فروش ما می شود مانند صفحه کلید را هم تمیز کنید. برای این کار می توانید از روش مشابه برای لپ تاپ استفاده کنید. 

پاک کردن اطلاعات:

برای این که اطلاعات را به طور کامل پاک کنید باید از برنامه ای مانند CCLEANER استفاده کنید و یا به طور معمول همه چیز را پاک کنید. 

از برنامه هایی که پ.لی هستند کمک نگیرید.

برای اطمینان بیشتر ویروس کشی هم انجام دهید. 

تمام اطلاعات شخصی را پاک کنید.بعد از پاک کردن تمام چیزهایی که نمی خواهید کسی به آنها دسترسی پیدا کند, از یکی از برنامه ها که قابلیت پاک کردن تمام اطلاعات برای همیشه را دارند استفاده کنید. ممکن است لازم باشد Disk را format کنید.

در نهایت یک باز hard disk  را Defragment کنید.

وقتي مي گوييم علي غريب بود لعنت ميکنيم مردمان آن زمان را 
وقتي مي گوييم حسين غريب بود لعنت ميکنيم مردمان آن زمان را
 خدا نکند روزي بگويند مهدي غريب بود که آينده گان لعنتمان کنند

!جنـگ نـرم , تـفـنـگ نميخواهد چـادر ميخواهد

چهارشنبه 23 فروردین 1396  5:03 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها