مواد لازم
آرد - ۳۳۵گرم
بیکینگ پودر - یک قاشق چای خوری
پودر نارگیل - ۹۰گرم
نمک - نصف قاشق چای خوری
شکر- ۲۰۰ گرم
پنیر خامه ای - ۱۰۰ گرم
پوست رنده شده لیمو- یک عدد
کره ذوب شده - ۱۰۰ گرم
تخم مرغ درشت – یک عدد
شیر- یک قاشق سوپخوری
آب لیموترش - یک قاشق سوپخوری
پودر قند – به میزان لازم
طرز تهیه
* تمام مواد باید به دمای محیط رسیده باشد.شکر، پوست رنده شده و پنیر خامه ای را می زنیم تا کمی مخلوط شود.کره ذوب شده کمی گرم را اضافه می کنیم وهم می زنیم.
* تخم مرغ وشیررا اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم.در ادامه آب لیمو ترش را اضافه می کنیم .
* مواد خشک شامل آرد، بیکینگ پودر ،نمک و پودر نارگیل رااضافه می کنیم و با لیسک همزن هم می زنیم تا مواد کاملا ترکیب شود.
* از مواد گلوله های کوچکی برمی داریم و گرد می کنیم ودرون پودر شکر می غلتانیم و درسینی فر که کف آن را کاغذ روغنی انداخته ایم با فاصله می چینیم و در فر که از قبل با دمای 170 درجه گرم شده به مدت 10 تا 15 دقیقه می پزیم.