0

چگونه 3G و 4G را در آیفون(iPhone) فعال کنم ؟

mty1378
mty1378
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7386

در این آموزش از سایت چگانه، به آسانی یاد خواهید گرفت که چگونه 4G یا LTE را بر روی آیفون(iPhone) خود فعال کنید، همچنین یاد خواهید گرفت که چگونه 3G را فعال کنید. با ادامه آموزش همراه باشید تا نحوه فعال کردن 3G و 4G در گوشی تلفن همراه آیفون اپل را یاد بگیرید.

خلاصه این آموزش

1. تنظیمات (Settings)را باز کنید.

2. بر روی Cellular ضربه بزنید.

3. بر روی گزنه Cellular Data Options ضربه بزنید.

4. بر روی گزینه Enable LTE ضربه بزنید.

5. بر روی Off ضربه بزنید.

فعال کردن 3G بر روی آیفون هایی که تماس صوتی LTE را پشتیبانی می کنند.

چگونه 3G را در آیفون(iPhone) فعال کنم ؟

1. بر روی گزینه تنظیمات ضربه بزنید. آیکون آن به شکل یک جعبه دنده میباشد.

2. بر روی Cellular ضربه بزنید. Cellular را میتوانید در بالای منو و نزدیک Bluetooth و Wi_Fi پیدا کنید.

3. بر روی گزنه Cellular Data Options ضربه بزنید.  این گزینه را در بالای صفحه می توانید پیدا کنید.

4. بر روی گزینه Enable LTE ضربه بزنید. اولین گزینه این صفحه میباشد.

بر روی گزینه Off ضربه بزنید.  Off اولین گزینه منو میباشد. حالا آیفون شما میتوانید برای فرستادن صدا و داده از 3G که سرعت کمتری به نسبت 4G دارد، استفاده کند.

• اگر گزینه Data only را انتخاب کنید، آیفون شما از LTE برای داده و دسترسی به اینترنت استفاده میکند ، اما برای تماس های صوتی از 3G استفاده میکند، که سرعت کمتری به نست 4G دارد.

• اگر هردو گزینه Voice & Data  ر انتخاب کنید، آیفون شما از LTE که پرسرعت میباشد برای تماس های صوتی و دسترسی به اینترنت و داده استفاده میکند. استفاده از LTE کیفیت صدا و سرعت داده ارتباطی را به سنبت زیادی بالا میبرد.

فعال کردن 3G بر روی آیفون هایی که تماس صوتی LTE را پشتیبانی نمی کنند.

1. بر روی گزینه تنظیمات ضربه بزنید. آیکون آن به شکل یک جعبه دنده میباشد.

2. بر روی Cellular ضربه بزنید. Cellular را میتوانید در بالای منو و نزدیک Bluetooth و Wi_Fi پیدا کنید.

3. بر روی گزنه Cellular Data Options ضربه بزنید.  این گزینه را در بالای صفحه میتوانید پیدا کنید.

4. بر رو گزینه Voice & Data ضربه بزنید. اولین گزینه این صفحه Voice & Data میباشد.

5. بر روی 3G ضربه بزنید. دومین گزینه انتخابی 3G  میباشد. حالا آیفون شما برای دسترسی به اینترنت و داده ها و تماس های صوتی از 3G استفاده مکیند، البته اگر این امکان در دسترسی باشد.

• اگر بر روی گزینه 2G ضربه بزنید، آیفون شما فقط وقتی 3G در دسترس باشد، از آن برای تماس صوتی و دسترسی به اینترنت استفاده خواهد کرد.

• اگر بر روی گزینه LTE ضربه بزنید، آیفون شما از سریعترین راه ارتباطی برای دسترسی به اینترنت استفاده خواهد کرد که فقط برای دسترسی به اینترنت و داده میتوانید از آن استفاده کنید. در اینگونه آیفون ها گزینه تماس صوتی برای LTE پشتیبانی نمیشود.

وقتي مي گوييم علي غريب بود لعنت ميکنيم مردمان آن زمان را 
وقتي مي گوييم حسين غريب بود لعنت ميکنيم مردمان آن زمان را
 خدا نکند روزي بگويند مهدي غريب بود که آينده گان لعنتمان کنند

!جنـگ نـرم , تـفـنـگ نميخواهد چـادر ميخواهد

سه شنبه 22 فروردین 1396  8:38 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها