0

پنج حقیقت جالب و جذاب در مورد اینترنت اشیا یا اینترنت چیزها

 
mty1378
mty1378
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1394 
تعداد پست ها : 7386
محل سکونت : اصفهان

پنج حقیقت جالب و جذاب در مورد اینترنت اشیا یا اینترنت چیزها

پنج حقیقت جالب و جذاب در مورد اینترنت اشیا یا اینترنت چیزها

پنج حقیقت جالب و جذاب در مورد اینترنت اشیا یا اینترنت چیزها + فیلم

مفهوم اینترنت اشیا(IoT) که مفهومی است که در سالهای اخیر بصورت یک عبارت خاص بسیار مورد استفاده قرار می گیرد، در شکل ابتدایی خود قدمت بسیاری دارد. اما اینترنت اشیا با خود شرایط و واقعیت هایی را پیش می آورد که در این نوشته و فیلم مربوط به حقایق اینترنت اشیا، پنج نکته/حقیقت که با ورود به محیط/فضای اینترنت اشیا با آنها مواجه خواهیم شد را ذکر خواهیم کرد.

حقیقت اول مربوط به اینترنت اشیاء این است که هم اکنون نیز مفهوم اینترنت اشیا/اینترنت چیزها(IoT) به نوعی اجرایی و عملی شده است. دستگاه ها یا ماشین هایی که با هم در ارتباط هستند را می توان نوعی ارتباط ماشین به ماشین یا نوعی ارتباط اینترنت اشیا دانست. اما فضای واقعی اینترنت اشیا محیطی را شکل می دهد که دستگاه ها یا ابزارهای مختلف با کمترین دخالت انسانی با یکدیگر مرتبط باشند. شاید بتوان ریشه اولیه مفهوم اینترنت اشیا را زمانیکه در دهه 70 میلادی دستگاه های خودپرداز به شبکه متصل شدند، دانست. اما این مفهوم در حال حاضر به شکل گسترده تر آن توسعه یافته و اتصال دستگاه هایی مانند ساعت های هوشمند، لوازم خانگی هوشمند، خودروهای هوشمند و امثالهم را در بر می گیرد که این نوع ارتباطات و اتصالات در حال گسترش و افزایش نیز هستند.

حقیقت دوم: در حال حاضر شرکت ها/کسب و کارهای بزرگ میلیون ها دلار روی این مفهوم سرمایه گذاری می کنند. جالب است که بدانید در سال 2008 تعداد دستگاه ها(اعم از رایانه ها، مودم ها وغیره) که به اینترنت متصل بوده اند، بیش از تعداد انسان های روی زمین بودند. به دلیل اینکه استفاده از فناوری ها، سیستم ها و ابزارهای مرتبط با مفهوم اینترنت اشیا، بهره وری و عملکرد شرکت ها، سازمان ها و کسب و کارها را افزایش می دهد، بسیاری از این نهادها به سراغ بهره گیری از فناوری اینترنت اشیا/اینترنت چیزها رفته اند.

حقیقت سوم: اینترنت اشیا بسیار به بهبود رفاه انسان ها و نجات جان انسان ها می تواند کمک کند. ارتباط مناسب و به موقع و در لحظه بین یک پزشک یا متخصص با بیمار می تواند(بویژه در مواقع اضطراری) جان او را نجات دهد که این مهم بواسطه بهره گیری از ابزارها، دستگاه ها و سیستم های مبتنی بر اینترنت اشیا یا اینترنت همه چیز(Internet of Everything/IoE) میسر می شود. برای مثال متخصصان توانسته اند که جوهری رسانه تولید کنند که می تواند در لباس فرد تزریق شود و وضعیت حیاتی مانند ضربان قلب او را بسنجد.

حقیقت چهارم: این است که فناوری های پیشرفته در زمینه شبکه و ارتباطات از جمله فناوری های جدید وای فای که مصرف انرژی کمتری دارند، امکان استفاده از ابزارهایی مانند حسگرها را در مکان های مختلف و به مدت طولانی ممکن می سازد. همچنین جدیدترین فناوری وای فای(WiFi) که به نام برق/توان روی وای فای(Power over WiFi) شناخته می شود، به کاربران این امکان را می دهد که توان وای فای را به یک جریان DC تبدیل کنند؛ اگر چنین فناوری کاربردی شده و توسعه یابد می توان بسیاری از دستگاه ها را در یک چرخه انرژی طولانی مدت با همان انرژی وای فای مورد استفاده قرار داد.

حقیقت پنجم: مسئله امنیت در فضای اینترنت همه چیز یا اینترنت اشیا است. یک واقعیت وحشتناک در این خصوص این است که متخصصان پیش بینی کرده اند که نزدیک به 70% از دستگاه های متصل به فضای اینترنت اشیا می توانند هک شوند. در حقیقت فضای اینترنت همه چیز با وجود مزایا و منافعی که دارد می تواند ابزاری برای شرکت ها فراهم کند که حریم خصوصی ما را مورد هجوم و تجاوز قرار دهند یا در حالت ساده تر تنها شنود کنند.

سه شنبه 22 فروردین 1396  4:38 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368
دسترسی سریع به انجمن ها