ماهنامه سفره ایرانی - ستایش پاکدل: با مواد ساده که هر روز غذاهای تکراری با آنها درست می کنید، می توانید به آشپزی تان تنوع دهید و غذایی جدید درست کنید. کباب موغ سوخاری یکی از آن غذاهاست.
مواد لازم:
- سیب زمینی (ریز): یک کیلوگرم
- سینه مرغ: 500 گرم
- پنیر چدار: 300 گرم
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
- فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
- سیر (له شده): یک حبه
مواد لازم رویه:
- تخم مرغ: 3 عدد
- پودر سوخاری: 2 پیمانه
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
- سبزیجات معطر خشک: به مقدار لازم
- روغن: برای سرخ کردن
طرز تهیه:
1. سیب زمینی های ریز (به اندازه گردو) را در آب بپزید و سپس پوست آنها را جدا کنید.
2. سینه مرغ را به ابعاد کوچک (به اندازه سیب زمینی ها) برش دهید. به آنها نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز پودر شده و سیر له شده بیفزایید. پنیر را نیز به ابعاد کوچک (مانند مرغ) برش دهید.
3. به ترتیب سیب زمینی، مرغ و پنیر را در سیخ های چوبی از قبل در آب خیس خورده قرار دهید. برای تهیه رویه تخم مرغ ها را با نمک و فلفل کمی بزنید. سبزیجات معطر خشک و پودر سوخاری را نیز با هم مخلوط کنید.
4. سیخ های کباب را ابتدا در تخم مرغ فرو کنید و سپس در پودر سوخاری بغلتانید. آنها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند سپس سرو کنید.