امسال سال مهمی برای شرکت مایکروسافت است. این شرکت میخواهد کنسول جدید خود را در تعطیلات امسال راهی بازار کند. حال فیل اسپنسر، رئیس بخش ایکسباکس، به این نکته اشاره میکند که آمادهسازی بازیها برای کنسول اسکورپیو اهمیت بهسزایی دارد.
اسپنسر به این نکته اشاره کرد که اسکورپیو در زمان عرضه باید دارای عناوین بسیاری باشد تا بتواند طعم قدرت آن را در همان ابتدا به بازیبازان بچشاند. رئیس بخش ایکسباکس در پاسخ به سوال یکی از طرفداران مبنی بر اینکه آیا اسکورپیو در زمان عرضه بازی دارد یا نه چنین پاسخ داد:
آماده بودن بازیهای فرست پارتی در زمان عرضه اسکورپیو برای آن، اهمیت بهسزایی دارد.
اسپنسر معلوم نکرد که منظورش از آماده بودن چیست اما احتمالا به عرضه آپدیت برای بازیها اشاره دارد تا از قدرت اسکورپیو پشتیبانی نمایند. پروژه اسکورپیو در E3 2016 معرفی شد و در معرفی آن شاهد حضور توسعهدهندگان بزرگی چون بتسدا و الکترونیک آرتز بودیم پس احتمالا آنها نیز بازیهایشان را برای اسکورپیو بهروزرسانی میکنند.
در پایان اسپنسر به اهمیت آیپیهای جدید و انحصاری اشاره کرد:
من تمرکز بالایی برروی بازیهای انحصاری دارم. پس از ماجرای Scalebound به زمان معرفی بازیها توجه بیشتری میکنم اما ایجاد آیپیهای جدید اهمیت بالایی برای ایکسباکس دارد.
ایکسباکس اسکورپیو از تمامی بازیهای ایکسباکس وان و لوازم جانبیاش پشتیبانی میکند. این کنسول از بازیهای ایکسباکس ۳۶۰ نیز پشتیبانی میکند.