مواد لازم
شکر دانه ریز- یک پیمانه
تخم مرغ - 4 عدد
روغن - یک پیمانه
ماست -سه چهارم پیمانه
آرد الک شده - 2 پیمانه
بیکینگ پودر - 2 قاشق چای خوری
زعفران دم کرده - 4 قاشق چای خوری
طرز تهیه
فر را روی 180 درجه تنظیم کنید.
قالب گرد 23 سانتی متری را چرب کنید.
تخم مرغ ها را همراه شکر هم بزنید تا حجم آن دو برابر و غلیظ و کشدار شود.
روغن، ماست و زعفران را اضافه کنید، چند ثانیه هم بزنید تا مخلوط شود. آرد را همراه بیکینگ پودر الک کنید و کم کم به مواد اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید. کیک را داخل فراز پیش گرم شده به مدت 40 تا 50 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان از وسط آن تمیز بیرون بیاید بگذارید.