ماهنامه سفره ایرانی - راضیه عمادی: اسفناج یکی از سبزیجات فوق العاده مفید برای بدن به شمار می آید. در این مطلب طرز تهیه کوکوی اسفناج و مرغ را به شما آموزش داده ایم تا بیشتر از این سبزی پر از خاصیت استفاده کنید.
مواد لازم:
- فیله مرغ (ریز خرد شده): 3 عدد
- تخم مرغ: 2 عدد
- برگ اسفناج تازه یا یخ زده (ریز خرد شده): به مقدار لازم
- پیاز (ریز خرد شده): یک عدد
- سیر (ریز خرد شده): یک حبه
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
- روغن: برای سرخ کردن
- آرد: 2 قاشق سوپ خوری
- نشاسته ذرت: یک قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
1. روغن در در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و سیر و پیاز خرد شده را در آن تفت دهید. اسفناج را اضافه کرده و تفت دهید.
2. فیله های مرغ را ریز خرد کنید. سفیده و زرده تخم مرغ ها را جدا کرده و زرده ها را با نمک، فلفل سیاه، آرد و نشاسته مخلوط کنید. سپس مخلوط اسفناج تفت داده شده را اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید.
3. سفیده تخم مرغ ها را آن قدر بزنید تا کف کنند و به همراه فیله مرغ به آرامی به مواد اضافه و مخلوط کنید. گلوله هایی از مخلوط به دست آمده را جدا کرده و کف دست خود پهن کنید. آنها را در روغن داغ سرخ کنید تا کاملا طلایی و برشته شود. سپس سرو کنید