0

کوکوی مرغ با اسفناجِ پرخاصیت

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

کوکوی مرغ با اسفناجِ پرخاصیت

ماهنامه سفره ایرانی - راضیه عمادی: اسفناج یکی از سبزیجات فوق العاده مفید برای بدن به شمار می آید. در این مطلب طرز تهیه کوکوی اسفناج و مرغ را به شما آموزش داده ایم تا بیشتر از این سبزی پر از خاصیت استفاده کنید.

 


مواد لازم:
 
  • فیله مرغ (ریز خرد شده): 3 عدد
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • برگ اسفناج تازه یا یخ زده (ریز خرد شده): به مقدار لازم
  • پیاز (ریز خرد شده): یک عدد
  • سیر (ریز خرد شده): یک حبه
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • روغن: برای سرخ کردن
  • آرد: 2 قاشق سوپ خوری
  • نشاسته ذرت: یک قاشق سوپ خوری
کوکوی مرغ و اسفناج
طرز تهیه:

1. روغن در در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و سیر و پیاز خرد شده را در آن تفت دهید. اسفناج را اضافه کرده و تفت دهید.

 
2. فیله های مرغ را ریز خرد کنید. سفیده و زرده تخم مرغ ها را جدا کرده و زرده ها را با نمک، فلفل سیاه، آرد و نشاسته مخلوط کنید. سپس مخلوط اسفناج تفت داده شده را اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید.
 
3. سفیده تخم مرغ ها را آن قدر بزنید تا کف کنند و به همراه فیله مرغ به آرامی به مواد اضافه و مخلوط کنید. گلوله هایی از مخلوط به دست آمده را جدا کرده و کف دست خود پهن کنید. آنها را در روغن داغ سرخ کنید تا کاملا طلایی و برشته شود. سپس سرو کنید

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

چهارشنبه 16 فروردین 1396  1:52 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها