0

جانبازان شهيد دفاع مقدس

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:جانبازان شهيد دفاع مقدس

شهدا> جانبازان شهيد > حسن درختي


شهيد حسن درختي

تاريخ تولد :5/6/1341

نام پدر :غلام رضا

تاریخ شهادت : 27/10/1377

محل تولد :تهران /شهريار /-

طول مدت حیات :36

محل شهادت :

  مزار شهید :گلزار شهداي قلعه شيخ

حسن در روز پنجم شهريورماه سال 1341 به دنيا آمد. روزهاي کودکي‌اش را در شهريار استان تهران سپري کرد. آموختن علم را در سنّ 7 سالگي آغاز کرد و تا پايان دوره‌ي ابتدايي درس خواند سپس به اتفاق خانواده به تهران مهاجرت کرد و در آن‌جا ادامه‌ي تحصيل داد.
در زمان اوج‌گيري انقلاب در صف ياران امام (ره) قرار گرفت و کارهاي فرهنگي را در مسجد محل انجام مي‌داد و پس از اخذ مدرک کارشاسي در رشته‌ي تاريخ به استخدام فرمانداري درآمد.
با شروع جنگ تحميلي همراه پاسداران انقلاب اسلامي به جبهه‌هاي جنوب کشور اعزام گرديد و در منطقه‌ي عملياتي والفجر 8 در منطقه‌ي فاو از ناحيه‌ي صورت، چشم چپ، فک و گوش به سختي شيميايي شد و بر اثر شدت جراحات وارده به بيمارستان تهران اعزام گرديد و جانباز 70% شاخته شد؛ با همان وضعيت باز هم مبارزه را رها نکرد و با عشق و علاقه‌ي خاصي به اسلام و ميهن خدمت نمود.
سرانجام در تاريخ 27/10/1377 بر اثر شدت جراحات در سنّ 36 سالگي به شهادت رسيد.
مزار پاکش در بهشت قلعه‌شيخ قرار دارد.
از او 3 فرزند به يادگار ماند.

منبع:مطالب ارسالي ازايثارگران ارتش  

 
 
یک شنبه 19 دی 1389  9:37 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:جانبازان شهيد دفاع مقدس

> شهدا> جانبازان شهيد > عادل درخور


شهيد عادل درخور


 

 

تاريخ تولد :1345

نام پدر :

تاریخ شهادت :

محل تولد : /- /-

طول مدت حیات :-

محل شهادت :بيمارستان

  مزار شهید :گلزارشهداي تنگ رواق

عادل در سال 1345 در آغوش پر مهر مادر جاي گرفت و از او راه و رسم زندگي را آموخت. او فردي فکور، آگاه و دورانديش بود. عبادتش خالصانه براي خدا بود و تعبد در تمامي کارهايش هويدا؛ در انجام دادن وظايفش در برابر پدر و مادر هرگز کوتاهي نمي‌کرد.
با آغاز جنگ تحميلي سعي کرد سهمي در دفاع از ناموس و شرف مردم مسلمان وطنش داشته باشد. از اين رو شوق فراوان براي رفتن به جبهه‌ها عزم خود را جزم کرد و راهي ديار عاشقان گرديد و راه شهادت را در پيش گرفت.
عادل هميشه مي‌گفت: مسأله ايران و عراق نيست، مسأله دين و مذهب ماست. آن روزها او تازه دوره تربيت معلم را تمام کرده بود و در مدرسه‌اي مشغول تدريس بود. اما دلش پر مي‌کشيد براي جبهه؛ لذا قدم به ميدان خون و جهاد گذارد و در نبردي شجاعانه بر اثر بمباران شيميايي عراق مجروح شد و به بستر بيماري افتاد.
درخور مدت‌ها در بيمارستان و منزل مورد مداوا قرار گرفت و سرانجام عاشقانه به سوي کوي دوست پر کشيد. مزار پاکش در تنگ رواق قرار دارد.

منبع:كتاب خاطرات نور   -  صفحه: 75

 
 
یک شنبه 19 دی 1389  9:37 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:جانبازان شهيد دفاع مقدس

شهدا> جانبازان شهيد > يونس درسني


شهيد يونس درسني

تاريخ تولد :12/10/1316

نام پدر :درسن علي

تاریخ شهادت : 19/2/1374

محل تولد :خراسان /درگز /شيلگان

طول مدت حیات :58

محل شهادت :بيمارستان درگز

  مزار شهید :گلزارشهداي درگز

شهرستان قهرمان‌پرور درگز دوازدهم دي‌ماه سال 1316 رادمردي ديگر به نام يونس درسني را تقديم ايران اسلامي کرد.
يونس کودکي را با رنج و فقر سپري کرد و با تمام سختي‌ها تحصيلاتش را ادامه داد و موفق به اخذ ديپلم گرديد و در همين حين شاهد ستم‌ها و نابرابري‌ها در رژيم منحوس پهلوي بود.
رشد و پرروش در خانواده‌اي مذهبي از يک سو و از سوي ديگر آشنايي با انقلابيون و آرمان‌هاي بلند حضرت امام در دوران مبارزه با رژيم پهلوي از سوي ديگر از او فردي انقلابي و مريد حضرت امام (ره) ساخته بود. عشق خدمت به کشور و ملت باعث شد به ارتش بپيوندد و جزو ارتشياني بود که هم‌زمان با پيروزي انقلاب اسلامي و دوران مبارزه‌ي انقلابيون، نقش عمده‌اي در روشنگري هم‌رزمانش داشت.
او که خود را وقف انقلاب و اسلام کرده بود، پس از آغاز جنگ تحميلي با وجود اين‌که از مرز 30 سال خدمت صادقانه گذشته بود و در شرف بازنشستگي قرار داشت، اما مشتاقانه به سوي جبهه شتافت و در تاريخ 6/11/1631 در منطقه‌ي قصرشيرين بر اثر اصابت ترکش به سر دچار ضايعه‌ي مغزي شد و به درجه‌ي رفيع جانبازي نايل گشت.
يونس درسني سرانجام ماندن را تاب نياورد و پس از 13 سال تحمل درد و رنج و مجروحيت در سنّ 58 سالگي در بيمارستان درگز به هم‌رزمان شهيدش پيوست و آسماني شد.
مزار پاکش در گلزار شهداي درگز قرار دارد.

منبع:كتاب گلواژه هاي شهادت جلد 10   -  صفحه: 27

 
 
یک شنبه 19 دی 1389  9:37 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:جانبازان شهيد دفاع مقدس

شهدا> جانبازان شهيد > محمدتقي دريايي


شهيد محمدتقي دريايي


 

 

تاريخ تولد :29/12/1319

نام پدر :

تاریخ شهادت : 1/3/1376

محل تولد :خوزستان /اهواز /-

طول مدت حیات :57

محل شهادت :

  مزار شهید :

محمدتقي دريايي در روز بيست و نهم اسفندماه 1319 در خانواده‌اي مذهبي در حميديه‌ي اهواز چشم به جهان گشود. دوران طفوليت را در گرماي مهر و محبت خانواده‌ي خويش سپري کرد. دوره‌ي تحصيلات ابتدايي را در دبستان شير و خورشيد آبادان به پايان رسانيد. براي کمک به درآمد خانواده مجبور شد درس و دبستان را کنار بگذارد و وارد بازار کار شود. از اين طريق گوشه‌اي از سختي‌هاي زندگي را به دوش مي‌کشيد تا اين‌که در سنّ بيست و يک سالگي پدرش را در يک سانحه‌ي رانندگي از دست داد و به اين دليل مشکلات و سختي‌هاي او بيشتر و بيشتر شد اما مصمم و با پشتکار، سختي‌ها را يکي پس از ديگري پشت‌سر گذاشت.
در سنّ بيست و هفت سالگي مادر وي نيز دار فاني را وداع گفت و محمدتقي مجبور شد هم براي امرار معاش خانواده کار و تلاش کند و هم جاي مهر و محبت پدر و مادر را براي خانواده‌اش پر کند و در نهايت يک سال پس از درگذشت مادر، اقدام به ازدواج کرد و پس از ازدواج در گمرک خرمشهر به عنوان راننده‌ي قراردادي مشغول به کار شد. وي از زماني که با حرکت حضرت امام (ره) آشنا شد، همواره در صفوف اول مبارزه عليه رژيم منفور ستم‌شاهي قرار داشت و به اين خاطر شکنجه‌هاي فراواني را از مأموران رژيم تحمل کرد.
در يکي از روزها که هم‌چون روزهاي پيش در حال سرويس دهي کارکنان گمرک بود، مأمورين رژيم طاغوت ماشين ايشان را به گلوله بستند که اين حادثه منجر به شهادت رسيدن چهار نفر از پرسنل گمرک گرديد. ديگر پرسنل گمرک با مأمورين درگير شدند و در آن درگيري محمدتقي دريايي توسط مأموران دستگير و در زندان مورد شکنجه قرار گرفت. پس از پيروزي انقلاب وي به همراه ديگر دوستانش به عضويت بسيج مردمي درآمد که شب‌ها در مسجد چهار حوض آبادان به نگهباني مي‌پرداخت.
بعد از حمله‌ي ناجوانمردانه‌ي عراق به ايران اسلامي و حصر آبادان از سوي نيروهاي بعثي، محمدتقي از جمله کساني بود که تا آخرين روز محاصره در اين شهر با مزدوران مي‌جنگيد که در نهايت به همراه وزير نفت وقت نظام نوپاي اسلامي شهيد تندگويان به اسارت گرفته شدند و او را مورد شديدترين شکنجه‌ها قرار دادند. اما چون موفق نمي‌شدند اطلاعاتي از ايشان کسب کنند، شکنجه‌هاي او را سخت‌تر مي کردند به طوري‌که او را با وسايل برقي مورد شکنجه قرار دادند و يک مويرگ قلب وي سوخته و کليه‌ي وي از بين رفت و مغز ايشان دچار ضربه‌ي شديد گرديد.
او در سال 1367 سرافرازانه به همراه چند تن ديگر از اسرا به دليل شدت جراحات توسط صليب سرخ آزاد شدند و به عنوان اولين اسراي آزاده شده وارد خاک پاک وطن شدند. پس از آزادي در سازمان تأمين اجتماعي مشغول به خدمت گرديد و در طول خدمت تحت درمان قرار گرفت تا اين که در مورخه‌ي 29/2/1376 هنگامي که جهت انجام انتخابات رياست جمهوري به وي مأموريت داده شد، در زمان انجام مأموريت به علت اتمام داروهاي مصرفي و عدم دسترسي به آن‌ها در تاريخ 1/3/1376 در سنّ 57 سالگي به درجه‌ي رفيع شهادت نايل گرديد.

منبع:كتاب راويان عشق   -  صفحه: 12

 
 
یک شنبه 19 دی 1389  9:37 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:جانبازان شهيد دفاع مقدس

شهدا> جانبازان شهيد > لطف علي دهقان


شهيد لطف علي دهقان

تاريخ تولد :1336

نام پدر :

تاریخ شهادت : 6/3/1380

محل تولد :تهران /تهران /-

طول مدت حیات :44

محل شهادت :بخش ccu بيمارستان ساسان تهران

  مزار شهید :قطعه 29 بهشت زهرا (س)

لطف‌علي در سال 1336 در محله جواديه تهران ديده به جهان گشود. کودکي را در کنار مردم مهربان زادگاهش سپري کرد و نزد خانواده با فرامين دين مبين اسلام آشنا گشت. تحصيلاتش را تا اخذ مدرک ابتدايي ادامه داد. سپس مشغول به کار شد. او در سال 1364 به شوق حمايت از کشور به عضويت بسيج سپاه پاسداران درآمد و مدتي بعد روانه ميدان جنگ شد.
سال 1367 در جرگه‌ي بسيجيان گردان مقداد در گردنه حسن‌آباد اسلام‌آباد غرب، راه را بر منافقين زبون بست. دهقان در فروردين 1367 قبل از عمليات مرصاد در محور شاخ شميران به علت اصابت ترکش مجروح شد و به عنوان جانباز 75% معرفي گرديد. در سال 1368 ازدواج نمود و خداوند 2 فرزند به او هديه داد.
بعد از اتمام جنگ او به عنوان جانشين فرماندهي پايگاه مقاومت 29 مالک‌اشتر سپاه پاسداران جنوب شرق تهران معرفي گشت. از سال 1379 به علت جراحات ناشي از حضور در ميدان نبرد عفونت بدن او را فرا گرفت و پزشکان برخي از اعضاي بدن او از جمله پايش را به منظور جلوگيري از گسترش عفونت قطع کردند. اوايل سال 1380 پزشکان از معالجه او نااميد شدند و سرانجام در ساعت 5 بعدازظهر روز دوشنبه مورخ 6/3/1380 در بخش «سي‌سي‌يو» بيمارستان ساسان به علت اثرات شيميايي در ريه و گسترش سرطان استخوان جان به جان آفرين تسليم کرد و در کنار ياران شهيدش در گوشه‌اي از بهشت سرود رهايي سر داد. پيکر سردار 44 ساله ايران اسلامي در قطعه 29 بهشت زهرا (س) تهران به خاک سپردند.

منبع:روزنامه جمهوري اسلامي   -  تاریخ:  1380/3/8

منبع:روزنامه اطلاعات   -  تاریخ:  1380/3/8

 
 
یک شنبه 19 دی 1389  9:38 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها