0

اُملت سیب زمینی؛ غذای مکزیکی

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

اُملت سیب زمینی؛ غذای مکزیکی

ماهنامه سفره ایرانی: اگر از طرفداران املت هستید دیگر وقت آن رسیده که یک نوع املت جدید را نیز امتحان کنید.  پس با ما همراه شوید و با طرز تهیه املت مکزیکی آشنا شوید.

 
بیتا منوچهری

مواد لازم:
 
  • سیب زمینی: 2 عدد
  • روغن زیتون: به مقدار لازم
  • پیاز (خرد شده): یک عدد
  • تخم مرغ (کمی زده شده): 6 عدد
  • پنیر چدار (رنده شده): یک پیمانه
  • برگ جعفری (خرد شده): یک قاشق چای خوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
 اُملت سیب زمینی؛ غذای مکزیکی
 
طرز تهیه:
 
1. ابتدا سیب زمینی ها را پوست کنده و به ابعاد کوچک برش دهید. مقداری روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و سیب زمینی ها را (حدود 20 دقیقه) در روغن تفت دهید تا نرم شوند.
 
2. سپس آنها را از ظرف خارج کرده و پیاز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی رنگ شوند. سیب زمینی و پیاز تفت داده شده، تخم مرغ های کمی زده شده و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
 
3. مقداری روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و مواد را در آن بریزید. پس از این که تخم مرغ کمی خودش را گرفت پنیر چدار رنده شده را اضافه کنید.
 
4. در ظرف را بگذارید تا املت بپزد. سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز کمی برشته و طلایی شود. املت را با برگ جعفری خرد شده تزیین و سرو کنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

سه شنبه 15 فروردین 1396  4:24 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها