0

اتحاديه قرآني دانشجويان مسلمان جهان تشكيل شود

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

اتحاديه قرآني دانشجويان مسلمان جهان تشكيل شود

89/10/19 - 19:15
شماره:8910191596
نسخه چاپي ارسال به دوستان
رئيس جمهور در پيامي خواستار شد:
اتحاديه قرآني دانشجويان مسلمان جهان تشكيل شود

خبرگزاري فارس: رئيس جمهور كشورمان در پيامي به سومين دوره مسابقات بين‌المللي قرآن كريم دانشجويان مسلمان اظهار اميدواري كرد اتحاديه قرآني دانشجويان مسلمان جهان متناسب با سطح جايگاه آن تشكيل شود.

به گزارش خبرگزاري فارس از مشهد، متن كامل پيام دكتر محمود احمدي‌نژاد كه عصر امروز در مراسم افتتاحيه اين مسابقات توسط محمود صلاحي، استاندار خراسان رضوي قرائت شد، به شرح زير است:
قرآن كريم نزول لحن حضرت رحمان، صحيفه سعادت بشري و باب ورود به سراي معنويت و كمال در عرصه جاودانگي است. كتابي مبين كه آيات آن همچون خورشيد درخشان و مانند آفتاب گرمابخش، درمان‌گر و هدايت‌كننده است.
اين كتاب هدايت همچون نوري فروزان سراسر زندگي ما را در بر گرفته و در فضاي رجوع به واژه‌هاي مقدس كلام الهي جويندگان معنا را به عرصه‌هاي نويني از فهم طريق حق آشنا ساخته است.
شكوه پايان ناپذير معجزه بزرگ خاتم پيامبران، در عصر جهالت‌هاي مدرن نيز رهگشا و نجات‌بخش بشريت خسته از ظلم و بيدادگري است.
كلام وحي در قرآن كريم با بيان «اليوم اكملت لكم دينكم و اتممت عليكم نعمتي» خبر از ولايت اهل بيت (س) و با پژواك بلند «اذا جاء نصرالله والفتح» مستضعفان را بشارت به عزت ‌و آزادي مي‌دهد.
ما فخر خويش مي‌شماريم كه نواي لطف حق در جان ما چون چشمه‌اي زلال جوشيده است كه «بل هو قرآن مجيد في لوح محفوظ» و لطف خداوندي است كه همچنان در لحظه‌ها و آنات زندگي ما نجواي مهربان «اوزد عليه و رتل القرآن ترتيلا» ترنم دارد.
بر اين باورم كه اهل فضل و اصحاب دانش به‌ويژه در خوشه‌چيني از جنان قرآن بر ديگران برتري دارند و بر اساتيد فرهيخته و دانشجويان لازم است كه بر ابواب بيشمار مفاهيم قرآني حلقه نياز بكوبند تا پاسخي درخور و شايسته از اين خوان غيب و شهادت كه هزاران نكته در هر بطن آن نهفته است، برگيرند.
همه واقفند كه انقلاب اسلامي از رجوع به مكتب الهي و منبع زلال كلام وحي نشأت گرفته و بيش از سه دهه پر افتخار و سرشار از تلاش، مجاهدت را پيروزمندانه پشت سر گذارنده ‌است و افق‌هاي بلندي را در پيش روي دارد.
در هزار و چهارصد سال پس از نزول جبرائيل و انتقال واژه‌هاي نجات‌بخش باريتعالي به قلب محمد امين (ص) فرزانگان عالم بر اين باورند كه هر چه عقل و بضاعت علمي بشر افزون‌تر مي‌شود توفيق درك بهتر عبارات كلام حق فزوني يافته و عجز بشر را در آفرينش اين پيام آشكارتر مي‌سازد.
برگزاري سومين دوره مسابقات بين‌المللي قرآن دانشجويان مسلمان در جوار مرقد مطهر حضرت علي‌بن موسي‌الرضا (ع) مشام زائران حضرتش را به رايحه خوش پيوند قرآن و عترت معطر مي‌سازد و جوانان بالنده و فرزانه دانشگاهي را زير لواي خورشيد حقيقت مطلق قرآني به درياي زلال معرفت الهي رهنمون مي‌نمايم.
اين هدايت كلام الهي است كه خيل بي‌پايان جوانان دانشگاهي را به شعوري حماسي رهنمون ساخته تا جهان معاصر شاهد تابش خيره‌كننده قرآن و فهم اميدبخش كلام الهي باشد.
يك بار ديگر به تمام قرآن پژوهان به ويژه دانشجويان عزيز مسلمان شركت‌كننده در اين مسابقات درود و سلام مي‌فرستم و عزت و سلامتي ايشان را از خداوند متعال مسالت مي‌نمايم.
مقدم يكايك مهمانان عزيز شركت‌كننده در اين گردهمايي باشكوه معنوي را گرامي‌ مي‌دارم و ضمن تقدير از تمام دست‌اندركاران، اميدوارم با تلاش و اهتمام سازمان‌هاي مسوول شاهد تشكيل «اتحاديه قرآني دانشجويان مسلمان جهان» متناسب با سطح جايگاه مناسب آن باشيم.

 
 
یک شنبه 19 دی 1389  8:32 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها