مواد لازم
*بلغور- 2 لیوان
*پیاز – 2 عدد
*سیب زمینی – یک عدد
*آب گوشت یا مرغ – یک لیوان
*روغن زیتون – به میزان لازم
*گوشت چرخ کرده – 300 گرم
*ادویه شامل نمک، فلفل و زردچوبه - به میزان لازم
*رب گوجه فرنگی- 2 قاشق غذاخوری
*زرده تخم مرغ – یک عدد
طرز تهیه
دولیوان بلغور پلویی را بشویید.داخل قابلمه یک عدد پیاز را ریز خرد کنید وتفت دهید.نمک وادویه وزرد چوبه وبلغور را اضافه کنید. عصاره مرغ و یک عدد سیب زمینی درشت خرد شده را به بقیه مواد بیفزایید وبا دو قاشق غذاخوری روغن زیتون روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب آن گرفته شود .سپس دمکش قرار دهید.۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ویک عدد پیازرنده شده ونمک وفلفل وزردچوبه ویک عدد زرده تخم مرغ اضافه را ورز دهید ونیم ساعت در یخچال بگذارید. سپس به اندازه گردو بردارید وبه صورت کوفته قلقلی کنید.
رب گوجه را با کمی روغن تفت دهید.بلغور را در دیس بکشید و کوفته ها را با سس روی آن بریزید.